Allah anali babalı büyütsün canım.Teyzeleri biz dogduk 55 cm 3700 gramız. Yalnız sütüm gelmesine rağmen sadece bir kere bir saat emdi. İkinciye bir türlü tutturamadık. Mama veriliyor şimdi. sonra tekrar deneyeceğiz.
Yaa evet canim sivi tüketirken nasil kakasi sivi olmasin kiiMerhaba annişler
Takip edemedim kaç gündür. Doğum yapan herkesin gözüaydın olsunİnşallah sağlıkla büyütürler yavrularını Doğum yapmayanlara da kolay doğumlar diliyorum, hayırlısıyla inşallah
Miniğim kucağımda uyuyakaldi emerkenHemen bir sey sormak istiyorum size: Bebişim 20 günlük oldu ve kakasi hala ishal gibi kıvamda. Bir de baya sık yapıyor. 4-5 kere yapıyordur yani kakayi. Bu normal mi yoksa sorun mu? Sütün yarasa böyle sıvı olmaz dediler kafama taktılar. Sizin nasil? Sağlık ocağında tarttirmak istiyorum ama salginlar falan var, hasta etmek de istemiyorum bebişi oralarda. Kaç kilo bilmiyorum. Pazartesi götüriyim diyorum. Ne yapsam? Siz biliyor musunuz kiloları?
Evet canım. Ben de öyle diyordum ama bir kilosunu ogrenemediniz falan diyorlar, bir de işte kv telefonda kakasi yine öyle mi, yine çok mu yapıyor falan diyor. Yapsa dert, yapmasa dert. Ne güzel yapsın işte.. Ben de dedim zaten ne alaka, çocuk süt içiyor, nasıl başka türlü olsun diye. İşte, süt yarasa daha koyu olurmusmus.. Dedim büyüyor maşallah, sorun yok..Merhaba canm aynen bizimkilerde öyle sen boşver milleti çok biliyo onlar sıvı tüketiyorlar nasl olcakmış kakası bide bazen 7-8 bez kullanıyrz
Az daha dayan 1 ay oldumu aşı olcak Zaten ozaman kilosunu öğrenirsb
Tabi ki, ben de öyle dedim. Çok siviymismis.. Çok sık yapıyormuş.. Ne biliyim ki ben onun kıvam ayarını Alla Allaah.. Herkesinki öyleyse sorun yoktur o zaman inşallah.. Yanakları falan da doldu maşallah yaniYaa evet canim sivi tüketirken nasil kakasi sivi olmasin kii
Bir ben bir sen birde bebek demek isterdim ama sadece ben kismini kullaniyorumGünaydın bugun doktor kontrolümuz var çok heyecanliyim acaba minikim nasıl bu arada kac kişi kaldık doguramayan :)
Merhaba annişler
Takip edemedim kaç gündür. Doğum yapan herkesin gözüaydın olsunİnşallah sağlıkla büyütürler yavrularını Doğum yapmayanlara da kolay doğumlar diliyorum, hayırlısıyla inşallah
Miniğim kucağımda uyuyakaldi emerkenHemen bir sey sormak istiyorum size: Bebişim 20 günlük oldu ve kakasi hala ishal gibi kıvamda. Bir de baya sık yapıyor. 4-5 kere yapıyordur yani kakayi. Bu normal mi yoksa sorun mu? Sütün yarasa böyle sıvı olmaz dediler kafama taktılar. Sizin nasil? Sağlık ocağında tarttirmak istiyorum ama salginlar falan var, hasta etmek de istemiyorum bebişi oralarda. Kaç kilo bilmiyorum. Pazartesi götüriyim diyorum. Ne yapsam? Siz biliyor musunuz kiloları?
Canımm bizim bebişin de kakası ishal gibi. Bana da normal dediler. İshal gibi olabilir, içinde susam gibi taneler görülebilir korkmayın dedi doktor da. Kilosu biraz düşük aldı gibi geldi bana. İlk haftamızda 85 gram almıştı.Merhaba annişler
Stres yapmamak elde değilki =( mamayı yiyo ama çıkarıyo hemen mideside bulanıyor sürekli =(
Geçmiş olsun hadi atlattın zor kısmı şimdi güzel zamanlarının tadını çıkar. En güzeli de bebeğini emzirmek. Ben hastaneden eve geldiğimde doğum kilomdaydım. Nasıl ödem nasıl şiş ayaklarım elf ayağı gibi her baktığımda nasıl moralim bozuluyordu. Deli gibi su içtim hem sütüm çok olsun bem de ödemi atayjm diye. 10 gün sonra 5 kilo gitti. Ayaklarımın küçüldüğünü görünce havalara uçtumHerkese iyi geceler
Perşembe hastaneye gittiğimizde dr a hala muayene etmicek misiniz belki açılma vardır diyordum nasıl kızdı ben sana bu güne kendiliğinden gelmezse alırım demedim mi diye gerçi ameliyata girmeden kafasına baktığında hala yukardaydı :) o kadar hızlı oldu ki herşey hemen aldılar beni ay hamilelikte zerre duygusallığı olmayan ben başladıkları andan itibaren nasıl ağlıyorum fotoğrafçı yapma makyajın akıcak diye susturmaya çalışıyor beni:) oğlum çıkınca dr kafayı direk bana uzattı zaten sen bunu mu doğurcaktın diye :) hastanede odaya gelen dr du hemşireydi ebesiydi hepsi dana diyip durdular benim tosbiğime :)
İlk denememizde memeyi hemen tutmuştu ne güzel azıcık geliyordu da ama sonra bir daha tutturamadık bugün birazcık başladık gerçi tutsa bile iri olduğu için mutlaka mama takviyesi yapmamı söylediler önce emzirmeyi deniyorum sonra 30 cc mama hemşire 60 cc ver doymaz bu dedi ama 1 defa denedim kustu fazla geldi bence birde bizim oğlan çok uyuyor uyandıramıyoruz ayağını sıkıyoruz soyuyoruz ama yok sarılık başlamış dedi dr 5.7 ymiş pazar tekrar bakılcak
Ayrıca epiduralden dolayı her ayağa kalktığımda bir omzun ağrıdı hep sıcak su torbası koyunca rahatladı
Ayaklarım bileklerim falan şişermiş normal dedi dr 20 güne iner dedi birde ne kadar iyi hissedersen hisset 5 gün yatıcaksın dedi dr sadece wc ye kalk dedi birde hemen korse taktım ben dr tavsiyesiyle baya da sıkı sar dedi ama ben o kadar sıkmaya korktum açıkcası birde sürekli mi takıcam diye sormayınunutmuşım kullananlar nasıl yapıyorsunuz?
Selam kızlar. Doğum yapmış tüm anneler tebrikler. Sağlıkla büyütün minikleri. Evet bizim evden gündem geçiyorum. Kv 1 haftadır kızımın altını temizleyip, kıyafetini değiştiriyor. Mama takviyesi yaptığımda o ilgileniyor. Gazını çıkartmak için almak istiyor, uyanık kalsın seveyim istiyor ben de uyusun da dinleneyim istiyorum. Bazen kızım çok ağlıyor meme istiyor kv bekle belki susar diyor. Sırf daha fazla kucağında dursun diye1 haftadır Kakası kıyafetine hiç ses çıkarmadım ama bir yerden başlamam gerek. Kızım kaka yapmış. Yine kucakladı götürdü. Ben de gittim temizliğe yardım ettim. Kıyafetini giydirmeye koyuldum. Bana sen git kakasını temizlerim giydiririm ben dedi. Dinlemedim. Ben değiştirmek istiyorum dedim. Neden ? Dedi :))))) cevabını aldı ve Ankara havası ile odasının yolunu tuttu. Yetti bea. Bu gece kuzum yine ağladı meme istedi yine kv bebeğimi vermek istemedi. :) cevabını aldı ve kızımı verdi tabii ki. Ilk torun ve çok seviyor anlıyorum fakat yazmadığım daha çok şey var. Vallahi yardıma gelmesi basen iyi mi kötü mü oldu bilmiyorum. Bu arada içime atmıyorum genelde dışıma atıyorum görsel şölen festival hava fişek tadında bir gösteri oluyor :))) 3 hafta daha bizde. Iyice bağlanacak eve gitmek istemeyecek diye korkuyorum :)))) saat 2 de uyanan yavrum saat 4:30 a kadar bana ve babasına kök söktürdü ve nihayet uyudu. Sıra bende..hayırlı bir gün iyi hafta sonları kızçeler.
Aynen Hira da gazlı olunca daha çok emmek istiyor sonra suratı ekşiyor memeyi çekiştirerek ağlamaya başlıyor ve sonuç süt genizine gidiyor. Hemen nefes alışı değişiyor hemen kaldırıyorum yırtınırcasına ağlıyor. Bu zamanlar çok zor ama böyle minik olması da çok hoşuma gidiyor çöm çöm bakıyor ya bazen emerken eriyorum ☺Canım bizde gaz gelirse memeyi bırakıyor ela o da genelde akşam saatleri oluyor. Uyurken bile emiyor ter içinde kalıyor hatta bu yüzden. Uyurken emzik gibi bir dinleniyor bir emiyor.
Canım ben emzirdikten sonra da sağıyorum öncede fark etmiyor. Genelde emzirip uyudıktan yarım saat 1 saat sonra. Ve akşamları. Artık eskisi kadar sağmıyorum gündüz memeyi güzel alıyor akşam olunca sapıtıyor benim kız. Hele gece hiç memeyi tutmuyor hemen boğuluyor emerken. O yüzden biraz sakinleşsin diye önce biberonla doyuruyorum üzerine tatlı niyetine de göğsümden emziriyorum :)Kizlaar yardim ben simdi sutumu sagiyorum burada yazmistiniz geceleri sagip veriyorum diye oyle olunca daha iyi uyuyo demistiniz sütünüzü emzirdikten sonra mi sagiyorsunuz ne zaman sagiyorsunuz ?
Maşallah Allah uzun ömürler versin. Çok geçmiş olsun.Teyzeleri biz doğduk55 cm 3700 gramız. Yalnız sütüm gelmesine rağmen sadece bir kere bir saat emdi. İkinciye bir türlü tutturamadık. Mama veriliyor şimdi. sonra tekrar deneyeceğiz.
Herkese iyi geceler
Perşembe hastaneye gittiğimizde dr a hala muayene etmicek misiniz belki açılma vardır diyordum nasıl kızdı ben sana bu güne kendiliğinden gelmezse alırım demedim mi diye gerçi ameliyata girmeden kafasına baktığında hala yukardaydı :) o kadar hızlı oldu ki herşey hemen aldılar beni ay hamilelikte zerre duygusallığı olmayan ben başladıkları andan itibaren nasıl ağlıyorum fotoğrafçı yapma makyajın akıcak diye susturmaya çalışıyor beni:) oğlum çıkınca dr kafayı direk bana uzattı zaten sen bunu mu doğurcaktın diye :) hastanede odaya gelen dr du hemşireydi ebesiydi hepsi dana diyip durdular benim tosbiğime :)
İlk denememizde memeyi hemen tutmuştu ne güzel azıcık geliyordu da ama sonra bir daha tutturamadık bugün birazcık başladık gerçi tutsa bile iri olduğu için mutlaka mama takviyesi yapmamı söylediler önce emzirmeyi deniyorum sonra 30 cc mama hemşire 60 cc ver doymaz bu dedi ama 1 defa denedim kustu fazla geldi bence birde bizim oğlan çok uyuyor uyandıramıyoruz ayağını sıkıyoruz soyuyoruz ama yok sarılık başlamış dedi dr 5.7 ymiş pazar tekrar bakılcak
Ayrıca epiduralden dolayı her ayağa kalktığımda bir omzun ağrıdı hep sıcak su torbası koyunca rahatladı
Ayaklarım bileklerim falan şişermiş normal dedi dr 20 güne iner dedi birde ne kadar iyi hissedersen hisset 5 gün yatıcaksın dedi dr sadece wc ye kalk dedi birde hemen korse taktım ben dr tavsiyesiyle baya da sıkı sar dedi ama ben o kadar sıkmaya korktum açıkcası birde sürekli mi takıcam diye sormayınunutmuşım kullananlar nasıl yapıyorsunuz?
Kizlaar yardim ben simdi sutumu sagiyorum burada yazmistiniz geceleri sagip veriyorum diye oyle olunca daha iyi uyuyo demistiniz sütünüzü emzirdikten sonra mi sagiyorsunuz ne zaman sagiyorsunuz ?
Canim ben karnina masaj yapmaya basladim mi iyice aglamaya basliyo kuzum bebim... Agzina emzigini verip sakinlesince masaj yapmaya basliyorum dün elma yagi aldim onu ayaginin alyina cörek otu yagini da karnina masaj yaparak suruyorum. Kimyon cayi ve rezene cayi ictim. Ama yinede oluyor. Birde sizdede oluyor mu ? gaz sikintisi olunca agzini emmek istiyormus gibi yapiyor. Ancak memeye gelince susuyor. Memeden cektin mi gaz sancisiyla tekrar agliyr. Canim bu arada bir sorum daha var ela 1 saat emiyor demissin ya memeyi hic birakmadan surekli mi emiyor
Merhaba annişler
Kizlar Günaydın. . Eşim grip oldu okulda öğrencilerinden kapti sanırım. .ve bana da bulaştı...en kötüsü dün gece kızım çok hapşurduona da geçti
Napcaz biz şimdi
Evet canım. Ben de öyle diyordum ama bir kilosunu ogrenemediniz falan diyorlar, bir de işte kv telefonda kakasi yine öyle mi, yine çok mu yapıyor falan diyor. Yapsa dert, yapmasa dert. Ne güzel yapsın işte.. Ben de dedim zaten ne alaka, çocuk süt içiyor, nasıl başka türlü olsun diye. İşte, süt yarasa daha koyu olurmusmus.. Dedim büyüyor maşallah, sorun yok..
Aşı için gidince baktiriyim di mi, evet..
Saol canım
Tabi ki, ben de öyle dedim. Çok siviymismis.. Çok sık yapıyormuş.. Ne biliyim ki ben onun kıvam ayarını Alla Allaah.. Herkesinki öyleyse sorun yoktur o zaman inşallah.. Yanakları falan da doldu maşallah yaniHerkes bir şey diyor işte, puff
Bugün de arkadaslarimiz gelecekti, kv de eşimin erkek kardeşiyle geliyormuş şimdi, özlemiş torununu.. Yani tabi gelsin de, arkadaşlarla rahat rahat muhabbet ederiz diye düşünmüştüm, zaten bunaldımArtık o annemle takılsin, pooff
Aynen öyle canım. Zor zamanı atlattık şükür. Kızınca komık oluyo sıpacıklar elini kolunu kaldıra kaldıra mucadele edıyo memeyle:) mama konusunu problem halıne getirmiyorum memeyi bırakmasın emsinde varsın arada birde mama yesin. Cok arar ilerde memeyi:)
Geçmiş olsun.Emzirirken maske takmayi unutmaKizlar Günaydın. . Eşim grip oldu okulda öğrencilerinden kapti sanırım. .ve bana da bulaştı...en kötüsü dün gece kızım çok hapşurduona da geçti
Napcaz biz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?