2015 Ekim Anneleri

Yaa evet canim sivi tüketirken nasil kakasi sivi olmasin kii

Kizlar Günaydın. . Eşim grip oldu okulda öğrencilerinden kapti sanırım. .ve bana da bulaştı...en kötüsü dün gece kızım çok hapşurdu ona da geçti
Napcaz biz şimdi

Evet canım. Ben de öyle diyordum ama bir kilosunu ogrenemediniz falan diyorlar, bir de işte kv telefonda kakasi yine öyle mi, yine çok mu yapıyor falan diyor. Yapsa dert, yapmasa dert. Ne güzel yapsın işte.. Ben de dedim zaten ne alaka, çocuk süt içiyor, nasıl başka türlü olsun diye. İşte, süt yarasa daha koyu olurmusmus.. Dedim büyüyor maşallah, sorun yok..
Aşı için gidince baktiriyim di mi, evet..
Saol canım

Yaa evet canim sivi tüketirken nasil kakasi sivi olmasin kii
Tabi ki, ben de öyle dedim. Çok siviymismis.. Çok sık yapıyormuş.. Ne biliyim ki ben onun kıvam ayarını Alla Allaah.. Herkesinki öyleyse sorun yoktur o zaman inşallah.. Yanakları falan da doldu maşallah yani Herkes bir şey diyor işte, puff
Bugün de arkadaslarimiz gelecekti, kv de eşimin erkek kardeşiyle geliyormuş şimdi, özlemiş torununu.. Yani tabi gelsin de, arkadaşlarla rahat rahat muhabbet ederiz diye düşünmüştüm, zaten bunaldım Artık o annemle takılsin, pooff

Canımm bizim bebişin de kakası ishal gibi. Bana da normal dediler. İshal gibi olabilir, içinde susam gibi taneler görülebilir korkmayın dedi doktor da. Kilosu biraz düşük aldı gibi geldi bana. İlk haftamızda 85 gram almıştı.

Geçmiş olsun hadi atlattın zor kısmı şimdi güzel zamanlarının tadını çıkar. En güzeli de bebeğini emzirmek. Ben hastaneden eve geldiğimde doğum kilomdaydım. Nasıl ödem nasıl şiş ayaklarım elf ayağı gibi her baktığımda nasıl moralim bozuluyordu. Deli gibi su içtim hem sütüm çok olsun bem de ödemi atayjm diye. 10 gün sonra 5 kilo gitti. Ayaklarımın küçüldüğünü görünce havalara uçtum

Torunlarına olup bitselerde onların anneleri biziz unutuyor lar utanmasa lar sen git biz bakarız derler ama herkeste kv sorunu aynısını tıpkısi uyandırma alt açma üst değiştirme ama biz yorgunuz onlar hep oynamak istiyolar izi n vermeyince bozuluyorlar sabırlar sabır bi yerden başlamak la iyi yaptın canim

Canım bizde gaz gelirse memeyi bırakıyor ela o da genelde akşam saatleri oluyor. Uyurken bile emiyor ter içinde kalıyor hatta bu yüzden. Uyurken emzik gibi bir dinleniyor bir emiyor.
Aynen Hira da gazlı olunca daha çok emmek istiyor sonra suratı ekşiyor memeyi çekiştirerek ağlamaya başlıyor ve sonuç süt genizine gidiyor. Hemen nefes alışı değişiyor hemen kaldırıyorum yırtınırcasına ağlıyor. Bu zamanlar çok zor ama böyle minik olması da çok hoşuma gidiyor çöm çöm bakıyor ya bazen emerken eriyorum ☺

Kizlaar yardim ben simdi sutumu sagiyorum burada yazmistiniz geceleri sagip veriyorum diye oyle olunca daha iyi uyuyo demistiniz sütünüzü emzirdikten sonra mi sagiyorsunuz ne zaman sagiyorsunuz ?
Canım ben emzirdikten sonra da sağıyorum öncede fark etmiyor. Genelde emzirip uyudıktan yarım saat 1 saat sonra. Ve akşamları. Artık eskisi kadar sağmıyorum gündüz memeyi güzel alıyor akşam olunca sapıtıyor benim kız. Hele gece hiç memeyi tutmuyor hemen boğuluyor emerken. O yüzden biraz sakinleşsin diye önce biberonla doyuruyorum üzerine tatlı niyetine de göğsümden emziriyorum :)

Teyzeleri biz doğduk 55 cm 3700 gramız. Yalnız sütüm gelmesine rağmen sadece bir kere bir saat emdi. İkinciye bir türlü tutturamadık. Mama veriliyor şimdi. sonra tekrar deneyeceğiz.
Maşallah Allah uzun ömürler versin. Çok geçmiş olsun.

Canım gözün aydin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:) Benim oğlumda hiç bir şeyle uyanmiyo huyu böyle 2 saatte 1 30 cc yerine 4 saatte 1 1 60 cc yiyo bu sorun değil önemli olan totalde yeterli beslenmesi bol yesin bol kaka yapsın sariligi kolayca atlatır allahın izniyle

Kizlaar yardim ben simdi sutumu sagiyorum burada yazmistiniz geceleri sagip veriyorum diye oyle olunca daha iyi uyuyo demistiniz sütünüzü emzirdikten sonra mi sagiyorsunuz ne zaman sagiyorsunuz ?

Benim oğlum sol gogsu almiyo solu sağıp veriyorum geceleri ama göğüslerim doluysa ara verdiğimiz de sagiyorum

Bizdede öyle emiyor bi yandan ikinip gaz çıkarıyor ben diyorum yukarıdan deatwk gelince alttan çıkarıyor :) hem yiyor hem yapıyor gaz sancısı varken memede sakinlesiyor dediğiniz gibi ama kaka yi yapio rahatliyo altını alana kadar meme için patlıyor aglamaktan:)

Canım ilk kaka lari koyu renkli olur devamı civil ishal gibi puturlu olur zaten koyu renkli katı olursa sorun vardır bebek Kakası sarı ishalim si normal hemde benim bi gün 4 kere yapıyo bi gün iki.bi gün hiç yapmıyo bi gün ard arda değişiyor aorun değil dr 3 3 4 ğun yapmasa da endiselenmeyin diyor tabi ben o kadar beklemem

Kizlar Günaydın. . Eşim grip oldu okulda öğrencilerinden kapti sanırım. .ve bana da bulaştı...en kötüsü dün gece kızım çok hapşurdu ona da geçti
Napcaz biz şimdi

Sen bol c vitamini al tavuk auyu corba ihlamur hepsinden tuket bebis icin ilerlemeden dr a goturebilirsin çok geçmiş olsun

Birde bizim evde tartıliyoruz biz bi kucagimizda bebişle bi de bebis siz :) kilomuz u buluyoruz eğer sürekli merak edersen eve bir tartı al bol bol bakarsinjz:)

Evet zamanla güçleniyor ben hiç meme almaz diyordum şükür koparıyo nerdeyse uyanmak isteyince keyiflenmesi kızına kararmasi memeyi balık gibi kapması her hateketleri guzel:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…