Allah bağışlasın canım.. 2 aydan sonra düzene girer diyorlar. Ben de umutla bekliyorum. Bizimki de 20 günlük. 2 saat uyursa seviniyorum. Geceden başlayarak 1-3-5-7-9-11 öyle uyanıyor. Gündüz bazen daha çok uyuyor ama gece de daha sık uyanıyor bazen. Geceler zor.. Kolay gelsin hepimize..Kızlar nasılsınız? Uzun bir aradan sonra yine yazıyorum. Defne'm bugün 12 günlük oldu. Çok uyku sorunumuz var,uyumuyor prenses,uykuya geçerken de çok zorlanıyor. Siz bebislerinizde bu sorunu yaşıyor musunuz? Hepinize kocaman sevgiler
Beni de düzene girer diye avutuyorlar canım,umarım en kısa sürede düzene girer,tabi ki insan sağlıklı olsunlar da her şey nasıl olursa düzelir diye de düşünüyor ama gece olunca saatler geçmek bilmiyor. Gündüz zaten gelen-giden uyumak mümkün değil maalesef. Kendimi çooooook yorgun hissediyorum. Rabbim hepimizinkini bagislasin,hepimize kolaylıklar versin umarımAllah bağışlasın canım.. 2 aydan sonra düzene girer diyorlar. Ben de umutla bekliyorum. Bizimki de 20 günlük. 2 saat uyursa seviniyorum. Geceden başlayarak 1-3-5-7-9-11 öyle uyanıyor. Gündüz bazen daha çok uyuyor ama gece de daha sık uyanıyor bazen. Geceler zor.. Kolay gelsin hepimize..
Bu arada doğum yapmayan 3 kisimi kaldık
Canim benim kizda oyle corp corp emmiyor malesef agzinda duracak illa meme gaz sancisi oldugunda bi agliyo bi memeye geliyo. Dun cok yorucuydu ya hic durmadi hic. Yavrum kipkirmizi olduCanım bizde gaz gelirse memeyi bırakıyor ela o da genelde akşam saatleri oluyor. Uyurken bile emiyor ter içinde kalıyor hatta bu yüzden. Uyurken emzik gibi bir dinleniyor bir emiyor.
canim ac kalmiyordur herhalde bilemiyorum ki ya ac mi kaliyo acabaMama gereklıyse yanı yeterınce doymuysa mamayı değiştir canım. Hergün biraz destğin zararı olmaz. Hı sutun yetiyosa ac kalmıyosa ve mamayıda almıyosa oooh o en guzelı işte
Ayni durumdayizzzSelam kızlar. Doğum yapmış tüm anneler tebrikler. Sağlıkla büyütün minikleri. Evet bizim evden gündem geçiyorum. Kv 1 haftadır kızımın altını temizleyip, kıyafetini değiştiriyor. Mama takviyesi yaptığımda o ilgileniyor. Gazını çıkartmak için almak istiyor, uyanık kalsın seveyim istiyor ben de uyusun da dinleneyim istiyorum. Bazen kızım çok ağlıyor meme istiyor kv bekle belki susar diyor. Sırf daha fazla kucağında dursun diye1 haftadır Kakası kıyafetine hiç ses çıkarmadım ama bir yerden başlamam gerek. Kızım kaka yapmış. Yine kucakladı götürdü. Ben de gittim temizliğe yardım ettim. Kıyafetini giydirmeye koyuldum. Bana sen git kakasını temizlerim giydiririm ben dedi. Dinlemedim. Ben değiştirmek istiyorum dedim. Neden ? Dedi :))))) cevabını aldı ve Ankara havası ile odasının yolunu tuttu. Yetti bea. Bu gece kuzum yine ağladı meme istedi yine kv bebeğimi vermek istemedi. :) cevabını aldı ve kızımı verdi tabii ki. Ilk torun ve çok seviyor anlıyorum fakat yazmadığım daha çok şey var. Vallahi yardıma gelmesi basen iyi mi kötü mü oldu bilmiyorum. Bu arada içime atmıyorum genelde dışıma atıyorum görsel şölen festival hava fişek tadında bir gösteri oluyor :))) 3 hafta daha bizde. Iyice bağlanacak eve gitmek istemeyecek diye korkuyorum :)))) saat 2 de uyanan yavrum saat 4:30 a kadar bana ve babasına kök söktürdü ve nihayet uyudu. Sıra bende..hayırlı bir gün iyi hafta sonları kızçeler.
Canım bana aman demişlerdi mama için uzak dur bir süre sonra emmeyi reddedecek diye ela o kadar güzel emen bir bebektiki dün de yazmıştım hatta 1 saat emziriyordum ama ne olduysa bu sabah oldu koluma alınca sakinleşen çocuk deli gibi ağlıyor bugün o savaşıyor ben savaşıyorum. Kaşığa döndük avent falan bir işe yaramıyor yok anne göğüs ucu gibiymiş bilmem ne hepsi yalan belki biberon öyle ama içindeki mamada glikoz var bizim sütümüz tuzlu o nedenle oldu belki de bugün verdirmiyorum anneme aç kalacak ama o memeyi tekrar alacak dedim.Canm benm ayni bizi anlatmissin biberondan sanirim benimkiside ole zor aldiki memeyi bugun agla agla ici cikti bende onla beraber basladim aglamaya mama yaptik nasi saldirdi biberona sakinlesince denedim emdi bu sefer ama uyuyakalio mememde guzelce ememeden, ben hep mamadan yarim saat bi saat once verirdim meme simdi bole olunca cok uzuldum ne yapicsz kasiklami versek bizde en bastan ole yaptik ama baya zor oluo bi saatte anca bitirio napicamizi sasirdik valla ...
Bizimde öyle o gaz gelince ağladığı için bırakıyor geçince hemen alıyor gene tabi bugün durumu biraz daha farklı. Memeyi reddediyor bugün ilk defa ama ben daha inatçıyım emziriyorum şuan.Canim benim kizda oyle corp corp emmiyor malesef agzinda duracak illa meme gaz sancisi oldugunda bi agliyo bi memeye geliyo. Dun cok yorucuydu ya hic durmadi hic. Yavrum kipkirmizi oldu
Bizim sarılık sebebimiz de bu uyuşmazlık. Kan gruplarımız aynı sizinki gibi. Patolojik sarılık grubuna giriyoruz ve bu hep endişelendirdi. 1 gün fototerapi gördü değer düştü ama 1 hafta hep 13lerde gezindi. Çok şükür prş 8i gördük. İnşallah tüm bebişlerin sarılığı geçer bir an önce.Bazısı 3 ay sürüyormus canım yükselip düşermiş atlatacagiz insallah bizim kan grubundan dolayı oldu sarılık eşim A ben 0 bebek de A olunca riskli dediler eşim AB olsaymis risk olmuyor mus
Canim iste ayni bizde bu durumdayiz gaz sancisindan yaptigini anladim bende surekli memede olmak istiyo ama gaz sancisindan kivranip kivranip aglayip aglayip bi birakiyo bi tutuyo canim bnmkide en cok on dk emiyo. Gaz sancimiz gece boyu suruyor ve benimki bir bucuk iki saate bir uyaniyor.Kızlar bebeklerini ne kadar süre emiyor. Bizimki gazdan aksamlari bir başlıyor gece boyu kivraniyor sürekli emiyor arada süt geldiği halde bırakıp ağlıyor sonra tekrar alıyor. Uyudugu nda çok emdi diye 3 saat öteye kuruyorum saati ama yorgunluktan kapatıyorum farkında olmadan 5.saatte kendi kaldırıyor ama vicdan azabı duyuyorum 5 saat geçti diye.birde maksimum 10 dk hiç durmadan emiyor sonra almiyor sutum çok diye ısrar etmiyorum bende ama az mı sizce.bugun 40 günlügüguz.bol bol kisir ve dere otu yiyorum.encok incir ve üzüm arttırıyor.
InsaAllah tekrar tutar cnm cocuklarin bi ani bi anini tutmuo inan bide aglayinca bizimkine asla tutturamiorum sakinken alio valla su en zor zamanlar hemen gecsin istiorum sag saglimCanım bana aman demişlerdi mama için uzak dur bir süre sonra emmeyi reddedecek diye ela o kadar güzel emen bir bebektiki dün de yazmıştım hatta 1 saat emziriyordum ama ne olduysa bu sabah oldu koluma alınca sakinleşen çocuk deli gibi ağlıyor bugün o savaşıyor ben savaşıyorum. Kaşığa döndük avent falan bir işe yaramıyor yok anne göğüs ucu gibiymiş bilmem ne hepsi yalan belki biberon öyle ama içindeki mamada glikoz var bizim sütümüz tuzlu o nedenle oldu belki de bugün verdirmiyorum anneme aç kalacak ama o memeyi tekrar alacak dedim.
Bizimkinin de devamlı kıyafetleri değişiyor. Her alt açmada nevresim, kıyafetleri, çorapları gidiyor. Ama son birkaç defadır başarılıyımBunu yasayan bi ben degilmisim ne kadar sevindim oglumun bana garezi mi var diye dusunuyordum resmen altini degistirmeye korkuyorum isemesini gectim bi pirt yapio heryer kaka tabi bi telas ustu batiyo fiskiye gibi bide havalara cikiyo cishadi benim ustume gelsinde kendisi hic ustunun degistirilmesinden hoslanmiyor iskenceye donuyo bi alt degistirmek
Bizde sarı yeşil değil. Kahverengi gibi. Takip ediyoruz. Artarsa götürürz doktora. İnşallah bir şey olmaz.Biz prş doktordaydık göbeği salı düşmüştü 1 gün sonra banyo yaptırın demişti. Düşene kadar hiçbirşey yapmadık. Prş tekrar sordum şimdi düştü yine mi bişey yapmıyoruz dedim evet hiç dokunmayın, çok akıntısı kanaması olursa getirin dedi. İlk başta o sarı-yeşil sıvı tabaka insanı endişelendiriyor ama mesela bugün daha kurumuş normale dönüyo artık.
Hayırlısı olsun canım doktor bende normal doğum için beklicem dedi eğer Şura da bir problem olmazsa yoksa napicaz bilmiyorumCanım benim doğumum da pazartesi inşallah. Normal bekledik bekledik hiç gelmeye niyeti yok kızımın. Haftamiz bitiyor bi de boynuna kordon dolamis yaramaz kızım pazartesi sabah alınmasına karar verdik doktorumla. Hayırlısı ve sağlıkla inşallah. .
Canim benim bebegim geceleri cok sık uyaniyor sagip guzelce biberondan icsin uzun uyusun diyorum cunku memeyi fazla emmiyor uyuyup kaliyor ama. Pompayla sağma periyodunu nasil yapsam bilemedim. Kac cc sagiyorsun canimCanım ben emzirdikten sonra da sağıyorum öncede fark etmiyor. Genelde emzirip uyudıktan yarım saat 1 saat sonra. Ve akşamları. Artık eskisi kadar sağmıyorum gündüz memeyi güzel alıyor akşam olunca sapıtıyor benim kız. Hele gece hiç memeyi tutmuyor hemen boğuluyor emerken. O yüzden biraz sakinleşsin diye önce biberonla doyuruyorum üzerine tatlı niyetine de göğsümden emziriyorum :)
Saol cnm... Yok sezeryan olduGözün aydın canım sağlıcakla büyüt inşallah ... Normal doğum mu oldu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?