2015 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canım. İnşallah tekrar yaşamazsın. Proluton çok güçlü bir iğne iyi gelecektir eminim.

Kizlar benim kasiklarimda Agri var. Bugun 8. Hafta bitti. Aranızda yaşayan var mi neden olabilir
seninle aynıymışız tatlım:) benımde dunden berı sağ ratafıma agrı gırmeye basladı perşembe randdevum var

Kizlar benim kasiklarimda Agri var. Bugun 8. Hafta bitti. Aranızda yaşayan var mi neden olabilir
11 haftamdayim ve halen sag kasigim sanciyo cnm gayet normal bi durum kanama olmadi muddetce sikinti yapma. Bide idrar yolu enfeksiyonuda sanci yapar dayanilacak gibi degilse idrar tahlili yaptir

ya yat dese yatacaktım ben oğlumu annemlere bırakıp, ama gerek görmedi galiba, hatta istirahat et bile demedi bana.
sanırım kanamam falan olmadığı için daha rahat davrandı..

senin kanaman olmuş muydu canım?

çok geçmiş olsun bu arada sana da..

Evet canim once kahve leke geldi onemsemedim igneyi yaptirmadim sonra kananaya cevirdiki oglum 20 kilo onu ister istemez kaldirdim evisi falan derken kanamalarim artti. 4 hafta falan cektim ben. Sen yinede dikkat et izin alabiliyosan al. Belini sakin agritma. Rabbimin izniyle bisey olmaz insallah

anladım canım, zorlanmışsın sen biraz. ev işi falan ben de yapıyordum ama ağır falan hiç kaldırmadım, oğlumu bile kucaklamadım hiç dediğim gibi kanama leke falan hiçbir şey yoktu.. izin alamam muhtemelen ancak rapor falan olur ama dr da istirahat et demedi, geldim ben de paşa paşa ne yapayım

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR... BOĞAZIM ÇOK KÖTÜ AĞRIYO ARANIZDA Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ÖZELLİKLE GECE FECİ AĞRIYO UYUYAMIYORUM

bende de yeni yeni başladı canım

geçmş olsun canım tez zamanda toparlarsın inşlh

günaydın kızlarbugun doktor kontrolüm vardı çok şükür bir yaramazlık yok kalp atıslarını dınledım gümm gümmm:)
sat'ıma göre 9+6 yız ama ultrosonda 8+6 çıktık muhtemelen geç döllenme dedi doktor inşlh arayı tez zamanda kapatırız.
24 marta 2li test için randevu verdiler biraz erken gibi geldi ama bakalım hayırlısı :)

gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…