2015 Ekim Anneleri

Cnm aynı durumları yaşıyoruz seninle benimde ilk 2 gün sütüm gelmedi. Bebişim memeyi tutamadı hep belki gelmediğinden ama dün ağız sütüm geldi hep sağıp biberonla verdim manuel lansinosh pompayla sağdım hep bugün sütümün gelmesini bekliorum 2-3 saate mutlaka sağ ki gelsin. Bide bebeği aç bırakma 3 saatte bir 30cc mama ver arada her mamadan sonra biraz su hergün de 2 çay kaşığı flnda şekerli su cer ki sarılık olmasın

Bnm 2. Gin rahatladi 1 haftada neredeyse hoplayip zipliuordun rahat atlattim ama bunye ye gore degisir cnm

Cnm gecmis olsun ins duzelir bebegin uzulme sen

Canım ben de aynı durumdayım 3. Gün artık toparlandım dün de dr a gittim kızımı çocuk dr una götürünce dr maşallahın var dikişlerin falan her şey çok iyi sen de hoplaya zıplaya gelmişsin zaten dedi. Yanında çalışan kız da nazar değecek fazla iyi duruyorsun dedi. Çok şükür sorun çıkmamıştı doğumda sonrasında ben de oturup şuram da ağrıyor galiba demedim. Kendimi iyi hissediyorum sonuçta ve bebeğim de iyi. Takılacak bir şey bulmuyorum

Canım hayırlı olsun sen de doğum yapmışsın. Sayfaya girdikçe gördüm ama sanırım yazmaya fırsatım olmadı. Bebeğinle sana sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. Bu arada ilk gün kızının fotoğrafını paylaşmıştın benim kızıma o kadar çok benzettim ki tüm aile fertlerine gösterdim:) süt konusuna gelince ilk iki gün sütüm su gibiydi bebeğim doyamamaya başlamıştı. Duşta göğsüme masaj yapmaya başladım o zamandan beri artıyor. Kızımın da doyduğunu hissediyorum çıkardığı seslerden ve artık daha fazla kaka yapıyor

Herkese günaydın bugüm bebeğimde ilk defa ayrıldım İzmire dr a götürdüler aslında ben iyi hissediyorum giderdim ama dr um 5 gğn yataktan çıkmak yok ne kadar iyi hissedersen hisset dedi ben gerçi sürekli yatmıyorum hem sıkılıyorum hemde yatar pozisyonda meme veremiyorum denk getiremiyorum bir türlü bu arada sarılık degerimiz 5.7 ydi şimdi aradı eşim 10 olmuş ama dr önemli değil demiş gözle görülür birşey olmadıkça tekrar getirmenize gerek yok demiş 2 saate 1 beslemeye devam bu arada biz 2 saatte 60 cc vetiyoruz doymuyor yoksa birde ilk gün falan memeyi alıyordu şimdi bir türlü almıyor sinirleniyor nasıl bağırıyor süt gelmiyor diye sinirlense emziği çok güzel emiyor
Sağdığımda hiç çıkmıyor süt ama Deniz 1-2 emse bile gelmeye başlıyor tabi ona yetmiyor bir an önce artsa da mamaya gerek kalmayıp emsek

Birde ev kalabalık olunca her yer yatak odalar dolu yatak odasına tıkılıp kaldık düzgün oturamıyorum pozisyon ayarlayamıyoruz galiba ondan emzirme işini beceremiyorum ısrar da etmedim ama bugün herkes gidiyor annem kalıyor sadece o zaman ağlasa da alana kadar uğraşıcam inatlaşıcaz biraz

Günaydın güzel anneler .. Mutsuz bir pazardayız bir eşime çok kırgınım hava kötü psikolojik kötü etkilenmeye başladım 18 gün sonra herşey çok monoton sıkıcı sanki sizlerde durumlar nasıl gelen giden çok yoruldum sıkıldım. Yıllardır beklediğimiz bir bebeğe sahip olunca dünyalar bizim olacak harika bir evliliği olan biz bu mutluluğu kat kat katlayacağız diye hayal etmiştim çok mu beklentiye girdim acaba hayal kırıklığı yaşıyorum

Ayy yavrum..cok geçmiş olsun canım.tez zamanda iyileşir inşallah.

Canimm catlaklarin rengi degsmeye basladi ama o gobek cizgisi oldugu gbi duruyor insallah gder ..

canım bende de medeni elektrikli pompa var Sağdım bi kere ama iki üç damla ancak geldi sen sağdiginda yaklaşık ne kadar gelio ki bizde bugun taburcu olacaz inş sıcak bi duş ve masaj sonrası artar

Gunaydin kizlar soninda dogurdum.gece 1 de birden sancim geldi hemen hastaneye kostuk 2 saat icinde yavrumu aldim kucagima.simdi birbirimize alismaya calisiyoruz.emzirme seansimiz bitti.haftasina gore minik dogdu 2985 gr 48 cm.
Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun insallah saglicakla buyut kuzunu annesi..kavustun melegine

canım bende de medeni elektrikli pompa var Sağdım bi kere ama iki üç damla ancak geldi sen sağdiginda yaklaşık ne kadar gelio ki bizde bugun taburcu olacaz inş sıcak bi duş ve masaj sonrası artar
Benimde sağınca gelmiyor bebişim emdiğinde pompadan daha fazla getiriyor bende be bulursam içiyorum artsın diye mami power lactamil malt içecek su ama pek almıuor memeyi sinirleniyor

Canim biz sadece geceleri tam kundak yapip uyutuyorz ben ilk gunden beri geceleri hep tek ilgleniyorum...kundak olmasa eli kolu durmuyo kundakla cok rahat sarmazsam uyanir surekli

Canim insallah sutun tez zamanda gelir gozunaydin kavustun melegine saglicakla buyut insallah

Saglıkla buyutun yavrunuzu inşallah gozunuz aydın

Aynrn cnm birazda psikolojik bundurumlar bnde hhic agri hisseymedim hatta annemler herkese oyle deme nazar deger derdi bnm yanimda esimle annem kaliyordu eve geldik gece kizim agladi kalktim iceri gotrudum emzirdim altini degistirdim guya bana bakmaya kaldirlar bn onlar uyanmasin doye baska odaya gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…