2015 Ekim Anneleri

Şuana kada kilo alan var mı bayanlar, ben midem bulandığı için çpk az yiyorum çok şükür almadım ki almama lazım olanlar bana yetiyor:)

balığı ben de öncesinde deli gibi sevmeme rağmen şu an yiyemiyorum. ama bunun yerine ceviz yiyorum hergün 2-3 tane, bir yerde okumuştum, balık yiyemeyenler hergün ceviz yesin vs diye.
bu arada balığın çorbasını içebildim geçenlerde, yani öyle boooll bolll balık yok içinde tabi ama hiç yoktan iyidir diye düşündüm.. bol limon sıkınca hiç balık kokusu falan da kalmıyor.

bende bir ediyorum bir etmiyorum :) nasıl olucak bilmyrm ama mercimekte omega3 olmadığı için yerini tutacağını sanmıyorum tatlım.balık yemeliyiz bende cok severim ama bu ara için cok almıyor fakat yınede azcıkda olsa 3-5 tane hamsi en azından yıyorum

Şuana kada kilo alan var mı bayanlar, ben midem bulandığı için çpk az yiyorum çok şükür almadım ki almama lazım olanlar bana yetiyor:)
aksine verdim ben 2 kilo cunku paketlı gıda yememeye dıkkat edıyorum ondan verdım sanırım şeker falan cok yemıyorum zaten tatlıdan sogudum nedense

Ben dikkat ederdim hamilelikten önce, akşam yemeği yemezdim bile çoğu zaman, geçiştiriyordum.. Şimdi yiyorum ve alıyorum.. Napcam bilmem..

slm kızlar bizde doktorumuzdan geldik 9+1 iz büyümüşüz kafamız kollarımız hep belli maşallah kalp atışlarıda hızlanmış çok güzeldi d vitaminim eksik onun için vitamin verdi ve sarı akıntım var dedim vajinal krem verdi sizde kullanan var mı

yaaaa ne güzel hareketlerini görmüşsün maşallah bende geçen hafta gittim ama yoktu hareket haftaya salı ikili testte göreceğiz bakalım inşallah hareketlerinide görürüz yaaa çok istiyoruuuuummmmmm....

Kızlar Merhaba. Herkes kabizlik sorunu yaşıyor okuduğum kadariyla ama ben de bugun ıshal gibi bi durum var çok aşırı değil ama Karnım gurul gurul sürekli. Benzer durum yaşayan var mı ? Normal bi durum mu acaba? Yediklerimle alakası olabilir mi ki. Çok meyve tuketiyorum

evet kbızlık oluyor,ishalde meyvedendir büyük ihtimalle ama baska seylerde etkılı olblr doktoruna sor ıcın rahat etsın

Tesekkurler canim ben igne kulaniyorum ama balik yagi ilk hamileligimdede bundada almadim.sukur balik yiyorum tiskinmem hic yok

Maslalahh ohh ohh.tahlili senmi istedi.n doktorunmu yaptirdi.bende yarinn saat 2 de randevum bakalim nasill olmus kelebek

Maşallah cnm bebek kac cm olmus peki banada krem verdi bndede var ayni dert ve kasintida var vitamini 3. Ayda vericem dedi folik asiti biraktiracak

Kızlar dayanamadım cuma gününe randevu aldım,26 sına kadar bekleyemicem,bugün 10+0 ız bakalım ne dicek cuma günü doktor ,dua edin ltfen banada ,inş iyidir miniğim ..

hım bilmiyordum ben iyikide başlamamışım teşekkürler

Maslalahh ohh ohh.tahlili senmi istedi.n doktorunmu yaptirdi.bende yarinn saat 2 de randevum bakalim nasill olmus kelebek
doktorum 7. haftada istemişti cnm tam idrar testi fsh d vitamini diğerleri normal çıktı büyümüştür merak etme

Maşallah cnm bebek kac cm olmus peki banada krem verdi bndede var ayni dert ve kasintida var vitamini 3. Ayda vericem dedi folik asiti biraktiracak
24,87 yazıyor cnm sağol bende kaşıntı yok ne zaman başladın kullanmaya

canım akıntı neden oluyormuş bendede oluyor dahada var kontrolüme soramadım doktoruma

arkadaşlar bende 6+6 günlüğüm. dün doktora gittim 2.kontrolümdü şükürler olsun kalp atışını duyduk :) yalnız benım şöyle bir sorunum var resmen herşeyden tiksinir oldum beslenmem çok yetersiz geliyor bana buzdolabının kapağını dahi açamıyorum o derece.et balık bunlarıda bi süredir tüketemez oldum.doktorumda kusmalarım da olursa bu durumun beni olumsuz etkileyeceğini söyledi sanırım oyüzden vitamin takviyesi verdi yalnız kafama takılan şu; folik asiti 2 haftadır kullanıyordum doktorum ozaman verdiğinde 3 ay kullanacaksın demişti.şimdi vitamin ve bulantı önleyici ilaç verdi. folik asiti bırakabilirsin vitaminin içinde var zaten dedi.ancak bu durum benim kafama takildi yardımcı olurmusunuz varmı böyle bi durum yaşayan 2 hafta kullandım sadece folikasit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…