2015 Ekim Anneleri

Bizimkide öylee mamayı bitiriyor gözler cinn uyumuyor saati gelmeden tekrar mamada veremiyoruz dünden önce 10 dan akşam 11 e kadar uyanıktı arada 10 dk içi geçiyor o kadar

Canım kesinlikle ben kaldırıyorum zorla gündüz koltukta falan benle takılıyo
Gece 12 gıbı uykuya dalıyo tekrar
Gunduz işler aksıyor ama gece en azından alıyorum uykumu
Ne yaptysam olmuyor benimki kucakçı oldu iice kucağmda uyuyup yerine yatrdığımda hep ağlıyor uyumuyor sürekli uyanıyorgecede bi ağlama krizi tutturdu 3 saat susturamadım ne yaptımsa

Ben oluyor diye biliyorum hatta fazla sütlerinizi bağışlayın diye bir haber okumuştum diye hatırlıyorum sonuçta eskilerdeki süt anne mantığı

canım maşallah çok şanslısın kaç günlük vebeğin gaz sıkınttısı yok galiba kullandığın bişey var mı gaz için
12 canim aslinda.cok gazi war ama aglamio kivranio sadece aktardan papatya rezene ve anason aldim papatyada 4 5 tane rezeneden bir tatli kasigi anasondan yarim cay kasigi kaynamis bir subardagi suyun icine atiyorum agzini kapatip 5 dk demliyorum onu veriyorum aktar tavsiye etti bunu %100 sonuc alirsin dedi dun basladim bakalim ose yaricakmi

Nerelere bağışlanıyor acaba fikrin var mı canım?
Bilmiyorum canım bir bakın istersen çok uzun zaman önce okumuştum aklımda kalmamış arkadaşın kabul ediyorsa bence ver zaten çok fazla stok yapmayın diyorlar çünkü sütün içeriği değişiyormuş sürekli

Canım vereceğim arkadaşım yok. Misal olarak söyledim öyle.

Ne yaptysam olmuyor benimki kucakçı oldu iice kucağmda uyuyup yerine yatrdığımda hep ağlıyor uyumuyor sürekli uyanıyorgecede bi ağlama krizi tutturdu 3 saat susturamadım ne yaptımsa
meme verince susmuyor mu benimki emzik niyetine de olsa susuyo meme verince tabi dünden beri memeyi de istemez oldu

İnsan kıyamıyor yaa, demesi kolay onlara :) uykusu bölünüyor gözlerinden uyku akıyor

Cnm acaba daha küçük olduğumuzdan mı bilmiyorum ama büyük bi uyku problemimiz var dalmakta çok zorlanıyo hep kucakta uyumak istio emerjen uyusa da gaz çıkarırken yine uyanıyo belki 15 -20 kez arka arkaya kucağımda uyutup yerine yatryrm her defasında yeniden uyanıyo yatağında kucağıma almazsam ağlamaya bi başlıyo kucaklamadan susmuyo kollarım kopuyo cidden ne yapcağımı şaşırıyorum

gaz sorunu 20.günden sonra başlıyo genelde ondan önce bizimki de çok iyiydi. inş seninki kolik olmaz. çok zor gerçekten 2 3 saatlik uykuyla geziyorum 15 gündür

Canım vereceğim arkadaşım yok. Misal olarak söyledim öyle.
Baktım şimdi tekrar 2013 falan böyle bir süt bankası kurma fikri varmış ama olmamış galiba sağlık ocağına söyleyebilirsin sonuöta onlar bütün bebekleri takip ediyor emmeyen bir bebek varsa yönlendirebilir

Öyle canım kıpkırmızı oluyor suratı şekilden şekile giriyor resmen sonra da uyumuyor ama maalesef yapabileceğimiz birşey yok bir dönem böyle olucak
ben ağlamasına dayanamıyorum en son telefonumda bi program var orda kolik bebekler için dinletilecek sesler var ordan dinlettim ve sustu. bizim kv de tepki gösteriyo teli çocuğun yanına koyma falan diyo kadın her türlü yeni şeye karşı çıkıyo bi de onla uğraşıyom. faydası oluyo ama yavaş yavaş nem kapmaya başladım sırf oğlum için katlanıyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…