Maşallah harika görünüyorsunuz :)Günaydın güzel anneler 1 aylık olduk bizzzzzaman nasıl geçiyor şükürler olsun.. Dün doktora gittik tam 1 aylık muayene olsun diye kalça çıkığına bakıldı büyük çişini 6 günde bir yapıyor malesef onun için röntgen çektirdi. Yüzümüz kızarık kızarık alerji oldu onun için krem verdi öpmeyin dedi ama kimseye kabul ettiremiyorum babası allah allah nasıl sevecekmişiz diyor abisi ama ben özlerim kardeşimi diyor annane aaa valla doktor öpmeyin dediğinde doktoru dövmek istedim diyor alemler..1250 kilo almışız geriye dönük yazışmaları okumaya çalışıyorum konuşulmuşmuydu acaba sizin bebişlerin aylık kilo alımı nasıl ben hiç mama vermiyorum sütüm olsun diyede çok yiyorum ne yapsam bilemedim doktorda iyi iyi dedi geçti bir daha da hiç götürmeyi düşünmüyorum bu doktora zaten ilgisizdi. Hepinizi seviyorum mutlu kalın sağlıklı kalın
Cnm bnm masallah bebeginle sana super gorunuyorsunuzGünaydın güzel anneler 1 aylık olduk bizzzzzaman nasıl geçiyor şükürler olsun.. Dün doktora gittik tam 1 aylık muayene olsun diye kalça çıkığına bakıldı büyük çişini 6 günde bir yapıyor malesef onun için röntgen çektirdi. Yüzümüz kızarık kızarık alerji oldu onun için krem verdi öpmeyin dedi ama kimseye kabul ettiremiyorum babası allah allah nasıl sevecekmişiz diyor abisi ama ben özlerim kardeşimi diyor annane aaa valla doktor öpmeyin dediğinde doktoru dövmek istedim diyor alemler..1250 kilo almışız geriye dönük yazışmaları okumaya çalışıyorum konuşulmuşmuydu acaba sizin bebişlerin aylık kilo alımı nasıl ben hiç mama vermiyorum sütüm olsun diyede çok yiyorum ne yapsam bilemedim doktorda iyi iyi dedi geçti bir daha da hiç götürmeyi düşünmüyorum bu doktora zaten ilgisizdi. Hepinizi seviyorum mutlu kalın sağlıklı kalın
Bncede var cnm zmn bnmki 46 gunluk oldu tas catlasin 10 dkka duruyorBiz de durum ayniheralde azcik bakinmalari için biraz daha zaman gerekli,bizimki bugün 25 günlük oldu
Allah allaj ya demek herkese ii gelmiyor hersey cnm gercekten cocuk buyutmek zor ya insanin ici gidiyor tirnagina zarar gelsr stres yapiyoruz rn ufak seyde annemin kiymetini daha ii anladim kolay buyutmrmis biziMikostatin kızıma hiç iyi gelmedi canım ya mentollü bi tadı olduğu için acayip geniz akıntısı yaptı dün sabah verdim yine mikostatinden gece hiç uyumadık yine tıkanıp kalıyor pamukçuğu geçiriyim derken bu sefer geniz akıntısı oldu. Çocuk büyütmek ne zormuş Allahım güç ver bize
Acikcasi doktorun dedigi bana mantikli geldi kullanmayi düşünmüyorum oyuzden bendeBenimkide aynısını dedii ama ben kuşlanmak istiyorum kendimi de iyi hissederim belki diyee offf almasammı. Doktor onun yerine hünde 100 defa karnını içe çek bırak dedi acımadığı zaman dikişlerin böyle güçlenir dedi offff bilemedim
Sevgili ekim anneleri ,kasim annesi olarak fikrinize ihtiyacim var dogum cantama hastaneden1 tane biberon koymam soylendi oysa ben olurda sutle ilgili sikintim olursa kasikla verme taraftariyim (insallah gerek kalmaz) Simdi evde bir tane aventin yeni dogan biberonu var acaba onunla idare edebilirmiyim yoksa herkesin sıkintisi olan gaz sorunu olabilir diye dr.browns mu alsam ,hangisini kullanirsa anne memesinden uzaklasmaz veya baska marka onerisi olan varmi hem gaz yonunden hemde anne memesine en uygun olan yonden
Ben veriyorum emmediği için her istediğinde mama veremiceğim için sakinleşmek için veriyorumKızlar emzik kullanıyor musunuz? Doktor önermiyor ama benim miniğim pek seviyor cukcuklamayıGece emzirdim normalde mama vermeden uyumazdı. Yatırıp emzik verdim mama vermedim gayet güzel uyudu. Karnı doymuş muydu aç mı uyudu bilmiyorum artık.
Inanmiorum yani benm pasami tikayanda mikostatinmiymis uyuyamio yavrum tikanmaktan ya usuttuk die uzulup duruorum kac gundur nie verdi o zaman doktor bize bu ilaci yan etkisi varsa cnm sen nerden anladin onn yaptigini birde ben tam olcek skmiordum agzina az az sikiorduk sukur bitti pamukcuk ama sadece yanak ic kenarlarnda kaldiMikostatin kızıma hiç iyi gelmedi canım ya mentollü bi tadı olduğu için acayip geniz akıntısı yaptı dün sabah verdim yine mikostatinden gece hiç uyumadık yine tıkanıp kalıyor pamukçuğu geçiriyim derken bu sefer geniz akıntısı oldu. Çocuk büyütmek ne zormuş Allahım güç ver bize
Benimde kafam karisik drum kullan demedi.bazilari oneriyor bazilari onermiyor.benim eltim iki sezeryan oldu korse kullanmadi sifir gobek birazda bu yapiyla alakali.gerci daha dogum yapali bir hafta oldu ama kalacak diye korkuyorum.Canim ben dr.uma sordum sakin kullanma kendi topliycak kullanirsan kaslarin tembellesir dedi
Goruyonmu ne zaman doguracagiz diye bakiyorduk simdide bebislerin sikintilari var.benimde 2 saat emziroyom sutum yetmiyor sonra yine mama destegi vermem gerekiyor.bakalim cabalamaya devam ya sutum iyice artar yada azalir.Merhaba kızlar bebisim gece öyle emmek istiyo uyumuyo gündüz de hiç uyanmak istemiyor bu arada gogusume tahin yağı suruyorum sık sık yara olmadı ama ağrı var onada çare yok galiba alisacak memisler
Valla canim benim 18gun oldu haliyle bi gobek var ama kuculur gider diyolar gitmessede napalim cocuk dogurduk icimizde can büyüttuk bununda bazi fedakarliklari olsunBenimde kafam karisik drum kullan demedi.bazilari oneriyor bazilari onermiyor.benim eltim iki sezeryan oldu korse kullanmadi sifir gobek birazda bu yapiyla alakali.gerci daha dogum yapali bir hafta oldu ama kalacak diye korkuyorum.
bende telaş yaptım da nie düşmedi diyeBenim 21.gunde dustu
cnm karbonatlı su dediler gazlı bezi işaret parmağıma çok kalın olmayacak şekilde sardım parmağımı ıslattım karbonatlı su ile filmin üstünü yanakları damağı dil altını temizledim biraz köpükçük yaptı çocuk ve bu geçirmedi dr kaynamış hafif ılımış su ile yap dedi yine gazlı bezle onu yaptım o geçirdi ama her gun yapcazPamukçuk nasıl geçer neredeyse her yolu denedim yok inatla geçmiyor
bizde 2 gündür gaz sıkıntısı çekiyorduk eşime arkadaşı önermiş biz kullandık rahatladık demiş keşke ilk günden kullansaymışım demiş eşimde eczacıya sormuş 1ay bekleyin demiş d vitaminine mi başladınız demiş evet demiş elimde, meğerse o barsakta hareket yapıyormuş ondanmış kızımın huysuzluğuKızlar herkese merhabadeneyimli annelere bir sorum olacak gaz için sağlık ocağındaki ebe zinco diye bir ilaç önermiş eşim de almış birkaç gün kullandık organik diye sonra çocuk doktoru kesinlikle önermiyorum diyince kestik ama ondan Mıdır bilmem gaz sancısından kıvrandı bebeğim mecbur yine veriyoruz bir damla bu ilacı kullanan var mı acaba Aranızda ?
D vitaminine ne zaman başladınız? Bize daha vermedi sağlık ocağı 16 günlüğüzbizde 2 gündür gaz sıkıntısı çekiyorduk eşime arkadaşı önermiş biz kullandık rahatladık demiş keşke ilk günden kullansaymışım demiş eşimde eczacıya sormuş 1ay bekleyin demiş d vitaminine mi başladınız demiş evet demiş elimde, meğerse o barsakta hareket yapıyormuş ondanmış kızımın huysuzluğu
kızım 20 günlük oldu bklm devam ederse alcaz bizde Bi 10 gun sonra
Ne zaman o ilacı kullansak tıkanıyordu canım annemde bu ilaçta mentol mu var dedi bi baktık cidden var. Annem mentollü bir şey kullansa direk tıkanıyor alerjik bi bünyesi var o yüzden o ilaca bağladık tıkanmayı bizInanmiorum yani benm pasami tikayanda mikostatinmiymis uyuyamio yavrum tikanmaktan ya usuttuk die uzulup duruorum kac gundur nie verdi o zaman doktor bize bu ilaci yan etkisi varsa cnm sen nerden anladin onn yaptigini birde ben tam olcek skmiordum agzina az az sikiorduk sukur bitti pamukcuk ama sadece yanak ic kenarlarnda kaldi
Insallah benimde gecer canim ya hala sizi var dikislerim fazla belki de ondandir hayirlisi olsun peki kanaman bitti mi senin benim artik gelmiyo gbi endiselendim bende aslinda...40 gun suruyormus ya benim kesildi gbiCanım benim de 25.günüm ama artik tamamen geçti diyebilirim. Sızı vs hissetmiyorum. Ama tuvalette korkuyorum hala acıyacak diye
Allahim yar ve yardımcınız olsun inşallah canim tez zamanda şifa bulur minigimiz inşallahKızlar günaydın tabi anca bize gün bu saatlerde aydın oluyor gece yat kalk yat kalk uykumuzu hic alamiyoruz.Bizde bugün 1 aylik olduk kilo alımımız cok güzel gidiyor 1 bucuk kilo almisiz bir ayda bu gidisle obez olucak benim yumurcak :) persembe günü miniğim ameliyata girecek kasık fıtığı icin ve anestezi almiskende sünneti olucak hayirlisiyla atlaticaz insallah en zoruda kendi ellerimle ameliyathaneye nasil göndericem yavrumu soguktur orası düsündükce icim parcalaniyor
Oyy maşallah :)Günaydın güzel anneler 1 aylık olduk bizzzzzaman nasıl geçiyor şükürler olsun.. Dün doktora gittik tam 1 aylık muayene olsun diye kalça çıkığına bakıldı büyük çişini 6 günde bir yapıyor malesef onun için röntgen çektirdi. Yüzümüz kızarık kızarık alerji oldu onun için krem verdi öpmeyin dedi ama kimseye kabul ettiremiyorum babası allah allah nasıl sevecekmişiz diyor abisi ama ben özlerim kardeşimi diyor annane aaa valla doktor öpmeyin dediğinde doktoru dövmek istedim diyor alemler..1250 kilo almışız geriye dönük yazışmaları okumaya çalışıyorum konuşulmuşmuydu acaba sizin bebişlerin aylık kilo alımı nasıl ben hiç mama vermiyorum sütüm olsun diyede çok yiyorum ne yapsam bilemedim doktorda iyi iyi dedi geçti bir daha da hiç götürmeyi düşünmüyorum bu doktora zaten ilgisizdi. Hepinizi seviyorum mutlu kalın sağlıklı kalın
Canim öncelikle inşallah gerek kalmaz. Aynen ben de aventin anne göğüs ucuna en yakın olanindan aldim ve sonra vazgeçtim kaşikla veririm dedim ve yanima götürmedim. Çok şükür gerek kalmadi. Kaşıktan yana benim fikrim deSevgili ekim anneleri ,kasim annesi olarak fikrinize ihtiyacim var dogum cantama hastaneden1 tane biberon koymam soylendi oysa ben olurda sutle ilgili sikintim olursa kasikla verme taraftariyim (insallah gerek kalmaz) Simdi evde bir tane aventin yeni dogan biberonu var acaba onunla idare edebilirmiyim yoksa herkesin sıkintisi olan gaz sorunu olabilir diye dr.browns mu alsam ,hangisini kullanirsa anne memesinden uzaklasmaz veya baska marka onerisi olan varmi hem gaz yonunden hemde anne memesine en uygun olan yonden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?