2015 Ekim Anneleri

InsaAllah tekrar tutar cnm cocuklarin bi ani bi anini tutmuo inan bide aglayinca bizimkine asla tutturamiorum sakinken alio valla su en zor zamanlar hemen gecsin istiorum sag saglim

Bizimkini memede bile sustururdum canım ben koluma aldığım an kafayı döndürüyordu bugün sıkıntısı vardı sanırım. İnşallah düzelir.

gurbetkusu .!.:
Cvp verdiğin için sağol canım inşaallah benim de hiç değilse 3 kiloyu bulur.
Bulur inşallah canım ben son hafta bol bol hurma yedim doğumu kolaylaştırır dediler diye, bende doğuma faydası olmadı ama bebeğime kiloyu hurma aldırdı diye düşünüyorum.

Cvp verdiğin için sağol canım inşaallah benim de hiç değilse 3 kiloyu bulur.
Cnm bbm doktorum hiç bizaman ultrasonda kılo soylemedı. Anneleri boşa bi beklenti içine sokmaya gerek yom desi hep.Hoş zaten 8ayda 3kez ultrasona girdim. Erken oldu dogumum doktorum sezeryan olmadan önce 36+1 de 2800-900 civarı doğar dedi sonra bıdık bi geldi 3370. Hiç belli olmuyo yani sadece aşırı buyukse farkrdiliyo bebiş kilo Değilse 300-400gram asagı ya da yukarı oynuyo genelde

Gecmiş olsun canım kırk güne kadar toparlanıyorsun

40 günü buluyo cnm

Kızlar çok kötüyüm. Bebeğimi ambulansla başka hastanenin yoğun bakımına gönderdiler. Beni götürmediler. Durmadan ağlıyorum. Emme refleksi yok ve siyah kakayı yapamadı hemşireler yaptırdı. En az testler sonuçlanana kadar birkaç gün kalacak. Dua edin bana.

Cnm cok zor evet ama sakin ol büyün olumlu enerjini gönder bebeğime hissedicek alıcak o. Hepsi gecicek allahın izniyle cook dua edicez minik için. İyi gelişmelerimduymak için sabırsızlanıyoruz

Canim benim ultrasondan fazla cikti 3700 demisti 3850 dogdu oynama mutlaka olacaktir tam anlamda tutmuyo canim

Canim geçmiş olsun.neolduki.üzülme lütfen benimkide 12 gün yoğun bakimda kaldı. Sagsalim aldım kucagima

Canim duamiz seninle insallah hemen düzelir emer annesi insallah

Kizlar sizin bebeklerinz kac dk arayla ve ne kadar emiyor??ben hic mama vermiyorum ama sutu sagyorum biberonla veriyorm cok sevmiyo ole mememiye tuttrana kadar terden bunaliyorm kafasini salliyo agliyo bi alissa duzgun tutmaya...

Zaman ne hizli gecti dogumlarimiz oldu kurtulduk sukur smdi sut gaz kaka muhabbetleri ne guzel...dogumu bekleyen arkadaslarimiza da Rabbim kolaylik versin saglikla kucaklarina alsinlar insallah...hepimiz guzelce buyutelim meleklerimizi hayirli evlat olsunlar insallah

Canım çok geçmiş olsun, içini ferah tut Allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun dualarımız sizinle.

Kizlar sizin bebeklerinz kac dk arayla ve ne kadar emiyor??ben hic mama vermiyorum ama sutu sagyorum biberonla veriyorm cok sevmiyo ole mememiye tuttrana kadar terden bunaliyorm kafasini salliyo agliyo bi alissa duzgun tutmaya...
Valla canım benimki saat başı emmek istiyor bende ek gıda vermiyorum, sağ memede sıkıntı yok da, sol memede bende sıkıntı yaşıyorum ter boşalıyor sırtımdan. Göğüs ucu kullandım geçen gün aldı şimdi ondan da almıyor.

Canim cok gecmis olsun dualarimiz seninle bebisin iyi olucak insaAllah sende bebegin icin guclu olmaya calis Allahin izniyle duzelir bebegin...

Iyi aksamlar kizlar . bebeğim iki uc gundur cok kisa emmeye basladi maksimum on.bes dakika toplamda canim sıkılmaya basladi. Ya diyorum Cenesi güçlendi ya da emerken sutun agzinin yanlarindan tastigin görüyorum herhalde cok geliyo kisa surede doyuyo diye düşünüyorum. Ama icimde rahat etmiyo kisa emiyo diye zaten uyuyo goguste çoğu zaman. sizin bebisler kac dakika emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…