- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
anladım canım evet merak ediceksin tabiki ama canını sıkma herşeyde bir hayır vardır. Ankarada yaşayan arkadaşlar var sana tevsiyede bulunurlar mutlakaKanada da yaşıyorum geçici olarak. 30. Haftamda burdaki iş bitiyor. Ankaraya döneceğiz. Doğuma iki ay kala doktor hastane bulmakla geçicek zamanım sanırım
Gunaydin Hayirli olsun bebislerin Rabbimm sag saglin kucagina almayi nasip etsin. Bende senin gibi ikiz anne adayiyimSelam kızlar. .. yeni hamile olduğunu ogrenenler çok tebrikler. Allah hepimize kuzularimizi kucağimiza almayi nasip etsin☺ ikiz bebek bekleyen var mı benim gibi?
maşalahhh sızlere dogal yollamı ıkız hamıleıgınızz nezman ogrendıdnızGunaydin Hayirli olsun bebislerin Rabbimm sag saglin kucagina almayi nasip etsin. Bende senin gibi ikiz anne adayiyim
Canim mrb bendede oldu gunlerce cektim ama dr sikinti yok dedi olmadi parol al dedi. rahim genisliyo ya ondan yada gaz varsa kabizsan oda yapiyo ozellikle sabaha karsi cok agriyoduKızlar geceleri karın ağrısı şikayetiyle uyuyamayan var mı? Benim karnım çok ağrıyor geceleri. Sürekli dönüyorum. Karnımı ovuşturuyorum geçsin diye bayağı huzursuz ve uykusuz geçiyor gecelerim.
Canim mrb bendede oldu gunlerce cektim ama dr sikinti yok dedi olmadi parol al dedi. rahim genisliyo ya ondan yada gaz varsa kabizsan oda yapiyo ozellikle sabaha karsi cok agriyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?