- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Benim 10.günüm yarın, göbüş var hala. Sarsam mı bilemedim. Doktor 40.güne kadar korse kullanma dedi. 10 kilo eksiğim tartıda. Ama görünen değişen bir şey yokCanım gider merak etme bende 10. Günden sonra farketmeye başladı göbegim baya azaldı 9 kilo birden verdim birde lohusa zamanı dikkat et üşütmemeye çalış bol bol su içmen gerek biliyorsundur gerçi ama ben bu şekilde kurtuldum kilolarımdan
Cnm hepsi zamnla geçecek hatta çatlakların renginin sedef rengine dönmesi 1 seneyi bile bulabiliyormuşİyi akşamlar kızlar inş bu gece mizi çok sıkıntı yaşamasan savaş vermeden atlatabiliriz benim göbeğimin ortasındaki çizgi hala aynı duruyo hiç azalmadı geçici diye biliyordum bide çatlak larım hala mosmor hiç rengi dönmedi sizde durumlar Nasıl
Saol.. Aynen canım öle oldu =)Maşallah canım Allahım saklasın ne kadar şeker Bebişin :)
Geçmiş olsun canım çok şükür kavuştun sende bebeğine :)
Canım benim 9 gün oldu bugün, yavaştan geçti sayılır. Sağdan sola dönerken ve kalkarken zorlanmıyorum artık.
Caniimmm.. Yeni gördümKızlar çok kötüyüm. Bebeğimi ambulansla başka hastanenin yoğun bakımına gönderdiler. Beni götürmediler. Durmadan ağlıyorum. Emme refleksi yok ve siyah kakayı yapamadı hemşireler yaptırdı. En az testler sonuçlanana kadar birkaç gün kalacak. Dua edin bana.
Günaydın bugun doktor kontrolümuz var çok heyecanliyim acaba minikim nasıl bu arada kac kişi kaldık doguramayan :)
Sanirim ikimiz kaldik.
Ben de varım. Dün 40 haftayı bitirdim, artılara geçtim artık ben de. Artık gelse iyi olur diyorum yavaş yavaşBir ben bir sen birde bebek demek isterdim ama sadece ben kismini kullaniyorum
Aynen canım rengi zamanla değişecek daha baktirma bence bebise Dr yazık canı yanıyorBenim için de çok zordu canım yüzüm hiç gülmedi Allah kimseyi ayırmasın yavrusundan.
2 günlükken fototerapi gördü 18,6 ile. 24 saat sonra çıktı hastaneden 12,2. İki gün sonra baktırdık 13,2. Perşembe gününe kadar bir hafta boyunca hep 13lerdeydi. Doktor yükselmemesi iyi birşey düşecektir demişti. Çok şükür bu prş 11 günlükken 8,6 çıktı. Bugün 13 günlük. Yüzünde hala sarılıklar var ama en son yüzden gidermiş. Birkaç gün sonra tekrar ölçtürcem içim rahat etmiyo yine de.
Canim uyandiramiyorz altini ac kapa usutcek cok derin uyuyo ac kalmamasi gerek zorluyorum bende yeterli ememiyo cunku hemen uyuyo uykuda emmeyi de bi ogrense cok zor cdden ac mi acaba dye üzülüyorumValla canım benimki saat başı emmek istiyor bende ek gıda vermiyorum, sağ memede sıkıntı yok da, sol memede bende sıkıntı yaşıyorum ter boşalıyor sırtımdan. Göğüs ucu kullandım geçen gün aldı şimdi ondan da almıyor.
Ayni canim cok tez birakiyo agzi doluyo hep islaniyo uzeri...ilk baslarda 20 dk oluyodu smdi kisa emniyoIyi aksamlar kizlar . bebeğim iki uc gundur cok kisa emmeye basladi maksimum on.bes dakika toplamda canim sıkılmaya basladi. Ya diyorum Cenesi güçlendi ya da emerken sutun agzinin yanlarindan tastigin görüyorum herhalde cok geliyo kisa surede doyuyo diye düşünüyorum. Ama icimde rahat etmiyo kisa emiyo diye zaten uyuyo goguste çoğu zaman. sizin bebisler kac dakika emiyo
İlk günler yürürken bile zorlandığımdan önemsememiştim. Ben keyifsizim diye yaşanıyor demiştim fakat daha iyi oldum olaylar gözüme batmaya başladı. Neyse ki konuştum. Stop etti. Şimdi bakıyor biz ilgileniyorsak o sadece kucağına verilirse seviyor veya öncesinde ilgilenmek istiyorsa soruyor. Sonuçta anlayışlı bir mizaca sahip. Sorun çözülmüştür :)))realistan canim yazdiklarini okudum sakin taviz verme eger kendini ii hissediyorsan kendini ii hissediyorsan bebeginin herseyiyle sen ilgileb kv de ev islerine falan yqrdim etsin.ben hayatimda cocuk kucaklmamis biriyim ki o kadar beceriksiz biriyim o konularda :) ona ragmen birakmadim ilk gunlerde kimseye. Yoksa biliyordum senin yasadiklarini yasiycaktim yavrumu kucagima zor aldiracaklardi. İyiki de en bastan heeseyini ben yaparim yapamazsam yardim isterim siz evle
ilgilenin dedim anneme ve kv ye
Aynı durumdayız bızımki de o kadar emiyor ama emerken süt taşıyor sutum bol makina ilede çekmiyorum.onceden kakasıni çok yapardı şimdi çişini çok yapıyor.Iyi aksamlar kizlar . bebeğim iki uc gundur cok kisa emmeye basladi maksimum on.bes dakika toplamda canim sıkılmaya basladi. Ya diyorum Cenesi güçlendi ya da emerken sutun agzinin yanlarindan tastigin görüyorum herhalde cok geliyo kisa surede doyuyo diye düşünüyorum. Ama icimde rahat etmiyo kisa emiyo diye zaten uyuyo goguste çoğu zaman. sizin bebisler kac dakika emiyo
Enzirme mesaisinde olanlara günaydın...[/QUOTE
Günaydıııınñn
Bizimkinin de göbegi dışarıda göbek fıtığı dedi dr kendiliğinden geçer dedi 1 yaşına kadar.para bantlayanlar olmuş bazı dr açık kalıp hava alması lazım demiş. Prada enfeksiyon riskine var ne kadar temizlersen temizle.agopa sizde kasık fıtığı da vardı değil mi nasıl anladınız.gobek fıtığı olanlarda da olabiliyormus göbek fıtığıni araştırırken gördüm.Bizimkininde göbegi biraz disarda doktor düzelir dedi
Bende varım canlar doğuramayan lar klübüSanirim ikimiz kaldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?