2015 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin en kısa zamanda

Ne güzel hepinizin ki yüksek çıkmış. İnşaallah benim de öyle olur canım. Daha düşük çıkmaz. Hepinize bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olur inşaallah.

Amin canım.
Merak etme küçük bebek hızlı toparlanıyor. Sağlıkla al sende bebeğini kucağına

Canım ilk günler cok uzun uyuyorlar yüzünden belli olur sarilik olursa bizimki hafif oldu yüzünden anlamistik altini acarak uyandirabilirsin emzirmen lazim sık sık ki sütün cogalsin sondalari kendi uyanir acikinca mesela bezini degistir bizimki altini acinca uyaniyor sende dene mama vermeden önce muhakkak emzir hemen mama verme acken kuvvetli cekiyorlar memeyi cünkü

Bizimkininde göbegi biraz disarda doktor düzelir dedi

P pinartn canım geçmiş olsun iyi olacak inşallah bebeğin bizi de gelişmelerden haberdar et girebilirsen dua edicem canım bebeğin için.

Benim için de çok zordu canım yüzüm hiç gülmedi Allah kimseyi ayırmasın yavrusundan.
2 günlükken fototerapi gördü 18,6 ile. 24 saat sonra çıktı hastaneden 12,2. İki gün sonra baktırdık 13,2. Perşembe gününe kadar bir hafta boyunca hep 13lerdeydi. Doktor yükselmemesi iyi birşey düşecektir demişti. Çok şükür bu prş 11 günlükken 8,6 çıktı. Bugün 13 günlük. Yüzünde hala sarılıklar var ama en son yüzden gidermiş. Birkaç gün sonra tekrar ölçtürcem içim rahat etmiyo yine de.

Canım nolur moralini yüksek tut birşeyi yoktur inşallah. Emin ellerde şimdi o üzme kendini. Bol bol dua edicem bebeğin için.

Canim benim kizda ayni fazla emerse agiz dolusu kusuyo bende senin gibi merak ediyorum acaba doyuyo mudur az mi emiyor acaba diye

Canım yaa kıyamam çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırız allah acil şifalar versin

İyi akşamlar kızlar inş bu gece mizi çok sıkıntı yaşamasan savaş vermeden atlatabiliriz benim göbeğimin ortasındaki çizgi hala aynı duruyo hiç azalmadı geçici diye biliyordum bide çatlak larım hala mosmor hiç rengi dönmedi sizde durumlar Nasıl

Can'ım değişebiliyor ölçümden ölçüme benim bazen gittiğimde daha. Bi öncekine göre Az bile çıktığı oluyo dü en son 3500 dedi 4100 doğdu oğlum kilo çok önemli değil sağlıklı olsunlarda ana tutada biliyo ya da 200 gr artı eksi olabiliyor genelde

Can'ım geçmiş olsun inş Bi an önce iyileşir bebişin sıkıntınız neydi ki yoğun bakıma aldılar

Kızlar göbekler ne alemde benim 4.günüm baya baya göbek var ya ne zaman inecek bu

Aynen canim demekki bebekler boyle oluyo ama geceleri boyle olunca cok zor oluyo canim ya surekli memede kalmak istiyor ya hic uyku uyunmuyor iyice yoruluyor insan

Ben o yüzden gece sagdigim sütü isitip biberonla veriyorum yoksa 7 7 24 meme uyumaz lar

Rabbim bi an once acil şifalar versin bizlere güzel haberlerini getir cnim

Kızlar göbekler ne alemde benim 4.günüm baya baya göbek var ya ne zaman inecek bu
Canım gider merak etme bende 10. Günden sonra farketmeye başladı göbegim baya azaldı 9 kilo birden verdim birde lohusa zamanı dikkat et üşütmemeye çalış bol bol su içmen gerek biliyorsundur gerçi ama ben bu şekilde kurtuldum kilolarımdan

Cnm bizim öyle oldu son 3 hafta fln hep 50gr 100gr aldı gibi gözüktü ultrosonda ama bnde son haftalar kilosu fazla olmasın normal doğum yapcam diye vitaminleri iştahı kesmiştim biraz 3300-3400 arası çıkıyodu hep ve 3580 doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…