2015 Ekim Anneleri

Benimde dikişler geçti canım 2 haftaymış demekki normal doğumun sıkıntısı yani epizyotominin. Şuan varya atlıyorum zıplıyorum dipçik gibiyim şimdi şimdi iyi ki normal yapmışım diyorum.
Aynen ya:) o dikişlerin acısı bana neler Düşündurmustu ama acele etmisiz:)

Kızlar sizleri özlüyorum ama hayatımı dışardan izliyor gibiyim, kontrolü kaybettim. Ev insan dolu annemle aynı apartmanda olmama rağmen Kayınvalide hala gitmiyor ev çok kalabalık yeniyor içiyor yatak Odam ve memelerim halka maoldu. Herkes kızımın peşinde canımdan bezdim allahım bi gitse herkes. Hiç alışık değilim evde kalabalığa eşimle 2 çift laf edemez olduk. Minnoşum çook tatlı hep onunlayım sütüm iyi şükür. Ama kızçemde gaz spazmları var çok fena yavrum için eriyor ya emmeye bayılıyor ama başladığımız an gaz belası rahat vermiyor ciyak ciyak bağırıyor çok üzülüyorum hep pırtlaması var bağırsakları ötüyor kıvranıyo içerim parçalanıyor. Burda paylaşılan gaz masajını anlık geçiyor sonra yine devam ne yapacağımı şaşırdım

Canm benm ayni bizi anlatmissin biberondan sanirim benimkiside ole zor aldiki memeyi bugun agla agla ici cikti bende onla beraber basladim aglamaya mama yaptik nasi saldirdi biberona sakinlesince denedim emdi bu sefer ama uyuyakalio mememde guzelce ememeden, ben hep mamadan yarim saat bi saat once verirdim meme simdi bole olunca cok uzuldum ne yapicsz kasiklami versek bizde en bastan ole yaptik ama baya zor oluo bi saatte anca bitirio napicamizi sasirdik valla ...

Saol canım.. Normalmiş demek. Yani ben de normal diyordum da işte konuşuyorlar..
Bizimki de hastane çıkışı 200 gr vermişti. Hatta 5. gün 60 gr daha vermişti. Sonra 80 aldı. Bir daha da bilmiyorum. İnşallah güzelce alıyorlardır
Saol canım. Baya yapıyor bizimki, maşallahı var Biraz zorlanıyor gaz olunca ama, idare ediyor. Çok mu yapıyor diye korktum. Aman, yapsın yapsın o zaman..

Birde bizim evde tartıliyoruz biz bi kucagimizda bebişle bi de bebis siz :) kilomuz u buluyoruz eğer sürekli merak edersen eve bir tartı al bol bol bakarsinjz:)
Var tartı. Haklisin canım, annem de öyle demişti. Yarın deniyim Tartı üstüste tartininca farklı çıkarıyor bazen de, yine de bir fikrim olur. Bakalım tontişim tontiş olmuş mu?

Günaydnlar :)
Biz dün 1 aylık olduk 4.600 kg 52 cm olmuşz :) aşımızıda vurulduk dün cok huyszduk o yuzden kk giremedim hepinizi öptk hyrlı cumalar
Bu arada ömer bebekten haber var mı ???
Maşallah cnm :) kaç kilo doğmuştu

Canım cok sıkkın kızlar öğlende ablam geldi oğluşu yıkıcaktık soydu birde bakarızki sol ayak baş parmağı balon gibi iltihapla şişmiş
Doğru acile kimse biley yapamadı cocuk cerrahisi olması lazım mış pazartesi gününe randevu aldım görürcem tırnak batması olmuş acilde krem verdiler rahatltr diye sürdüm yumuşayıp almış iltihap .bir gecede nasl şişti anlamadım her bezini değişmede altını komple soyuyorm ayaklarını öpüyrm bileycikler yoktu 2 gündür yavrm cok aglıyordu gaz sanıyodum bnde belkide o iştihap içten içten zonklatıyodu parmağı yavrm oyuzden ağlıyodu sağ baş parmağıda kızarmş sizde kuzucklarnkini kontrol edin aman

Eklentiler

• image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Ahhh kurban olurum o minnacik ayaklarina nasil olmus ya sok oldum resmen cnm siki corapmi giydiriosun acaba neden olabilirki bu benm suan tirnak batmasi var kendimde ama ayakkabidan oldu hamilelikte ve canm cok yanio bi yere carpinca falan, insaAllah hemen gecer kuzunun ayagi cok gecmis olsun cnm

Kızlar nasılsınız? Uzun bir aradan sonra yine yazıyorum. Defne'm bugün 12 günlük oldu. Çok uyku sorunumuz var,uyumuyor prenses,uykuya geçerken de çok zorlanıyor. Siz bebislerinizde bu sorunu yaşıyor musunuz? Hepinize kocaman sevgiler

Ah kuzum yaaa Kıyamam ben onaa.. İnşallah çabuk geçer canım.. Çok geçmiş olsun

Kızlar göbek düştükten sonra ne yapmamız gerek? Annem garip garip şeyler söylüyor. Siz neler yaptınız? Pansuman yapalım mı? Banyo yaptıralım mı? Doktorumuz da bir şey demedi.
Biz prş doktordaydık göbeği salı düşmüştü 1 gün sonra banyo yaptırın demişti. Düşene kadar hiçbirşey yapmadık. Prş tekrar sordum şimdi düştü yine mi bişey yapmıyoruz dedim evet hiç dokunmayın, çok akıntısı kanaması olursa getirin dedi. İlk başta o sarı-yeşil sıvı tabaka insanı endişelendiriyor ama mesela bugün daha kurumuş normale dönüyo artık.

Bizde de sarılık devam ediye canm takip ediyrz inşlh yukselmez beslenmeside iyi anne sütü alıyor niye gecmedi anlamadm
Bazısı 3 ay sürüyormus canım yükselip düşermiş atlatacagiz insallah bizim kan grubundan dolayı oldu sarılık eşim A ben 0 bebek de A olunca riskli dediler eşim AB olsaymis risk olmuyor mus

Bazısı 3 ay sürüyormus canım yükselip düşermiş atlatacagiz insallah bizim kan grubundan dolayı oldu sarılık eşim A ben 0 bebek de A olunca riskli dediler eşim AB olsaymis risk olmuyor mus
Aynen biİm tahlillerde temiz cıktı 3 ay sürer dedi doktorumuz . Bizim kan grupları 3 müzde A :)

Hiç yapmadk biz de. Ama bi ıslaklık var düştüğü yerde. Bir de çok az akıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…