günaydınlar herkese,
cumartesi akşamı dr randevum vardı, hiç kanamam sancım olmamasına rağmen kesenin rahimden ayrıldığı bir bölüm görüldü ultrasonda, dr da düşük riskin var dedi, 2 tane proluton depot yazdı, birini dün oldum, diğerini haftaya pazar olacağım. şaşırdık açıkçası hiçbir şeyim yokken böyle bir durumla karşılaşmamıza..
neyse düzelecektir diye düşünüyorum.. gittiğimizde 10+4 çıktı bebek ultrasonda, normalde 10+2 idi. büyümüş baya, bebek olmuş
neyse iğneden sonra bulantılarım tekrar hortladısağlık olsun.. dr rapor istirahat falan vermedi bu arada, işteyim yine, çalışıyorum. bir tek dün yattım istirahat ettim baya..
sizler nasılsınız?
Kizlar benim kasiklarimda Agri var. Bugun 8. Hafta bitti. Aranızda yaşayan var mi neden olabilir
teşekkür ederim canım, eksik olma. evet ben de öyle düşünüyorumGeçmiş olsun canım. İnşallah tekrar yaşamazsın. Proluton çok güçlü bir iğne iyi gelecektir eminim.
Kizlar benim kasiklarimda Agri var. Bugun 8. Hafta bitti. Aranızda yaşayan var mi neden olabilir
seninle aynıymışız tatlım:) benımde dunden berı sağ ratafıma agrı gırmeye basladı perşembe randdevum varKizlar benim kasiklarimda Agri var. Bugun 8. Hafta bitti. Aranızda yaşayan var mi neden olabilir
Gunaydin Hayirli olsun bebislerin Rabbimm sag saglin kucagina almayi nasip etsin. Bende senin gibi ikiz anne adayiyim
günaydınlar herkese,
cumartesi akşamı dr randevum vardı, hiç kanamam sancım olmamasına rağmen kesenin rahimden ayrıldığı bir bölüm görüldü ultrasonda, dr da düşük riskin var dedi, 2 tane proluton depot yazdı, birini dün oldum, diğerini haftaya pazar olacağım. şaşırdık açıkçası hiçbir şeyim yokken böyle bir durumla karşılaşmamıza..
neyse düzelecektir diye düşünüyorum.. gittiğimizde 10+4 çıktı bebek ultrasonda, normalde 10+2 idi. büyümüş baya, bebek olmuş
neyse iğneden sonra bulantılarım tekrar hortladısağlık olsun.. dr rapor istirahat falan vermedi bu arada, işteyim yine, çalışıyorum. bir tek dün yattım istirahat ettim baya..
sizler nasılsınız?[Proluton yapildiysa bise olmaz insallah progestanda kullandim ben onun yaninda bide 5 gun serum yedim hastanede yatmam gerekiyodu ama oglum kucuk kiyamadigim icin serumlar evde takildi ama simdi sukur hic bi sikintim kalmadi. icini ferah tut cnm insallah bi sikinti olmaz
11 haftamdayim ve halen sag kasigim sanciyo cnm gayet normal bi durum kanama olmadi muddetce sikinti yapma. Bide idrar yolu enfeksiyonuda sanci yapar dayanilacak gibi degilse idrar tahlili yaptirKizlar benim kasiklarimda Agri var. Bugun 8. Hafta bitti. Aranızda yaşayan var mi neden olabilir
ya yat dese yatacaktım ben oğlumu annemlere bırakıp, ama gerek görmedi galiba, hatta istirahat et bile demedi bana.Purukuton yapildiysa bise olmaz insallah progestanda kullandim ben onun yaninda bide 5 gun serum yedim hastanede yatmam gerekiyodu ama oglum kucuk kiyamadigim icin serumlar evde takildi ama simdi sukur hic bi sikintim kalmadi. icini ferah tut cnm insallah bi sikinti olmaz
Evet canim once kahve leke geldi onemsemedim igneyi yaptirmadim sonra kananaya cevirdiki oglum 20 kilo onu ister istemez kaldirdim evisi falan derken kanamalarim artti. 4 hafta falan cektim ben. Sen yinede dikkat et izin alabiliyosan al. Belini sakin agritma. Rabbimin izniyle bisey olmaz insallahya yat dese yatacaktım ben oğlumu annemlere bırakıp, ama gerek görmedi galiba, hatta istirahat et bile demedi bana.
sanırım kanamam falan olmadığı için daha rahat davrandı..
senin kanaman olmuş muydu canım?
çok geçmiş olsun bu arada sana da..
anladım canım, zorlanmışsın sen biraz. ev işi falan ben de yapıyordum ama ağır falan hiç kaldırmadım, oğlumu bile kucaklamadım hiçEvet canim once kahve leke geldi onemsemedim igneyi yaptirmadim sonra kananaya cevirdiki oglum 20 kilo onu ister istemez kaldirdim evisi falan derken kanamalarim artti. 4 hafta falan cektim ben. Sen yinede dikkat et izin alabiliyosan al. Belini sakin agritma. Rabbimin izniyle bisey olmaz insallah
geçmiş olsun cnm limonlu sıcak su iç bende öyle yaptım iyi oldumHERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR... BOĞAZIM ÇOK KÖTÜ AĞRIYO ARANIZDA Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ÖZELLİKLE GECE FECİ AĞRIYO UYUYAMIYORUM
bende de yeni yeni başladı canımKızlar geceleri karın ağrısı şikayetiyle uyuyamayan var mı? Benim karnım çok ağrıyor geceleri. Sürekli dönüyorum. Karnımı ovuşturuyorum geçsin diye bayağı huzursuz ve uykusuz geçiyor gecelerim.
geçmş olsun canım tez zamanda toparlarsın inşlhgünaydınlar herkese,
sizler nasılsınız?
bende de yeni yeni başladı canım
geçmiş olsun cnm limonlu sıcak su iç bende öyle yaptım iyi oldum
teşekkür ederim canım, amin sağolasıngeçmş olsun canım tez zamanda toparlarsın inşlh
gözün aydın canımgünaydın kızlarbugun doktor kontrolüm vardı çok şükür bir yaramazlık yok kalp atıslarını dınledım gümm gümmm:)
sat'ıma göre 9+6 yız ama ultrosonda 8+6 çıktık muhtemelen geç döllenme dedi doktor inşlh arayı tez zamanda kapatırız.
24 marta 2li test için randevu verdiler biraz erken gibi geldi ama bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?