HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR... BOĞAZIM ÇOK KÖTÜ AĞRIYO ARANIZDA Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ÖZELLİKLE GECE FECİ AĞRIYO UYUYAMIYORUM
sıcağa yakın ılık sütün içine çay kaşığının ucuyla toz zencefil (zararı yokmuş, sordum hatta bulantılara da iyi gelir kullanabilirsin dedi) bir tk kadar da bal. karıştırıp içebilirsin.. ilk gebeliğimde de bunda da kullandım, bir hayli de iyi geliyor
geçmiş olsun bu arada canım
korkma canım muhtemelen yaşadığın üzüntüye bağlıdır. Ama bence en kısa sürede doktoruna görün. Çünkü ihmale gelmez böyle şeyler. Progestan kullanıyor musunBayanlar bişey danışıcam sizlere benim dünden kahverengi lekelerim oluo normal mi korkuyorum bşe oldu diye dün çok buyuk bı sıkıntı yaşadım acaba o mu etkiledi
heralde en çok mide bulantısı çeken sensin burda. Allah yardımcın olsun ya :/Midem kötü gene canım hiç bir şey yemek istemiyor napıcam ben.
heralde en çok mide bulantısı çeken sensin burda. Allah yardımcın olsun ya :/
Slm cnm☺doğumun ne zaman gözüküyor benimki 30 ekim. Kalp atışlarıni duydunuz mu? Benim bu perşembe randevum var. Çok heyecanliyim kuzularimi tekrar göreceğim icinGunaydin Hayirli olsun bebislerin Rabbimm sag saglin kucagina almayi nasip etsin. Bende senin gibi ikiz anne adayiyim
Kizlar ben dort gozle sizden cwp bekliyorum ama hicbiriniz benimle ilgilenmemissiniz cok uzuldumAnneler merhaba
Ben eger dogruysa kasim annesi olacam insallah ama yinede araniza katilmak istedim benim en son adet tarihim 15 subatti ama son bir haftadir migde bulantisi bas donmesi we kasiklarimda ara ara batmalar yasadim bir haftadir hayalet takipcinizdim ama insallah araniza katiliyorum dun aksam test yaptim ikinci cizgi cok hafifti ben gordum esim gormedi ama sabah iyice belirginlesti yani gorulebilio sizce hamileyim yurt disinda yasiyorum o yuzden test degisik atri isareti gibi olmali yardimci olurmusunuz bana
Kusura bakma canım, normalde herkese cevap verilir. Bence adet gününün gelmesini bekle henüz çok erken, kasıklarındaki batmalar döllenmeden dolayı olabilir. Bence adetin gecikince kan ver garanti olsun.
Kizlar ben dort gozle sizden cwp bekliyorum ama hicbiriniz benimle ilgilenmemissiniz cok uzuldum
Geçecek inşallah sen hepimizden önde gidiyorsun, az kaldı 3 ayın bitmesine. Benim de bulantım neredeyse hiç olmadı ama daha farklı şikayetler oluyor. Bebişler için katlanacağız.Sağol canım hiç bir şey yiyemiyorum ben yediğimi de çıkarıyorum zaten. Su bile içemiyorum. Şu günler geçsin artık çok mutsuzum.
Selam canım benimde beklenen doğum 30 ekim ☺☺ haftaya p tesi randevu var keseyi geçen hafta gördük ama bebegi göremedik suan 6+3 de gözüküyorm son adet 23 ocak. Sen ne durumdasinSlm cnm☺doğumun ne zaman gözüküyor benimki 30 ekim. Kalp atışlarıni duydunuz mu? Benim bu perşembe randevum var. Çok heyecanliyim kuzularimi tekrar göreceğim icin
Kizlar ben dort gozle sizden cwp bekliyorum ama hicbiriniz benimle ilgilenmemissiniz cok uzuldum
Sağol canım hiç bir şey yiyemiyorum ben yediğimi de çıkarıyorum zaten. Su bile içemiyorum. Şu günler geçsin artık çok mutsuzum.
Aynen canim sen gibiyim su icsem cikariyorum.yemek yiyebilmeyi ozledim.seni cok iyi anliyorim bu durum psikolojimizi de etkiliyor malesef ben ölecrk gibi hissediyorum bazen insallah gececek.Aslinda sen 11.hafta gozukuyosun baya da olmus bu aralar gecer belki.Sağol canım hiç bir şey yiyemiyorum ben yediğimi de çıkarıyorum zaten. Su bile içemiyorum. Şu günler geçsin artık çok mutsuzum.
Walla bilemedim canim napacagimi bekleyecem mecbur bakalim hayirlisi olsunKusura bakma canım, normalde herkese cevap verilir. Bence adet gününün gelmesini bekle henüz çok erken, kasıklarındaki batmalar döllenmeden dolayı olabilir. Bence adetin gecikince kan ver garanti olsun.
Ben ilk yaptigimdan 10 dkka sonra cizgiyi gordum zaten canim gece oldugu icin cok belirgin degildi sabaha daha cok belli oldu bilmiyorum insallah oyleyimdircanım çok bekletmemen gerekir testi en fazla 5-10 dk diye biliyorum ben.stres yapma az kalmış gününe inş hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?