Cnm bnm Allah yardımcınız olsun hep dualarımızdasınız hepimiz inanıyoruz ömer daha güçlü bir şekilde annesinin kollarına gelecek . Ne kadar zor olsada sen hep güçlü ol ömerde senden güç alsınHerkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...
inşallah biz bugün bir aylık olduk aşısını yaptırdık ebe 2 aya düzelir ağlaması dedi. kusması da süt yaramış o yüzden fazlalığı kusuyo dedi. kilo alımı iyi maşallah. bi de iki tane gaz ilacı önerdi hiçbi zararı yok dedi.Canim insallah zamanla duzelir gecen gece kizdim bebegime sonra vicdanim sizladi uyumayinca cdden beynim donuyo sukur Rabbim.bize bu mucizeyi yaşattı hamd olsun bde sabir versin insallah ole davranmak cok kotuydu..uykulari düzelir insallah
Ben iki akşamdır sağıyorum ela kolaya alıştı çok az emiyor bundan sonra 2 saatte bir sağıp çoğaltayım ama yalnızızda biz artık wc gidecek vaktim olmuyor.Mama verdiğin zamnlar kendi sütünü sağmazsan azalıyor cnm. Her 2 saate bir bebek emmezse sağmak gerekiyor böylece azalmıyor benimki şükür ki hiç iştahım yok canım hiçbişey yemek istemiyor resmen aç yaşıyorum ona rağmen sütüm ii çk şükür yara hariç her gün 1 kg eksiliyorum
bugün aşısını yaprırdık bizim emzik damaklıymış ebe yuvarlak uçlu weenin emziğini önerdi. onu deneyecem hem kusmasını da engeller dediAnne memesi gibi tek duze bişi. Bakkala satiliyo
Ece hala emzirirken silikon uc mu kullanıyorsn ? Uctan dolayı tam kuvvetli çekemediğinden sütün tam gelmez benm sol göğsümun ucu cok kücük o yuzden ememiyor sağmama ragmen az cok dolduysa 60 yoksa daha az cıkıyorKızlar benim sütüm az o zaman benim 30-40 cc çıkıyor toplamda ikisindende.
Benim de emzirmenin üstüne 20 cc bişey çıkıyor canım. Kızların maşallahı var çok iyi çıkıyor. Göğüslerim çok dolu gibi görünüyor ama yok çıkan miktar belli. Süt kanalları mı tam açılmadı acabaKızlar benim sütüm az o zaman benim 30-40 cc çıkıyor toplamda ikisindende.
Bnde aynı durumdayım cnm yalnz bkmak gerçekten çok zor oluyor ve benimki uyanıkken illa kucakta olmak istiyor uyumaktada zorluk çekiyor bebek hamağı aldk onu denicem bakalım bugün gece 3 saat uyutmak için uğraştık sürekli uyanıp durdu başından ayrılamayınca hiçbir iş yapılmıyor evde ama elinden geldiğince sağ çok etkisini göreceksinBen iki akşamdır sağıyorum ela kolaya alıştı çok az emiyor bundan sonra 2 saatte bir sağıp çoğaltayım ama yalnızızda biz artık wc gidecek vaktim olmuyor.
Canım ikiside çok küçük benim alamıyor göğüs uçlarıyla emzirmeye devam o yüzden ama mamaya çok alıştı eskiden 1 saat emzirirdim şimdi 10 dakika emerse şükrediyorum.Ece hala emzirirken silikon uc mu kullanıyorsn ? Uctan dolayı tam kuvvetli çekemediğinden sütün tam gelmez benm sol göğsümun ucu cok kücük o yuzden ememiyor sağmama ragmen az cok dolduysa 60 yoksa daha az cıkıyor
Hahahhaa bugün alttan muayene oldu dur bakalım koca desteği şart oldu bugünbenim de pazartesi gel açılma ayniysa salı müdahele dedi valla, gün verdi yani... tamam tamam yavrum ben senin yolundan gidiyorum
Benim 3. Göğsümden bile süt gelio o kdr yaniBenim de emzirmenin üstüne 20 cc bişey çıkıyor canım. Kızların maşallahı var çok iyi çıkıyor. Göğüslerim çok dolu gibi görünüyor ama yok çıkan miktar belli. Süt kanalları mı tam açılmadı acaba
Bebeğinizin altını ne kdr sıklıkladeğiştiyorsunuz her emzirmeden önce mi
Sık sık sağ ozaman cnm biraz büyüdüklerinde memenin komple kahverengine kadar ağızlarına alıp cop cop emiyorlar .Canım ikiside çok küçük benim alamıyor göğüs uçlarıyla emzirmeye devam o yüzden ama mamaya çok alıştı eskiden 1 saat emzirirdim şimdi 10 dakika emerse şükrediyorum.
Canım ikiside çok küçük benim alamıyor göğüs uçlarıyla emzirmeye devam o yüzden ama mamaya çok alıştı eskiden 1 saat emzirirdim şimdi 10 dakika emerse şükrediyorum.
Günaydın kızlar
Baya sıkıntılı bir gece geçirdik yine yavrum uykusunda çığlık çığlığa ağlıyarak uyandı uyutuyrm 5 dk geçmeden yine aynı kıvranıyor
Birde 2 gündür serum fizyolojik kullanıyorum dün hırıl hırıldı burnu aspiratörle boşalttım yine aynı sizde aynı mı oldu ?üşüttümü acaba evden de dışarı çıkmıyorum kaç gündür ama burnu şırıl şırıl yavrumun gaz yetmezmiş gibi birde bu çıktı
Herkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...
canım inşalah tez vakitte ömerin iyileşir. benim oğlum da ömer çok dua ediyorum inş ömerini de alır evine dönersiniz.Herkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...
Ömer imiz çok yakında iyileşip evinizde odaları çınlatcak ağlamasıyla.. Sende bugünler geçti çok şükür bağır oğlum diceksin çünkü bu kadar kişi dua ediyoruz aslan için.. Çok az kaldı inanıyorum...Omerim 1 aydir bu hortumla burnundan besleniyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?