2015 Ekim Anneleri

Bayanlar bişey danışıcam sizlere benim dünden kahverengi lekelerim oluo normal mi korkuyorum bşe oldu diye dün çok buyuk bı sıkıntı yaşadım acaba o mu etkiledi

Ağır kaldirmak ve cinsel birliktelikte yasaktı lekelenmem 1 haftadir yok cok şükür ama genede yasaklarim ve ilaçlarım 12. Haftaya kadar surecekmis.dikkat edicen kendine artik 7+3tum en son gecen carsamba sat tarihimle bebegim orantili gidiyormus tam vaktinde dedi cok sevindim ..

Bebegimin dogacagi muhmetemel tarihi nerden girecegimi bulamadim cepten giriyorum yardimci olurmusunuz kizlar

Kizlar ikinci kontroldende geldik cok sukur iyiyiz darisi sizlereesizlere

Bizde en son 23 şubatta gittik kontrole ,26 marta gün verdi 2 li test için çok merak ediyorum şuan nasıl diye bu hafta gitsem mi diye düşünüyorum çok mu erken sizce ? yoksa beklemelimiyim

Bizde en son 23 şubatta gittik kontrole ,26 marta gün verdi 2 li test için çok merak ediyorum şuan nasıl diye bu hafta gitsem mi diye düşünüyorum çok mu erken sizce ? yoksa beklemelimiyim
ervaca87 canm 26 martta kaç haftalık oluyosun bende bugun gittim 24 une ikili içi gun verdiler sata göre bir hafta gerideyim ultrosonda ogun tam 10+6 oluyoruz .aklımada gelmedi o anda acaba ileri tarihemi alsam

Canım nerdeyse 11. haftam bitecek benim. Değişen bir durum yok.

ervaca87 canm 26 martta kaç haftalık oluyosun bende bugun gittim 24 une ikili içi gun verdiler sata göre bir hafta gerideyim ultrosonda ogun tam 10+6 oluyoruz .aklımada gelmedi o anda acaba ileri tarihemi alsam

Şuan 9+5 im,12 haftalık olucak 26 martta..ozamana kadar beklemek çok zor geliyor..Bulantılarım tavan yaptı bu hafta,kasık ağrısı ve bel ağrısı var,2gündür de başım ağrıyor.normal belirtimi baş ağrısı acaba?

Maalesef bir gün iki gün iyiysem 3. gün çıkarıyor acısını. Şuan bulantım var ama tutuyorum ofiste kendimi.

Bende de aynı cumartesi pazar kötüydüm boyuna kustum bugünde tam tersi ne bulursan yedim neşem yerinde zindeyim dışarı çıkıp gezesim var ama işteyim şu an.Yarın muhakkak yamulurum.

1 hafta var aramızda-çok şükür benm bu hafta bulantım iyi ayva ve sakız iyi geldi.kasık ve bel ağrısıda normal doğuma kadar hayatımızın bır parçası olacak.baş ağrısını bılmıyrm cnm ama bnm migrenım var ağrım oldugunda 100 mg mınoset veya parol ıcıyrm mecburen

Doktorum beni de 12. haftamda cagırdım suan 8+ dayım 1 ay sonra görüşelim bebişimiz şu an sağlıklı dedi.Beni de testler için sanırım çağırıyor.Geçen haftaya kadar zaten herhafta gittim kahverengi akıntım var bebiş duruyormu diye 4.-5.-6. haftalarda hep sık sık gittim.Çok şükür düzene girdi bide ben girsem düzene.Benim de başım ağrımazdı senede 1-2 ancaydı şimdi 1 saat tv seyredeyim tamam başlıyor kızlar.

Ayva, yeşil elma, salatalık bana da iyi gelenler ama işte ne mümkün bunları yemem. Ağzıma limonlu portakallı şeker atıyorum devamlı. Eşim arkadaşlarına sordu şimdi birinin 5. ayda geçmiş bulantıları, onun da başka kız arkadaşları varmış kiminin 3. ayda kesilmiş bende 3. ayda biten şanslılardan olur muyum acaba 5 aya kadar çekmek istemiyorum bunu.

doğru söylüyorsun canım hayatımızın bir parçası olacak alışmaktan başka çare yok,iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda razıyım herşeye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…