2015 Ekim Anneleri

P pinartn canım, Allah acil şifa versin inşallah kuzuna. Kendini çok yıpratma, çünkü kuzun döndüğünde sana ihtiyacı olacak, emecek Allahın izni ile. Bizi habersiz bırakma.

Benim 10.günüm yarın, göbüş var hala. Sarsam mı bilemedim. Doktor 40.güne kadar korse kullanma dedi. 10 kilo eksiğim tartıda. Ama görünen değişen bir şey yok

Son düzenleme:
Cnm hepsi zamnla geçecek hatta çatlakların renginin sedef rengine dönmesi 1 seneyi bile bulabiliyormuş

Saol.. Aynen canım öle oldu =)

Biz de 3 günü bitirdik hala tam anlamıyla meme tutturamıyorum kızıma ucu büyük geliyor ağzına ağzını küçücük açıyor küçük ağızlı kızım. Bazen bi iki çekip bide uyuyakalıyor çok sıkıntılıyız bugün ağız sütümüz gelmeye başladı hep sağıp verdim bu yüzden yoksa çok ağrıdı göğüslerim ara ara da mama verdim ama hala emzirmeyi başaramadığım için çok mutsuzum. Yrn tutana kadar deneyeceğim hep ağlasada kızarsada inat yapayım biraz. Emme sorunumuzuda halletsek dünyalar benim olacak

Bide hep korkum sarılık olması şükür 3. Gündeyiz henüz hiç sarı deil ve mamayı sağdığım sütü fln içiyor güzelce ama uzun süre uyuyor bazen 4 saat hiç uyanmıyor uyandırmaya çalışıyorz oynuyoruz fln ama baya zorluyor bizi sizce normal mi bu durum

Caniimmm.. Yeni gördüm Daha önce fark edilmedi mi, ne oldu ki öyle birden. Iyiydiniz..
İnşallah yoluna girer canım yaa.. Dua ediyorum size.. Güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla.. Rabbim şifasını versin en kısa zamanda canım. İyi düşün, iyi olsun.. Kuvvetli olmaya çalış canım benim..

Aynen canım rengi zamanla değişecek daha baktirma bence bebise Dr yazık canı yanıyor

Canim uyandiramiyorz altini ac kapa usutcek cok derin uyuyo ac kalmamasi gerek zorluyorum bende yeterli ememiyo cunku hemen uyuyo uykuda emmeyi de bi ogrense cok zor cdden ac mi acaba dye üzülüyorum

Ayni canim cok tez birakiyo agzi doluyo hep islaniyo uzeri...ilk baslarda 20 dk oluyodu smdi kisa emniyo

Kızlar aventin süt sağma makinesi canınızı acıtıyor mu bebeğim az emiyor almayi düşünüyorum da memnun musunuz

İlk günler yürürken bile zorlandığımdan önemsememiştim. Ben keyifsizim diye yaşanıyor demiştim fakat daha iyi oldum olaylar gözüme batmaya başladı. Neyse ki konuştum. Stop etti. Şimdi bakıyor biz ilgileniyorsak o sadece kucağına verilirse seviyor veya öncesinde ilgilenmek istiyorsa soruyor. Sonuçta anlayışlı bir mizaca sahip. Sorun çözülmüştür :)))

Aynı durumdayız bızımki de o kadar emiyor ama emerken süt taşıyor sutum bol makina ilede çekmiyorum.onceden kakasıni çok yapardı şimdi çişini çok yapıyor.

Bizimkininde göbegi biraz disarda doktor düzelir dedi
Bizimkinin de göbegi dışarıda göbek fıtığı dedi dr kendiliğinden geçer dedi 1 yaşına kadar.para bantlayanlar olmuş bazı dr açık kalıp hava alması lazım demiş. Prada enfeksiyon riskine var ne kadar temizlersen temizle.agopa sizde kasık fıtığı da vardı değil mi nasıl anladınız.gobek fıtığı olanlarda da olabiliyormus göbek fıtığıni araştırırken gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…