- 30 Eylül 2013
- 573
- 444
- 73
- 35
İkinizde çok güzelsiniz cidden kıskananlar çatlasın ancak cnm nazar değmesinÇirkinimi yakından görün istedim
oyyy maşallah size analı kızlı o ne güzellik allahım nazarlardan korusunÇirkinimi yakından görün istedim
yaa bakıyorum bakıyorum ben mi körüm ikinizde fındık burunlusunuz maşallah maşallah kadın nerden vuracağını bilememişÇirkinimi yakından görün istedim
Canım ayva çekirdeğine bi kaç damla gülsuyu damlatıp bekletildiğinde jel kıvamına geliyormuş onu sürecekmişsin dün hemşire bir tanıdığımız dedi bize istersen bir deneYaaa bu göğüs yarası nasıl geçşcek 2 gündür emziremiyorum sağıp veriyorum ama iileşeceğine daha da kötü oluyo sanki lansinoh zeytinyağı kantaron yağı hepsini denedim nasıl düzelcek çok korkuyorum emmeyi unutacak diye kızlar nolur bi yardım bi akıllll
Ya Şaştim kaldim canim nasıl insanlar var yaa...pesss valla pes...Akrep gibi harbiden hiç aklıma gelmemişti. Ay çokta umursamadım aslında 3 elti yan yana oturuyorduk bir tanesini çok sever göbeğin inmiş diyince baktım ben doğum yaptım hemde sezeryan valla onların göbekleri benden çok gözleri iyi görmüyor sanırım dedim .. Böyle yapsam olabilirdi aslında hiç terbiyemi bozmadım pişman değilim evimde ne diyeyim kovar gibi olmasın günah dedim. Eşime anlattım espiri konusu oldu aramızda ayyy çirkin aynı sen diyip duruyor vallahi beğenmeyen sevmesin kafayı yemiş kıskandı işte
Çirkinimi yakından görün istedim
Merhabalar aranıza yeni Katılıyorumnormalde 4 kasım görünüyodu doğum ama bir hafta önce Doğdu kızım
zaten hep güzel kadınlarla ugrasırlarMaşallah canım ikinizde çooook güzelsiniz. Oğlunu kıskanıyodur o yüzden böyle yapıyodur
Hemen deneyeyim o zmnCanım ayva çekirdeğine bi kaç damla gülsuyu damlatıp bekletildiğinde jel kıvamına geliyormuş onu sürecekmişsin dün hemşire bir tanıdığımız dedi bize istersen bir dene
Canım alarm kurdum 2-3 saatte bir sağıp veriyorum. Bazen 20 cc bazen 30-40 cc bazen 50 cc süt çıkıyor toplamda 2 göğüstende. Arada göğsümede alıyorum emmek istiyor kıyamıyorum. Başta çok güzel gelen sütüm ne olduda böyle oldu anlamıyorum. Birde annem ve kayınvalidemin lafları. Kayınvalidemin üst komşusunun şarıl şarıl geliyormuş falan süt anne mi bulsak ne yapsak gibi söylemleri beni çileden çıkarmak üzere.Cnm bende de durum ayni napccgm bilemiyorum artik. Denemedigim cay da kalmadi artik.
Evet canım benimde kullandığım ve adını hatırlayamadığım ilaç bu.Cnm bana herkes karbonatli su demisti ama bnm kizin agzini mahvetti bn mikostatin kullandim iki gunde birsry kalmadi
Yerim çirkinini.Çirkinimi yakından görün istedim
süt annemii Allah akıl fikir versin bazen anneleri anlamak çok zor.Canım alarm kurdum 2-3 saatte bir sağıp veriyorum. Bazen 20 cc bazen 30-40 cc bazen 50 cc süt çıkıyor toplamda 2 göğüstende. Arada göğsümede alıyorum emmek istiyor kıyamıyorum. Başta çok güzel gelen sütüm ne olduda böyle oldu anlamıyorum. Birde annem ve kayınvalidemin lafları. Kayınvalidemin üst komşusunun şarıl şarıl geliyormuş falan süt anne mi bulsak ne yapsak gibi söylemleri beni çileden çıkarmak üzere.
Canım biz kullandık ela daha beter oldu sizde kesin bırakın o ilacı yazık. Biz çareyi sab simblexte bulduk kızıma tek yarayan o oldu. Arkadaşımada tek bu yaramış. Alın bunu deneyin benim kızım maşallah artık pırtlasada canı acımıyor. Rahat rahat uyuyor. Sorunumuz kalmadı çok şükür. Kendi kendine ağızdan çıkarıyor bile gazını.Kızlar herkese merhabadeneyimli annelere bir sorum olacak gaz için sağlık ocağındaki ebe zinco diye bir ilaç önermiş eşim de almış birkaç gün kullandık organik diye sonra çocuk doktoru kesinlikle önermiyorum diyince kestik ama ondan Mıdır bilmem gaz sancısından kıvrandı bebeğim mecbur yine veriyoruz bir damla bu ilacı kullanan var mı acaba Aranızda ?
Canım ben günde sabah öğlen akşam verdiğim mama takviyesini 3 saatte bire çıkardım sütümün bu halini görünce yavrum doymuyor gerçekten kıyamam aç kalmasına. Sağıyorum mamanın üstüne bile olsa 1 saat sonra kaç çıktıysa onu da veriyorum. Çünkü memede emmeyi bıraktı 3-5 cuk cuk yapıp uyumaya başladı eskiden 1 saat emzirirdim verimli bir şekilde şimdi neden böyle oldu bilmiyorum az çok tahmin ediyorum mamanın kolaylığına alıştı içindeki glikoz, biberonla kolay emmesi vs anne göğsünden uzaklaştırdı sanırım. 5 dakka sağarkende sütüm çok güzel geliyor sonra damla damla herhalde ela emerkende böyle ki sinir olup ağlamaya da başlıyor uykusu yoksa çok cebelleşiyor.süt annemii Allah akıl fikir versin bazen anneleri anlamak çok zor.
Biz bütün gün emiyoruz ama şöyle deli gibi bağırıyor açlıktan ölmüş sanırsın göğsüme alıyorum 5 dk sonra uyuyor ne içiyor bilmem artık. O yüzden sağmaya fırsat kalmıyor çok 3n fazla 2 kere sağabiliyorum o da emzirmenin üstüne oluyor anca 20 cc bişey çıkıyor. Öyle olduğunu görünce kıyamıyorum kaşıkla mama takviyesi yapıyorum.
Bende aynı şekilde cebelleşiyorum şuan ağzında emzik ayağımda sallıyorum. Bir kapıyor bir açıyor gözünü. Az sonra aynı şekilde yatırıp kaçıcam. Bizimki bu şekil yatmayı hiç sevmiyor kafayı kaldırıp dönmeye çalışıyor.Kaç saattir emzir yatır, ağlasın kaldır, emzir alt değiş, yatır, kaldır, emzir, alt değiş. Göğüsler kıpkırmızı, nasıl acıyor uçları. Annemle ben pert oldum, o hala cin gibiydi. Gün aşırı yıkıyoruz, dün yıkanmıştı. Yarın yıkanacaktı sözde ama belki uykusu gelir diye az önce yıkadık. Galiba başardıııık! Uykuya yenik düşmeden önceki son pozumuz :) Bakalım gerçekten başardık mı, yoksa yine rol mu kesiyor bize :)
Kilo alımı nasıl çok takip edemiyorum canım yazmışmıydın daha önce mama ne veriyorsunuz aptamil veriyoruz arada dışarı çıktığımda bir kaç saat sonra çıkarıyor midesi kabul etmiyorBende aynı şekilde cebelleşiyorum şuan ağzında emzik ayağımda sallıyorum. Bir kapıyor bir açıyor gözünü. Az sonra aynı şekilde yatırıp kaçıcam. Bizimki bu şekil yatmayı hiç sevmiyor kafayı kaldırıp dönmeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?