canım çayı kaç kaşık veriyosun günde kaç kere veriyosunPoşet kullanıyorum. Alerji bütün vücudunda olur.büyük ihtimal sırt üstü çok yataktan olmuştur. Banyoda sonra pudra sur mutlaka.gaz damla marka ne.enguzeli nurse halves
Zeytinyağı sürüyorum o gün yapıyo sonraki günler yine yok ıkınmakar baslıyobenim oğlumda öyleydi poposuna biraz zeytinyağı sürdüm rahatça yaptı sonra deneyin bi isterseniz.
ben ağlamasına dayanamıyorum en son telefonumda bi program var orda kolik bebekler için dinletilecek sesler var ordan dinlettim ve sustu. bizim kv de tepki gösteriyo teli çocuğun yanına koyma falan diyo kadın her türlü yeni şeye karşı çıkıyo bi de onla uğraşıyom. faydası oluyo ama yavaş yavaş nem kapmaya başladım sırf oğlum için katlanıyprum
Canim 2-3 saatte bi bez degistiriyorum bizim de çok ağır olmuyor ama kakalı hep,az da olsa kaka yapıyor çişli bez sayımız günde 5 6 adet gibi. Canım hepimizde aynı korku var hiç merak etme ben de kilosunu merakla bekliyorum 15 gunlukken doğum kilosuna anca ulaşmıştı. Şimdi eğer yine az kilo aldiysa diye benim de aklim çıkıyor. Yakin arkadasimin bebegi 1 aylik kontrolde tam 2 kilo almış masallah. 15 gunlukkende 800gram almisti doğum kilosunun üstüne. Kiyaslamak istemiyorum ama bizimkine bakinca uzuluyorum iste
Bahsettiğinin yazılı olduğu kitabı bende okudum ama sorunsuz bebek için gaz sancısı çekmeye başladı mı istediğini yap olmuyor birde bizimki gündüz 10 dk uzun uyumuyor uyusun diye herseyi yapıyorum ama maalesef değişir diye umutla bekliyorum
Cnm acaba daha küçük olduğumuzdan mı bilmiyorum ama büyük bi uyku problemimiz var dalmakta çok zorlanıyo hep kucakta uyumak istio emerjen uyusa da gaz çıkarırken yine uyanıyo belki 15 -20 kez arka arkaya kucağımda uyutup yerine yatryrm her defasında yeniden uyanıyo yatağında kucağıma almazsam ağlamaya bi başlıyo kucaklamadan susmuyo kollarım kopuyo cidden ne yapcağımı şaşırıyorum
Oylemi ben muhattap bulamam die aramayi hic dusunmemistim cok saol cnm arar ogreniriz insCanim üniversiteyi ara o zaman yine bilgilendirirler. Ben de aramıştm bilgilendiriyrlar
Bizde uykusuzluga razıyız yeter ki ağlamasın diye uğraşıyoruz içini çeke çeke ağlıyor insan üzülüyor gece komşular kesin bize saydiriyordur...bizimki de aynı uyumamasına razıyım yetrki ağşlamasın. bizin de gecedn beri 10dk uyuyup uyanıyodu saat 10buçukta banyo yaptırsık zorla uyudu şimdi yine uyabık ama ağlamıyo kakasını yaptı çünkü.
Bence erken canım kilo alımı ilk aylar önemli.. Yine de doktora danis derim bize bir aya kadar iki saati geçmesin demişlerdi..Canim 12 gunluguz daha dogdugunda cok az sarilik oldu ama gecti hemen napim birakim mi uyumasi icin yoksa daha cok erken mi
1 defa veriyorum biberonla iciyo 5cc.gece uyumadan önce veriyorum hem gazını iyi cikariyo hemde uyku veriyocanım çayı kaç kaşık veriyosun günde kaç kere veriyosun
Burada sizlerin yazdıklarını okuyunca yalnız değilmişim diyorum biraz olsun içim rahatlıyor.. Bizim de içi geçiyor tamam uyudu diyorum hop yeniden başa sarıyoruz.. Inşallah kısa sürede düzene girer uykulari..Bizimkide öylee mamayı bitiriyor gözler cinn uyumuyor saati gelmeden tekrar mamada veremiyoruz dünden önce 10 dan akşam 11 e kadar uyanıktı arada 10 dk içi geçiyor o kadar
Canım dr bize de demişti şimdi hatırladım ama çok kötü olmuştu ağlayıp duruyordu öyle yaptık bizdeDr özellikle uyardı bizi bende yaptığımıza pişman oldum daha da yapmam zaten
bende aynı seyi düşünüyorum napcazzzz biri akıl versin.Kızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi sezeryan olan arkadaşlara soruyorum. Biz nasıl ağda yapıcaz ? Sanki alt taraflar neyse de yukarı dikişe yakın yerlerde sıkıntı olur gibime geliyor. Ay çekince açılmasın dikişler. Jilet kullanmak istemiyorum. Bu sezeryan hep sorun
Bence fazla yakın olmamak en iyi çözüm:) keşke başarabilsek:))ben ağlamasına dayanamıyorum en son telefonumda bi program var orda kolik bebekler için dinletilecek sesler var ordan dinlettim ve sustu. bizim kv de tepki gösteriyo teli çocuğun yanına koyma falan diyo kadın her türlü yeni şeye karşı çıkıyo bi de onla uğraşıyom. faydası oluyo ama yavaş yavaş nem kapmaya başladım sırf oğlum için katlanıyprum
İnşş umuyorum 40 ından sonra değişir diyorlar onu bekliyorum:) uyumasa tamamda ağlıyor işte o kötü ne yapcağımızı bilemiyoruzBurada sizlerin yazdıklarını okuyunca yalnız değilmişim diyorum biraz olsun içim rahatlıyor.. Bizim de içi geçiyor tamam uyudu diyorum hop yeniden başa sarıyoruz.. Inşallah kısa sürede düzene girer uykulari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?