2015 Ekim Anneleri

Kizlar ben dort gozle sizden cwp bekliyorum ama hicbiriniz benimle ilgilenmemissiniz cok uzuldum
canım hoşgeldin gözden kaçabiliyo sayfaları tek tek takip etmek lazım ordaki testleri bilmiyorum canım ama burada silik çıktı mı beta hcg hormonun yükseldiği ve hamile olduğunu gösteriyor seninde olabilir büyük ihtimal en iyi sonucu kan yesti verir bi yaptır bakalım

baş ağrısı 2 gündür benim de şiddetli ,dün bütün gün yattım ilaç içememek çok kötü 26 sında 2li test için gitcez biz ama ozamana kadar dayanamıcam heralde ben ,çünkü çok merak ediyorum nasıl diye şubat sonu gittiğimde hersey yolunda demişti drum,birde mide bulantım benim çok değişik,kusma yok öğürme ve bulantı hali sürekli

Canım nerdeyse 11. haftam bitecek benim. Değişen bir durum yok.
Bende senin durumundayim canim o kadar cok midem bulaniyor ki hele sabahlari yataktan kalkmak istemiyorum cok mutsuz uyaniyorum yani sanki gunler gecmiycekmis gibi geliyor bana bide seninkinin aksine surekli karnim acikiyor benim ilk hamileligimde senin gibiydim 5. Aya kadar agzima lokma koyamadim bunda istemedende olsa yiyorum ac kalinca daha da kotu oluyorum mutfaktan bile tiksindim duzelicekmi acaba bu durum

Slm cnm☺doğumun ne zaman gözüküyor benimki 30 ekim. Kalp atışlarıni duydunuz mu? Benim bu perşembe randevum var. Çok heyecanliyim kuzularimi tekrar göreceğim icin
Slm cnm☺doğumun ne zaman gözüküyor benimki 30 ekim. Kalp atışlarıni duydunuz mu? Benim bu perşembe randevum var. Çok heyecanliyim kuzularimi tekrar göreceğim icin
22 ekim nasip olursa. bebislerimin kalp atislarini hem vajinal ultrasonla heM de karindan duyduk cok sukur darisi basina

Kizlar merhaba benm hala kabizlikla basim belada kefir de ise yaramadi ustune diski kanli olmaya basladi. Sinirden oturdum agliyorum ilac da vermio doktorum napicam bole

Canım bende çok acıkıyorum ama canım hiç bir şey çekmiyor ki yiyeyim o nedenle doğru düzgün beslenemiyorum iştahsızlık sorunum var. Allah yardımcımız olsun. Benim psikoloji gitti artık.

Benim midem bulaninca kusana kadar rahat yok bende kızımda alıstıgım gb yapiyom 2-3 haftadır kendimi kusturuyom öylelikle rahatliyorum ayrica cumadan beri gribim nefes alamiyom burnum tıkalı ilac alamiyom ölüyorum sanki.ise de git gel ev isi cabası zaten kizin odevi ihtiyaclari.doktor 3.ay bitene kadar sabret dedi canim.

cok geçmiş olsun canım ya 3.ay bitene kadar diyor herkes inşallah öyle olur bizimde..Rabbim sabır versin,dayanma gücü versin hepimize ..

Canım bol bol su mu içsen?

1,5 lt lik sisem var gunde en az 3 kere dolduruyorum cnm cok asiri su iciyom wc ye de cok cikiom ama kabizlik yuzunden bebegimi kaybedicen die cok korkuyorum. Raziyim yeterki bebegime bisi olmasin cnku gercekten hamilelikte hic bi sey kabizliga iyi gelmiomus onu anladim

Canım kuru kayısı ye arkasından ılık su ic bol bol çok iyi gelir.Bende kabızdim hergün kayısi yedim ilik su bol ayran ictim şimdi normale döndü cok şükür. cayi kahveyi tamamen bıraktım malesef.onunda faydası olurmu bilmem ama ben su an iyiyim.wc ye gidemiyordum zaten kanamalarim vardı. Şimdi bolca kuru kayısı kuru üzüm yiyorum hergün iyiyim.

cok geçmiş olsun canım ya 3.ay bitene kadar diyor herkes inşallah öyle olur bizimde..Rabbim sabır versin,dayanma gücü versin hepimize ..

Inşallah canım benim. Ben ilk zamanlara göre gene biraz daha iyiyim kabizlik kanamam gecti.bi bulantilar yorgunluk bas ağrısı kaldi.gribide atlattik mi havada çok güzel yaaa. Esimle birlikte olmayalı neredeyse 1 ayı gecti adamcaz öpmuyor bile.bana yanasinca kötü oluyormus

Yeterki bebegimiz saglikli olsun diyor kalp atislarini duyunca cok duygulandi aglicakti neredeyse.su bir haftadir azar azar evimin isinide yapabiliyorum yasakti dun gunduz butun evi yikayacaktim.

Hanımlar ben bu sabah uyanınca istifra ettim, karnım açtı bir şey yoktu midemde. Ama kanlı geldi, neden olabilir ki? Acaba diş etlerim mi kanamıştı bilemedim ne yapsam ki

Kuru kayısı dicektim ama arkadaş söylemiş çayda sabahları bağırsakları çalıştırıyor.

bir de kayısı kurusunu haşla şekersiz önce kayısısını ye üstüne suyunu iç (haşlama suyu). hoşaf gibi yani.ben onu deniyorum şuan iyi geliyor kabızlık için.

Ay bu sabah bende kustum çok fena ya herşeyden tiksindim hayattan sogudum ...midem su üretiyor resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…