- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 38
- 40
Hey Allah. Cok grcmis olsun. Benim de bi burun akintim var antibiotik yazdilar hem dahiliye hem kadin dogumcu ikisi israr ettiler. Bir seyim yok diyorum yok gripsin diyorlar. Kullanmayacagim tabi ama resmen hastayim dye inandirmaya calistilar. Bu arada c vitamini en cok kivide var cnm. Kivi ye.Grip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....
Doktor genellikle kalp atışlarından sonra mide bulantısı başlar ama mide bulantın hiç olmayabilir de dedi inş iştahımız dengeye gelir.
teşekkür ederim canım :))
teşekkür ederiz teyzesi :) ayakları falan olmuş kuzumun karnımdan baktı vajinal baksak daha cok belli olur ama gerek yok dedi doktor. iki hafta sonra bi daha gideceğiz tekrar koyarım o zaman resmini. kız erkek farketmez rabbim sağlıklı versin inşallah hepimizinkini crl 2.24 cm di yanlış hatırlamıyosam canım senin kaçtı boyuFerork bende baktım resimlere ama 9 hafta 6 günlük diyor. Pek bişey anlaşılmaz zaten bu haftalarda en fazla boyuna bakarsın. Kağıdın üzerinde CRL diye bir değer olur o bebeğin boyunu gösterir.
Ama senin bebek benimkini göre daha net görüntü vermiş ben kontrole gittigimde 9 hafta 3 gündü top gibi bişeydi. Maşallah bebisine.
teşekkür ederiz teyzesi :) ayakları falan olmuş kuzumun karnımdan baktı vajinal baksak daha cok belli olur ama gerek yok dedi doktor. iki hafta sonra bi daha gideceğiz tekrar koyarım o zaman resmini. kız erkek farketmez rabbim sağlıklı versin inşallah hepimizinkini crl 2.24 cm di yanlış hatırlamıyosam canım senin kaçtı boyu
oyy kuzum rabbim sağ salim kucağımuza almayı nasip etsîn bizimde zor oldu canım ya allahım sağlıkla bağışlasın bîze bebeklerimiziCnm aynen vallahi kız erkek hiç farketmez zor bulduk biz bebisimizi. En son gittiğimiz kontrolde 2.33 cm di minnos
Hayırlı olsun canim :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisleriniGunaydin herkese ben tup bebek yoluyla hamile kalan ikiz anne adayiyim.Artik bende sizlerleyim:)
Bence hamilelik ile ilgili canim cunku ben de cok garip ruyalar goruyorum. Kanamam olduğunu görmüştüm bir kere. Korkma yani hayir olsun de sadecekızlar günaydın,bugün gece aglayarak uyandım kabus gördümbebeğimi düşürmüştüm,hala etkisindeyim ..cok fazla rüya kabus gormeye basladım hamilelikle mi alakalı bu ya normalde cok rüya gören biri değildim
Allah razi olsun .Rabbim anne olacaklara saglikli sihhatli evlatlar nasip etsinHayırlı olsun canim :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebislerini
Gunaydin cnm. Gunaydin guzel anneler:)Herkese gunaydinnnn
Gozun aydin cnmGunaydin herkese dun cok sukur kalp atislarini duyduk mutluyumm
Hayirli olsun gozun aydin ikizlerin mi olacak benim gibi:)Gunaydin herkese dun cok sukur kalp atislarini duyduk mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?