2015 Ekim Anneleri

Kızlar hem kendi kadın dogumcumla hem de Dora nın çocuk doktoruyla konuşarak ve onay alarak Grip aşısı yaptırdım. İkiside yaptırman iyi olur dedi. Malum mevsim hastalık mevsimi. Bebişleri de kendimize de dikkat etmek lazım. Hatırlatayım dedim

Canım kesinlikle 2.yi düşünün şimdi akliniza bile gelmez ama ileride cocuklari kardessiz birakmayin ben 11 seneden sonra iyikide yapmisim diyorum 2.ler daha keyifle büyütülüyor
Bîzim de peygamber sünnetli doğdu biz de 1 yaşında ameliyat olcaz Allah buna sağlık versin de 2. Ye çok var :) bi cesaretimi toplamam lazım önce :)

Canim ben karnina masaj yapmaya basladim mi iyice aglamaya basliyo kuzum bebim... Agzina emzigini verip sakinlesince masaj yapmaya basliyorum dün elma yagi aldim onu ayaginin alyina cörek otu yagini da karnina masaj yaparak suruyorum. Kimyon cayi ve rezene cayi ictim. Ama yinede oluyor. Birde sizdede oluyor mu ? gaz sikintisi olunca agzini emmek istiyormus gibi yapiyor. Ancak memeye gelince susuyor. Memeden cektin mi gaz sancisiyla tekrar agliyr. Canim bu arada bir sorum daha var ela 1 saat emiyor demissin ya memeyi hic birakmadan surekli mi emiyor

Aynen canim heryerimiz kusmuk yasrik yorgan yatak gunde kac tane kiyafet degisyiriyoruz hem ben hem esim hem eylul :)

Canım haklısın emme kuvvetleri farklı tabi ama pompa senden bı seferde potansıyel kaç cc sut cıkabıldıgını ölçmek için iyi bi yöntem. Süt bittiğinde bebek cekiliyo, süt bittiğinde pompaya gelmiyo hesabında kaç cc oldugunu görmüş oluyosun. Damla damlaysa eğer ölçmen iyi olucaktır zamanla arttığında fışkırıyo fıskiye gibi engel olamıyosun:) o saatten snra pompaya gerek kalmıyo. Zaten buyudugu için doymadan uyumuyo ortalığı yıkıyo minnaklar. Daha kuccukken acta olsa uyuyabiliyolar bu da sarılığı tetikliyo

Canıım evet benim bıdığım. Cook tesekkur ediyoruz hepimizin bebekleri bal gibi maşallah:)

Bizde de kusma var. Kusma şekli fışkırır gibi değilse sorun değilmiş canım. fazlasını çıkarıyomuş. bizim de üst baş yatak kusmuk
Valla baZen fışkırıyo bazen normal. Agzında süt kalıntıları kalıyo kızumun bide peynir gibi rahatsız ediyo onu. Her kusmasından sonra ooh anne yıne batırdım der gibi guluyo bide. Kusmuk fln unutup sarılıyorum deli gibi. Sonra dooğru banyoya. Nasıl geççek bu bilemedimki

Kızlar bebeğim 5 günlük tavsiye edebileceğiniz güzel bi emzik var mı acilen? Aventin almıştım çok büyük geldi??
Can'ım bizde avent aldık iyiydi büyük gelmedi ama babamız chicco almıştı o daha minik ama avente alışınca chicco yu tutmadı chicco yu dene istersen

Ben yedim canim sifa niyetine ye bizde bisey olmadi ama bebekten bebege degisir bu gaz probleminiz yoksa ye gitsin bir kereden bisey olmaz

Canim merhaba ben kasim annelerindeyim fakat eylul annesi oluverdim..sizleride arada takip ediyorum .bebegim 8 gunluk ve oda hemen hemen her emiste kusuyo ve oyle sinir edici bi durumki yutucak diye odum kopuyo Allah korusun ..doktora sordumm normal dedi..ayrica birazcik sarilik problemimiz var inan oyle gerginimki sabaha kadar bebege bakip duruyorum cok az uykuyla duruyorum hayirlisiyla hepimiz bi duzene girsek....

Canim nasilsin asel hanim nasil :) mama takviyesi yapiyo musun canim ilk ay kac kg aldi minigin? Birde emzirme periyotlarin nasil canim? Benim ki memede uyuyup kaliyor on dk anca dayaniyoruz ama gece oldu mu memeden inmek istemiyor

Ewt cnm göbek düştükten 1 hafta sonra feln geciyor bebişi yıkadıgımda göbüşünü çok yaş bırakma tam iyileşene kadar

Şimdi herkese merhaba ilk önce =) sonra biz oğlumla iyiyiz yani ben az çok ağrılar çekiyorum ama olsun oda geçer...

Pazartesi randevum vardı biliyorsunız gittim geldim sonra sanxcım var diye buraya yazmıştım belki hatırlayanlar olur her neyse pazartesi güünü dayanamadım akşama doğru fena oldum acile gittim ama gerçekten ben öle bi ağrı bilmiyorum =( gittim açıklığım 2 cm sancılar var düzensiz ama diyip yolladılar eve ama resmen ağlıyorum o kadr kötüydüm o gün.. Sonra annemlere geçtim eşimle orda kalıp hastaneye yakın olmak istedim ne olur ne olmaz diye gece sancılarım o kadar şiddetlendi ki sabaha kadr uyuyamadım oturamadım hep dolaştım sabah oldu iyiydim az çok duş alım dedim allhım ondan sonra daha da kötü oldum belim kopacak sandım bi ara hee bide afedersiniz şeyimde bi ağrı sanki ayak bastıkça bebek gelio sandım dayanamadım.. gittiğim hastaneden farklı bi hastaneye gittim ve bana bebeğin iri olduğunu açıklığn ilerlemediğini ve kordonun başının önüne geçtiği söylendi sezeryan dendi biz konuşurken dr la muayene sırasında yani karnımın altındaki şişliği sordu bilmiyorum dedim tam şeyimin üdtünde o şişlik.. bu sebepten dolayı açılman olmayabilir dedi ama tabi ben o haldeyken ne olduğu anlaşılmıyor da neyse öle böle derken 21.10.2015 03.45 te kucağımdaydı oğlum...

Şimdi tek sorunumuz süt =( geliyor ama yetmiyor uğraşıyorum sabah akşam bakalım inşallah çabuk gelir

Canım sen çok şükür atlatmissin. Ben son hafta artik iyice gerildim. Kan sulandırıcı iğne derdi var bir de. Allaha emanetiz inşallah sıkıntı cikmaz

Olumlu düşün 1 kordon sıkıntı değil inan bende risk görse dr hemen sezeryan olurdum allaha emanet dediğin gibi başka bir dr um var perinatolog 1 kordon hiç sorun değil risk her zaman her şeyde var içinizi rahat tutun dedi hayirlisiyla sende atlatacaksın

Merhaba canım emziriyorumda ama emzirmeden ziyade sağıp veriyorm tam alışamadık daha emmeye keyfi olursa emiyor yoksa kıyamet kopuyor :)
3.270 doğmuştu sarılıgımız oldu ve hala devam ediyor ama düşük oranda takipteyiz sarılığımızı tahlillerimiz temiz cıktı bazı bebeklerde 3 ay kadar sürebilirmiş sarılık

Bizdede 3 gündür basladı ama cok iyiyır bı aralar sürekli aranıyor fazla yiyincede kusuyrz malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…