Aynen ya:) o dikişlerin acısı bana neler Düşündurmustu ama acele etmisiz:)Benimde dikişler geçti canım 2 haftaymış demekki normal doğumun sıkıntısı yani epizyotominin. Şuan varya atlıyorum zıplıyorum dipçik gibiyim şimdi şimdi iyi ki normal yapmışım diyorum.
Canm benm ayni bizi anlatmissin biberondan sanirim benimkiside ole zor aldiki memeyi bugun agla agla ici cikti bende onla beraber basladim aglamaya mama yaptik nasi saldirdi biberona sakinlesince denedim emdi bu sefer ama uyuyakalio mememde guzelce ememeden, ben hep mamadan yarim saat bi saat once verirdim meme simdi bole olunca cok uzuldum ne yapicsz kasiklami versek bizde en bastan ole yaptik ama baya zor oluo bi saatte anca bitirio napicamizi sasirdik valla ...Kızlar teşekkürler ben dün gözünü elledim diye oldu tek gözünde zaten ellediğim göz mikrop kaptırdım hemen akıntı oldu kirpiklerinin üzerinde kapanmıştı sabah gözü bugün banyo yaptırdık çok şükür geçti olmadı. Gece de takip edicem artık. Ufacık bişiy oluyor benim canımdan can gidiyor kızlar ya sizde böyle misiniz benimki de soru gerçi. Bu arada biberonla mama verenler dikkat diyim ela asla memeyi reddetmezdi bugün ilk defa sabahtan beri savaş verdi benle almamak için annem hemen kaşığa döndü. Bana söylemişlerdide yok demiştim ben onu düşünerek aldım biberonu falan. Hepsi faso fisoymuş. Bir de kesinlikle üzülmeyin sütte azalma oluyor. Belki de ondan çok tepindi bugün ela banyodan sonra rahatladı savaşı kesti aldı memeyi şimdi mışıl mışıl uyuyor.kuvakvakvak ahsen1212
Saol canım.. Normalmiş demek. Yani ben de normal diyordum da işte konuşuyorlar..Canımm bizim bebişin de kakası ishal gibi. Bana da normal dediler. İshal gibi olabilir, içinde susam gibi taneler görülebilir korkmayın dedi doktor da. Kilosu biraz düşük aldı gibi geldi bana. İlk haftamızda 85 gram almıştı.
Saol canım. Baya yapıyor bizimki, maşallahı varCanım ilk kaka lari koyu renkli olur devamı civil ishal gibi puturlu olur zaten koyu renkli katı olursa sorun vardır bebek Kakası sarı ishalim si normal hemde benim bi gün 4 kere yapıyo bi gün iki.bi gün hiç yapmıyo bi gün ard arda değişiyor aorun değil dr 3 3 4 ğun yapmasa da endiselenmeyin diyor tabi ben o kadar beklemem
Var tartı. Haklisin canım, annem de öyle demişti. Yarın deniyimBirde bizim evde tartıliyoruz biz bi kucagimizda bebişle bi de bebis siz :) kilomuz u buluyoruz eğer sürekli merak edersen eve bir tartı al bol bol bakarsinjz:)
Maşallah cnm :) kaç kilo doğmuştuGünaydnlar :)
Biz dün 1 aylık olduk 4.600 kg 52 cm olmuşz :) aşımızıda vurulduk dün cok huyszduk o yuzden kk giremedim hepinizi öptk hyrlı cumalar
Bu arada ömer bebekten haber var mı ???
Ah ah gelmiyo bu bebislerSanirim ikimiz kaldik.
Yerlerini çok sevdilerBir ben bir sen birde bebek demek isterdim ama sadece ben kismini kullaniyorum
:) 3.270 doğmuştu cnmMaşallah cnm :) kaç kilo doğmuştu
Maşallah cnm bakalım biz 18 deyiz kaç olacağız ay dolunca bizde sarılık geçirdik hala rengimiz sarı olsada:) 3.270 doğmuştu cnm
Bizde de sarılık devam ediye canm takip ediyrz inşlh yukselmez beslenmeside iyi anne sütü alıyor niye gecmedi anlamadmMaşallah cnm bakalım biz 18 deyiz kaç olacağız ay dolunca bizde sarılık geçirdik hala rengimiz sarı olsada
Ahhh kurban olurum o minnacik ayaklarina nasil olmus ya sok oldum resmen cnm siki corapmi giydiriosun acaba neden olabilirki bu benm suan tirnak batmasi var kendimde ama ayakkabidan oldu hamilelikte ve canm cok yanio bi yere carpinca falan, insaAllah hemen gecer kuzunun ayagi cok gecmis olsun cnmCanım cok sıkkın kızlar öğlende ablam geldi oğluşu yıkıcaktık soydu birde bakarızki sol ayak baş parmağı balın gibi iltihapla şişmiş
Doğru acile kimse biley yapamadı cocuk cerrahisi olması lazım mış pazartesi gününe randevu aldım görürcem tırnak batması olmuş acilde krem verdiler rahatltr diye sürdüm yumuşayıp almış iltihap .bir gecede nasl şişti anlamadım her bezini değişmede altını komple soyuyorm ayaklarını öpüyrm bileycikler yoktu 2 gündür yavrm cok aglıyordu gaz sanıyodum bnde belkide o iştihap içten içten zonklatıyodu parmağı yavrm oyuzden ağlıyodusağ baş parmağıda kızarmş sizde kuzucklarnkini kontrol edin aman
Ah kuzum yaaaCanım cok sıkkın kızlar öğlende ablam geldi oğluşu yıkıcaktık soydu birde bakarızki sol ayak baş parmağı balon gibi iltihapla şişmiş
Doğru acile kimse biley yapamadı cocuk cerrahisi olması lazım mış pazartesi gününe randevu aldım görürcem tırnak batması olmuş acilde krem verdiler rahatltr diye sürdüm yumuşayıp almış iltihap .bir gecede nasl şişti anlamadım her bezini değişmede altını komple soyuyorm ayaklarını öpüyrm bileycikler yoktu 2 gündür yavrm cok aglıyordu gaz sanıyodum bnde belkide o iştihap içten içten zonklatıyodu parmağı yavrm oyuzden ağlıyodusağ baş parmağıda kızarmş sizde kuzucklarnkini kontrol edin aman
Biz prş doktordaydık göbeği salı düşmüştü 1 gün sonra banyo yaptırın demişti. Düşene kadar hiçbirşey yapmadık. Prş tekrar sordum şimdi düştü yine mi bişey yapmıyoruz dedim evet hiç dokunmayın, çok akıntısı kanaması olursa getirin dedi. İlk başta o sarı-yeşil sıvı tabaka insanı endişelendiriyor ama mesela bugün daha kurumuş normale dönüyo artık.Kızlar göbek düştükten sonra ne yapmamız gerek? Annem garip garip şeyler söylüyor. Siz neler yaptınız? Pansuman yapalım mı? Banyo yaptıralım mı? Doktorumuz da bir şey demedi.
Bazısı 3 ay sürüyormus canım yükselip düşermiş atlatacagiz insallah bizim kan grubundan dolayı oldu sarılık eşim A ben 0 bebek de A olunca riskli dediler eşim AB olsaymis risk olmuyor musBizde de sarılık devam ediye canm takip ediyrz inşlh yukselmez beslenmeside iyi anne sütü alıyor niye gecmedi anlamadm
Cok tesekkur ederim.Sen bol c vitamini al tavuk auyu corba ihlamur hepsinden tuketbebis icin ilerlemeden dr a goturebilirsin çok geçmiş olsun
Aynen biİm tahlillerde temiz cıktı 3 ay sürer dedi doktorumuz . Bizim kan grupları 3 müzde A :)Bazısı 3 ay sürüyormus canım yükselip düşermiş atlatacagiz insallah bizim kan grubundan dolayı oldu sarılık eşim A ben 0 bebek de A olunca riskli dediler eşim AB olsaymis risk olmuyor mus
Hiç yapmadk biz de. Ama bi ıslaklık var düştüğü yerde. Bir de çok az akıntı.Bizim dr hastaneden çıkınca göbeği düşene kadar yıkamayin pansuman yok dedi 12 gün sonra göbeği düştü düştük Ten 24 saat sonra yıkadik pansuman yapmadık bi sorun yok çok şükür siz bugüne kadar pansuman yaptınız mi
Kakası sarı, susam tanesi gibi taneler var.Canim kakanin rengi ne renk oluyor her actiginda kaka olmasi iyi beslenmesiyle alakaliymis oyuzden endiselenme eee surekli sivi tuketiyo ciste normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?