2015 Ekim Anneleri

Sabaha kadar uyudum mu uyumadım mı bilmiyorum. Gece üç kez süt sağdım toplam 90 ml anca çıktı. Gaz çıkaramadığım için sadece onların verdiği çorba ve komposto dışında bir şey yedirmiyorlar. Lavman yapılacak. Eşim sütleri götürdü. Şimdi aradı geceki testler negatif çıkmış. Serumla beslemişler gece. Öğlen çocuk cerrahı gelip o görecekmiş. Burdan ambulansla giderken kakasını yapmış. Hiçbir şey anlamıyorum.

Ayy canım Allahım şifa versin moralini yüksek tutmaya çalış sütünü etkilemesin güzel haberlerini bekliyoruz ınsaallah..

Gunaydin kizlar soninda dogurdum.gece 1 de birden sancim geldi hemen hastaneye kostuk 2 saat icinde yavrumu aldim kucagima.simdi birbirimize alismaya calisiyoruz.emzirme seansimiz bitti.haftasina gore minik dogdu 2985 gr 48 cm.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Küçük değil ya benim oğlumda 39+0da 2900 doğdu 16 günlük oldu baya toparladı. Sağlıklı olsunlarda kilo alınır

Aynı durumdayız bızımki de o kadar emiyor ama emerken süt taşıyor sutum bol makina ilede çekmiyorum.onceden kakasıni çok yapardı şimdi çişini çok yapıyor.
Biz de aynı durumdayız. 15 dakikaya düştü toplam emme süresi ve memeyi bıraktıktan sonra ağzının içinin süt dolu olduğunu görüyorum. 2 defada yutuyor onları. Bazen taşıyor. Sütüm bol diye kısa emiyor şeklinde düşünüyorum ama bi yandan da aklım kalıyor. Çişi de baya fazla.

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Annem kundak yapıyor. Ama bacaklarını serbest bırakıyor. Sadece kollarını sarıyor. Dün sarmadan denedik ama ne eli durdu ne ayağı. 1 saat kıpır kıpırdı. Bir de kafasını kaldırmaya çalıştı devamlı. Tabi eldivenler hep çıktı elinden. Eller direk yüze gitti. Baya tedirgin olduk.

Gunaydin kizlar soninda dogurdum.gece 1 de birden sancim geldi hemen hastaneye kostuk 2 saat icinde yavrumu aldim kucagima.simdi birbirimize alismaya calisiyoruz.emzirme seansimiz bitti.haftasina gore minik dogdu 2985 gr 48 cm.
Gözünüz aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Canim bişey cikmaz Allahın izniyle ile her bebek birbirinden farklı. Sütünde gayet iyi.benim 30 ml anca oluyordu.emdikce fazlalasti suan iyi.

Canım çok geçmiş olsun.. Inşallah ikinizde biran önce toparlanip sağlıklı şekilde evinize dönersiniz.. Dualarim sizinle..

Günaydın kızlar...bende 23.10.15 saat 19.43 de kızımı kucağıma aldım.aslında muayene için gelmiştim doktora iki gündür ara ara suyum gelio sanki ama su olup olmadığından da emin değilim dedim alttan muayene etti suan görünürde bişi yok ama bunu Goz ardı edemeyiz zaten suyunda azalma var günün doldu sancın acikligin yok bebeği riske atmayalım dedi acil yatisim yapıldı ve apar topar sezeryana alindim ki eşim tam ucu ucuna yetişti dogumaspinal oldum bebek çıktı hersey iyidi ki gerçekten spinal korkulacak bisi degilmis ama ben birden şiddetli karın ağrısı hissetmeye başladım değişik bi ağrıydı eşimi çıkartıp beni tamamen uyuttular..iyi ki ilk başta spinal olmuşum kızımın çıkışını gördüm muhteşem tarifsiz bi duygubugün ikinci günüm yürüyorum gazım çıktı ben gayet iyiyim ama hala sütüm yok sadece az az bi kaç damla su gibi gelio sol gogsumden sağ gogsumden oda gelmio..bebis tutmuo süt olmadığı için tutsa da hemen birakio mecbur mama verioruz ama bu duruma canım çok sıkılıyor. ..

Can'ım ilk başta bizde de öyleydi Bi uyudumu uyandıramıyoduk biz saat kurup uyandırıyorduk şimdi tam tersi zar zor uyutuyoruz

Kızlar aventin süt sağma makinesi canınızı acıtıyor mu bebeğim az emiyor almayi düşünüyorum da memnun musunuz
Can'ım başta acıtmıyordu ama çok zorladım galiba ucum yara olmuş bide çok fazla çekme gücü yok gibi eğer sütün bolsa sıkıntı değilde ben baya zorlanıyorum medela yı öneriyo herkes

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah canim rabbim şifa versin İNŞALLAH

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ömürlü olsun canim sağlıkla büyüsün inşallah bebiş:)

Kizlarr gunaydinlar benim bebisimin yuzunde boynunda ve kulak arkasinda sivilce benzeri seyler cikio sizin bebislerdede buna benzer seyler varmi baya buyuk insan gibi ucu sari iltihap dolu sivilceler cikio basta normaldir dedik ama bitmio devami gelio biri gecio dieri cikio sali gunu kontrolumuz var ozaman sorucam doktora ama sizede sormak istedim boyle olan varmi...

Bnm 2. Gin rahatladi 1 haftada neredeyse hoplayip zipliuordun rahat atlattim ama bunye ye gore degisir cnm

Cnm gecmis olsun ins duzelir bebegin uzulme sen

Bol emzirmeli bir günden herkese günaydınlar:)
Kızım doğduğundan beri ona ve anneliğe alışma sürecindeyim girip de yazamadım hiç. Kızlar biz 5 günlük olduk bugün. Dün çocuk dr u na gitmiştik çok şükür yolunda her şey ama sarılık 10.1 çıktı orta bir değermiş çarşamba tekrar gideceğiz. Bu değerin düşmesini sağlamak için çözüm yalnızca beslenmesi midir bebeğin? Kızımın dünden beri daha iyi beslenmeye başladığını düşünüyorum ama yazık öncesinde yetmiyordu doğru düzgün sütüm yoktu
Seftriakson ve Okosale kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürlü olsun bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…