2015 Ekim Anneleri

1ayda mı alışıyormuş vücutları bizde 2 kasımdan beri çekiyoruz yavrum kıpkırmızı oluyor gaz sancısı ve kabızlık yaptı bizde gwce uykularımız bile azaldı biz damlayı kullanıyoruz ablam ve abimde kullandı inşallah bişey olmaz günde 2 kez yapıyorum ben

Geçmiş olsun canım gözün aydın. Ben de 4 yıllık evliyim kayınvalidemle 1 saatten uzun vakitgeçirmişliğim yoktur. Annemle aynı apartmanda olmama rağmen kayınvalidem tutturdu sizde kalcam diye aman allahım ne zor 1 haftaydı. Mesafeliyken herşey ne güzeldi. Çıldırma noktalarına eriştirdi beni

canım 2 saat byunca emiyor mu bebişin benimki en fazla 15 dk aktif emiyo sonra uyuyo uyurken de arada cuk cuk ediyo hava yutmasın diye çıkarıyom memeyi. sonra uyuyo yada uyumaya çalışıyo
Bence 2 saat emmesinin nedeni sütüm yetmiyor bol bol sutum olsa 15 dk emer doyar.sutumun cok olmadigi goguslerimden belli zaten cogaltmaya calusiyorum bakalim pes etmek yok ama eger nasiptete yoksa ne yaparsam yapayim sutum cogalmaz

Canım ben dogurmadm hâlâ bekliyorum. Pazartesi günü 41 bitiyor, duruma göre karar verecez :) paytaktan haber yok ya ben de çok merak ettim kaç gündür doguma gitmişti en son hastaneye, umarm herşey yolundadr. .. sen nasılsın canım herşey yolunda mı kuzun nasıl?

arkadaşlar merhaba .Aranıza yeni katıldım.15er günlük beeğim var sürekli ağlıyor elini battaniyesini emiyor aranıyor.sütüm yetmiyor galiba herseyi yapıyorum yinede yetmiyor.Mama veriyorum çok fazla yemiyorda şaşırdım kaldım napmalıyım?

Yaaa bu göğüs yarası nasıl geçşcek 2 gündür emziremiyorum sağıp veriyorum ama iileşeceğine daha da kötü oluyo sanki lansinoh zeytinyağı kantaron yağı hepsini denedim nasıl düzelcek çok korkuyorum emmeyi unutacak diye kızlar nolur bi yardım bi akıllll

Ben iç çamaşırcıdan nbb nin korsesini aldım o da güzel kızlar düşünen olursa bide doktorum hemen takmaya başlayabilirsin bi problem olmaz dedi bı ara takmayı unutuyorum ama etkili bncede bide sezeryanlıyım ve dikiş yokyapıştrma

Ne diyeceğimi bilemedim tatlım gerçekten uzak olmaları en iyisi 5 gündür tatildeydi benim kayınvalidemde ohh demiştim aynı şehirde olmamak bile çok büyük mutluluktu ama gelmişler dün akşam bugün hemen eşimi aramışlar bize gelecekler eşim oğlumu traşa götürmüştü bakmamış tlfa aramızda limoniydi biraz iyi olmuş dedim. Ohh herkes gezsin tatilini yapsın dönüşte hemen benim eve gelsin 4 gelini daha var onlara gitsin. Ay birde geçen hafta geldi habersiz misafirim vardı batuhan güzeldi kızın çirkin valla aynı sana benziyor dedi seslenmedim ,sonra burnu aynı sen sıkıştırda çok büyümesin bari dedi onada seslenmedim en son iyi bari göbeğin biraz küçülmüş dedi allahım sen büyüksün dedim arkadaşlarım garip garip yüzüme bakıyorlar kendi annem kaş göz işareti yApıyor sus diye.. Karar verdim bu moddayım kendisinin 5 oğlu var kız doğuramadım diye kıskanıyor bence

Aaa sen hala duruyormusun canım ya şaşırdım gerçekten ... Hayırlısı olsun inşallah canım

Gerçek mi o kadın yaa akrep gibi o ne öyle

Gerçek mi o kadın yaa akrep gibi o ne öyle
Akrep gibi harbiden hiç aklıma gelmemişti. Ay çokta umursamadım aslında 3 elti yan yana oturuyorduk bir tanesini çok sever göbeğin inmiş diyince baktım ben doğum yaptım hemde sezeryan valla onların göbekleri benden çok gözleri iyi görmüyor sanırım dedim .. Böyle yapsam olabilirdi aslında hiç terbiyemi bozmadım pişman değilim evimde ne diyeyim kovar gibi olmasın günah dedim. Eşime anlattım espiri konusu oldu aramızda ayyy çirkin aynı sen diyip duruyor vallahi beğenmeyen sevmesin kafayı yemiş kıskandı işte

Allah sabır versin sana canım gül geç aynen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…