canım hoşgeldin gözden kaçabiliyo sayfaları tek tek takip etmek lazım ordaki testleri bilmiyorum canım ama burada silik çıktı mı beta hcg hormonun yükseldiği ve hamile olduğunu gösteriyor seninde olabilir büyük ihtimal en iyi sonucu kan yesti verir bi yaptır bakalım
Kizlar ben dort gozle sizden cwp bekliyorum ama hicbiriniz benimle ilgilenmemissiniz cok uzuldum
Doktorum beni de 12. haftamda cagırdım suan 8+ dayım 1 ay sonra görüşelim bebişimiz şu an sağlıklı dedi.Beni de testler için sanırım çağırıyor.Geçen haftaya kadar zaten herhafta gittim kahverengi akıntım var bebiş duruyormu diye 4.-5.-6. haftalarda hep sık sık gittim.Çok şükür düzene girdi bide ben girsem düzene.Benim de başım ağrımazdı senede 1-2 ancaydı şimdi 1 saat tv seyredeyim tamam başlıyor kızlar.
Bende senin durumundayim canim o kadar cok midem bulaniyor ki hele sabahlari yataktan kalkmak istemiyorum cok mutsuz uyaniyorum yani sanki gunler gecmiycekmis gibi geliyor bana bide seninkinin aksine surekli karnim acikiyor benim ilk hamileligimde senin gibiydim 5. Aya kadar agzima lokma koyamadim bunda istemedende olsa yiyorum ac kalinca daha da kotu oluyorum mutfaktan bile tiksindim duzelicekmi acaba bu durumCanım nerdeyse 11. haftam bitecek benim. Değişen bir durum yok.
Slm cnm☺doğumun ne zaman gözüküyor benimki 30 ekim. Kalp atışlarıni duydunuz mu? Benim bu perşembe randevum var. Çok heyecanliyim kuzularimi tekrar göreceğim icin
22 ekim nasip olursa. bebislerimin kalp atislarini hem vajinal ultrasonla heM de karindan duyduk cok sukur darisi basinaSlm cnm☺doğumun ne zaman gözüküyor benimki 30 ekim. Kalp atışlarıni duydunuz mu? Benim bu perşembe randevum var. Çok heyecanliyim kuzularimi tekrar göreceğim icin
canım 563. syfada konusu, şuandada açık galiba. Allah hepimizin ailesine huzur, sağlık muhabbet versin inşallah.Kizlar merhaba,
Esi ile ayrilik karari alan bir ekim annemiz vardi? Hatirlayamadim nickini son durumu nedir? Guzel haberler duymak istiyorum Ondan...
Bende senin durumundayim canim o kadar cok midem bulaniyor ki hele sabahlari yataktan kalkmak istemiyorum cok mutsuz uyaniyorum yani sanki gunler gecmiycekmis gibi geliyor bana bide seninkinin aksine surekli karnim acikiyor benim ilk hamileligimde senin gibiydim 5. Aya kadar agzima lokma koyamadim bunda istemedende olsa yiyorum ac kalinca daha da kotu oluyorum mutfaktan bile tiksindim duzelicekmi acaba bu durum
Kizlar merhaba benm hala kabizlikla basim belada kefir de ise yaramadi ustune diski kanli olmaya basladi. Sinirden oturdum agliyorum ilac da vermio doktorum napicam bole
baş ağrısı 2 gündür benim de şiddetli ,dün bütün gün yattım ilaç içememek çok kötü26 sında 2li test için gitcez biz ala kadar dayanamıcam heralde ben ,çünkü çok merak ediyorum nasıl diye şubat sonu gittiğimde hersey yolunda demişti drum,birde mide bulantım benim çok değişik,kusma yok öğürme ve bulantı hali sürekli
Benim midem bulaninca kusana kadar rahat yok bende kızımda alıstıgım gb yapiyom 2-3 haftadır kendimi kusturuyom öylelikle rahatliyorum ayrica cumadan beri gribim nefes alamiyom burnum tıkalı ilac alamiyom ölüyorum sanki.ise de git gel ev isi cabası zaten kizin odevi ihtiyaclari.doktor 3.ay bitene kadar sabret dedi canim.
Canım bol bol su mu içsen?
1,5 lt lik sisem var gunde en az 3 kere dolduruyorum cnm cok asiri su iciyom wc ye de cok cikiom ama kabizlik yuzunden bebegimi kaybedicen die cok korkuyorum. Raziyim yeterki bebegime bisi olmasin cnku gercekten hamilelikte hic bi sey kabizliga iyi gelmiomus onu anladim
cok geçmiş olsun canım ya3.ay bitene kadar diyor herkes inşallah öyle olur bizimde..Rabbim sabır versin,dayanma gücü versin hepimize ..
Kuru kayısı dicektim ama arkadaş söylemiş çayda sabahları bağırsakları çalıştırıyor.1,5 lt lik sisem var gunde en az 3 kere dolduruyorum cnm cok asiri su iciyom wc ye de cok cikiom ama kabizlik yuzunden bebegimi kaybedicen die cok korkuyorum. Raziyim yeterki bebegime bisi olmasin cnku gercekten hamilelikte hic bi sey kabizliga iyi gelmiomus onu anladim
SAĞOL CANIM ŞİMDİ NANE LİMON YAPTIRDIM ONU İÇİYORUM.LİMONLU SUYU DA İÇİYİM SONRA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?