2015 Ekim Anneleri

H
Kızlar bizim yarın kırkımız çıkıyor neler yapılıyor 40 banyosu falan oluyormuş bilgisi olan varmıı
Hayırlı olsun öncelikle canım şimdiden.
Biz 40 tane taş topladik ve banyo suyuna koyduk. O suyla yikadik. Ayni zamanda küvetine gül yaprakları serdik. Bebek banyo ettikten snra anne de banyo ediyor aynı şekilde 40 taşı banyo suyuna katarak. Üzerinden çıkarılan kıyafetler de bir yandan yıkanması iyi oluyormş. Yani bizde böyle canım heryerin adedi farklı oluyor. Aydından yazıyorum

hazal1595 canim gunde ne kadar verilio sekerli su. Aslinda bn cok karsiydim buna ama artik versemmi diye dsunuyorum.
Cnm bebegin kac gunluktu biz ilk dogdigu zmn sabah aksam 3 cay kasigi verdik 6 cy kasigi gunde eger bebegin buyuduyse 4 sabah 4 aksam ver derim bnde istrmiyordum ama o dusurudu sariligi bizde cunki kan sekeri dustugu icin bebeklerdr sariliga ceviriuor maalesef

Kizlar bu sabah bebehim iki gecedir uyumuyo die yazmıştım hırıltılı solunumu vardı doktora götürdük bi problemi yok dedi bende eve gelince anason rezene ve kimyondan çay yaptım iki üç cc ona içirdim kalanini kendim içtim kuzum 4 saattir uyuyo arada uyanio 10 dk emip tekrar uyuyo anason yüzünden olabilir mi bi daha vermesem mi bu hallerine aliskin değilim

Canim bende papatya anason ve rezeneden cay yapip veriyorum anasonu fazla koymamaya calis cunku uyusturucu ozelligi var sen ne kadar kullaniosun

Dogum yapan anneler logusa duygusalligi yasayan varmi yaa hamileyken bile bukadar duygusal degildim herseye aglayasim gelio
Canım ben de aynı durumdayım. Bebeğime bakıp bakıp ağladığım çok oluyor mesela. Aşırı duygusalim kontrol etmeye çalışıyorum ama ne mümkün

Canım ben de aynı durumdayım. Bebeğime bakıp bakıp ağladığım çok oluyor mesela. Aşırı duygusalim kontrol etmeye çalışıyorum ama ne mümkün
Ay wala tek olmadigima sevindim yaa tv izleyemiyorum haberlere dizilere agliyorum surekli nolcak bizim bu halimiz yaw

Canim bende papatya anason ve rezeneden cay yapip veriyorum anasonu fazla koymamaya calis cunku uyusturucu ozelligi var sen ne kadar kullaniosun
bir su bardağı sıcak suya bir çaykaşığı rezene bir çaykaşığı kimyon yarım çay kaşığı anason koyup 5 dk beklettim canım anasonun ona yada bana bi zararı olur mu acaba

Medela Elektrikli pompa kullanan anneler acil yardim.. su sari parcayi nasil cikarmaliyim???

Eklentiler

• 14471760363941260987110.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 57
Medela Elektrikli pompa kullanan anneler acil yardim.. su sari parcayi nasil cikarmaliyim???

Canım bende hastanedeyim bebek emmedigi icin hastanenin medela pompasını aldim. Elimin altındaydı hemen baktım çektiğin zaman çıkıyo çevirmeye filan gerek yok

Ben duttan çok memnunum. Uyurken bile gümbür gümbür gidiyor oğlum. Uykumdan kalkıyorum. Çok şükür hiç sancımız olmadı. İnşallah size de çözüm olur.
Insallah canim saol fikirlerin icin boyle seyleri paylasip birbirimize yardimci olmak ne guzel bisey bazrn bunlari en yakinindakiler bile yapamazken allah hepinizden razi olsu

Canm 37 gunluk bebegim. Ben 4 gndr rezene ve kimyon veriyorum sabah aksam 3- 4 cay kasigi.doktrm da verebiliran dedi. Ben ona cok az seker atiyorum.tekrardan sekerli su gerekir mi bilmiyorum.

bir su bardağı sıcak suya bir çaykaşığı rezene bir çaykaşığı kimyon yarım çay kaşığı anason koyup 5 dk beklettim canım anasonun ona yada bana bi zararı olur mu acaba
Bende yarim cay kasigi koyuyorum bana aktar soyledi gaz icin cok iyi dedi fazla kullanmadigimiz icin zararli olcani sanmiyorum rahatlatmis seninkini ondan uyuyo demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…