2015 Ekim Anneleri

Canım sonda bende işe yaradı hemen koyma amaa biraz emsin sonra yandan koy arada da sık sondayı az gitsin mama
Bugün onu denedim ama yemedi bizimki anladı hemen memeyi ağzından çıkarmaya çalışıyor sonrada sinirlendi zaten bir daha mümkün değil tutmadı memeyi bir sonraki acıkmasına yakın tekrar deneyeceğim

Bugün onu denedim ama yemedi bizimki anladı hemen memeyi ağzından çıkarmaya çalışıyor sonrada sinirlendi zaten bir daha mümkün değil tutmadı memeyi bir sonraki acıkmasına yakın tekrar deneyeceğim

yarı tokken denesen canım ?? çok açken çok sinirli oluyorlar

Gözünaydın canım analı babalı büyüsün inşallah

Geçmiş olsun canım Aciyor mu hala? Çok geç cevap verebiliyorum
Emdikten sonra hala araniyorsa anne kokusu istiyordur canım, süt yetmediginden değil. Önceki gece biz de 2 saat uğraştık. Tıka basa içiyor, ama memeden ayrılınca ağlayıp durdu yine. Emzigi de bazen alıyor. O gece almadı da.. Hatta çok emiyor, çıkarıyor. Yine de ağlıyor. Çok zor oluyor böyle olunca çook
Dün doktora gittik. Hemşire dedi, yook. Midesi ne kadar ki.. 10 dk 1 meme, 10 dk diğer meme yeter. Sonra aglarsa da verme meme dedi, ki öyle 1 saat emince çok aciyor. Gazı olunca da emmek istiyor. Yavruum.. her acısı orda dinecek sanki.. Dün yine bir gaz ilacı aldık.. ev gaz ilacı doldu. Napicaz bilmem bu emme işini, gaz işini..
Saol canım. Doktora sordum ben de dün. Kakanin rengi değişebilir dedi bana da. Dedim anneler üşütme deyip duruyor, bebeğe geçer mi? Kayinvalidemi tanıyor doktor, arada kaldi. Kayinvalideme baktı falan.. Yani.. Usumeyin tabi ama daha çok yediklerinize dikkat edin dedi. Süt ve süt urunleri cok yemeyin dedi sadece. Zaten de yemiyorum. Bak terlemeyi de soracaktım, unuttum.
Maasallah suphanallah çok tatlisiniz ana kız. .kızınI kendi kızıma çok benzettim canım Allahım bagislasin hepimizin yavrusunu bizden de bir foto gelsin bir haftalık olduk bizde çok şükür
Amanin tatliiii Maşallah masallaahh, ooyy

Beniö
Bebeği kusan var mı anneler? Normal mi değil mi bilemiyorum ben? Genelde kusuyor emzirdikten sonra kusmadigi zamanlarda oluyor ama. Bazen hemen kusuyor bazen yarım saat sonra emmesinden.
benim de öyle bir problemim vardı her emmsden sonra gazını çıkartmıyorum ondan olur dediler yada doymayı bilmedikleri için fazlasını çıkarırlarmış am Ben de Zaman Zaman endişe duyuyorum

Canım çook geçmiş olsuunn Neyse ki yavrusunuza sağ salim kavusmussunuz Gözünüzaydın olsun.. İnşallah sağlıcakla da buyutursunuz yavrusunuzu Uzuunn ömürlü olsun inşallah

ipekbocee canın senin bahsettiğin beslenme sondasını denedim ama yemedi bizimki anladı hemen olayı memeyi çıkartıp sadece hortumu emmeye çalışıyor
Hahahahahhahaha wayyy çakal wayy :)) bizim şapşik hemen kanmıştı :)) şırıngadan verirken çok çok yavaş vermek gerekiyomuş hemşire öyle demişti. Ehh bunu da denemiş oldun napalım seninki çok cingözmüş

Be
Jiletle de nasıl yapicam orası da ayrı dert. Maşallah göbüşümden hala kuku görünmüyor canım öğrenince hayrına banada haber ver. Artık normal hayata dönelim
n doktoruma sordum gerçi erkek benim doktorum epilasyon ne zmn yapabilirim diyince bi durdu sonra hım tamam daha var 40 ın geçsin dedi siz farklı bir şey öğrenirseniz benimle de paylaşımsanız sevinirim

yarı tokken denesen canım ?? çok açken çok sinirli oluyorlar
Öyle yaptım canım 30 cc verdim baktım siniri geçmedi bi 30 cc daha verdim tekrar denedim ama yok bizimki tam doymadan sakinleşmiyor uykuluyken denk getirirsem anca bir iki emiyor

Be

n doktoruma sordum gerçi erkek benim doktorum epilasyon ne zmn yapabilirim diyince bi durdu sonra hım tamam daha var 40 ın geçsin dedi siz farklı bir şey öğrenirseniz benimle de paylaşımsanız sevinirim
Benim doktor eşimin dayısı. O çok rahat ama ben utana sıkıla soruyorum herseyi. Şimdi adamı arayıp ne zaman ağda yapsam diye sormak garip geliyor en iyisi sağlık ocağındaki hemsirelere sorayım. Öğrenince yazarım

Kızlar emzik tavsiyesi verebilir misiniz, bir aylık olcaz 5 gün sonra artık kullanmak istiyorum tani kabul ederse. Doktorlar damaklı mı yuvarlak mı tavsiye ediyor acaba?

Canim sana bisi sormak istiorum dutu hergun iciyomusun ve bi kere mi iciosun benim bebegim iki aylik o yuzden soruyorum dun yapip ictim bi bardak. Bugun kizim pirt pirt ediyor alttan

Ben direk diğer ucunu biberona soktum hemen çözdü işi eşimde bir yandan seviniyorum akıllılığına bir yandanda üzülüyorum işe yaramadı diye diyor:) bu yöntemi gözü pek açılmadan denemek lazımdı galiba artık farkındalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…