Amin canım çok teşekkür ederim..Allah yar ve yardımcın olsun kendin için en doğru ve sağlıklı kararı yine sen vereceksin. Rabbim verdiğin kararlardan pişman ettirmesin
balığı ben de öncesinde deli gibi sevmeme rağmen şu an yiyemiyorum. ama bunun yerine ceviz yiyorum hergün 2-3 tane, bir yerde okumuştum, balık yiyemeyenler hergün ceviz yesin vs diye.Taksit taksit yazıyorum ya kusura bakmayın aklıma da taksit taksit geliyor. Doktor mutlaka balık yemem gerektiğini söyledi. Bebek artık göbek kordonu oluştuğu için benden besleniyormuş ama ben bulantılarımdan hamurişi dışında hiçbirşey yiyemiyorum. Balığı çok sevmememe rağmen aklıma geldikçe bulanıyorum. Balık yerine yeşil mercimek yesem olur mu sizce ?Siz yediklerinize dikkat edebiliyor musunuz?
bende bir ediyorum bir etmiyorum :) nasıl olucak bilmyrm ama mercimekte omega3 olmadığı için yerini tutacağını sanmıyorum tatlım.balık yemeliyiz bende cok severim ama bu ara için cok almıyor fakat yınede azcıkda olsa 3-5 tane hamsi en azından yıyorumTaksit taksit yazıyorum ya kusura bakmayın aklıma da taksit taksit geliyor. Doktor mutlaka balık yemem gerektiğini söyledi. Bebek artık göbek kordonu oluştuğu için benden besleniyormuş ama ben bulantılarımdan hamurişi dışında hiçbirşey yiyemiyorum. Balığı çok sevmememe rağmen aklıma geldikçe bulanıyorum. Balık yerine yeşil mercimek yesem olur mu sizce ?Siz yediklerinize dikkat edebiliyor musunuz?
+3 kg PuuufffŞuana kada kilo alan var mı bayanlar, ben midem bulandığı için çpk az yiyorum çok şükür almadım ki almama lazım olanlar bana yetiyor:)
aksine verdim ben 2 kilo cunku paketlı gıda yememeye dıkkat edıyorum ondan verdım sanırım şeker falan cok yemıyorum zaten tatlıdan sogudum nedenseŞuana kada kilo alan var mı bayanlar, ben midem bulandığı için çpk az yiyorum çok şükür almadım ki almama lazım olanlar bana yetiyor:)
yaaaa ne güzel hareketlerini görmüşsün maşallahBen bugün miniğimi görmeye gittim teyzeleri. Elleri ayakları kıpır kıpırdı.Gelişimi bizim hesaplasığımızdan 3 gün ilerideymiş. Kendisi de kocaman 3 cm olmuş tabi ben yine salya sümük koptum Allah isteyen bekleyen herkese bunu yaşatsın inşallah...
evet kbızlık oluyor,ishalde meyvedendir büyük ihtimalle ama baska seylerde etkılı olblr doktoruna sor ıcın rahat etsınKızlar Merhaba. Herkes kabizlik sorunu yaşıyor okuduğum kadariyla ama ben de bugun ıshal gibi bi durum var çok aşırı değil ama Karnım gurul gurul sürekli. Benzer durum yaşayan var mı ? Normal bi durum mu acaba? Yediklerimle alakası olabilir mi ki. Çok meyve tuketiyorum
Tesekkurler canim ben igne kulaniyorum ama balik yagi ilk hamileligimdede bundada almadim.sukur balik yiyorum tiskinmem hic yokBu arada kan sulandırıcı iğne olanlar için balık yağı kullanımının tehlikeli olduğunu söyledi doktorum. Ben önceki gebeliklerimde kullandığım için bunda da doktora sormadan kullanmaya başlamıştım. Ama doktor kanama riskini artırdığını söyledi. Belki benimle aynı durumda olanlar varsa diye haber vermek istedim
Maslalahh ohh ohh.tahlili senmi istedi.n doktorunmu yaptirdi.bende yarinn saat 2 de randevum bakalim nasill olmus kelebekslm kızlar bizde doktorumuzdan geldik 9+1 iz büyümüşüz kafamız kollarımız hep belli maşallah kalp atışlarıda hızlanmış çok güzeldi d vitaminim eksik onun için vitamin verdi ve sarı akıntım var dedim vajinal krem verdi sizde kullanan var mı
Maşallah cnm bebek kac cm olmus peki banada krem verdi bndede var ayni dert ve kasintida var vitamini 3. Ayda vericem dedi folik asiti biraktiracakslm kızlar bizde doktorumuzdan geldik 9+1 iz büyümüşüz kafamız kollarımız hep belli maşallah kalp atışlarıda hızlanmış çok güzeldi d vitaminim eksik onun için vitamin verdi ve sarı akıntım var dedim vajinal krem verdi sizde kullanan var mı
hım bilmiyordum ben iyikide başlamamışım teşekkürlerBu arada kan sulandırıcı iğne olanlar için balık yağı kullanımının tehlikeli olduğunu söyledi doktorum. Ben önceki gebeliklerimde kullandığım için bunda da doktora sormadan kullanmaya başlamıştım. Ama doktor kanama riskini artırdığını söyledi. Belki benimle aynı durumda olanlar varsa diye haber vermek istedim
doktorum 7. haftada istemişti cnm tam idrar testi fsh d vitamini diğerleri normal çıktı büyümüştür merak etmeMaslalahh ohh ohh.tahlili senmi istedi.n doktorunmu yaptirdi.bende yarinn saat 2 de randevum bakalim nasill olmus kelebek
24,87 yazıyor cnm sağol bende kaşıntı yok ne zaman başladın kullanmayaMaşallah cnm bebek kac cm olmus peki banada krem verdi bndede var ayni dert ve kasintida var vitamini 3. Ayda vericem dedi folik asiti biraktiracak
canım akıntı neden oluyormuş bendede oluyor dahada var kontrolüme soramadım doktorumaslm kızlar bizde doktorumuzdan geldik 9+1 iz büyümüşüz kafamız kollarımız hep belli maşallah kalp atışlarıda hızlanmış çok güzeldi d vitaminim eksik onun için vitamin verdi ve sarı akıntım var dedim vajinal krem verdi sizde kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?