2015 Ekim Anneleri

Hangi korseden aldın canım sen? Bana dpktor takma dedi ama benim içim rahat etmedi enazından öneren birininkindrn alayım bari
Delta marka hastanenin eczanesinden aldık isteğe göre ayarlanıyor baya uzun yani dr baya sık dedi ama ben oo kadarına korkuyorum henüz ama korseyle çok rahat ettim böyle daha rahat hareket ediyorum diğer türlü sanki dikişlere bişi olcak gibi geliyordu oturup kalkarken

Canım bizde de bez kullanımında durum ilk başlarda aynıydı paket paket bez yetistiremiyorduk.. Şimdi azaldı ama açınca cisini yapma huyumuz hiç değişmedi ve artık etraf batmasin diye aldığımız önlemler ve hızlı bez değiştirme çalışmalarımizi görsen gulersin.. Bir de bizimki her doktor kontrolünde doktor altını açınca adamın üstüne yapıyor sizinde başınıza gelecek eminim

Günaydınlar. Hastaneden özet geçeyim. Dünümüz zor geçti. Bir kere emdi bir daha ne biberon ne meme emmek istemedi. Çok zorlandık. Sabah sekizde nihayet memeyi de aldı. 15 cc de mama aldı. Şimdi uyuyor. Onda kaldıracağım. Ben de düne göre daha iyiyim ama gaz sıkıntısı hala var.

Canım bizde zinco kullanıyoruz ama faydasını göremedim.. Hatta gazını arttirdi gibi geldi bana.. Deneyince yazar misin bir hafta sonra sizde durum ne olacak..

Cnm bizm ilk gunden beri var gozune capaklanma cogu cocukta olurmus doktor netira die bi gozdamlasi verdi serum fizyolojik icin belki erkendir die evde varken damlatmadim ne olur ne olmaz die

Teyzeleri biz doğduk 55 cm 3700 gramız. Yalnız sütüm gelmesine rağmen sadece bir kere bir saat emdi. İkinciye bir türlü tutturamadık. Mama veriliyor şimdi. sonra tekrar deneyeceğiz.
Canım gözün aydın maşallah bebeğine uzun boylu olacak..

Ben altını açıyorum, pamuk koyuyorum pipiye, 2 dak içinde işiyor. Hemen değiştiriyorum sonra altını. Çözdüm galiba bu defa. Eğer oğluş yeni bi taktik geliştirmezse böyle iyi
Hastanedeyken hemşire ablasına işedi. Gece yıkamak için aldılar bizimkini, yıkadıktan hemen sonra işemiş kıza. Baya gülmüştük. Demek ki sırada doktor amcalar var

Canım benim miniğimde de 2.gün başladı. Baya baya gözü kapanıyordu. Eve hemşire ablamız kontrole geldiğinde sordum. Göz pınarı ile alakalıymış. Zar olurmuş galiba o yırtılmayınca bu sorun yaşanırmış. Anne sütü damlat, yumuşasın ve temizle pamukla dedi. Bir de masaj gösterdi. Göz pınarının oraya daire çizerek küçük kçük masaj. Bir de göz ve burnun birleştiği yerden aşağı doğru 10 defa iniyorum pamukla. Ben masajı da pamuğa sütümden damlatıp yapıyorum. Bir de gözüne anne sütü damlattıktan sonra temizleyeceğim pamuğa da anne sütü damlatıyorum, yumuşak olsun diye. Bu arada perşembe günü doktorumuza da sordum, o da aynısını dedi ve 9.aya kadar devam edebilir dedi. Anne sütünü sordum, tabii damlatabilirsiniz dedi. Bir de masaj yapacaksınız, alışkanlık haline getirin dedi.
Şimdi 2 gündür çok şükür minicik çapak oluyor. Gözünü açmasına engel değil. Susam tanesinden ufak bir çapak. Ben bunu masaja bağlıyorum.
İnşallah sizde de çözüm olur. Dene bence

Canım benim minik bazen 10ar dakika her ikisini de emiyor. Bazen birini 5 diğerini 20 dakika emdiği oluyor. Bi bıraktım mı tekrar tutturmak 1 saati geçiyor. O 1 saatte yine acıkıyor. Henüz bizde de düzene girmedi. Bazen doyduğuna inanmıyorum üzülüyorum ama kakamız çişimiz gayet bol olunca doydu diyorum. Bir de emzirmem kısa sürdü ise sağıp biberonla da veriyorum.

Merhaba annişler
Takip edemedim kaç gündür. Doğum yapan herkesin gözüaydın olsun İnşallah sağlıkla büyütürler yavrularını Doğum yapmayanlara da kolay doğumlar diliyorum, hayırlısıyla inşallah
Miniğim kucağımda uyuyakaldi emerken Hemen bir sey sormak istiyorum size: Bebişim 20 günlük oldu ve kakasi hala ishal gibi kıvamda. Bir de baya sık yapıyor. 4-5 kere yapıyordur yani kakayi. Bu normal mi yoksa sorun mu? Sütün yarasa böyle sıvı olmaz dediler kafama taktılar. Sizin nasil? Sağlık ocağında tarttirmak istiyorum ama salginlar falan var, hasta etmek de istemiyorum bebişi oralarda. Kaç kilo bilmiyorum. Pazartesi götüriyim diyorum. Ne yapsam? Siz biliyor musunuz kiloları?

Teyzeleri biz doğduk 55 cm 3700 gramız. Yalnız sütüm gelmesine rağmen sadece bir kere bir saat emdi. İkinciye bir türlü tutturamadık. Mama veriliyor şimdi. sonra tekrar deneyeceğiz.
Caniimm Tebrik ederiiimm Gözünüzaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah Maşallah, boyu da ne uzunmus
Üzülme canım tutar memeni, daha çok yeni. Belki ucu küçüktür. Meme ucu cikaricilar falan vardı, dene istersen. Sütün bol olsun, bol bol.emsin inşallah canım
Sen nasılsın? İnşallah çabucak iyi olursun sen de..

Canım bizde zinco kullanıyoruz ama faydasını göremedim.. Hatta gazını arttirdi gibi geldi bana.. Deneyince yazar misin bir hafta sonra sizde durum ne olacak..
Can'ım ben doğumdan beri Rezene ve tane kimyon içiyorum bugün 24 günlüğüz çok çok fazla gaz sancımız yok alttan sürekli pırt pırt çıkarıyoz ağızdanda sırtına vurduğumda çıkarıyo ama ilk Zaman'lar zaten çok olmuyomuş gaz sancısı belki ondan iyidir oğlum ama inş artmaz ben zinco yu çok zorlanırsa vermeyi düşünüyorum ama verirsek yazarım canım

Merhaba canm aynen bizimkilerde öyle sen boşver milleti çok biliyo onlar sıvı tüketiyorlar nasl olcakmış kakası bide bazen 7-8 bez kullanıyrz
Az daha dayan 1 ay oldumu aşı olcak Zaten ozaman kilosunu öğrenirsb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…