Şart canım. Gaz için iğne yapıyorlar koldan. O zaman kolay çıkıyor. Havuçlu çorba yaptırabilirsin. Melissa çayı içmeni de tavsiye ederim.Sütüm henüz yok çok beklermez inş dün o kdr suni sancı yedim gelir diye beklemedeyim ama gelene kdr mamaya devam o zmn. Bide rahatça yürüyebiliyorum sezeryandan sonra ama gaz çıkışı olmadı henüz şart mı gazımın çıkması
Değiştirmeyi düşündüm bezi, pişik yapar mı diye çekindim. Bacaklarımız bazen kızarıyor çünkü. Deneyebiliriz aslında.Ca
canım tum bezleri denemiş biri olarak(prima hariç burda prima yok) en cok pamperstan memnun kaldık. Onu dene istersen hem bacak bogumlarını acıtmadı hem sızdırmadı
Can'ım bizim bugün yani 23 gün düştü içerisinde bizdedir beyazımsı Bi yer vardı normal yani önemli olan göbekte kızarıklık akıntı varsa sıkıntı o Zaman enfekte olmuştur bizim hafif kırmızıydı bugün krem antibiyotik verdi eve geldik. Ktem sürerken düşüverdi göbeğimiz mikrop kapıp kapmadığına dikkat etKizlar bugun 12.gunumuz gobegimiz dusmedi..ustu kurudu..ama dr a sali gittigimizde gobegini kaldirmis gibek deliginin icinde beyaz sari gb biyer var sizde de bole mi oldu..bi sıkinti var mi dedim yok dedi orada fatketmemisim stresten kaldirdigini evde gordum..bise olsa soylerdi heralde ama normalde de bole mi oluyor bi de sizlere sorayim dedim
Can'ım bizde ara ara oluyo dr umuza bugün sorduk bebeklerde kapak sistemi gelişmediği den reflü oluyomuş başı yüksekte yatır derdi bide çok emiyorsa fazlasını çıkarır dedi bide Can'ım dikkat et eğer fışkırır tarzda kusuyosa mutlaka Dr a git araştırılması lazımAnneler bi bişi sorucam. Kusma probleminiz varmı? Her emmeden sonra periyodik olarak kusuyor asel. Doktorunu aradık normal fakat ıstersenız rice cereal diye bişey var pirinç tozu gibi ondan alıp mamasına ya da pompa yapıp süte koyun dedi ama takviye hbişey istemiyorum. Üsthmuz basımız yatagımız kusmuk oldu hep! Dustan cıkamaz oldum. Varmı sizde böyle bi durum çözümü varmı?
Can'ım bizde de aynı her açışımızda hiç fire vermiyo ne kadar dikkat Etsemde her yer çiş oluyo yaaa annem çişini çabuk öğrendi bu çocuk diyo da bence normalMerhaba kızlarrr,
Doğum yapanların gözleri aydın olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bekleyenlerin bebekleri de sağlıkla gelsin inşallah, annelerini bekletmesiiin :)
Erkek bebek anneleri, çiş olayı sizde nasıl? Her uykudan uyandırdığımda bezi çiş dolu oluyor. Emerken huzursuz olmasın diye hemen değiştiriyoruz. Peşinden emzirmeye başlıyorum, o ara bi huzursuzluk oluyor. 2 göğüs arasında hemen tekrar altını açıyoruz, yine çiş yapmış oluyor.Bir de altı açıkken yapıyor; tabi ne kadar önlem alsam da her yer çiş oluyor. Ben de bazen nasibimi alıyorum. Temizleyip altını bağlayacakken de kaka yapıyor. Her alt değiştirmede 3 bez, bir takım kıyafet, sağ sol hep batıyor. Pipisini kapatıyorum, yine de bezi bağlayım derken hooop çiiiş Ben mi hata yapıyorum, neden her altını açtığımda işeyesi geliyor Siz de yaşıyor musunuz? Günde ortalama 12 defa çiş normal mi? Kakamız da çok. Tedirgin olmaya başladım.
Mama gereklıyse yanı yeterınce doymuysa mamayı değiştir canım. Hergün biraz destğin zararı olmaz. Hı sutun yetiyosa ac kalmıyosa ve mamayıda almıyosa oooh o en guzelı işteCanim ben dürtüp duruyorum benim kizi anca oyle emiyo ama huysuz ildugu zamanlar genelde gece yani :) gaz sancisi oldugunda surekli memede olmak istiyor orada uyuyacak aglama nobetine giriyo bazen anca nemede susuyo bugun oyleydi mesela mahfetti bizi ya. uyusun diye gozunun icine bakiyorum. Yatagina biraktimmi basliyo aglamaya. Bizde. 38+2 de dogduk 2750 kg zayif dogduk ancak 3670 olmusuz :) aman saglik olsun da napalim aselin annesi:) bende mama denedim cnm ama midesi kabul etmiyo sanirim hemen kusuyo mamayi icince bende israr etmedim artik mamada
Canım bizde gaz gelirse memeyi bırakıyor ela o da genelde akşam saatleri oluyor. Uyurken bile emiyor ter içinde kalıyor hatta bu yüzden. Uyurken emzik gibi bir dinleniyor bir emiyor.Canim ben karnina masaj yapmaya basladim mi iyice aglamaya basliyo kuzum bebim... Agzina emzigini verip sakinlesince masaj yapmaya basliyorum dün elma yagi aldim onu ayaginin alyina cörek otu yagini da karnina masaj yaparak suruyorum. Kimyon cayi ve rezene cayi ictim. Ama yinede oluyor. Birde sizdede oluyor mu ? gaz sikintisi olunca agzini emmek istiyormus gibi yapiyor. Ancak memeye gelince susuyor. Memeden cektin mi gaz sancisiyla tekrar agliyr. Canim bu arada bir sorum daha var ela 1 saat emiyor demissin ya memeyi hic birakmadan surekli mi emiyor
Teyzeleri biz doğduk55 cm 3700 gramız. Yalnız sütüm gelmesine rağmen sadece bir kere bir saat emdi. İkinciye bir türlü tutturamadık. Mama veriliyor şimdi. sonra tekrar deneyeceğiz.
Bu da benim yaramaz oğluşum
Var canım. Cok yerde okudum soorhie diye aldım kotu koktu fln diyez burda orjınal bı kac arkadas almıstı. Ben gönderirim ama kargo cok tutuyo bide tutmazsa mınık bostan yere cok para giderDeğiştirmeyi düşündüm bezi, pişik yapar mı diye çekindim. Bacaklarımız bazen kızarıyor çünkü. Deneyebiliriz aslında.
Bir de emziğe bakındım şimdi, 1-2 sitede buldum. Orjinal olmama durumu varmıdır ki?
3 saatte bir 30cc veriyorum bu akşam doymadığını farkettik 50 cc fln içti. Bugün 2. Günümüz ve yaklaşık 4 saatten beri uyuyor bnde korktum acaba sarılık olurmu diebu kdr çabuk olmaz heralde arada şekerli su falanda veriyorum ama bu kadar uzun uyumamıştı hiç oynadım burnunu ayağını sıkıştrdım uyanmadı. Bnde tekrar mama içirdim uyumaya devam ediyor acaba endişelenmelimiyimKac gün oldu canim doğum yapalı benim 3.gun gelmeye baslamisti elektrikli pompayla cek arada cok sık yapma uçları yara olmasın hic sütün gelmiyorsa cok degil 3saatte bir biz 30 ccile basladik yeri geldi 60 cc bile iciyordu mama vermeden önce muhakkak emzir sütün geldikce mamayida azalticaksin ben sadece gece 11-12 gibi veriyorum mama aksama kadar memede aksam oldumu birara azaliyor bizimki birikmesini beklemiyorki cuk cuk hep memede emzikte almiyor bir iki cekiyor bakiyor süt gelmiyor atiyor kandiramazsiniz beni diyor sen bebek istedikce ver mamayi saatle hareket etme ama sık sıkta seni emsin pompadan daha kuvvetli cektikleri kesin
Cnm bu gün 2. Günümüz daha 3 saatte bir 30 cc veriyorum1,5 koy cnm 1 cok sulu oluyor 2 de fazla kaçar yada 40 yap 2 koy
Kac gunluk oldunuz 30 la doyuyor mu
Nyse ki gaz ve büyük idrar sorununu bugün halettim. Şimdi bitek sütümün gelmesi kaldı. Pompayla sağdım bugün sık sık bebişede tutturdum sarı suyu içirdim 3-4 çay kaşığı sütümde gelirse süper olacakkŞart canım. Gaz için iğne yapıyorlar koldan. O zaman kolay çıkıyor. Havuçlu çorba yaptırabilirsin. Melissa çayı içmeni de tavsiye ederim.
Hangi korseden aldın canım sen? Bana dpktor takma dedi ama benim içim rahat etmedi enazından öneren birininkindrn alayım bariHerkese iyi geceler
Perşembe hastaneye gittiğimizde dr a hala muayene etmicek misiniz belki açılma vardır diyordum nasıl kızdı ben sana bu güne kendiliğinden gelmezse alırım demedim mi diye gerçi ameliyata girmeden kafasına baktığında hala yukardaydı :) o kadar hızlı oldu ki herşey hemen aldılar beni ay hamilelikte zerre duygusallığı olmayan ben başladıkları andan itibaren nasıl ağlıyorum fotoğrafçı yapma makyajın akıcak diye susturmaya çalışıyor beni:) oğlum çıkınca dr kafayı direk bana uzattı zaten sen bunu mu doğurcaktın diye :) hastanede odaya gelen dr du hemşireydi ebesiydi hepsi dana diyip durdular benim tosbiğime :)
İlk denememizde memeyi hemen tutmuştu ne güzel azıcık geliyordu da ama sonra bir daha tutturamadık bugün birazcık başladık gerçi tutsa bile iri olduğu için mutlaka mama takviyesi yapmamı söylediler önce emzirmeyi deniyorum sonra 30 cc mama hemşire 60 cc ver doymaz bu dedi ama 1 defa denedim kustu fazla geldi bence birde bizim oğlan çok uyuyor uyandıramıyoruz ayağını sıkıyoruz soyuyoruz ama yok sarılık başlamış dedi dr 5.7 ymiş pazar tekrar bakılcak
Ayrıca epiduralden dolayı her ayağa kalktığımda bir omzun ağrıdı hep sıcak su torbası koyunca rahatladı
Ayaklarım bileklerim falan şişermiş normal dedi dr 20 güne iner dedi birde ne kadar iyi hissedersen hisset 5 gün yatıcaksın dedi dr sadece wc ye kalk dedi birde hemen korse taktım ben dr tavsiyesiyle baya da sıkı sar dedi ama ben o kadar sıkmaya korktum açıkcası birde sürekli mi takıcam diye sormayınunutmuşım kullananlar nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?