2015 Ekim Anneleri

Allah yardımcın olsun canım çok zor benim hayatta gelemeyeceğim şeyler bunlar. Ben kv me nişanlıyken saygı sınırını aşmadan mesafe koydum şimdi habersiz gelemezler bile bize
Ayy ne gzel yha benim de eşim varken fazla ileri gidemiyor yoksa yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum allah korusun

Hepsi aynı lütfen sabret evladına acı stres olursan oda Sütsuz kalir
Yha insanın elinde olmuyor ki dedikleri yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil.. Geçende eşime başka bi kadın daha al diyo nasıl unutulur ki sğtüm yoktu ilk başta şimdi emdikçe geliyor şükür

Canım ben chicco nun aldım şuan hem emziyorum hemde onunla mama veriyorum uzaklaşmadı hiç emiyor yani

Cnm 300 tl 400 cikmis sgkda esime oyle demisler 385 muhtemelen o.
Cnm sgk dan alacagimiz dogum parasi ile su yeni yasaya gore alacagimiz 300 tl cocuk parasi farkli mi bilgin var mi? Carsamba sgk ya gittim 430 tl (benim 1 hft erken dogum oldugundan fazlaymis) dogum parasi ve 113 tl emzirme parasi alacaksiniz dedi..

Cnm hersey tmm bir de cocugun ustune ortmek icin tulbent al derim.teste felan gidiyo yatagiyla ole acikta kalmasin bi de cikarken ana kucagina ortmek ii oluyo.

Günaydın güzel anneler 1 aylık olduk bizzzz zaman nasıl geçiyor şükürler olsun.. Dün doktora gittik tam 1 aylık muayene olsun diye kalça çıkığına bakıldı büyük çişini 6 günde bir yapıyor malesef onun için röntgen çektirdi. Yüzümüz kızarık kızarık alerji oldu onun için krem verdi öpmeyin dedi ama kimseye kabul ettiremiyorum babası allah allah nasıl sevecekmişiz diyor abisi ama ben özlerim kardeşimi diyor annane aaa valla doktor öpmeyin dediğinde doktoru dövmek istedim diyor alemler..1250 kilo almışız geriye dönük yazışmaları okumaya çalışıyorum konuşulmuşmuydu acaba sizin bebişlerin aylık kilo alımı nasıl ben hiç mama vermiyorum sütüm olsun diyede çok yiyorum ne yapsam bilemedim doktorda iyi iyi dedi geçti bir daha da hiç götürmeyi düşünmüyorum bu doktora zaten ilgisizdi. Hepinizi seviyorum mutlu kalın sağlıklı kalın

Eklentiler

• image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 271
Maşallah kilo alımı çok iyi. Ikiniz de çok tatlısınız. 6 gün çokmuş canım zeytinyağı denedin mi ? Sen kayısı kompostpsu yesen ?

Yha insanın elinde olmuyor ki dedikleri yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil.. Geçende eşime başka bi kadın daha al diyo nasıl unutulur ki sğtüm yoktu ilk başta şimdi emdikçe geliyor şükür

Çok haklısın insanın içinde four four kaynıyor bilmem mi ama bi zaman sonra takmaz oluyor insan bildiğini okumakta onları kudurtuyo

Canim ben dr.uma sordum sakin kullanma kendi topliycak kullanirsan kaslarin tembellesir dedi
Benimkide aynısını dedii ama ben kuşlanmak istiyorum kendimi de iyi hissederim belki diyee offf almasammı. Doktor onun yerine hünde 100 defa karnını içe çek bırak dedi acımadığı zaman dikişlerin böyle güçlenir dedi offff bilemedim

Kizlar ya size birsey soracagim bn kizim uyanikken devamli meme yada agzina bitseyler istiyor hic etrafimi.izleyim yok oyle uyanik kalim yok devamli birsey olacak agzinda sizde durumlar nasil bnmkinde mi anormallik
Biz de durum ayni heralde azcik bakinmalari için biraz daha zaman gerekli,bizimki bugün 25 günlük oldu

Hiç girme canım benim sürekli la havle çek kaynanan girsin bunalıma. Benimki birşey deyince hemen ağlıyor tansiyonu çıkıyor gerçekleri vurunca yüzüne ben çok ileri gidemiyorum o yüzden ☺

Gecmis olsun canim.bugun daha iyi gibiyim. Eger gecmezse giderim bende.

Canım benim de 25.günüm ama artik tamamen geçti diyebilirim. Sızı vs hissetmiyorum. Ama tuvalette korkuyorum hala acıyacak diye

Kizlarr dun birinci ayimiz doldu ben bugn kirmizi adet kani gibi goruorum acaba adetmi oldum anlamadim benm gibi olan varmi ya korktum bi an ilk adetimi oldum sanirim

Bence hiç verme biberon mecbur kalırsanda medela calma çünkü emmeden ağzına mama kesinlikle gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…