2015 Ekim Anneleri

yawyaw .!.:
Poşet kullanıyorum. Alerji bütün vücudunda olur.büyük ihtimal sırt üstü çok yataktan olmuştur. Banyoda sonra pudra sur mutlaka.gaz damla marka ne.enguzeli nurse halves
Canım bu damlayı kullanınca ıkınmadan patır patır pırtlıyor mu? Benim bebeğim sürekli ıkınıyor, çok ağlayan bir bebek değil ama ıkınırken ağlıyor biraz. Bu damlayı alıp kullansam olur mu ki?

Kafayi

Kafayı yeme sakin ol.bu akşam banyo iyice isit ve buhar yap.bebeği ters çevirerek dizine yatir yika orda bütün burun pisligim ve balgam atar.sonra Aspiratör le çek. İyice doyur rezene icir uyur
tamam canim deneyeceğim çok teşekkür ederim

bizimki de sürekli ağladığı için sürekli emiyordu dünden beri emerken de ağlıyo sinirleniyo emmiyo hergün huy değiştiriyo.
Sıkıntımız aynı canım emerken de çoğu zaman ağlıyor memeyi bırakıp bırakıp geri alıyor o sırada da bir sürü hava yutuyor sabah 9 da uyanmışti simdi uyudu bir bebek 5 saat uyanık kalır mı yaaa.. Gece de böyleydik 3 saat boyunca

Biz hala hastanedeyiz. Bu gecede kalacağız ama çok şükür durumu iyiye gidiyor. Oksijen maskesi çıkarıldı. Dün gece kısada olsa emmeye başladı serumu hala takılı yavrumun. Dr.umuz kendini bi ispatlasında öyle çıkaralım dedi. Bende burda kalma taraftarıyım çünkü hemşireler sürekli kontrol ediyor dr. Günde 4 kez gelio bakıyor en azından yanlış yada eksik birsey yapma ihtimalim yok

Acikinca aglasin istiyorum ne zman aciktigini bilmiyorum geceleride surekli uyuyunca 3,4 saatte bi kalkip emzirmek icin uyandirmaya calisiyorum ama oglum cok uykucu oldugu icin uyanmiyor ac kalicak diye korkuyorum
Canım bir ayına yaklaştı ise bırak uyusun biz suan bizimki uyusun diye kırk takla atıyoruz ama sarılığı ya da riski varsa iki saatte bir zorlada olsa uyandır derim çok şükür biz hiç olmadık.. Ayaklarinı soy oyna uyanır biz öyle yapıyorDuk..

çok şükür canım çok sevindim iyiye gitmesine. İnşallah bugün tamamen iyileşir evinize geçersiniz.

Canım onu yapma bizde 1 kere yapmıştık dr sakın yapmayın dedi uyararak yapmaya alışırsa hep öyle gidermiş 5 gün yapmazsa getirin demişti dr
Canım annem yapmıştı iki defa onda da yapamadı kakasini bir daha yapmadık aman ona alışması. Ya

çok şükür canım çok sevindim iyiye gitmesine. İnşallah bugün tamamen iyileşir evinize geçersiniz.

Amin canım Allah razı olsun yarına çıkarız inşallah. İyileşsinde tamamen atlatsinda yeterki burda kalmak sıkıntı değil

Canim dun benimkide baya kustu burnundan felanda cikti 2 defa benimkidemi reflu oldu acaba ya neden oluo ki bebeklerde

Cnm yüz üstü yatırmayı denedn mi

Poşet kullanıyorum. Alerji bütün vücudunda olur.büyük ihtimal sırt üstü çok yataktan olmuştur. Banyoda sonra pudra sur mutlaka.gaz damla marka ne.enguzeli nurse halves
zincoyu önerdi ebe doğal içerikli diye çok da kötü kokuyo çocuğumu daha kötü yaptı damladan öncr daha iyiydi.

bizimki de aynı uyumamasına razıyım yetrki ağşlamasın. bizin de gecedn beri 10dk uyuyup uyanıyodu saat 10buçukta banyo yaptırsık zorla uyudu şimdi yine uyabık ama ağlamıyo kakasını yaptı çünkü.

Canim 12 gunluguz daha dogdugunda cok az sarilik oldu ama gecti hemen napim birakim mi uyumasi icin yoksa daha cok erken mi

Acikinca aglasin istiyorum ne zman aciktigini bilmiyorum geceleride surekli uyuyunca 3,4 saatte bi kalkip emzirmek icin uyandirmaya calisiyorum ama oglum cok uykucu oldugu icin uyanmiyor ac kalicak diye korkuyorum
canım maşallah çok şanslısın kaç günlük vebeğin gaz sıkınttısı yok galiba kullandığın bişey var mı gaz için

Geçenlerde Ayşe Önerin bir videosunu izlemiştim bebeğinizin ıkınmasından rahatsız olmayın bu sindirim sisteminin gelişmesi için gerekli bir gelişim göstergesi diyordu epey zorlanıyorlar evet ama olması gereken buymuş

Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Mesela sütümüzü sağıp dondurucuya atmış olsak, daha sonra başka bir bebek içebilir mi? Yani şöyle, mesela arkadaşım doğum yaptı ve sütü gelmiyor. Bebeğine benim sütümü verebilir mi? Ya da hastalandı arkadaşım, ameliyat olması gerekti, ben dondurucudaki sütlerimi versem, olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…