2015 Ekim Anneleri

Allah bağışlasın canım.. 2 aydan sonra düzene girer diyorlar. Ben de umutla bekliyorum. Bizimki de 20 günlük. 2 saat uyursa seviniyorum. Geceden başlayarak 1-3-5-7-9-11 öyle uyanıyor. Gündüz bazen daha çok uyuyor ama gece de daha sık uyanıyor bazen. Geceler zor.. Kolay gelsin hepimize..

Beni de düzene girer diye avutuyorlar canım,umarım en kısa sürede düzene girer,tabi ki insan sağlıklı olsunlar da her şey nasıl olursa düzelir diye de düşünüyor ama gece olunca saatler geçmek bilmiyor. Gündüz zaten gelen-giden uyumak mümkün değil maalesef. Kendimi çooooook yorgun hissediyorum. Rabbim hepimizinkini bagislasin,hepimize kolaylıklar versin umarım

Bu arada doğum yapmayan 3 kisimi kaldık

Canım benim doğumum da pazartesi inşallah. Normal bekledik bekledik hiç gelmeye niyeti yok kızımın. Haftamiz bitiyor bi de boynuna kordon dolamis yaramaz kızım pazartesi sabah alınmasına karar verdik doktorumla. Hayırlısı ve sağlıkla inşallah. .

Canım bizde gaz gelirse memeyi bırakıyor ela o da genelde akşam saatleri oluyor. Uyurken bile emiyor ter içinde kalıyor hatta bu yüzden. Uyurken emzik gibi bir dinleniyor bir emiyor.
Canim benim kizda oyle corp corp emmiyor malesef agzinda duracak illa meme gaz sancisi oldugunda bi agliyo bi memeye geliyo. Dun cok yorucuydu ya hic durmadi hic. Yavrum kipkirmizi oldu

@fleuri canim yazdiklarini okudum sakin taviz verme eger kendini ii hissediyorsan kendini ii hissediyorsan bebeginin herseyiyle sen ilgileb kv de ev islerine falan yqrdim etsin.ben hayatimda cocuk kucaklmamis biriyim ki o kadar beceriksiz biriyim o konularda :) ona ragmen birakmadim ilk gunlerde kimseye. Yoksa biliyordum senin yasadiklarini yasiycaktim yavrumu kucagima zor aldiracaklardi. İyiki de en bastan heeseyini ben yaparim yapamazsam yardim isterim siz evle ilgilenin dedim anneme ve kv ye

Ca
Mama gereklıyse yanı yeterınce doymuysa mamayı değiştir canım. Hergün biraz destğin zararı olmaz. Hı sutun yetiyosa ac kalmıyosa ve mamayıda almıyosa oooh o en guzelı işte
canim ac kalmiyordur herhalde bilemiyorum ki ya ac mi kaliyo acaba

Ayni durumdayizzz

Canım bana aman demişlerdi mama için uzak dur bir süre sonra emmeyi reddedecek diye ela o kadar güzel emen bir bebektiki dün de yazmıştım hatta 1 saat emziriyordum ama ne olduysa bu sabah oldu koluma alınca sakinleşen çocuk deli gibi ağlıyor bugün o savaşıyor ben savaşıyorum. Kaşığa döndük avent falan bir işe yaramıyor yok anne göğüs ucu gibiymiş bilmem ne hepsi yalan belki biberon öyle ama içindeki mamada glikoz var bizim sütümüz tuzlu o nedenle oldu belki de bugün verdirmiyorum anneme aç kalacak ama o memeyi tekrar alacak dedim.

Son düzenleme:
Canim benim kizda oyle corp corp emmiyor malesef agzinda duracak illa meme gaz sancisi oldugunda bi agliyo bi memeye geliyo. Dun cok yorucuydu ya hic durmadi hic. Yavrum kipkirmizi oldu
Bizimde öyle o gaz gelince ağladığı için bırakıyor geçince hemen alıyor gene tabi bugün durumu biraz daha farklı. Memeyi reddediyor bugün ilk defa ama ben daha inatçıyım emziriyorum şuan.

Annelerimiz gazımız Kakamız hallolmus gibi kafada binlerce tilki.. Sırada bebişime hangi oyuncakları almalıyımşar, hangi kanguruyla tasımalıyımlar var.. Sizinlede paylasıyım öncelikle kanguru meselesini. Doktorumuzla zaten gorusmustuk bugun eve gelen anne-bebek iletişim danısmanımızda kanguru tasımanın sürekli temas halinde olma dırumundan dolayı cok onemlı oldugunu fakat doğru kanguru seciminin mutlaka gerektiğini söyledi. Ergonomık bikac urun var boba, lillebaby, ergo. Turkıyede momdortbaby varmıs yerli ürün ergonomık ve fıyatı vok uygun. Biz lille babye karar verdik canım zobiska nında yardımlarıyla (bissürü kalp)
Oyuncak konusundaysa kesınlıkle organık olması gerektıgı asla ve asla barbie bebek tarzı (psıkolojık skntı yasatıyormus ılerıkı zamanlarda) makyajlı simli pullu bebeklerın eve sokulmaması gerektıgını öğrendik. Kanguru siparişimiz verildi ilk organik bebegımız zorda olsa arayıp bulundu. (Bu tarz oyuncklar ilk 9ay dikkatini çekmeyecek elbette benim dikkatimi cektigi için aldım odasında beklesin. Şimdilik organık bpasız cıngıraklar yeter) işte carrierimiz ve aselden büyük bebişimiz

Eklentiler

• image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 162
  • image.webp
    75 KB · Görüntüleme: 172
Bazısı 3 ay sürüyormus canım yükselip düşermiş atlatacagiz insallah bizim kan grubundan dolayı oldu sarılık eşim A ben 0 bebek de A olunca riskli dediler eşim AB olsaymis risk olmuyor mus
Bizim sarılık sebebimiz de bu uyuşmazlık. Kan gruplarımız aynı sizinki gibi. Patolojik sarılık grubuna giriyoruz ve bu hep endişelendirdi. 1 gün fototerapi gördü değer düştü ama 1 hafta hep 13lerde gezindi. Çok şükür prş 8i gördük. İnşallah tüm bebişlerin sarılığı geçer bir an önce.

Canim iste ayni bizde bu durumdayiz gaz sancisindan yaptigini anladim bende surekli memede olmak istiyo ama gaz sancisindan kivranip kivranip aglayip aglayip bi birakiyo bi tutuyo canim bnmkide en cok on dk emiyo. Gaz sancimiz gece boyu suruyor ve benimki bir bucuk iki saate bir uyaniyor.

InsaAllah tekrar tutar cnm cocuklarin bi ani bi anini tutmuo inan bide aglayinca bizimkine asla tutturamiorum sakinken alio valla su en zor zamanlar hemen gecsin istiorum sag saglim

Bizimkinin de devamlı kıyafetleri değişiyor. Her alt açmada nevresim, kıyafetleri, çorapları gidiyor. Ama son birkaç defadır başarılıyım

Bizde sarı yeşil değil. Kahverengi gibi. Takip ediyoruz. Artarsa götürürz doktora. İnşallah bir şey olmaz.

Hayırlısı olsun canım doktor bende normal doğum için beklicem dedi eğer Şura da bir problem olmazsa yoksa napicaz bilmiyorum

Canim benim bebegim geceleri cok sık uyaniyor sagip guzelce biberondan icsin uzun uyusun diyorum cunku memeyi fazla emmiyor uyuyup kaliyor ama. Pompayla sağma periyodunu nasil yapsam bilemedim. Kac cc sagiyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…