2015 Ekim Anneleri

Ya kizlar bir de asure zamani gelid komsular asure getiriyir ben de cok severim simdi yesem iicnde olan bakliyat dolu tam bir gaz yapici..aslinda cok da besleyici kararsiz kaldim asure bana bakiyo ben asureye size de geliyodur dayanamayip yiyen var miii

Ya kizlar bir de asure zamani gelid komsular asure iyir ben de cok severim simdi yesem iicnde olan bakliyat dolu tam bir gaz yapici..aslinda cok da besleyici kararsiz kaldim asure bana bakiyo ben asureye size de geliyodur dayanamayip yiyen var miii
Ben yedim valla canım, baktım internetten emziren kadınlar için çok önemli bir besin kaynağı diyordu ona güvendim :)

Canm ye tabiki biz yaptık ben hergün bir kase yedim hiçte gaz yapmadı

Anamm ayni bizi anlatmis kizim beni yalanci meme olarak mi kullaniyo yani gwnelde geceleri yapiyor bunu sonra gazi oluyo ancak memeye geldiginde o aglamasi geciyo :) canim on dk bi meme on dk bo meme demissin ya onu tek emzirmede mi yapacakmisiz ?

evet tek emzirmede olucak.

emzirince bi kere omzunuza dayayin başini. girklatsin sonra yatirin. doktor direk yatirmayin dedi. yattigi yerden emziriyorsan bile kaldir omzuna mutlaka daya gazsiz yatir. allah yardimcimiz olsun hem bebişlerin hem bizim.

Anneler bi bişi sorucam. Kusma probleminiz varmı? Her emmeden sonra periyodik olarak kusuyor asel. Doktorunu aradık normal fakat ıstersenız rice cereal diye bişey var pirinç tozu gibi ondan alıp mamasına ya da pompa yapıp süte koyun dedi ama takviye hbişey istemiyorum. Üsthmuz basımız yatagımız kusmuk oldu hep! Dustan cıkamaz oldum. Varmı sizde böyle bi durum çözümü varmı?

ysdeniz maşallah tosbişe çok şirin :) aysglufk resim paylaştın mı bilmiyorum ama profildeki güzellik sanırım senin kuzucuk çok şirin maşallah. agopa naptınız nasıl oldu bebişin karnı? brntrkz maşallah 1 aylık hedefimiz bizm de 4200 4300.emziriyo musun? sizin sarılığınız olmadı mı? maşallah iyi büyümüş kaç kilo doğmuştu ?

Kızlar aradabir girip okumaya fırsatım oluyo.en son @fleuri yi gördüm şirin çikolatasını. maşşalh :) tecrübeli anneler bu konuda bilgisi olanlar size bi sorum olacak. süt pompalarıyla sağıp az sütü olduğunu düşünen arkadaşlar mamaya başlıyor sanırım. ben de sarılıktan muzdarip olduğum için bu konuda kafam karışık. emziriyorum çünkü, sütüm az mı çok mu bilmiyorum.. süt pompasıyla anlayabileceğimi düşünmüyorum. çünkü bebişlerin çene kasları emme güçleri süt pompasından daha sağlam gibi geliyor bana. benim de elimle sıktığımda göğsümden şarıl şarıl süt gelmiyo.. damla damla geliyo ama elle sıkmabile bence emmekten daha az bi kuvvet.yanlış mı düşünüyorum? bilenler aydınlatırsa sevinirim :)

Canım kesinlikle dogru bebeler pompadan daha kuvvetli cekiyor anneler pompaya aldanmasin pompaya bakarak sütüm az demesinler bebek emdikce süt cogaliyor bebegin hic emmedigi durumlarda pompayla belli bir süreden sonra süt azaliyor

Bizde de kusma var. Kusma şekli fışkırır gibi değilse sorun değilmiş canım. fazlasını çıkarıyomuş. bizim de üst baş yatak kusmuk

Canım kesinlikle dogru bebeler pompadan daha kuvvetli cekiyor anneler pompaya aldanmasin pompaya bakarak sütüm az demesinler bebek emdikce süt cogaliyor bebegin hic emmedigi durumlarda pompayla belli bir süreden sonra süt azaliyor
Ben de öyle okumuştum canım meme boşaldıkça süt oluşumu hızlanırmış.tabii hiç süt gelmiyosa ya da bebişler açlıktan ağlıyosa tabii ki ekstra yöntemlere başvurmalı ama pompa bana da aldatıcı gibi geldi. teşekkür ederim :)

Bebiş iyi canim 5 kiloyu bulunca ameliyat olucak kasık fıtığı varmış sünnetinide aradan çıkarırız artık

Öyle yapıyoruz zaten canım hemen omuzumuza alıp sırtına pat pat yapıyoruz ama bu ara çok pırtlı bugün 20.günümüz doldu. Daha bebekken böyle bir sorun yoktu ağızdan çıkartır yatırırdık şimdi 1 haftadır böyle büyük insan gibi sesli aşağıdan pırtlıyor.

Kesinlikle ben de su diyorum. Her su içtiğimde peşpeşe 2 bardak içmeye alıştırdım kendimi. O gün bu gündür daha iyi sütüm.

Kesinlikle ye. Afiyet olsun canım bayılırım bende çok besleyici.

Canım aptamil bitince sma deneyeceğim teşekkürler kızlar. MINIKKUS1

Canım sma yerine similac alabilirsin sindirimi daha kolay dediler hemde aynı özellikte sma ile bilgin olsun:) benimki tüm gün emiyo ama gece mama yıyin ce doyup uyuyo öyle hissediyorum yavaş emiyo istediği kadar doyamıyor zamanla güçlenip daha çok emecek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…