1,5 koy cnm 1 cok sulu oluyor 2 de fazla kaçar yada 40 yap 2 koyC
cnm 30 cc ye bi ölçek mi atayım 2 ölçek mi acaba
Kac gün oldu canim doğum yapalı benim 3.gun gelmeye baslamisti elektrikli pompayla cek arada cok sık yapma uçları yara olmasın hic sütün gelmiyorsa cok degil 3saatte bir biz 30 ccile basladik yeri geldi 60 cc bile iciyordu mama vermeden önce muhakkak emzir sütün geldikce mamayida azalticaksin ben sadece gece 11-12 gibi veriyorum mama aksama kadar memede aksam oldumu birara azaliyor bizimki birikmesini beklemiyorki cuk cuk hep memede emzikte almiyor bir iki cekiyor bakiyor süt gelmiyor atiyor kandiramazsiniz beni diyor sen bebek istedikce ver mamayi saatle hareket etme ama sık sıkta seni emsin pompadan daha kuvvetli cektikleri kesinKızlar bana bi yardım süt gelmediği için mama veriyoruz 30cc kadar kaç kere verelim bebek hemşiresi3 saate bir mama verin dedi bana yeni doğan çocuk için çok değilmi
Dualarımız sizinle :)Herkese günaydınlar.
Bugün benim için büyük gün. 12 de yavrumu kucağıma alacağım
Gece pek uyuyamadım heyecan yaptım. Doğum yapanlar krrvanına ben de katılıyorum.
Cok gecmis olsun nesi var bebeginin umarim tez zamanda sagligina kavusurBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Pompaya aldanma canim bebisler pompadan daha cok sut getiriyor senide emdiyse fazla gelmistirKizlarrr help meee! Mama takviyesi yapan annisler sorum size mama verdikten sonra bebisleriniz kusuomu benm kuzucumda cok az oluodu ama bugun nerdeyse tamamina yakinini cikardi korktum boyle dolu dolu hic kusmamisti acaba sutum mu fazlalasti die dusundum 50 cc mama fazlami geldi kuzuma genelde 30 ve 40 yapioduk doymuodur die arttirmistk bugn 16 gunluk olduk daha dun sagdigimda sutum 20 cc bile degildi napicami sasirdim sizce kac cc mama vermem lazim ve kac saat arayla...
Ben aventin almistim cok kocaman cocugun agzina bile sigmadi weeninkinimi alsam ki uclari cok aciyor benimki cok fene sıkıstiriyor meme basiniLovely35 canım wee nin göğüs ucu koruyucusunu almıştım, onunla denedim pıt diye aldı oğlum :) önce tiksindi sanırım içine süt dolunca başladı kendisi çekmeye :)
Ewet canim buyuk ihtimal yerlesiyo yada yerlesti ama hepte geceleri oluo bazen okadar siddetli ki dayanilmaz ins bian once gelir de kavusurum yawruma ins sende bian once dogurursunnnKanala yerlesiyordur.ne guzel iste agrin sancin olsunki dogurasin bende bebek kanala insinde baski yapsin agrim olsun diye bekliyom ama tik yok
Su vermiyorum anne sütü alinca gerek olmuyorKizlar bebeklerine su veriyor musunz.doktorum gerek yok dedi anne sutu aldigi icin ama herkes sariligi atsin diye su vermen gerek diyor kafam karisti. Bugun se sutum iyice azalmis zaten
Amin canim.gece benimde gaz sancim oldu.gunduz hicbirsey yokEwet canim buyuk ihtimal yerlesiyo yada yerlesti ama hepte geceleri oluo bazen okadar siddetli ki dayanilmaz ins bian once gelir de kavusurum yawruma ins sende bian once dogurursunnn
Dene canım belki o iyi gelir, bebeğin kabul eder. Valla sol göğsümü emzirirken yaş geliyordu gözümden rahatlattı birazagopa .!.:Ben aventin almistim cok kocaman cocugun agzina bile sigmadi weeninkinimi alsam ki uclari cok aciyor benimki cok fene sıkıstiriyor meme basini
Ayni problem bende de var ya surekli emmek istiyo bu kadar sut geldigini dusunmuyorum yalanci emzikle kandiriyodum ilk baslarda ama artik midesi bulaniomus gibi oluyo surati veremiyorum sen nasil vazgecjrdinslm kizlar.Lovely35 emzirme ile ilgili olan problemleri bende yaşadim. psikolojim yipranmisti artik. bu kiz surekli emiyo acaba algilayamiyormu doydugunu die duşunuyordum. doktorumuza hemen sordum. korkma annesi o seni yalanci meme olarak kullaniyor. emdigi yerde tok oldugu icin hava yutuyordur. bu yuzdende gazi olur ve surekli ikinan kendini emerek sakinlestiren bir bebek olur dedi. o yuzden on dakka bi meme on dakka bi meme yeterli dedi doktor. ben o surekli emme istegi oldugu zaman kizimi uyutamiyorum . ama simdi yapmiyorum daha iyiyiz iki gundur maşaallah.
Cok aglatmamak evet guzel dedin ben mumkun oldugunca agladiginda hemen mudahale ediyorum ama cevremde birak aglasin cigerleri genisler kucaga alisir dusunceli insanlar varken biraz zor oluyoCanım bizim 7. gün düşmesine rağmen günlerce kanama oldu ilk gördüğümde korku ile hemen hastaneye götürmüştüm k vitamini iğnesi yapıldı bizim de tekrar ve doktor bana bir on gün süt ve süt ürünleri tuketmemeye çalış demişti bebegin süt alerjisi olabilir demişti neyse ki şuan için yok.. Canim bir de göbek normale dönene kadar bebegi çok aglatmamaya çalış o da tetikliyormuş..
Öyle şeyler söylenir evet ama benim düşüncem biz anneyiz içine sinen neyse onu yap derim... ağladiginda ilk zamanlar müdahele etmek çocuğun güven duygusunun gelişmesine yardimci olurmuş. Evet bazen lavaboda oluyrm ağladği oluyr hemen müdahale edemedgim zamanlar da oluyr ama çoğunlukla müdahale etmeye çalışıyorumCok aglatmamak evet guzel dedin ben mumkun oldugunca agladiginda hemen mudahale ediyorum ama cevremde birak aglasin cigerleri genisler kucaga alisir dusunceli insanlar varken biraz zor oluyo
Canim ilactan dolayi mi acaba yaaa bizimkide emzirdikten sonra sirtina vurunca hemen cikariyirdu simdi vuruyoruz yok cikmiyo agzindan da. Yatiriyorum on bes dk sonra aglamaya basliyo tekrar vurunca cikariyor busefer. Ama alttan cok zor cikariyor canim ya bacaklarini karnina dogru ittiriyorum kipkirmizi olup cok kasıyor kendiniYarından itibaren kesiyorum canım ben vermicem bir kaç gün öyle denicem çünkü eskiden hep ağızdan rahatlıkla çıkartırdık şimdi alttan pırtlıcam diye çok zorlanıyor.
gazini alip rahatlatiyorum . kendi kokumla uyusun die sarilip sicacik daliyoruz. cok keyifli oluyoAyni problem bende de var ya surekli emmek istiyo bu kadar sut geldigini dusunmuyorum yalanci emzikle kandiriyodum ilk baslarda ama artik midesi bulaniomus gibi oluyo surati veremiyorum sen nasil vazgecjrdin
Canım ebn madela kullandım. Hastanede verdiler direk. Ucları delik zaten saat sınırlaması yapmadı. Yara olmasın diye pompa yapmadıgım saatler boyunca hep göğsümdeydi hiç deymedi çamasıra yara flnda olmadı. Sut gelmeye baslayınca taktıgında içi süt doluyo zaten kullanamıyosun artıkkızlar gögüs kalkanı kullanan var mı ? gögüslerime iyi gelmişti emzirme öncesi AVENT'in aldım ama 40 dakıkadan fazla kullanmak iyi değilmiş kullanma kılavuzunda yazıyor
yok mu şöyle uzun süre kullanabılcegım kalkan , siz ne kullanıyorsunuz
Canim benim evdeyken oyleydi de buraya gelince bir suru insan basinda allahtan bugun biraz laf dokundurdum da yatiyo simdi kuzum fazla ellemeyince uyuyo memeyi niye almiyo ki canim yaGündüz emerken bile uyuyor. Çıldırmak üzereyim ahala uyımadı bağrıyor. Memeyide almıyor. Gece niye böyle oluyor bu çocuk ya. Gündüz de gözünğ açamıyor uyumaktan.
Cok fena canim ya benim hic spinalden olacagi aklima gelmemisti ya sanki ruzgar carpmis gibi tuhaf cok keskin bi agriEvet canım ben de nefes alamıyordum bıçaktan daha keskin bir ağrıydı ne fenaydı di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?