- 21 Mart 2014
- 167
- 107
- 103
aslında emse gelir sütüm ama memeyi verince öyle bi arsiz oluo ki yikio ortalığı mamayı alınca şap şup sesler çıkarıo keyfi yerine gelio ne yapcam bilmiorum..Benimde sağınca gelmiyor bebişim emdiğinde pompadan daha fazla getiriyor bende be bulursam içiyorum artsın diye mami power lactamil malt içecek su ama pek almıuor memeyi sinirleniyor
inşallah canım suan tek isteğim sütümün gelmesi..Canim insallah sutun tez zamanda gelir gozunaydin kavustun melegine saglicakla buyut insallah
Doktor sezeryan oldugun icin mi yataktan kalma dedi canim?Herkese günaydın bugüm bebeğimde ilk defa ayrıldımİzmire dr a götürdüler aslında ben iyi hissediyorum giderdim ama dr um 5 gğn yataktan çıkmak yok ne kadar iyi hissedersen hisset dedi ben gerçi sürekli yatmıyorum hem sıkılıyorum hemde yatar pozisyonda meme veremiyorum denk getiremiyorum bir türlü bu arada sarılık degerimiz 5.7 ydi şimdi aradı eşim 10 olmuş ama dr önemli değil demiş gözle görülür birşey olmadıkça tekrar getirmenize gerek yok demiş 2 saate 1 beslemeye devam bu arada biz 2 saatte 60 cc vetiyoruz doymuyor yoksa birde ilk gün falan memeyi alıyordu şimdi bir türlü almıyor sinirleniyor nasıl bağırıyor süt gelmiyor diye sinirlense emziği çok güzel emiyor
Sağdığımda hiç çıkmıyor süt ama Deniz 1-2 emse bile gelmeye başlıyor tabi ona yetmiyor bir an önce artsa da mamaya gerek kalmayıp emsek
Rabbim İNŞALLAH hayırlısı ile size de nasip etsin canım bu mutluluğu. .sen dogurmamissin daha ben 6 senedir hamile olmayi bekliyorm.nsl. ozenerek girdim okuyorm yazilanlari allah hepinizin melegini bagislasin insallah
Misafirler oluyor canım ya sagolsunlar arayip sorulmak güzel de bazen biz yorgun oluyrz lohusayiz hormonlar değişik çalışıyor.. eşinle de inşallah halledersnz probleminizi.. bu dönemde daha kirilga kırılgan oluyrz daha çok ilgi bekliyorz..vee en önemlisi eşlerimiz en çok bu dönemde eşiyle aileleri arasında kalıyor sanırım. Onlarin da rahatlamaya rahatlatilmaya ihtiyacı var diye düşünüyorum bazen..Günaydın güzel anneler .. Mutsuz bir pazardayız bir eşime çok kırgınım hava kötü psikolojik kötü etkilenmeye başladım 18 gün sonra herşey çok monoton sıkıcı sanki sizlerde durumlar nasıl gelen giden çok yoruldum sıkıldım. Yıllardır beklediğimiz bir bebeğe sahip olunca dünyalar bizim olacak harika bir evliliği olan biz bu mutluluğu kat kat katlayacağız diye hayal etmiştim çok mu beklentiye girdim acaba hayal kırıklığı yaşıyorum
aminnn insallahRabbim İNŞALLAH hayırlısı ile size de nasip etsin canım bu mutluluğu. .
6 plus kullanıyorum evde bir benimki almamış.Kızlar telefonlar saatleri geri alıyor aman dikkat alınmayacakk!!!!
Allah tez vakitte hayırlısıyla, sağlıkla sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.sen dogurmamissin daha ben 6 senedir hamile olmayi bekliyorm.nsl. ozenerek girdim okuyorm yazilanlari allah hepinizin melegini bagislasin insallah
Kizlarr gunaydinlar benim bebisimin yuzunde boynunda ve kulak arkasinda sivilce benzeri seyler cikio sizin bebislerdede buna benzer seyler varmi baya buyuk insan gibi ucu sari iltihap dolu sivilceler cikio basta normaldir dedik ama bitmio devami gelio biri gecio dieri cikio sali gunu kontrolumuz var ozaman sorucam doktora ama sizede sormak istedim boyle olan varmi...
hiç dert etme bizim 4 günlükken 10,6 çıktı sarılığı. sık sık emzir dedi doktor ama benim sıpa acıkmadan enjektörle bile sıksam tükürüyor. 3 saatte acıkıyor ve uyanıyor ancak öyle emzirebiliyorum. ona rağmen iki gün sonra tekrar ölçüme gittiğimizde 9,6 çıktı iki gün sonra da rengi tamamen normale döndü. Eğer yapabiliyorsan sık sık emzir ve memedeyken uyanık tut ne kadar çok emerse o kadar iyi. doktorumuz su içir dedi bana sarılık süresince günde 2 3 çay kaşığı su verdik. ama memeden sonra ver suyu. bir de sen maden suyu tüket onun da faydası var. sarılık süresince günde 1 kaşık maden suyu da bebeğe içirdik gazı kaçırılmış oda sıcaklığında. inşallah hemencecik atlatırsınız.Bol emzirmeli bir günden herkese günaydınlar:)
Kızım doğduğundan beri ona ve anneliğe alışma sürecindeyim girip de yazamadım hiç. Kızlar biz 5 günlük olduk bugün. Dün çocuk dr u na gitmiştik çok şükür yolunda her şey ama sarılık 10.1 çıktı orta bir değermiş çarşamba tekrar gideceğiz. Bu değerin düşmesini sağlamak için çözüm yalnızca beslenmesi midir bebeğin? Kızımın dünden beri daha iyi beslenmeye başladığını düşünüyorum ama yazık öncesinde yetmiyordu doğru düzgün sütüm yoktu
Seftriakson ve @Okosale kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürlü olsun bebişler.
ilk günler çok gelmiyor zaten şimdi ben manueller sağıyorum 50-100 arası geliyor 20 günlük olduk biz. humana steel tea acayip işe yarıyor ve bol su tabiki. ben onun dışında hiç abartılı birşey yemiyorum aman süt olacakmış diye. ben sezaryen öncesi 13 saat sancı çekince sütüm doğumdan önce geldi zaten. sen direkt sezaryen olduysan o da işi zorlaştırıyor ama süt artırıcı çay kullan mutlaka.canım bende de medeni elektrikli pompa var Sağdım bi kere ama iki üç damla ancak geldi sen sağdiginda yaklaşık ne kadar gelio ki bizde bugun taburcu olacaz inş sıcak bi duş ve masaj sonrası artar
aslında emse gelir sütüm ama memeyi verince öyle bi arsiz oluo ki yikio ortalığı mamayı alınca şap şup sesler çıkarıo keyfi yerine gelio ne yapcam bilmiorum.
inşallah canım suan tek isteğim sütümün gelmesi..
Evet canım, sarmayınca çok rahatsız uyuyor. Kendi kendini rahatsız ediyor, sıçrıyor.Canim biz sadece geceleri tam kundak yapip uyutuyorz ben ilk gunden beri geceleri hep tek ilgleniyorum...kundak olmasa eli kolu durmuyo kundakla cok rahat sarmazsam uyanir surekli
Canım bizim minikde de bugün başlamış. Çenesinde ve yanaklarında var sivilce. Ama uçları daha yok. Bir de burnumuz beyaz noktalarla doldu.Kizlarr gunaydinlar benim bebisimin yuzunde boynunda ve kulak arkasinda sivilce benzeri seyler cikio sizin bebislerdede buna benzer seyler varmi baya buyuk insan gibi ucu sari iltihap dolu sivilceler cikio basta normaldir dedik ama bitmio devami gelio biri gecio dieri cikio sali gunu kontrolumuz var ozaman sorucam doktora ama sizede sormak istedim boyle olan varmi...
Canim benimkide 3 gun once 3540 ti 3640 dogdu bende tutmustu ultrason kilosu :)Sağolun canlarım içim rahatladı üşenmeyip cvp verdiğin için teşekkürler.
Cnm inan emzirdikçe artıyo benimde ilk zamn 2-3 damla geliodu 2-3 saate bir sağ mutlaka sen sağdıkça hep artıyo şimdi 20-30cc kdr gelio ikisi toplamda bugün 4. Gün anca biraz tutturabildim memeyi de azcık emdi birini hatta bugün fışkırıyo biraz sıkınca . Bol su helva hoşaf taze üzüm ye bolca bide tavuk suyuna çorba artar inş bide sakın moralini bozma bi haftayı bile bulabilir çok normalcanım bende de medeni elektrikli pompa var Sağdım bi kere ama iki üç damla ancak geldi sen sağdiginda yaklaşık ne kadar gelio ki bizde bugun taburcu olacaz inş sıcak bi duş ve masaj sonrası artar
Benimkide oyle canim cok uzun uzun emmiyo ama dikkat ettim sut cok geldigi zaman daha cabuk uyuyo birakiyo az gelirse daha uzun suruyoIyi aksamlar kizlar . bebeğim iki uc gundur cok kisa emmeye basladi maksimum on.bes dakika toplamda canim sıkılmaya basladi. Ya diyorum Cenesi güçlendi ya da emerken sutun agzinin yanlarindan tastigin görüyorum herhalde cok geliyo kisa surede doyuyo diye düşünüyorum. Ama icimde rahat etmiyo kisa emiyo diye zaten uyuyo goguste çoğu zaman. sizin bebisler kac dakika emiyo
Hadi ya merak ettim senin bebişi sanırım kaçırdım fotoğrafını. Bugün biraz daha ii sanırım sütüm hiç mama vermedim daha bi göğsümü yarım saat emdi diğerini de sağıp içirdim. Bugün 4. Günüm dün ilk kez duş yaptım bugünde yapsam zararı olmaz değilmi sezeryanlıyım bu aradaCanım hayırlı olsun sen de doğum yapmışsın. Sayfaya girdikçe gördüm ama sanırım yazmaya fırsatım olmadı. Bebeğinle sana sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. Bu arada ilk gün kızının fotoğrafını paylaşmıştın benim kızıma o kadar çok benzettim ki tüm aile fertlerine gösterdim:) süt konusuna gelince ilk iki gün sütüm su gibiydi bebeğim doyamamaya başlamıştı. Duşta göğsüme masaj yapmaya başladım o zamandan beri artıyor. Kızımın da doyduğunu hissediyorum çıkardığı seslerden ve artık daha fazla kaka yapıyor
Can'ım bizim çok şükür çok gelenimiz yok bi hafta sonu Giresun'dan kp görümcem eşi çoçukları kaynım eşimin babaannesi geldi benim içinde iyi oldu bide salı günü arkadaşlarım gelecek 25 günde iyi bence bizde gelecekler hastaneye geldi biraz durup gittiler o da açıkçası insanı Mutlu ediyo yoksa sahipsiz gibi olurdum kırkımız çıksın ondan sonra gelenler gelir bide isteristemez çok yoruluyoruz lohusa psikolojisi de üstüne binince daha Bi kötü oluyoruz bence arada çıkmak lazım dışarıya ben biraz kötü oldum mu çıkıyoruz dışarıya gerçekten iyi geliyo biz 4 yıldır evliyiz ilk defa bugünlerde tartıştık ben alttan almasaydım baya uzun sürerdi sanki eşler lohusa sen moralini yüksek tutmaya çalış çünkü yine biz etkileniyoruzGünaydın güzel anneler .. Mutsuz bir pazardayız bir eşime çok kırgınım hava kötü psikolojik kötü etkilenmeye başladım 18 gün sonra herşey çok monoton sıkıcı sanki sizlerde durumlar nasıl gelen giden çok yoruldum sıkıldım. Yıllardır beklediğimiz bir bebeğe sahip olunca dünyalar bizim olacak harika bir evliliği olan biz bu mutluluğu kat kat katlayacağız diye hayal etmiştim çok mu beklentiye girdim acaba hayal kırıklığı yaşıyorum
Bizimde burnumuzda var onlardan cnm biz dayanamadik goturduk doktora o sivilcelenmenin onemsiZ oldugunu soyledi, asil biz gobegi icin goturduk hafif peceteye kan geliodu k vitamini ignesi yaptilar tekrar ederse getirin dediler insaAllah gecer ya sizin gobusler ne alemdeCanım bizim minikde de bugün başlamış. Çenesinde ve yanaklarında var sivilce. Ama uçları daha yok. Bir de burnumuz beyaz noktalarla doldu.
6 plus kullanıyorum evde bir benimki almamış.
Hadi ya merak ettim senin bebişi sanırım kaçırdım fotoğrafını. Bugün biraz daha ii sanırım sütüm hiç mama vermedim daha bi göğsümü yarım saat emdi diğerini de sağıp içirdim. Bugün 4. Günüm dün ilk kez duş yaptım bugünde yapsam zararı olmaz değilmi sezeryanlıyım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?