Ayy ne gzel yha benim de eşim varken fazla ileri gidemiyor yoksa yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum allah korusunAllah yardımcın olsun canım çok zor benim hayatta gelemeyeceğim şeyler bunlar. Ben kv me nişanlıyken saygı sınırını aşmadan mesafe koydum şimdi habersiz gelemezler bile bize
Yha insanın elinde olmuyor ki dedikleri yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil.. Geçende eşime başka bi kadın daha al diyo nasıl unutulur ki sğtüm yoktu ilk başta şimdi emdikçe geliyor şükürHepsi aynı lütfen sabret evladına acı stres olursan oda Sütsuz kalir
Canım ben chicco nun aldım şuan hem emziyorum hemde onunla mama veriyorum uzaklaşmadı hiç emiyor yaniSevgili ekim anneleri ,kasim annesi olarak fikrinize ihtiyacim var dogum cantama hastaneden1 tane biberon koymam soylendi oysa ben olurda sutle ilgili sikintim olursa kasikla verme taraftariyim (insallah gerek kalmaz) Simdi evde bir tane aventin yeni dogan biberonu var acaba onunla idare edebilirmiyim yoksa herkesin sıkintisi olan gaz sorunu olabilir diye dr.browns mu alsam ,hangisini kullanirsa anne memesinden uzaklasmaz veya baska marka onerisi olan varmi hem gaz yonunden hemde anne memesine en uygun olan yonden
Cnm bana herkes karbonatli su demisti ama bnm kizin agzini mahvetti bn mikostatin kullandim iki gunde birsry kalmadiPamukçuk nasıl geçer neredeyse her yolu denedim yok inatla geçmiyor
Cnm sgk dan alacagimiz dogum parasi ile su yeni yasaya gore alacagimiz 300 tl cocuk parasi farkli mi bilgin var mi? Carsamba sgk ya gittim 430 tl (benim 1 hft erken dogum oldugundan fazlaymis) dogum parasi ve 113 tl emzirme parasi alacaksiniz dedi..Cnm 300 tl 400 cikmis sgkda esime oyle demisler 385 muhtemelen o.
Cnm hersey tmm bir de cocugun ustune ortmek icin tulbent al derim.teste felan gidiyo yatagiyla ole acikta kalmasin bi de cikarken ana kucagina ortmek ii oluyo.Merhaba size bir sorum daha var deneyimli ekim anneleri hastane cantami hazirladim gibi birsey kapatmadim daha ama yazmak istedim bir bakin eksik varmi siz ne düşünüyorsunuz? Kendim icin : 1-Sabahlikli lohusa pijama takimi. 2-Lohusa pijamasi. 3-Polar sabahlik. 4-Hijyenik ped ve depend hasta külodu 5-Gögüs pedi. 6-Emzirme atleti (1Tane) 7-Emzirme sutyeni(2Tane) 8-Terlik. 9-Çorap(2 çift) 10-Hamile Külodu (1tane) 11-Normal külot. 12-Gögus ucu kremi. 13-Omuz sali. 14-Bas örtüsü. 15-Gögus Kalkani. 16-Kisisel malzemeler(koltuk alti roll on,goz kalemi v.b) Bebek icin: 1-10lu hastane cikisi seti. 2-prima premium care bez (15 tane) 3-Uni baby islak mendil (1paket) 4-Agiz mendili(5 tane) 5-Suslu tulum(fotograf icin) 6-gaz yapmayan biberon. 7-5li yeni dogan alt ust takim. 8-eldiven(2 adet) 9-Kalin battaniye. 10-Çorap(4 tane) 11-Patik(2 tane) 12-Yelek. 13-Sifir kollu zibin (2 tane) 14-Uzun kolu zibin (2tane) 15-Battaniyeli alt acma takimi. 16-Bebek tasima kotugu yada klasik ana kucagi. Sizin eksik gordugunuz veya fazlalik yuk etme dediginiz birseyler var mi yardimci olursaniz sevinirim ?
Maşallah :) iyi geceler öpücüğünü verip sabah 9 a kadar huzurla uyumuş gibi :)Bizden herkese iyi geceler.
Allah hepimize rahatlık versin inşallah.
Canim ben dr.uma sordum sakin kullanma kendi topliycak kullanirsan kaslarin tembellesir dediSezeryan olan anneler korse kullandinizmi kacinci gun basladiniz
Maşallah kilo alımı çok iyi. Ikiniz de çok tatlısınız. 6 gün çokmuş canım zeytinyağı denedin mi ? Sen kayısı kompostpsu yesen ?Günaydın güzel anneler 1 aylık olduk bizzzzzaman nasıl geçiyor şükürler olsun.. Dün doktora gittik tam 1 aylık muayene olsun diye kalça çıkığına bakıldı büyük çişini 6 günde bir yapıyor malesef onun için röntgen çektirdi. Yüzümüz kızarık kızarık alerji oldu onun için krem verdi öpmeyin dedi ama kimseye kabul ettiremiyorum babası allah allah nasıl sevecekmişiz diyor abisi ama ben özlerim kardeşimi diyor annane aaa valla doktor öpmeyin dediğinde doktoru dövmek istedim diyor alemler..1250 kilo almışız geriye dönük yazışmaları okumaya çalışıyorum konuşulmuşmuydu acaba sizin bebişlerin aylık kilo alımı nasıl ben hiç mama vermiyorum sütüm olsun diyede çok yiyorum ne yapsam bilemedim doktorda iyi iyi dedi geçti bir daha da hiç götürmeyi düşünmüyorum bu doktora zaten ilgisizdi. Hepinizi seviyorum mutlu kalın sağlıklı kalın
Nerdeee canımm :) 9da uyandı ama evvelide var, 4te kalktı, 6da tekrar uyudu 9a kadar :)Maşallah :) iyi geceler öpücüğünü verip sabah 9 a kadar huzurla uyumuş gibi :)
:)) o günleri de görürüz inşallahNerdeee canımm :) 9da uyandı ama evvelide var, 4te kalktı, 6da tekrar uyudu 9a kadar :)
Yha insanın elinde olmuyor ki dedikleri yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil.. Geçende eşime başka bi kadın daha al diyo nasıl unutulur ki sğtüm yoktu ilk başta şimdi emdikçe geliyor şükür
Benimkide aynısını dedii ama ben kuşlanmak istiyorum kendimi de iyi hissederim belki diyee offf almasammı. Doktor onun yerine hünde 100 defa karnını içe çek bırak dedi acımadığı zaman dikişlerin böyle güçlenir dedi offff bilemedimCanim ben dr.uma sordum sakin kullanma kendi topliycak kullanirsan kaslarin tembellesir dedi
Biz de durum ayniKizlar ya size birsey soracagim bn kizim uyanikken devamli meme yada agzina bitseyler istiyor hic etrafimi.izleyim yok oyle uyanik kalim yok devamli birsey olacak agzinda sizde durumlar nasil bnmkinde mi anormallik
Hiç girme canım benim sürekli la havle çek kaynanan girsin bunalıma. Benimki birşey deyince hemen ağlıyor tansiyonu çıkıyor gerçekleri vurunca yüzüne ben çok ileri gidemiyorum o yüzden ☺Aynen çocuk büyüttük diyolar ama bizim çucuklarımızı eşya gbi ordan oraya geziyo bide bu çocuk bana benziyor diyo =) artık ağlanacak halime gülüyorum lohusa birşeyi vardı ona girdim kesin.. Bunalım mı sendromu mu bilemicem ayy tbe konuşamıyorum =(
Gecmis olsun canim.bugun daha iyi gibiyim. Eger gecmezse giderim bende.Canım benim de bir hafta önce aşırı derecede kanamam oldu içimden yogun bir şekilde pıhtılar geldi korktum doktora gittim alttan muayene etti maalesef adet kanaması olabilir dedi bir kaç güne geçmezse bir ilaç yazdı onu iç dedi kan tahlilinde de trombosit degerime baktı şuan iyiyim bir kaç güne geçmezse git derim aşırı kanama sırasında da sütüm azalmışti ve o zaman ilk kez mama verdik dikkat et..
Canım benim de 25.günüm ama artik tamamen geçti diyebilirim. Sızı vs hissetmiyorum. Ama tuvalette korkuyorum hala acıyacak diyeNormal dogum yapan anneler size bir sorum olacak dikisleriniz ne durumda benim bugun 23.gunum buyuk olcude gecti gbi ama hala sizlamasi agrisi oluyor 40 dolunca kontrole cagirdi doktor gerilme hissi azaldi ama dikisler sizliyor arada sizin gecti mi yani tamamen eskisi gbi hissediyo musunuz??
Maşallah kilo alımı çok iyi. Ikiniz de çok tatlısınız. 6 gün çokmuş canım zeytinyağı denedin mi ? Sen kayısı kompostpsu yesen ?
Bence hiç verme biberon mecbur kalırsanda medela calma çünkü emmeden ağzına mama kesinlikle gelmiyorSevgili ekim anneleri ,kasim annesi olarak fikrinize ihtiyacim var dogum cantama hastaneden1 tane biberon koymam soylendi oysa ben olurda sutle ilgili sikintim olursa kasikla verme taraftariyim (insallah gerek kalmaz) Simdi evde bir tane aventin yeni dogan biberonu var acaba onunla idare edebilirmiyim yoksa herkesin sıkintisi olan gaz sorunu olabilir diye dr.browns mu alsam ,hangisini kullanirsa anne memesinden uzaklasmaz veya baska marka onerisi olan varmi hem gaz yonunden hemde anne memesine en uygun olan yonden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?