- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 41
Ne güzel hepinizin ki yüksek çıkmış. İnşaallah benim de öyle olur canım. Daha düşük çıkmaz. Hepinize bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olur inşaallah.G gurbetkusu benimde doğum yaptığım günün sabahında 2650 çıkmıştı, akşama 2900 doğdu oğlum
Kızlar çok kötüyüm. Bebeğimi ambulansla başka hastanenin yoğun bakımına gönderdiler. Beni götürmediler. Durmadan ağlıyorum. Emme refleksi yok ve siyah kakayı yapamadı hemşireler yaptırdı. En az testler sonuçlanana kadar birkaç gün kalacak. Dua edin bana.
Ne güzel hepinizin ki yüksek çıkmış. İnşaallah benim de öyle olur canım. Daha düşük çıkmaz. Hepinize bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olur inşaallah.
Canım ilk günler cok uzun uyuyorlar yüzünden belli olur sarilik olursa bizimki hafif oldu yüzünden anlamistik altini acarak uyandirabilirsin emzirmen lazim sık sık ki sütün cogalsin sondalari kendi uyanir acikinca mesela bezini degistir bizimki altini acinca uyaniyor sende dene mama vermeden önce muhakkak emzir hemen mama verme acken kuvvetli cekiyorlar memeyi cünkü3 saatte bir 30cc veriyorum bu akşam doymadığını farkettik 50 cc fln içti. Bugün 2. Günümüz ve yaklaşık 4 saatten beri uyuyor bnde korktum acaba sarılık olurmu diebu kdr çabuk olmaz heralde arada şekerli su falanda veriyorum ama bu kadar uzun uyumamıştı hiç oynadım burnunu ayağını sıkıştrdım uyanmadı. Bnde tekrar mama içirdim uyumaya devam ediyor acaba endişelenmelimiyim
Bizimkininde göbegi biraz disarda doktor düzelir dediBizim göbeğimiz düştü. Düştü ama garip bir şekil var göbeğinde. Annem ısrarla biz sizin göbeğinize para koyup sardık diyor. O yüzden yusyuvarlak ve dışarı dönük değil diyor. Çok şaşırdım. Asla öyle bir şey yapma dedim. Alındı yine. Bir de iltihap mı desem ne desem bilemedim ama akıntı gibi bir şey var. Nedir bu, doktora mı gitmeliyiz? Şekli düzelir mi göbeğinin?
Canım benim doktorum aynı gün 3.500 dedi gece sancılandım sabaha doğum yaptım kızım 2.950 doğdu.Ne güzel hepinizin ki yüksek çıkmış. İnşaallah benim de öyle olur canım. Daha düşük çıkmaz. Hepinize bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olur inşaallah.
Benim için de çok zordu canım yüzüm hiç gülmedi Allah kimseyi ayırmasın yavrusundan.Bizde fototerapi aldık bigun canım o gün yavrum kuvezde ağladı ben dışarda hiç unutamam o günü çok zordu Rabbim bununla bıraksın inşallah bizde 13 lerdeydik 17 de girdik 11 le çıktık duzeliyor çok sukur siz kacta girdiniz fototerapiye canım ve şuan kaç günlük biz 18 günlüğüz
Canım nolur moralini yüksek tut birşeyi yoktur inşallah. Emin ellerde şimdi o üzme kendini. Bol bol dua edicem bebeğin için.Kızlar çok kötüyüm. Bebeğimi ambulansla başka hastanenin yoğun bakımına gönderdiler. Beni götürmediler. Durmadan ağlıyorum. Emme refleksi yok ve siyah kakayı yapamadı hemşireler yaptırdı. En az testler sonuçlanana kadar birkaç gün kalacak. Dua edin bana.
Canim benim kizda ayni fazla emerse agiz dolusu kusuyo bende senin gibi merak ediyorum acaba doyuyo mudur az mi emiyor acaba diyeIyi aksamlar kizlar . bebeğim iki uc gundur cok kisa emmeye basladi maksimum on.bes dakika toplamda canim sıkılmaya basladi. Ya diyorum Cenesi güçlendi ya da emerken sutun agzinin yanlarindan tastigin görüyorum herhalde cok geliyo kisa surede doyuyo diye düşünüyorum. Ama icimde rahat etmiyo kisa emiyo diye zaten uyuyo goguste çoğu zaman. sizin bebisler kac dakika emiyo
Canim bnm dr um 3200 dedi 2750 dogduNe güzel hepinizin ki yüksek çıkmış. İnşaallah benim de öyle olur canım. Daha düşük çıkmaz. Hepinize bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olur inşaallah.
Canım yaa kıyamam çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırız allah acil şifalar versinKızlar çok kötüyüm. Bebeğimi ambulansla başka hastanenin yoğun bakımına gönderdiler. Beni götürmediler. Durmadan ağlıyorum. Emme refleksi yok ve siyah kakayı yapamadı hemşireler yaptırdı. En az testler sonuçlanana kadar birkaç gün kalacak. Dua edin bana.
Can'ım değişebiliyor ölçümden ölçüme benim bazen gittiğimde daha. Bi öncekine göre Az bile çıktığı oluyo dü en son 3500 dedi 4100 doğdu oğlum kilo çok önemli değil sağlıklı olsunlarda ana tutada biliyo ya da 200 gr artı eksi olabiliyor geneldeSlm Ekim anneleri. Ne güzel bebişlerinizi almışsınız kucağına. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Size bişey sormak istiyorum. Ultrasonla bebeğinizin doğum kilosu tuttu mu? Doktorum ultrasonun yanıltıcı olabileceğini söyledi. Bebeğim son haftalarda 8 _9 günde sadece 100 gr almaya başladı. 2700 gr şu anda. Soruma cvp verenlere şimdiden teşekkürler
Can'ım geçmiş olsun inş Bi an önce iyileşir bebişin sıkıntınız neydi ki yoğun bakıma aldılarKızlar çok kötüyüm. Bebeğimi ambulansla başka hastanenin yoğun bakımına gönderdiler. Beni götürmediler. Durmadan ağlıyorum. Emme refleksi yok ve siyah kakayı yapamadı hemşireler yaptırdı. En az testler sonuçlanana kadar birkaç gün kalacak. Dua edin bana.
Aynen canim demekki bebekler boyle oluyo ama geceleri boyle olunca cok zor oluyo canim ya surekli memede kalmak istiyor ya hic uyku uyunmuyor iyice yoruluyor insan
Kızlar çok kötüyüm. Bebeğimi ambulansla başka hastanenin yoğun bakımına gönderdiler. Beni götürmediler. Durmadan ağlıyorum. Emme refleksi yok ve siyah kakayı yapamadı hemşireler yaptırdı. En az testler sonuçlanana kadar birkaç gün kalacak. Dua edin bana.
Canım gider merak etme bende 10. Günden sonra farketmeye başladı göbegim baya azaldı 9 kilo birden verdim birde lohusa zamanı dikkat et üşütmemeye çalış bol bol su içmen gerek biliyorsundur gerçi ama ben bu şekilde kurtuldum kilolarımdanKızlar göbekler ne alemde benim 4.günüm baya baya göbek var ya ne zaman inecek bu
Cnm bizim öyle oldu son 3 hafta fln hep 50gr 100gr aldı gibi gözüktü ultrosonda ama bnde son haftalar kilosu fazla olmasın normal doğum yapcam diye vitaminleri iştahı kesmiştim biraz 3300-3400 arası çıkıyodu hep ve 3580 doğduSlm Ekim anneleri. Ne güzel bebişlerinizi almışsınız kucağına. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Size bişey sormak istiyorum. Ultrasonla bebeğinizin doğum kilosu tuttu mu? Doktorum ultrasonun yanıltıcı olabileceğini söyledi. Bebeğim son haftalarda 8 _9 günde sadece 100 gr almaya başladı. 2700 gr şu anda. Soruma cvp verenlere şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?