Estağfurullah canım sevindim :) sizler de iyiki varsınızAradik cnm sorun degil gelin dediler cok saol tekrar iyiki varsiniz valla akil akildan ustun die bosa dememisler...
Hayırlı olsun öncelikle canım şimdiden.Kızlar bizim yarın kırkımız çıkıyor neler yapılıyor 40 banyosu falan oluyormuş bilgisi olan varmıı
Cnm bebegin kac gunluktu biz ilk dogdigu zmn sabah aksam 3 cay kasigi verdik 6 cy kasigi gunde eger bebegin buyuduyse 4 sabah 4 aksam ver derim bnde istrmiyordum ama o dusurudu sariligi bizde cunki kan sekeri dustugu icin bebeklerdr sariliga ceviriuor maalesefhazal1595 canim gunde ne kadar verilio sekerli su. Aslinda bn cok karsiydim buna ama artik versemmi diye dsunuyorum.
cnm kaka nasıl peki 24 saat içinde kac kez yapmalıEvet bana da normal gelmişti. Karnı çok açken olmuyor. Uykuya gecerken başlıyor kaymaya. Sonra uyuyor zaten.
Canım her bebeğin farklı. 2 günde 1 yapan da var, her gün yapanda. Günde 4-6 yapanda var. Benim bebeğimin hemen hemen her bezinde kakası oluyor.C
cnm kaka nasıl peki 24 saat içinde kac kez yapmalı
Az goruyorum bende canım bezinde o yuzden merak ettimCanım her bebeğin farklı. 2 günde 1 yapan da var, her gün yapanda. Günde 4-6 yapanda var. Benim bebeğimin hemen hemen her bezinde kakası oluyor.
Canim bende papatya anason ve rezeneden cay yapip veriyorum anasonu fazla koymamaya calis cunku uyusturucu ozelligi var sen ne kadar kullaniosunKizlar bu sabah bebehim iki gecedir uyumuyo die yazmıştım hırıltılı solunumu vardı doktora götürdük bi problemi yok dedi bende eve gelince anason rezene ve kimyondan çay yaptım iki üç cc ona içirdim kalanini kendim içtim kuzum 4 saattir uyuyo arada uyanio 10 dk emip tekrar uyuyo anason yüzünden olabilir mi bi daha vermesem mi bu hallerine aliskin değilim
Canım ben de aynı durumdayım. Bebeğime bakıp bakıp ağladığım çok oluyor mesela. Aşırı duygusalim kontrol etmeye çalışıyorum ama ne mümkünDogum yapan anneler logusa duygusalligi yasayan varmi yaa hamileyken bile bukadar duygusal degildim herseye aglayasim gelio
Ay wala tek olmadigima sevindim yaa tv izleyemiyorum haberlere dizilere agliyorum surekli nolcak bizim bu halimiz yawCanım ben de aynı durumdayım. Bebeğime bakıp bakıp ağladığım çok oluyor mesela. Aşırı duygusalim kontrol etmeye çalışıyorum ama ne mümkün
Her bebeğin değişiyor canım. Bizimki pırtlatırken bile yapıyor kaka.Az goruyorum bende canım bezinde o yuzden merak ettim
Allah şifa versin canım hayırlısıyla sağlıkla girsin çıksın inşallahGüzel anneler perşembe günü oğlum fıtık ameliyatına girecek ve sünnette olucak dua edin bizim için
bir su bardağı sıcak suya bir çaykaşığı rezene bir çaykaşığı kimyon yarım çay kaşığı anason koyup 5 dk beklettim canım anasonun ona yada bana bi zararı olur mu acabaCanim bende papatya anason ve rezeneden cay yapip veriyorum anasonu fazla koymamaya calis cunku uyusturucu ozelligi var sen ne kadar kullaniosun
Medela Elektrikli pompa kullanan anneler acil yardim.. su sari parcayi nasil cikarmaliyim???
bizimki de çok kusuyo aynı anlattığın gibi ebeye sordum normal dedi o yüzden doktora falan götürmedim.
Canim dun benimkide baya kustu burnundan felanda cikti 2 defa benimkidemi reflu oldu acaba ya neden oluo ki bebeklerde
Insallah canim saol fikirlerin icin boyle seyleri paylasip birbirimize yardimci olmak ne guzel bisey bazrn bunlari en yakinindakiler bile yapamazken allah hepinizden razi olsuBen duttan çok memnunum. Uyurken bile gümbür gümbür gidiyor oğlum. Uykumdan kalkıyorum. Çok şükür hiç sancımız olmadı. İnşallah size de çözüm olur.
Canm 37 gunluk bebegim. Ben 4 gndr rezene ve kimyon veriyorum sabah aksam 3- 4 cay kasigi.doktrm da verebiliran dedi. Ben ona cok az seker atiyorum.tekrardan sekerli su gerekir mi bilmiyorum.Cnm bebegin kac gunluktu biz ilk dogdigu zmn sabah aksam 3 cay kasigi verdik 6 cy kasigi gunde eger bebegin buyuduyse 4 sabah 4 aksam ver derim bnde istrmiyordum ama o dusurudu sariligi bizde cunki kan sekeri dustugu icin bebeklerdr sariliga ceviriuor maalesef
Bende yarim cay kasigi koyuyorum bana aktar soyledi gaz icin cok iyi dedi fazla kullanmadigimiz icin zararli olcani sanmiyorum rahatlatmis seninkini ondan uyuyo demek kibir su bardağı sıcak suya bir çaykaşığı rezene bir çaykaşığı kimyon yarım çay kaşığı anason koyup 5 dk beklettim canım anasonun ona yada bana bi zararı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?