2015 Ekim Anneleri

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR... BOĞAZIM ÇOK KÖTÜ AĞRIYO ARANIZDA Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ÖZELLİKLE GECE FECİ AĞRIYO UYUYAMIYORUM

sıcağa yakın ılık sütün içine çay kaşığının ucuyla toz zencefil (zararı yokmuş, sordum hatta bulantılara da iyi gelir kullanabilirsin dedi) bir tk kadar da bal. karıştırıp içebilirsin.. ilk gebeliğimde de bunda da kullandım, bir hayli de iyi geliyor

geçmiş olsun bu arada canım

kızlar bu da benim miniğim :) kalp atışını duyduk çok şükür ama kaç olduğunu söylemedi doktor. ultrasonda yazanlardan da bir şey anlamadım :)

ÇOK SAĞOL CANIM TAVSİYE İÇİN HEMEN DENİYCEM

Bayanlar bişey danışıcam sizlere benim dünden kahverengi lekelerim oluo normal mi korkuyorum bşe oldu diye dün çok buyuk bı sıkıntı yaşadım acaba o mu etkiledi

Bayanlar bişey danışıcam sizlere benim dünden kahverengi lekelerim oluo normal mi korkuyorum bşe oldu diye dün çok buyuk bı sıkıntı yaşadım acaba o mu etkiledi
korkma canım muhtemelen yaşadığın üzüntüye bağlıdır. Ama bence en kısa sürede doktoruna görün. Çünkü ihmale gelmez böyle şeyler. Progestan kullanıyor musun

Gunaydin Hayirli olsun bebislerin Rabbimm sag saglin kucagina almayi nasip etsin. Bende senin gibi ikiz anne adayiyim
Slm cnm☺doğumun ne zaman gözüküyor benimki 30 ekim. Kalp atışlarıni duydunuz mu? Benim bu perşembe randevum var. Çok heyecanliyim kuzularimi tekrar göreceğim icin

Kizlar ben dort gozle sizden cwp bekliyorum ama hicbiriniz benimle ilgilenmemissiniz cok uzuldum

Kizlar ben dort gozle sizden cwp bekliyorum ama hicbiriniz benimle ilgilenmemissiniz cok uzuldum
Kusura bakma canım, normalde herkese cevap verilir. Bence adet gününün gelmesini bekle henüz çok erken, kasıklarındaki batmalar döllenmeden dolayı olabilir. Bence adetin gecikince kan ver garanti olsun.

Sağol canım hiç bir şey yiyemiyorum ben yediğimi de çıkarıyorum zaten. Su bile içemiyorum. Şu günler geçsin artık çok mutsuzum.
Geçecek inşallah sen hepimizden önde gidiyorsun, az kaldı 3 ayın bitmesine. Benim de bulantım neredeyse hiç olmadı ama daha farklı şikayetler oluyor. Bebişler için katlanacağız.

Slm cnm☺doğumun ne zaman gözüküyor benimki 30 ekim. Kalp atışlarıni duydunuz mu? Benim bu perşembe randevum var. Çok heyecanliyim kuzularimi tekrar göreceğim icin
Selam canım benimde beklenen doğum 30 ekim ☺☺ haftaya p tesi randevu var keseyi geçen hafta gördük ama bebegi göremedik suan 6+3 de gözüküyorm son adet 23 ocak. Sen ne durumdasin

Sağol canım hiç bir şey yiyemiyorum ben yediğimi de çıkarıyorum zaten. Su bile içemiyorum. Şu günler geçsin artık çok mutsuzum.

ben 2 aydır oyleyim cnm benim ama gercı su iciyon suyu bile cıkartıyob genelde 2 ay surdu tatlum benim bu hafta azaldı kusmalarım kesın 10 yada 11 ncı haftada azalıyor bylantıda kusmakta ama o güner gercekten cok zor geciyor

Benim 5 haftaliktan itibaren kahverengi akintim vardi megerse rahmin ici kaniyormus progestan igne ve fitil verdi düşük riski var dedi ama cok sukur 1 haftadir sona erdi ilaclar ve kendime dikkat etmemle.

Aynen canim sen gibiyim su icsem cikariyorum.yemek yiyebilmeyi ozledim.seni cok iyi anliyorim bu durum psikolojimizi de etkiliyor malesef ben ölecrk gibi hissediyorum bazen insallah gececek.Aslinda sen 11.hafta gozukuyosun baya da olmus bu aralar gecer belki.

Kusura bakma canım, normalde herkese cevap verilir. Bence adet gününün gelmesini bekle henüz çok erken, kasıklarındaki batmalar döllenmeden dolayı olabilir. Bence adetin gecikince kan ver garanti olsun.
Walla bilemedim canim napacagimi bekleyecem mecbur bakalim hayirlisi olsun

canım çok bekletmemen gerekir testi en fazla 5-10 dk diye biliyorum ben.stres yapma az kalmış gününe inş hamişsindir
Ben ilk yaptigimdan 10 dkka sonra cizgiyi gordum zaten canim gece oldugu icin cok belirgin degildi sabaha daha cok belli oldu bilmiyorum insallah oyleyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…