Bilmiyorum canım kusmamak için uğraştım ama çıkardım, netten baktım gece diş etleri kanayabiliyormuş kusunca o çıkmıştır tarzı bir şeyle karşılaştım. Bir daha olursa doktora gideceğim.Çok zorlamışmıydın canım kustuğunda, belki zorlanma olduysa tahriş olmuş o gelmiştir
Aynısı bana da oluyor, sırf bu yüzden bulanmasa bile, herkese midem bulanıyor diyorum!nezaman iyiyim desem 1 saat geçmeden kötülüyorum
miğdem fena bulanıyor başım çatlıyor eve gitmek istiyorum ya((
Aynısı bana da oluyor, sırf bu yüzden bulanmasa bile, herkese midem bulanıyor diyorum!
Evdeysen uzat bacaklarını gözlerini kapat limon kokla hatta yala, rahatlamaya çalış cnm.. Çalışıyorsan, yoldaysan, çok kötü bişiy diyemiycem..( çk fenayım çok
canım koruda fiyatlar yüksek ben 150 lira veriyorum muayeneye ..testleri devlette yaptırıyorum ..doğum paketi var o da bizim burada kalacağımız belli değil ona girmedik ona da 5750 dediler Ankara nın en pahalı hastanesi güven hastanesi sonra koru ymuş araştırmalarımıza göre..Merhabalar cici ekim anneleri :) herkes iyidir umarım
Canım öyle düşünme şanssızlık falan, şanslı ki tutunabilmiş sana bak inşallah şansı da hep iyi gider. Stresten ne kadar uzak kalmaya çalışsak bile hayat bir şekilde stresli çok takılmamak lazım ben şu aarlar pek takmamaya çalışıyorum umursamaz olmaya çalışıyorum! ne kadar başarılıyım sorgulanır tabi
Benim bulantım da aynı senin gibi canım öğürüyorum öğürüyorum bişey çıkmıyor sadece tükürük, 1-2 sefer sindirilmemiş besin çıktı ne zaman geçecek bunlar, bir an önce geçsin ya.
Çok zorlamışmıydın canım kustuğunda, belki zorlanma olduysa tahriş olmuş o gelmiştir
Oranın ücretleri nasıl canım, ben Ankarada da kontrol için gelip gideceğim inşallah şuan keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum aslında ben dr u sevdim ama eşimin içine sinmedi pek bakalım ne yapacaksak artık
Canim benim de idarimda cok yogun enfeksiyon vardi. Basta dedigin gibi beyaz akinti oldu sonra idrarda yanma basladi.kendi dr um antibiyotik kullandirmadi cok su icmemi ozellikle maden suyu icmemi onerdi.Bir kac gun maden suyu ictim duzeldi diyebilirim.Merhaba hamişdaşlarım,Ben mantar oluyorum sanırım günlerdir çok hafif kaşıntım vardı bugün bembeyaz akıntı geldi ztn hamile kalmadan önce çok zor geçirmiştim bana doğal bişeyler tavsiye edebilicek olan varmı veya olduğunuzda doktorunuz ilaç verdimi?İdrarımda geçenlerde çok bakteri vardı tek kullanımlık antibiyotik verdi şimdide böyle moralim bozuldu ne yapsamda geçirsem ben şimdi bunu
Arkadaşlar doktordan geldim. Sonunda miniğimin kalp atışlarını duydum..gözlerim böyle kocaman oldu.. aklım gitti hiç bi şey düşünemedim.. doktora aklımdaki hiçbi şey sormadım tekrar gelmemi söylediyse onu da hiç duymadım SAT'a göre 7+2'yim doktor da 7+1 veya 2 görünüyo dedi. Acaba ne zaman gitmem gerek bi daha
Subat 15 son adet tarihim canim o gune kadar bekleyecem artik kesin bi sonuc almak istiyorum boylsi daha streslicanım hoşgeldin gözden kaçabiliyo sayfaları tek tek takip etmek lazım ordaki testleri bilmiyorum canım ama burada silik çıktı mı beta hcg hormonun yükseldiği ve hamile olduğunu gösteriyor seninde olabilir büyük ihtimal en iyi sonucu kan yesti verir bi yaptır bakalım
Geçmiş olsun canım. Bende de oldu doktor kesilmesine rağmen takip etti. Doktoruna git hemen progestan falan verir belki ya da iğne. Ben progestan kullanıp dinlenmistim bir hafta çok yorma kendiniBayanlar bişey danışıcam sizlere benim dünden kahverengi lekelerim oluo normal mi korkuyorum bşe oldu diye dün çok buyuk bı sıkıntı yaşadım acaba o mu etkiledi
Ya ben dinleniyorum eşim saolsun ev işi falan yaptırmıyo eşimin ailesiyle yaşıyoruz biz sadece sıkıntılar var problemler üzülmem etkiliyor olabilir diye düşünüyorum doktorum lada konuşçam 3 gün sonra kontrolüm var canımGeçmiş olsun canım. Bende de oldu doktor kesilmesine rağmen takip etti. Doktoruna git hemen progestan falan verir belki ya da iğne. Ben progestan kullanıp dinlenmistim bir hafta çok yorma kendini
Canim boğazın tahriş olmuş olabilir bende de oluyor bazen eşim doktor o baktı tahriş olmuş dedi bana cunkuHanımlar ben bu sabah uyanınca istifra ettim, karnım açtı bir şey yoktu midemde. Ama kanlı geldi, neden olabilir ki? Acaba diş etlerim mi kanamıştı bilemedim ne yapsam ki
Üzüntü de etkiler tabi ama bilmem benim de kontrolüme 2 gün vardı ama gel bakalım 2 gün stres yaparsın daha kötü olur demişti doktorum bence bekleme progestan kullanıyor musun bana onu vermişti sadece hem kahverengi akintinin da orta derecede düşük riski var demişti doktorum bana. Kan aman devam ediyor muYa ben dinleniyorum eşim saolsun ev işi falan yaptırmıyo eşimin ailesiyle yaşıyoruz biz sadece sıkıntılar var problemler üzülmem etkiliyor olabilir diye düşünüyorum doktorum lada konuşçam 3 gün sonra kontrolüm var canım
canım tabi adet tarihinin geçmesi lazım ona dikkat etmemişim benSubat 15 son adet tarihim canim o gune kadar bekleyecem artik kesin bi sonuc almak istiyorum boylsi daha stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?