Gerek kalmadı cnm geldi sütüm 1 buçuk gün kullandım mamayı sonra allahtan geldi sütümDr a danis bakalım fazlasını mi çıkarıyor yoksa hepsini mi o önemli belki mamayi değiştirir dr
Aynen canim demekki bebekler boyle oluyo ama geceleri boyle olunca cok zor oluyo canim ya surekli memede kalmak istiyor ya hic uyku uyunmuyor iyice yoruluyor insanBizdede öyle emiyor bi yandan ikinip gaz çıkarıyor ben diyorum yukarıdan deatwk gelince alttan çıkarıyor :) hem yiyor hem yapıyor gaz sancısı varken memede sakinlesiyor dediğiniz gibi ama kaka yi yapio rahatliyo altını alana kadar meme için patlıyor aglamaktan:)
Canım cok sıkkın kızlar öğlende ablam geldi oğluşu yıkıcaktık soydu birde bakarızki sol ayak baş parmağı balon gibi iltihapla şişmiş
Doğru acile kimse biley yapamadı cocuk cerrahisi olması lazım mış pazartesi gününe randevu aldım görürcem tırnak batması olmuş acilde krem verdiler rahatltr diye sürdüm yumuşayıp almış iltihap .bir gecede nasl şişti anlamadım her bezini değişmede altını komple soyuyorm ayaklarını öpüyrm bileycikler yoktu 2 gündür yavrm cok aglıyordu gaz sanıyodum bnde belkide o iştihap içten içten zonklatıyodu parmağı yavrm oyuzden ağlıyodusağ baş parmağıda kızarmş sizde kuzucklarnkini kontrol edin aman
Bebeklerinizin yuzu kuruyor mu ya bisey suruyor musunuz yuzune losyon surmek istemiyorum hergun banyo yapiyoruz dogal olarakta kuruyo siz ne yapiyorsunuz hanimlar bu konuda bu arada buda benim minik kuzum tanistirayimmasallah
Allah allah neden almiyor ki canim. Bir yerde okumustum anne sütüne hersey geciyor ya canim kokusunu sevmezse bebekler emmezmiş oyle birsey olabilir mi acabaBizimde öyle o gaz gelince ağladığı için bırakıyor geçince hemen alıyor gene tabi bugün durumu biraz daha farklı. Memeyi reddediyor bugün ilk defa ama ben daha inatçıyım emziriyorum şuan.
Amin cnmKıyamam ben ona ya içim gitti resmen Rabbim şifa versin bir an önce
Alt degistirme ortjlerinden kullan ben canbebeninkini kullaniyorum en azindan mevresim gitmiyoBizimkinin de devamlı kıyafetleri değişiyor. Her alt açmada nevresim, kıyafetleri, çorapları gidiyor. Ama son birkaç defadır başarılıyım
Hakkında hayırlısı olsun canım. Benim günüm doldu nerdeyse hiç sancım çıkmadı bu güne kadar. Bi de kordon dolanmis riske atmak istemiyoruz allaha emanet tabi. O yüzden gününü çok geçirmek istemiyoruz. Ama ben dojtor pazartesi dediginden beri çok garip duygular icindeyim. Doğum yapanlar bunlari yasadi mi bilmiyorum ama anlamsız yere aglayasim var ve kendimi güçsüz hissediyorum nedenseHayırlısı olsun canım doktor bende normal doğum için beklicem dedi eğer Şura da bir problem olmazsa yoksa napicaz bilmiyorum
Canim yeni bi hayat bizi bekliyo sorumluluklar bize muhtaç küçük bir bebek Rabbimin emaneti normal bunları yasamamiz inşallah iyi ebeveyn oluruz deli gibi doğmasni istiyorum bi yandan da korkuyorum bilmem sizde oldumu böyle çok istedgimiz şey bizim olunca heyecandan uyuyamazdik çocukken sabah akşam bu benim mi diye dusunurduk mutlu olurduk ya ruh halim öyle bu bebek benim mi ya dicem hep öyle geliyo banaHakkında hayırlısı olsun canım. Benim günüm doldu nerdeyse hiç sancım çıkmadı bu güne kadar. Bi de kordon dolanmis riske atmak istemiyoruz allaha emanet tabi. O yüzden gününü çok geçirmek istemiyoruz. Ama ben dojtor pazartesi dediginden beri çok garip duygular icindeyim. Doğum yapanlar bunlari yasadi mi bilmiyorum ama anlamsız yere aglayasim var ve kendimi güçsüz hissediyorum nedense
:) hemencik gecsede renkleri duzelseAynen biİm tahlillerde temiz cıktı 3 ay sürer dedi doktorumuz . Bizim kan grupları 3 müzde A :)
Bizde fototerapi aldık bigun canım o gün yavrum kuvezde ağladı ben dışarda hiç unutamam o günü çok zordu Rabbim bununla bıraksın inşallah bizde 13 lerdeydik 17 de girdik 11 le çıktık duzeliyor çok sukur siz kacta girdiniz fototerapiye canım ve şuan kaç günlük biz 18 günlüğüzBizim sarılık sebebimiz de bu uyuşmazlık. Kan gruplarımız aynı sizinki gibi. Patolojik sarılık grubuna giriyoruz ve bu hep endişelendirdi. 1 gün fototerapi gördü değer düştü ama 1 hafta hep 13lerde gezindi. Çok şükür prş 8i gördük. İnşallah tüm bebişlerin sarılığı geçer bir an önce.
1 haftayı rahat buluyor tamamıyla 10 güne toparlarsnMerhaba sezeryan olan anneler. Dikiş ağrılarınız nezaman geçti. Bugün 5. Gün ama özellikle geceleri hala zorlanıyorum. Sırtım ağrıyor gerilmesin diye kambur durmaktan. Nezaman doğrudüzgün yürüyeceğim acaba
Cnm benim 20. Gunum bende bile agri oluyo bazen hala zorlanma yok ama oda vikac gune gecerMerhaba sezeryan olan anneler. Dikiş ağrılarınız nezaman geçti. Bugün 5. Gün ama özellikle geceleri hala zorlanıyorum. Sırtım ağrıyor gerilmesin diye kambur durmaktan. Nezaman doğrudüzgün yürüyeceğim acaba
Canım benim tutmadı 3320 ydi 3780 doğdu.Slm Ekim anneleri. Ne güzel bebişlerinizi almışsınız kucağına. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Size bişey sormak istiyorum. Ultrasonla bebeğinizin doğum kilosu tuttu mu? Doktorum ultrasonun yanıltıcı olabileceğini söyledi. Bebeğim son haftalarda 8 _9 günde sadece 100 gr almaya başladı. 2700 gr şu anda. Soruma cvp verenlere şimdiden teşekkürler
Bebeklerinizin yuzu kuruyor mu ya bisey suruyor musunuz yuzune losyon surmek istemiyorum hergun banyo yapiyoruz dogal olarakta kuruyo siz ne yapiyorsunuz hanimlar bu konuda bu arada buda benim minik kuzum tanistirayimmasallah
Geçmiş olsun canım çok şükür kavuştun sende bebeğine :)Saol cnm... Yok sezeryan oldu
Merhaba sezeryan olan anneler. Dikiş ağrılarınız nezaman geçti. Bugün 5. Gün ama özellikle geceleri hala zorlanıyorum. Sırtım ağrıyor gerilmesin diye kambur durmaktan. Nezaman doğrudüzgün yürüyeceğim acaba
Saol cnm yavrum perişan oldu
Cvp verdiğin için sağol canım inşaallah benim de hiç değilse 3 kiloyu bulur.Canım benim tutmadı 3320 ydi 3780 doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?