Biz avent soothie kullanıyoruzKızlar emzik tavsiyesi verebilir misiniz, bir aylık olcaz 5 gün sonra artık kullanmak istiyorum tani kabul ederse. Doktorlar damaklı mı yuvarlak mı tavsiye ediyor acaba?
Canm benmde kusuo bu bikac gundr artti sanki ama ben mamayi kac cc kullanivam ayarlayamiorum sebebi gogsumdeki sut saginca farkli cikio ama bebek cekince bana gore cok gelio yutkunmasindan ole hissediorum birde canim sizinti seklinde kusmasi normal die duydum avuc dolusu kusuosa cok fazla gelmis demekmis sutBebeği kusan var mı anneler? Normal mi değil mi bilemiyorum ben? Genelde kusuyor emzirdikten sonra kusmadigi zamanlarda oluyor ama. Bazen hemen kusuyor bazen yarım saat sonra emmesinden.
Canim ben cok dikkat ediyorum mesela dogum yaptim iki ay oldu ve ben iki aydir sadece bi kere bi tabak kuru fasulye yedim oda unutarak yedim baskada bisi yemedim bakalim bebegim uc ayi gecsin gaz problemide duzeliyormus oyle duydum ozaman yiyebiliriz herhaldekızlar kendi yediginiz yemeklere dikkat ediyormusunuz nohut fasulye mercimek lahana yiyormusunuz gaz yapar diye yemeye korkuyorum gazı olunca çok ağlıyo üzülüyorum ama kışında bunlar yeniyo siz neler pişiriyorsunuz
Ben her gün 1 bardak içiyorum canım.Canim sana bisi sormak istiorum dutu hergun iciyomusun ve bi kere mi iciosun benim bebegim iki aylik o yuzden soruyorum dun yapip ictim bi bardak. Bugun kizim pirt pirt ediyor alttan
Evet canım. Şuan öyle kuzum.Sizin bebeklerde de memedeyken uykulu haldeyken göz kayması oluyor mu kızlar
Nereden aldınız canım?Biz avent soothie kullanıyoruz
Bizm uyurken fir fir donuo korktuk doktora sorduk normalmis goz kaslarini kontrol edemiorlarmis bizimkinin beyazi gorunuodu odum patlamisti ilk gordugumde halada alisamadimSizin bebeklerde de memedeyken uykulu haldeyken göz kayması oluyor mu kızlar
Demek ki normal o zaman canım ben de korktum son zamanlarda daha cok olmaya basladı daEvet canım. Şuan öyle kuzum.
Valla canim ben gaz surubu kullaniyorum vicol ama gunde bi kere veriyorum bugun daha vermedim dun aksam dutu kaynatıp ictim öğleden sonra bi baktim kizim ardi ardina alttan pirtliyor dedim masallah belkide ondandir tam bilmiyorum insallah iyi gelir ne kadar pirtlasada bugun iki aylik karma aşımızı olduk mizmiziz bugun yani rahat deilizBen her gün 1 bardak içiyorum canım.
Süte de etkisi var.
İşe yaradı mı yani sizde de?
Evet evet bizim de öyle şaşı falan yapıyo kendiniBizm uyurken fir fir donuo korktuk doktora sorduk normalmis goz kaslarini kontrol edemiorlarmis bizimkinin beyazi gorunuodu odum patlamisti ilk gordugumde halada alisamadim
Ewet canim benimkinde oluoSizin bebeklerde de memedeyken uykulu haldeyken göz kayması oluyor mu kızlar
Valla bizimkide arada şaşı gibi oluyor diyorum ne oluyoe bozukluk mu var ödüm kopuyordu vallaSizin bebeklerde de memedeyken uykulu haldeyken göz kayması oluyor mu kızlar
Evet bana da normal gelmişti. Karnı çok açken olmuyor. Uykuya gecerken başlıyor kaymaya. Sonra uyuyor zaten.Demek ki normal o zaman canım ben de korktum son zamanlarda daha cok olmaya basladı da
Sanki iki büyük içmişşaşı oluyo gözleri memede bi tuhaf yani
Ben duttan çok memnunum. Uyurken bile gümbür gümbür gidiyor oğlum. Uykumdan kalkıyorum. Çok şükür hiç sancımız olmadı. İnşallah size de çözüm olur.Valla canim ben gaz surubu kullaniyorum vicol ama gunde bi kere veriyorum bugun daha vermedim dun aksam dutu kaynatıp ictim öğleden sonra bi baktim kizim ardi ardina alttan pirtliyor dedim masallah belkide ondandir tam bilmiyorum insallah iyi gelir ne kadar pirtlasada bugun iki aylik karma aşımızı olduk mizmiziz bugun yani rahat deiliz
Aynen emerken ve uyurken fark etmio dikkat ediorum baya gozu acik uyuyo hatta bizimki elimle kapatiorumEvet evet bizim de öyle şaşı falan yapıyo kendini
Heee çok olunca kendileri cork cork çekiyo oyüzden şırıngadan az vermek gerekiyoki memeden gelio sansın die. Tabii bizim yaptığımızda iki gün olmuştu doğalı dediğin gibi belki alıştığı için kanmıyodur artıkBen direk diğer ucunu biberona soktum hemen çözdü işi eşimde bir yandan seviniyorum akıllılığına bir yandanda üzülüyorum işe yaramadı diye diyor:) bu yöntemi gözü pek açılmadan denemek lazımdı galiba artık farkındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?