2015 Ekim Anneleri

Kızlar bugün resmen bayram oldu bizim için Dr umuza kontrole gittik sarılığımız 27 ydi ilk başta 9 A düşmüş kilo almıyo gibi geliyordu bana hatta zayıfladı yanakları indi gibi hissediyordum 4100 doğmuştu ayın 12 sinde 3850 gr dı bugün 4450 gr olmuş nerdeyse 11 günde 600 gr almış Ama bana doymuyor gibi geliyordu sürekli memede olmak istiyo oğlum Dr çok iyi almış deyip tabii tek başına değil günde ortalama 100 cc mama veriyoruz inş sadece anne sütü verimde kilo aldığı günler olacak bide göbeğimiz daha düşmemişti enfeksiyon kapmışız korkmuştum eve geldik krem sürerken göbeğimiz düştü 23 gün sonra oğlum maşallah en sonunda vazgeçebildi göbeğinden. Çok rahatladık

Bide gazı için zinco verdi ama öncelikle bitkisel yoldan halletmeye çalışalım dedi Rezene yi bebeğede. Verebilirmişler Bi çay kaşığı şeklinde tane kimyonlu sordum onu siz için hem sütü arttırır hem gaz için çok iyi ams bebeğe vermeyin dedi gazı olanlar için Bi öneri Dr umuz çok iyi söa tayini çıktı şimdi kime gidicez biz yaaaa Erzurum'da Dr sıkıntı

Şart canım. Gaz için iğne yapıyorlar koldan. O zaman kolay çıkıyor. Havuçlu çorba yaptırabilirsin. Melissa çayı içmeni de tavsiye ederim.

Ca

canım tum bezleri denemiş biri olarak(prima hariç burda prima yok) en cok pamperstan memnun kaldık. Onu dene istersen hem bacak bogumlarını acıtmadı hem sızdırmadı
Değiştirmeyi düşündüm bezi, pişik yapar mı diye çekindim. Bacaklarımız bazen kızarıyor çünkü. Deneyebiliriz aslında.
Bir de emziğe bakındım şimdi, 1-2 sitede buldum. Orjinal olmama durumu varmıdır ki?

Can'ım bizim bugün yani 23 gün düştü içerisinde bizdedir beyazımsı Bi yer vardı normal yani önemli olan göbekte kızarıklık akıntı varsa sıkıntı o Zaman enfekte olmuştur bizim hafif kırmızıydı bugün krem antibiyotik verdi eve geldik. Ktem sürerken düşüverdi göbeğimiz mikrop kapıp kapmadığına dikkat et

Can'ım bizde ara ara oluyo dr umuza bugün sorduk bebeklerde kapak sistemi gelişmediği den reflü oluyomuş başı yüksekte yatır derdi bide çok emiyorsa fazlasını çıkarır dedi bide Can'ım dikkat et eğer fışkırır tarzda kusuyosa mutlaka Dr a git araştırılması lazım

Can'ım bizde de aynı her açışımızda hiç fire vermiyo ne kadar dikkat Etsemde her yer çiş oluyo yaaa annem çişini çabuk öğrendi bu çocuk diyo da bence normal

Kizlaar yardim ben simdi sutumu sagiyorum burada yazmistiniz geceleri sagip veriyorum diye oyle olunca daha iyi uyuyo demistiniz sütünüzü emzirdikten sonra mi sagiyorsunuz ne zaman sagiyorsunuz ?

Mama gereklıyse yanı yeterınce doymuysa mamayı değiştir canım. Hergün biraz destğin zararı olmaz. Hı sutun yetiyosa ac kalmıyosa ve mamayıda almıyosa oooh o en guzelı işte

Canım bizde gaz gelirse memeyi bırakıyor ela o da genelde akşam saatleri oluyor. Uyurken bile emiyor ter içinde kalıyor hatta bu yüzden. Uyurken emzik gibi bir dinleniyor bir emiyor.

Herkese iyi geceler
Perşembe hastaneye gittiğimizde dr a hala muayene etmicek misiniz belki açılma vardır diyordum nasıl kızdı ben sana bu güne kendiliğinden gelmezse alırım demedim mi diye gerçi ameliyata girmeden kafasına baktığında hala yukardaydı :) o kadar hızlı oldu ki herşey hemen aldılar beni ay hamilelikte zerre duygusallığı olmayan ben başladıkları andan itibaren nasıl ağlıyorum fotoğrafçı yapma makyajın akıcak diye susturmaya çalışıyor beni:) oğlum çıkınca dr kafayı direk bana uzattı zaten sen bunu mu doğurcaktın diye :) hastanede odaya gelen dr du hemşireydi ebesiydi hepsi dana diyip durdular benim tosbiğime :)
İlk denememizde memeyi hemen tutmuştu ne güzel azıcık geliyordu da ama sonra bir daha tutturamadık bugün birazcık başladık gerçi tutsa bile iri olduğu için mutlaka mama takviyesi yapmamı söylediler önce emzirmeyi deniyorum sonra 30 cc mama hemşire 60 cc ver doymaz bu dedi ama 1 defa denedim kustu fazla geldi bence birde bizim oğlan çok uyuyor uyandıramıyoruz ayağını sıkıyoruz soyuyoruz ama yok sarılık başlamış dedi dr 5.7 ymiş pazar tekrar bakılcak
Ayrıca epiduralden dolayı her ayağa kalktığımda bir omzun ağrıdı hep sıcak su torbası koyunca rahatladı
Ayaklarım bileklerim falan şişermiş normal dedi dr 20 güne iner dedi birde ne kadar iyi hissedersen hisset 5 gün yatıcaksın dedi dr sadece wc ye kalk dedi birde hemen korse taktım ben dr tavsiyesiyle baya da sıkı sar dedi ama ben o kadar sıkmaya korktum açıkcası birde sürekli mi takıcam diye sormayınunutmuşım kullananlar nasıl yapıyorsunuz?

Var canım. Cok yerde okudum soorhie diye aldım kotu koktu fln diyez burda orjınal bı kac arkadas almıstı. Ben gönderirim ama kargo cok tutuyo bide tutmazsa mınık bostan yere cok para gider

3 saatte bir 30cc veriyorum bu akşam doymadığını farkettik 50 cc fln içti. Bugün 2. Günümüz ve yaklaşık 4 saatten beri uyuyor bnde korktum acaba sarılık olurmu diebu kdr çabuk olmaz heralde arada şekerli su falanda veriyorum ama bu kadar uzun uyumamıştı hiç oynadım burnunu ayağını sıkıştrdım uyanmadı. Bnde tekrar mama içirdim uyumaya devam ediyor acaba endişelenmelimiyim

Şart canım. Gaz için iğne yapıyorlar koldan. O zaman kolay çıkıyor. Havuçlu çorba yaptırabilirsin. Melissa çayı içmeni de tavsiye ederim.
Nyse ki gaz ve büyük idrar sorununu bugün halettim. Şimdi bitek sütümün gelmesi kaldı. Pompayla sağdım bugün sık sık bebişede tutturdum sarı suyu içirdim 3-4 çay kaşığı sütümde gelirse süper olacakk

Bugün topladık çantamızı anneannemize geldik, ben dinleneceğim annem bakacak. Yarından itibaren de seçim sonuna kadar babamız evde, sıkılma durumum bir süreliğine çözüldü.
Göbeğimiz de düştü demin, valla içim rahatladı. Elim değip yanlışlıkla koparacağım diye ödüm kopuyordu :)

Hangi korseden aldın canım sen? Bana dpktor takma dedi ama benim içim rahat etmedi enazından öneren birininkindrn alayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…