- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
tamam canım yapıyorum şimdiCanım benim sat 29 aralıktı doğum tarihimiz 5 ekim çıkıyordu. Ultrasonda haftam çıkıyor direkt doğum tarihimde 2 ekim yazıyor. Sende 10+0 çıktıysan satını 26 aralık kabul edip bebeğin doğum tarihini 2 ekim olarak değiştirebilirsin.
Tamam anladım of ya süper olurdu he mevsimi ne zaman ki onunYeşil yaz meyvesi hani tuza batırıp yeriz. Of yaz gelsin artık. Gene salatalığa talimim.
Erkek mi hissediyormus hahhacanım ya vallahi bende çok meraktayım dr erkek hissediyorum dedi kemik yapısı falan dedi ama sedece his dedi bilemicem artık
Ay çok geçmiş olsuunnGrip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....
Çok halsizimmmm
canım benim doktorum bayan 2 oğlu var belki ona istinaden söyledi bilemiyorumErkek mi hissediyormus hahhaHislerle konuşan doktor, iyiymiş :))
Ben o nub olayına göre bakiyim dedim de, ondan kız mı acaba dedim. Ama daha pek minik.. Yine de pek minik prenses diyesim geldi bakSağlıkla gelsin caniimm :)
Ay çok geçmiş olsuunn
ekşi yeşil bi meyve canım :)Neymiş o çok merak ettim şimdi ☺☺ ☺
bende elma yemeye başlafım uine ekşi tuzlayıp yiyorum iyi geldi :))Yeşil yaz meyvesi hani tuza batırıp yeriz. Of yaz gelsin artık. Gene salatalığa talimim.
Ne güzel olurdu şimdi olsa ohh ☺☺ekşi yeşil bi meyve canım :)
Ben de ayniyim canim. Surekli acikiyorum ve yemek yiyemedigim zaman kendimi halsiz hissediyorum. Seni anliyorum yani..Nerede okusam hep ya iştahsızlık ya mide bulantısı şikayetleri var. Bende tam tersi iştahım o kadar açık ki çok yemekten rahatsızlık duyuyorum ama yine de kendimi dizginleyemiyorum( yemekten kalkıyorum yine de kendimi aç hissediyorum ( çok da kilo aldım son bir ayda ( bu yüzden çok mutsuzum (
Bir de inanılmaz halsizim, hiçbir şey yapmaya halim yok,sürekli göz kapaklarıma biri oturmuş gibi
Benimde pek bulantim yok .halsizlik cok fena kis uykusuna yatasim var.dogum tarihlerimiz de ayni.Nerede okusam hep ya iştahsızlık ya mide bulantısı şikayetleri var. Bende tam tersi iştahım o kadar açık ki çok yemekten rahatsızlık duyuyorum ama yine de kendimi dizginleyemiyorum( yemekten kalkıyorum yine de kendimi aç hissediyorum ( çok da kilo aldım son bir ayda ( bu yüzden çok mutsuzum (
Bir de inanılmaz halsizim, hiçbir şey yapmaya halim yok,sürekli göz kapaklarıma biri oturmuş gibi
Biraz minik cok net de degil.ama kiz gbi gördüm.bidahakinde daha net cikar.Eki Görüntüle 1444141 Eki Görüntüle 1444140 kızlar benim miniğimede bi bakın yorum yapın nub la ilgili olan sayfaya koydum allahın bi kulu cevap yazmadı gerçi daha küçük ama
Benimde pek bulantim yok .halsizlik cok fena kis uykusuna yatasim var.dogum tarihlerimiz de ayni.
teşekkür ederim canım :))Biraz minik cok net de degil.ama kiz gbi gördüm.bidahakinde daha net cikar.
Istahim yok bazen kurt gbi acikiyorum yedikten sonra cok fena yanma yapiyor o cok kotu.bebisler saglikli olsun ben her turlusune raziyim.Doktor genellikle kalp atışlarından sonra mide bulantısı başlar ama mide bulantın hiç olmayabilir de dedi inş iştahımız dengeye gelir.
Canım ben folio kullanıyordum hiç bir yan etkisi de yoktu, doktorum 8+6 da bıraktırdı gerek yok artık dedi. Imom diye bir omega verdi içinde herşey varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?