- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Deneme yanılma yapıcaz o zaman canım. Satan yerleri iyice değerlendirip birinden sipariş verip bakıcaz :)Var canım. Cok yerde okudum soorhie diye aldım kotu koktu fln diyez burda orjınal bı kac arkadas almıstı. Ben gönderirim ama kargo cok tutuyo bide tutmazsa mınık bostan yere cok para gider
Haha uğraştıracak bu oğluşlar bizi anlaşılan :))Can'ım bizde de aynı her açışımızda hiç fire vermiyo ne kadar dikkat Etsemde her yer çiş oluyo yaaa annem çişini çabuk öğrendi bu çocuk diyo da bence normal
Norml ozamn cnm senin sütünde anca gelir bol bol su içCnm bu gün 2. Günümüz daha 3 saatte bir 30 cc veriyorum
Yok cnm endişelnme ama duzrnli olarak 2 bucuk 3 saatTe bir mama ver, meme ver bişklde doyur.BiZ en buyuk Htayı bu mama verme olayındaki irdelemeden dolayı yapıyıruz. Azcık akısına bırakıNca sutun glır glmeZ duzene grıyo. Ve bnm tavsıyem sen annesin hissedersin bbğinin açlığını tokluğunu bikaç temel doğru var onlar dısında hislerine göre hareket et3 saatte bir 30cc veriyorum bu akşam doymadığını farkettik 50 cc fln içti. Bugün 2. Günümüz ve yaklaşık 4 saatten beri uyuyor bnde korktum acaba sarılık olurmu diebu kdr çabuk olmaz heralde arada şekerli su falanda veriyorum ama bu kadar uzun uyumamıştı hiç oynadım burnunu ayağını sıkıştrdım uyanmadı. Bnde tekrar mama içirdim uyumaya devam ediyor acaba endişelenmelimiyim
Aynen canim cok zormusYazdıklarının büyük bir çoğunluğu benim yaşadığım şeylerle aynı o kadar tanıdık ki. Allah yardımcımız olsun tek çocukla hayat ne kadar kolaymış diyorum bazen
Aynenn canim bahsettigin tam annelik :) masallah Allah anali babalı buyutsun kuzunu...iyi olmana sevindim canim zaten 1 haftada toparlanmissindir..ama uykusuz kalma madem kayinvaliden de yaninda bi yardimcin varsa bol bol dinlen canim dinlenmekte sut yapiyor ben oglumda yatmistim hep acayip sutum olmusti bunda dinlenmeye vaktim yok oglumdaki gibi sutlerim yok malesef uzuluyorum bakmak lazim kendine sut olmasi icin :) aminn Allah butun annelere kolaylik versin bizimkisi en zor mesleklerden biri :))Sağol canım. Normal doğum diye gittik. 1 cm açılma vardı ve kızım doğum kanalına girmemiş. 5 saat kadar bekledik sonra sezaryene aldılar. 16 Ekim de dünyaya geldi kızım. 1 hafta oldu bile teyzesi. Çok şükür ilk günlere nazaran daha iyiyim. Bebeğin bakımı sütü maması kakası konusunda günden güne tecrübe sahibi oluyorum. Uykusuzum çünkü güzel ilgileneyim istiyorum. Istesem en azından geceleri uyurum eşim ve kayınvalidem ilgilenir fakat içime sinmiyor. Annelik böyle bir şeymiş canım. Allah sana ve tüm annelere kolaylıklar versin.
Stres yapmamak elde değilki =( mamayı yiyo ama çıkarıyo hemen mideside bulanıyor sürekli =(Süt zamanla artar stres yapma yeterli süt yoksa mama takviyesi yap mutlaka sağlıcakla büyüt gozunaydin canim
Teşekkür ederiz canım. Oğlum 4 yaşına geldiğinde 2. Bebeğimizi istemeye başladık ama kısmet bu güneymiş rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah... Size de hayırlı zamanda kısmet olur inşallah 2.Batuhanannesi ne zaman 2. ye cesaret ederim bilmiyorum ama çok özendirici bi fotograf :) maşallah
Bizim göbeğimiz düştü. Düştü ama garip bir şekil var göbeğinde. Annem ısrarla biz sizin göbeğinize para koyup sardık diyor. O yüzden yusyuvarlak ve dışarı dönük değil diyor. Çok şaşırdım. Asla öyle bir şey yapma dedim. Alındı yine. Bir de iltihap mı desem ne desem bilemedim ama akıntı gibi bir şey var. Nedir bu, doktora mı gitmeliyiz? Şekli düzelir mi göbeğinin?
Bizim kahverengi gibi. İnşallah normaldir canım.Canım bizim de dün düştü aynı şey vardı endişelendik doktora sorduk normal dedi.boyle jel gibi beyazimsiydi
Canimm maasallah gozunaydin Allah anali babali buyutsun insallah ☺Teyzeleri biz doğduk55 cm 3700 gramız. Yalnız sütüm gelmesine rağmen sadece bir kere bir saat emdi. İkinciye bir türlü tutturamadık. Mama veriliyor şimdi. sonra tekrar deneyeceğiz.
Slm canım stres yapma aynı şeyleri annem yapmaya başlamıştı bana çok yoruldun diye geçen hafta gönderdim gitti anladı sanırım bir daha da gelmedi .. Yani nasıl bir psikoloji bilmiyorum bebğimle sadece ben ilgileneyim istiyorum kv geç kendi annem bile sıkıcı geldi yani bir an önce göndermeye bak sen en iyisi şimşeklerin şiddeti artmadanSelam kızlar. Doğum yapmış tüm anneler tebrikler. Sağlıkla büyütün minikleri. Evet bizim evden gündem geçiyorum. Kv 1 haftadır kızımın altını temizleyip, kıyafetini değiştiriyor. Mama takviyesi yaptığımda o ilgileniyor. Gazını çıkartmak için almak istiyor, uyanık kalsın seveyim istiyor ben de uyusun da dinleneyim istiyorum. Bazen kızım çok ağlıyor meme istiyor kv bekle belki susar diyor. Sırf daha fazla kucağında dursun diye1 haftadır Kakası kıyafetine hiç ses çıkarmadım ama bir yerden başlamam gerek. Kızım kaka yapmış. Yine kucakladı götürdü. Ben de gittim temizliğe yardım ettim. Kıyafetini giydirmeye koyuldum. Bana sen git kakasını temizlerim giydiririm ben dedi. Dinlemedim. Ben değiştirmek istiyorum dedim. Neden ? Dedi :))))) cevabını aldı ve Ankara havası ile odasının yolunu tuttu. Yetti bea. Bu gece kuzum yine ağladı meme istedi yine kv bebeğimi vermek istemedi. :) cevabını aldı ve kızımı verdi tabii ki. Ilk torun ve çok seviyor anlıyorum fakat yazmadığım daha çok şey var. Vallahi yardıma gelmesi basen iyi mi kötü mü oldu bilmiyorum. Bu arada içime atmıyorum genelde dışıma atıyorum görsel şölen festival hava fişek tadında bir gösteri oluyor :))) 3 hafta daha bizde. Iyice bağlanacak eve gitmek istemeyecek diye korkuyorum :)))) saat 2 de uyanan yavrum saat 4:30 a kadar bana ve babasına kök söktürdü ve nihayet uyudu. Sıra bende..hayırlı bir gün iyi hafta sonları kızçeler.
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inşallah ... Normal doğum mu oldu anlayamadımŞimdi herkese merhaba ilk önce =) sonra biz oğlumla iyiyiz yani ben az çok ağrılar çekiyorum ama olsun oda geçer...
Pazartesi randevum vardı biliyorsunız gittim geldim sonra sanxcım var diye buraya yazmıştım belki hatırlayanlar olur her neyse pazartesi güünü dayanamadım akşama doğru fena oldum acile gittim ama gerçekten ben öle bi ağrı bilmiyorum =( gittim açıklığım 2 cm sancılar var düzensiz ama diyip yolladılar eve ama resmen ağlıyorum o kadr kötüydüm o gün.. Sonra annemlere geçtim eşimle orda kalıp hastaneye yakın olmak istedim ne olur ne olmaz diye gece sancılarım o kadar şiddetlendi ki sabaha kadr uyuyamadım oturamadım hep dolaştım sabah oldu iyiydim az çok duş alım dedim allhım ondan sonra daha da kötü oldum belim kopacak sandım bi ara hee bide afedersiniz şeyimde bi ağrı sanki ayak bastıkça bebek gelio sandım dayanamadım.. gittiğim hastaneden farklı bi hastaneye gittim ve bana bebeğin iri olduğunu açıklığn ilerlemediğini ve kordonun başının önüne geçtiği söylendi sezeryan dendi biz konuşurken dr la muayene sırasında yani karnımın altındaki şişliği sordu bilmiyorum dedim tam şeyimin üdtünde o şişlik.. bu sebepten dolayı açılman olmayabilir dedi ama tabi ben o haldeyken ne olduğu anlaşılmıyor da neyse öle böle derken 21.10.2015 03.45 te kucağımdaydı oğlum...
Şimdi tek sorunumuz süt =( geliyor ama yetmiyor uğraşıyorum sabah akşam bakalım inşallah çabuk gelir
3 hafta daha kalsın istiyordum fakat 3 hafta daha dayanamayacağım. Zaten 3 haftadır bizde. 2 hafta daha kalıp gitsin. Ben de kendi sistemimi oturtayım evde. Allah'tan eşimde herşeyin farkında ve o da endişeleniyor. Iyi kaptırdı kendini diyorSlm canım stres yapma aynı şeyleri annem yapmaya başlamıştı bana çok yoruldun diye geçen hafta gönderdim gitti anladı sanırım bir daha da gelmedi .. Yani nasıl bir psikoloji bilmiyorum bebğimle sadece ben ilgileneyim istiyorum kv geç kendi annem bile sıkıcı geldi yani bir an önce göndermeye bak sen en iyisi şimşeklerin şiddeti artmadan
v çok az veriyorsun canım bizde az verdik sarılık oldu.2 saatte bir 40 cc ver.altini açtığı halde tepki vermiyor ve vücudu sarı ise dr a götürCnm bu gün 2. Günümüz daha 3 saatte bir 30 cc veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?