Pamukçuk nasıl geçer neredeyse her yolu denedim yok inatla geçmiyor
Kızlar normal doğum yapanlar dikişleriniz nasıl benim 17 gun oldu doğum yapalı hala duruyor dikişler düşmedi normal mi ki
Söylüyorum ben 3 tane çocuk büyüttüm biliyrm napmam gerektiğini dio.. Sonra vayy efendim eşime kübi torun sevemiyorum die şikayet ediyo sanki ben sevme dedim.. Öle tutup seviyoki çocuğu içinde ne var ne yok hepsini kusuyo sonra bu çocuk aç diyo bende şaşırdım valla zaten bi sinir bi stres var üstümde boğulcak gbi oluyorum bazen ağlıcam şimdi sinirden yha
Kizlar benim göğüs uclarim cok kötü yara oldu.dun geceden beri mahvoldum.bebegimi emziremiyorum. dun ablamda kaldığım için süt sagma makinesi de yanimda deildi.emziremeyince goguslerim şişti gidip eczaneden manuel pompa aldim sagdim biraz rahatladim.eve gelince sagdim biberonla verdim.bu yaralar nasıl gecicek her seyi denedim.lansinoh krem sürüyordum, tahin yağı sürdüm, karbonat sürdüm hiç geçmiyor. En son bir krem aldim bugün eczaneden bakalım ise yarayacak mi.yoksa emziremeyecegim..ve çok mutsuzum iyi bir anne degilim diye üzülüyorum. Çocuk emmek istiyor ağlıyor ben acisindan agliyorum. Nasıl gecicek bu? ? Sizin bildiginiz bir yöntem varsa lütfen banada söyleyin.
Ayve denesi ney cnm gaz için mi kullanıyrsn bizimde fena gaz problemiöşz var
Canım ilacı var onun adını unuttum evdede değilim ama sanki m harfiyle başlıyordu. Onu bir kaç gün kullanınca hiç bişiy kalmıyor. Bir de su verdim ve veriyorum ben artık hiç olmuyor.Pamukçuk nasıl geçer neredeyse her yolu denedim yok inatla geçmiyor
İşe yaradysa bi bakim cnn bndeOt canım, halam verdi ben hep bundan verdim gazları olmadı dedi, aktarlarda vardır, görünce bilirsin yabancı bir ot değil.
Cnm bende de durum ayni napccgm bilemiyorum artik. Denemedigim cay da kalmadi artik.Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. 2 saatte bir sağmaya çalışıcam artık.
O göğüs yarasını ben de çok çektim ama tahminim 15 gün sonra geçti benim. Ben krem sürdükten sonra hep streç film kapattım. Göğüs ucun yumulak kaldıkça geçti benim. Artık streçte sarmıyorum kurumuyor acımıyor çok şükür düzeldi.Kizlar benim göğüs uclarim cok kötü yara oldu.dun geceden beri mahvoldum.bebegimi emziremiyorum. dun ablamda kaldığım için süt sagma makinesi de yanimda deildi.emziremeyince goguslerim şişti gidip eczaneden manuel pompa aldim sagdim biraz rahatladim.eve gelince sagdim biberonla verdim.bu yaralar nasıl gecicek her seyi denedim.lansinoh krem sürüyordum, tahin yağı sürdüm, karbonat sürdüm hiç geçmiyor. En son bir krem aldim bugün eczaneden bakalım ise yarayacak mi.yoksa emziremeyecegim..ve çok mutsuzum iyi bir anne degilim diye üzülüyorum. Çocuk emmek istiyor ağlıyor ben acisindan agliyorum. Nasıl gecicek bu? ? Sizin bildiginiz bir yöntem varsa lütfen banada söyleyin.
Kullanmadım ama son çare onu yazarız dedi. İlk önce agulin kullandık fayda etmedi metsil kullandık o da fayda etmedi. Şimdi sab simlex ve Biogaia kullanıyoruz daha iyi gibi bebeğim.Kızlar gaz sancısı icin dr nurse harveys diye bir ilac yazdi varmi bunu kullanan ?
Bebeğim 1 aylık olacak ben hala başvuramadım doğum yardımı ve emzirme ödeneği için. Nerelere gideceğimi de bilmiyorum. Nette herkes farklı yazmış. Sen nereye başvurdun canım?Kizlar gece mesaimizden herkese merhaba. Gece gece sgk dan mesaj geldi emzirme odenegi yatmis 112 tl diye sonra arkasindan bidaha mesaj gelmiz emzirme odenegi 385 tl yatti diye bu 385 ne oluyo bi fikriniz var mi dogum yardimi 300 du o degil sanirim
Cnm 300 tl 400 cikmis sgkda esime oyle demisler 385 muhtemelen o.Kizlar gece mesaimizden herkese merhaba. Gece gece sgk dan mesaj geldi emzirme odenegi yatmis 112 tl diye sonra arkasindan bidaha mesaj gelmiz emzirme odenegi 385 tl yatti diye bu 385 ne oluyo bi fikriniz var mi dogum yardimi 300 du o degil sanirim
Canım bize asm de ki hemşiremiz karbonatlı su onermişti bizde işe yaradıPamukçuk nasıl geçer neredeyse her yolu denedim yok inatla geçmiyor
Aynen çocuk büyüttük diyolar ama bizim çucuklarımızı eşya gbi ordan oraya geziyo bide bu çocuk bana benziyor diyo =) artık ağlanacak halime gülüyorum lohusa birşeyi vardı ona girdim kesin.. Bunalım mı sendromu mu bilemicem ayy tbe konuşamıyorum =(Esma22367 Canım benim hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ben doğumumdan beri çekmediğim kalmadı kv den. Annem yanımda diye oğlunu doldurdu orası kalabalık diye gelmedi. geldiği zamanlarda çocuğu biz uzattık almadı sonra sever gibi yaptı. Aynen senin dediğin gibi 10 günlük çocuğun içini dışına çıkartmaya başladı biz daha kıyamazken dokunmaya. kaç kere dedim eşime ama annesi olduğu için laf etmdi. geçen gün ana dizinden bir kaldırışı var çocuğu aklım gitti top gibi. yuh anne yuh o nasıl kaldırmak dedim top gibi ne yapıyorsun dedim ben belini tutuyordum yor ama gçrdüğüme mi inanayım ona mı. bir daha böyle kaldırma dedim çok kızdım ama anlarsa
ben de sürekli çekiyorum ama yapacak birşey yok. ama lafımı da eksik etmiyorum artık 60 yaşına gelmiş çocuk sevmekten bakmaktan bihaber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?