- 30 Eylül 2013
- 573
- 444
- 73
- 35
Cnm aynı durumları yaşıyoruz seninle benimde ilk 2 gün sütüm gelmedi. Bebişim memeyi tutamadı hep belki gelmediğinden ama dün ağız sütüm geldi hep sağıp biberonla verdim manuel lansinosh pompayla sağdım hep bugün sütümün gelmesini bekliorum 2-3 saate mutlaka sağ ki gelsin. Bide bebeği aç bırakma 3 saatte bir 30cc mama ver arada her mamadan sonra biraz su hergün de 2 çay kaşığı flnda şekerli su cer ki sarılık olmasınGünaydın kızlar...bende 23.10.15 saat 19.43 de kızımı kucağıma aldım.aslında muayene için gelmiştim doktora iki gündür ara ara suyum gelio sanki ama su olup olmadığından da emin değilim dedim alttan muayene etti suan görünürde bişi yok ama bunu Goz ardı edemeyiz zaten suyunda azalma var günün doldu sancın acikligin yok bebeği riske atmayalım dedi acil yatisim yapıldı ve apar topar sezeryana alindim ki eşim tam ucu ucuna yetişti dogumaspinal oldum bebek çıktı hersey iyidi ki gerçekten spinal korkulacak bisi degilmis ama ben birden şiddetli karın ağrısı hissetmeye başladım değişik bi ağrıydı eşimi çıkartıp beni tamamen uyuttular..iyi ki ilk başta spinal olmuşum kızımın çıkışını gördüm muhteşem tarifsiz bi duygu bugün ikinci günüm yürüyorum gazım çıktı ben gayet iyiyim ama hala sütüm yok sadece az az bi kaç damla su gibi gelio sol gogsumden sağ gogsumden oda gelmio..bebis tutmuo süt olmadığı için tutsa da hemen birakio mecbur mama verioruz ama bu duruma canım çok sıkılıyor. ..
Bnm 2. Gin rahatladi 1 haftada neredeyse hoplayip zipliuordun rahat atlattim ama bunye ye gore degisir cnm
Cnm gecmis olsun ins duzelir bebegin uzulme sen
Cnm aynı durumları yaşıyoruz seninle benimde ilk 2 gün sütüm gelmedi. Bebişim memeyi tutamadı hep belki gelmediğinden ama dün ağız sütüm geldi hep sağıp biberonla verdim manuel lansinosh pompayla sağdım hep bugün sütümün gelmesini bekliorum 2-3 saate mutlaka sağ ki gelsin. Bide bebeği aç bırakma 3 saatte bir 30cc mama ver arada her mamadan sonra biraz su hergün de 2 çay kaşığı flnda şekerli su cer ki sarılık olmasın
Canim uyandiramiyorz altini ac kapa usutcek cok derin uyuyo ac kalmamasi gerek zorluyorum bende yeterli ememiyo cunku hemen uyuyo uykuda emmeyi de bi ogrense cok zor cdden ac mi acaba dye üzülüyorum
Ayy yavrum..cok geçmiş olsun canım.tez zamanda iyileşir inşallah.Canım coksıkkın kızlar öğlende ablam geldi oğluşu yıkıcaktık soydu birde bakarızki sol ayak baş parmağı balon gibi iltihapla şişmiş
Doğru acile kimse biley yapamadı cocuk cerrahisi olması lazım mış pazartesi gününe randevu aldım görürcem tırnak batması olmuş acilde krem verdiler rahatltr diye sürdüm yumuşayıp almış iltihap .bir gecede nasl şişti anlamadım her bezini değişmede altını komple soyuyorm ayaklarını öpüyrm bileycikler yoktu 2 gündür yavrm cok aglıyordu gaz sanıyodum bnde belkide o iştihap içten içten zonklatıyodu parmağı yavrm oyuzden ağlıyodusağ baş parmağıda kızarmş sizde kuzucklarnkini kontrol edin aman
İyi akşamlar kızlar inş bu gece mizi çok sıkıntı yaşamasan savaş vermeden atlatabiliriz benim göbeğimin ortasındaki çizgi hala aynı duruyo hiç azalmadı geçici diye biliyordum bide çatlak larım hala mosmor hiç rengi dönmedi sizde durumlar Nasıl
canım bende de medeni elektrikli pompa var Sağdım bi kere ama iki üç damla ancak geldi sen sağdiginda yaklaşık ne kadar gelio ki bizde bugun taburcu olacaz inş sıcak bi duş ve masaj sonrası artarCnm aynı durumları yaşıyoruz seninle benimde ilk 2 gün sütüm gelmedi. Bebişim memeyi tutamadı hep belki gelmediğinden ama dün ağız sütüm geldi hep sağıp biberonla verdim manuel lansinosh pompayla sağdım hep bugün sütümün gelmesini bekliorum 2-3 saate mutlaka sağ ki gelsin. Bide bebeği aç bırakma 3 saatte bir 30cc mama ver arada her mamadan sonra biraz su hergün de 2 çay kaşığı flnda şekerli su cer ki sarılık olmasın
Canim.gobek var benim 15 inde dogumdu biraz indi ama yaglandim canim onlar tabii ki duruyor..ama senin daha yeni iner daha tatlimKızlar göbekler ne alemde benim 4.günüm baya baya göbek var ya ne zaman inecek bu
Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun insallah saglicakla buyut kuzunu annesi..kavustun melegineGunaydin kizlar soninda dogurdum.gece 1 de birden sancim geldi hemen hastaneye kostuk 2 saat icinde yavrumu aldim kucagima.simdi birbirimize alismaya calisiyoruz.emzirme seansimiz bitti.haftasina gore minik dogdu 2985 gr 48 cm.
Benimde sağınca gelmiyor bebişim emdiğinde pompadan daha fazla getiriyor bende be bulursam içiyorum artsın diye mami power lactamil malt içecek su ama pek almıuor memeyi sinirleniyorcanım bende de medeni elektrikli pompa var Sağdım bi kere ama iki üç damla ancak geldi sen sağdiginda yaklaşık ne kadar gelio ki bizde bugun taburcu olacaz inş sıcak bi duş ve masaj sonrası artar
Canim biz sadece geceleri tam kundak yapip uyutuyorz ben ilk gunden beri geceleri hep tek ilgleniyorum...kundak olmasa eli kolu durmuyo kundakla cok rahat sarmazsam uyanir surekliKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Annem kundak yapıyor. Ama bacaklarını serbest bırakıyor. Sadece kollarını sarıyor. Dün sarmadan denedik ama ne eli durdu ne ayağı. 1 saat kıpır kıpırdı. Bir de kafasını kaldırmaya çalıştı devamlı. Tabi eldivenler hep çıktı elinden. Eller direk yüze gitti. Baya tedirgin olduk.
Canim insallah sutun tez zamanda gelir gozunaydin kavustun melegine saglicakla buyut insallahGünaydın kızlar...bende 23.10.15 saat 19.43 de kızımı kucağıma aldım.aslında muayene için gelmiştim doktora iki gündür ara ara suyum gelio sanki ama su olup olmadığından da emin değilim dedim alttan muayene etti suan görünürde bişi yok ama bunu Goz ardı edemeyiz zaten suyunda azalma var günün doldu sancın acikligin yok bebeği riske atmayalım dedi acil yatisim yapıldı ve apar topar sezeryana alindim ki eşim tam ucu ucuna yetişti dogumaspinal oldum bebek çıktı hersey iyidi ki gerçekten spinal korkulacak bisi degilmis ama ben birden şiddetli karın ağrısı hissetmeye başladım değişik bi ağrıydı eşimi çıkartıp beni tamamen uyuttular..iyi ki ilk başta spinal olmuşum kızımın çıkışını gördüm muhteşem tarifsiz bi duygu bugün ikinci günüm yürüyorum gazım çıktı ben gayet iyiyim ama hala sütüm yok sadece az az bi kaç damla su gibi gelio sol gogsumden sağ gogsumden oda gelmio..bebis tutmuo süt olmadığı için tutsa da hemen birakio mecbur mama verioruz ama bu duruma canım çok sıkılıyor. ..
sen dogurmamissin daha ben 6 senedir hamile olmayi bekliyorm.nsl. ozenerek girdim okuyorm yazilanlari allah hepinizin melegini bagislasin insallahBen dogurmadim daha yaa
Saglıkla buyutun yavrunuzu inşallah gozunuz aydınHerkese iyi geceler
Perşembe hastaneye gittiğimizde dr a hala muayene etmicek misiniz belki açılma vardır diyordum nasıl kızdı ben sana bu güne kendiliğinden gelmezse alırım demedim mi diye gerçi ameliyata girmeden kafasına baktığında hala yukardaydı :) o kadar hızlı oldu ki herşey hemen aldılar beni ay hamilelikte zerre duygusallığı olmayan ben başladıkları andan itibaren nasıl ağlıyorum fotoğrafçı yapma makyajın akıcak diye susturmaya çalışıyor beni:) oğlum çıkınca dr kafayı direk bana uzattı zaten sen bunu mu doğurcaktın diye :) hastanede odaya gelen dr du hemşireydi ebesiydi hepsi dana diyip durdular benim tosbiğime :)
İlk denememizde memeyi hemen tutmuştu ne güzel azıcık geliyordu da ama sonra bir daha tutturamadık bugün birazcık başladık gerçi tutsa bile iri olduğu için mutlaka mama takviyesi yapmamı söylediler önce emzirmeyi deniyorum sonra 30 cc mama hemşire 60 cc ver doymaz bu dedi ama 1 defa denedim kustu fazla geldi bence birde bizim oğlan çok uyuyor uyandıramıyoruz ayağını sıkıyoruz soyuyoruz ama yok sarılık başlamış dedi dr 5.7 ymiş pazar tekrar bakılcak
Ayrıca epiduralden dolayı her ayağa kalktığımda bir omzun ağrıdı hep sıcak su torbası koyunca rahatladı
Ayaklarım bileklerim falan şişermiş normal dedi dr 20 güne iner dedi birde ne kadar iyi hissedersen hisset 5 gün yatıcaksın dedi dr sadece wc ye kalk dedi birde hemen korse taktım ben dr tavsiyesiyle baya da sıkı sar dedi ama ben o kadar sıkmaya korktum açıkcası birde sürekli mi takıcam diye sormayınunutmuşım kullananlar nasıl yapıyorsunuz?
Rabbim en kısa zamanda sizinde kucaginizi doldursun inşallahsen dogurmamissin daha ben 6 senedir hamile olmayi bekliyorm.nsl. ozenerek girdim okuyorm yazilanlari allah hepinizin melegini bagislasin insallah
amin insallahh hamileni dualari kabul.olurmus bana icten dua et bi fariha oku yeter saol.allah razi olsunRabbim en kısa zamanda sizinde kucaginizi doldursun inşallah
Aynrn cnm birazda psikolojik bundurumlar bnde hhic agri hisseymedim hatta annemler herkese oyle deme nazar deger derdi bnm yanimda esimle annem kaliyordu eve geldik gece kizim agladi kalktim iceri gotrudum emzirdim altini degistirdim guya bana bakmaya kaldirlar bn onlar uyanmasin doye baska odaya gittimCanım ben de aynı durumdayım 3. Gün artık toparlandım dün de dr a gittim kızımı çocuk dr una götürünce dr maşallahın var dikişlerin falan her şey çok iyi sen de hoplaya zıplaya gelmişsin zaten dedi. Yanında çalışan kız da nazar değecek fazla iyi duruyorsun dedi. Çok şükür sorun çıkmamıştı doğumda sonrasında ben de oturup şuram da ağrıyor galiba demedim. Kendimi iyi hissediyorum sonuçta ve bebeğim de iyi. Takılacak bir şey bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?