- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
Bayanlar bişey danışıcam sizlere benim dünden kahverengi lekelerim oluo normal mi korkuyorum bşe oldu diye dün çok buyuk bı sıkıntı yaşadım acaba o mu etkiledi
benmde bugün vardı ama heyecandan butun sıkıntıları sormayı unuttumÇarşamba randevum var sorucam canım ben yazarım burdan.
gözün aydın cnm benimde sabah vardı kontrolum ıkılı test için sana da gün verdiler mi?Kizlar ikinci kontroldende geldik cok sukur iyiyiz darisi sizlereesizlere
Perşembe randevum var canm progestan da kullanmıyorumkorkma canım muhtemelen yaşadığın üzüntüye bağlıdır. Ama bence en kısa sürede doktoruna görün. Çünkü ihmale gelmez böyle şeyler. Progestan kullanıyor musun
Kizlar ikinci kontroldende geldik cok sukur iyiyiz darisi sizlereesizlere
Bizde en son 23 şubatta gittik kontrole ,26 marta gün verdi 2 li test için çok merak ediyorum şuan nasıl diye bu hafta gitsem mi diye düşünüyorum çok mu erken sizce ? yoksa beklemelimiyim
http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta8.htmlBayanlar bişey danışıcam sizlere benim dünden kahverengi lekelerim oluo normal mi korkuyorum bşe oldu diye dün çok buyuk bı sıkıntı yaşadım acaba o mu etkiledi
ben 2 aydır oyleyim cnm benim ama gercı su iciyon suyu bile cıkartıyob genelde 2 ay surdu tatlum benim bu hafta azaldı kusmalarım kesın 10 yada 11 ncı haftada azalıyor bylantıda kusmakta ama o güner gercekten cok zor geciyor
ervaca87 canm 26 martta kaç haftalık oluyosun bende bugun gittim 24 une ikili içi gun verdiler sata göre bir hafta gerideyim ultrosonda ogun tam 10+6 oluyoruz .aklımada gelmedi o anda acaba ileri tarihemi alsam
Maalesef bir gün iki gün iyiysem 3. gün çıkarıyor acısını. Şuan bulantım var ama tutuyorum ofiste kendimi.Aynen canim sen gibiyim su icsem cikariyorum.yemek yiyebilmeyi ozledim.seni cok iyi anliyorim bu durum psikolojimizi de etkiliyor malesef ben ölecrk gibi hissediyorum bazen insallah gececek.Aslinda sen 11.hafta gozukuyosun baya da olmus bu aralar gecer belki.
1 hafta var aramızda-çok şükür benm bu hafta bulantım iyi ayva ve sakız iyi geldi.kasık ve bel ağrısıda normal doğuma kadar hayatımızın bır parçası olacak.baş ağrısını bılmıyrm cnm ama bnm migrenım var ağrım oldugunda 100 mg mınoset veya parol ıcıyrm mecburenŞuan 9+5 im,12 haftalık olucak 26 martta..ozamana kadar beklemek çok zor geliyor..Bulantılarım tavan yaptı bu hafta,kasık ağrısı ve bel ağrısı var,2gündür de başım ağrıyor.normal belirtimi baş ağrısı acaba?
Ben stresten uzak kalsam bile o benden uzak durmayo of öle bi zamanda geldi ki çok şanssız bebeğimhttp://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta8.html
bak bu sitede 8.haftadan itibaren lekelenme olabilir denmiş,koyu yazılmış
sen tam o haftalardasın galıba canım
sakın stres yapma,normaldir bence
dinlen bol bol
canimm ben varim artik eklem yetlerim kanamaya basladiAranizda elleri cok kuruyan var mi Kizlar. Benimkiler cok kuruyor..
1 hafta var aramızda-çok şükür benm bu hafta bulantım iyi ayva ve sakız iyi geldi.kasık ve bel ağrısıda normal doğuma kadar hayatımızın bır parçası olacak.baş ağrısını bılmıyrm cnm ama bnm migrenım var ağrım oldugunda 100 mg mınoset veya parol ıcıyrm mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?