Bu emzirme olayi ne zormus canim ya.bende dünden beri emziremiyorum.sanirim yaralar gecene kadar cesaret edemeyeceğim. Sagip veriyorum sütümü sonrada garmastan krem sürüyorum. Insallah geçer canım.
Kesinlikle doyurmakDoğurmak mi doyurmak zor bilemedim :)) zamanla düzelecek ler inşallah canim:)
Canım çok teşekkürederim amin inşallahMaşallah kuzuna annesi Çok güzel kilo alımı. Allah kolaylık versin kıyamam çok kolay geçsin inşallah.
İnşallah canım atlatacağız çok zor bir ameliyat değil ama insan sözkonusu evladı olunca cok üzülüyor bizim boyumuzda 49 du dogdugumuzda simdi 55 olmuşuz iri kıyım delikanlı olucak sanırım paşam :)Oy canim ya kiyamam minigime.gececek iyi olacak annesi.allah baska dert vermesin. Benim oglum da 1500 almis. :) 3 cm de uzamis teyzesi.
bende telaş yaptım da nie düşmedi diye
Aynı evde yaşamıyoruz iki sokak aşağıda oturuyor. Sen aynı evde mi? Yarın kızıma mevlüt yapıyoruz ondan sonra 1 hafta annemlere gideceğiz kızımla. Kafayı dağıtacağım ☺Haklısın cnm.. Sende boşver artk ypçak bişe yok aynı evde mi yaşıyosunuz kv le
Canım kaç gün sonra bişey yapmadan geçti. Bize de doktor dedi Pamukçuk olmuş karbonatli su ile sil dedi ve hala yapmadım. Emiyor çok şükür acisi yok sanırım.
Şimdi de gazdan ememiyor benimki keşke emsrBenim 21 gun oldu gecmedi daha.benimde gecerde bende emziririm bebegimi inşallah.
Amin canım Allah razı olsunAllahim yar ve yardımcınız olsun inşallah canim tez zamanda şifa bulur minigimiz inşallah
Bence dogurmak hicbirseymis bu emzirme olayindan sonra.cocugumdan korkuyorum ben ve bu korkunc bir his.bebegime iyi bir anne deilim gibi hissediyorum. inşallah geçer canim ya.Doğurmak mi doyurmak zor bilemedim :)) zamanla düzelecek inşallah canim:)
Kesinlikle doyurmak
Ne güzel söylemişsin canım. Doğurmak hiçbir şeymiş kucağına aldıktan sonra başlıyormuş.
Insallah duzelir canimda guzelce emer bebegin.Şimdi de gazdan ememiyor benimki keşke emsr
Pazartesi 1 aylık olacak benimkisiNe aşısı cnm kac gunluk oldunuz
Canimmmm dogurmak bir defa doyurmak herzaman simdi buna gore bence doyurmak gibi gorunuor yani kisacasi bakmakk ve beslemekDoğurmak mi doyurmak zor bilemedim :)) zamanla düzelecek ler inşallah canim:)
Ohhh gözün aydın canim bende hep sene de bir görüşme taraftariyim o zaman ne güzel kimse kimseyi yıpratmaya vakit bulamıyor..Kızlar kayınpeder kayınvalideyi aldı gitti. Dün gece 5 haftalık ızdırap son buldu. Benim tanıdığım kadın ile yakından uzaktan alakası yokmuş k validemin. Son günlerde konuşmaz dinlemez ve aynı sofrada oturmaz oldum. Sebebini yazmayacağım gerçekten hak ettiği için diyebilirim. Hatta 2 kez sesimi yükselttim istemeden.kızım kakasını yapamıyor. Dün ağlıyor... Kayınvalide dudak büküp karnı açtır dedi. Kakasını yapamıyor dedim. Kpeder ile konuşmuşlar salona gittim o da aç olmasın dedi ve içimdeki bebek çaki uyandı. Bir estim bir gürledim ve kızımı alıp rüzgar gibi geçtim yanlarından. Kapanışı da odanın kapısını teperek kapatma ile tamamladım. Yetti bea. Sabır sabır. Giderlerden de
Kuru bir iyi yolculuklar dedim ve gittiler şükür. Bir Allah biliyor bir de ben 5 hafta neler yaşadığımı. Uzak olsunlar yahu... Mümkünse senede 1 görüşelim
Ewet ben aynı evde malesef... Ohhne güzel dağıt bakalım benm yerimede dağıt =)Aynı evde yaşamıyoruz iki sokak aşağıda oturuyor. Sen aynı evde mi? Yarın kızıma mevlüt yapıyoruz ondan sonra 1 hafta annemlere gideceğiz kızımla. Kafayı dağıtacağım ☺
Doktor da catlak mi ne biz napalim zorladik tabii ki derin dikslerin var dedi bana da benim cocuk eli yuzunde gelince cikamadi forseps kullandılar maalesef sukur bi sikinti yok zordu ama gecti ssu dikislerimiz de tam gecse iyce rahatlarz bende iz kalacak ama o kesin tatlim...normal dogum sonrasi o bolge toparlanır dyorlar insallah dogrudur bakalim zaman gosterir...Sorma canım beni de.. hatta doğumda doktorun öyle bir cümlesi vardı ki unutamıyorum.. çok üzülüyorum, çok yırtılmış sanırım "mahvettin" dedi. Sanki benim elimdenormal doğumun da ruhu inciten kısımları var bence. En azından ben tahminimden fazla etkilendim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?