Cnm ins bende öğrenirim o zmn cunki 13 haftalık falan olacağız o zmna allah izin verirseCanimmm ben 11.haftamda ogrenmistim cinsiyetinj yani tarama testinde
inşallah canım şimdiden nefes alırken zorlanıyo gibi oluyorum o zaman nolacak acabaSenin maşallahın varmış amaa..Mankenmişsin Benim boy 1,63 yaa :)) Gerçi bu kiloyla da çok kilolu durmuyorum, dengeli dağılım var :) görenler 70 olamazsın diyor da, 90-100 olursam nefes bile alamam bence :/ İnşallah dediğin gibi olur. 15 kilo alsak süper olur. Emzirmede kilo alanlar da heralde ye ye süt olsun diye yedirilenler olsa gerek.. Yookk.. Kesinlikle tembih edicem. Allah o günleri göstersin, baklava böreği yapan yesin :))
Canım bende de yemek sonraları bazen oluyor bulantı ama yok diyebilirim yani.. Bu bebeğin sağlıksız olduğunu değil, bizim şanslı olduğumuzu gösteriyorBenim kontrolüme de 2 hafta kaldı. Hasretle beklicez canım, napalım :) Endişeler normal ama sakin olmalıyıızz.. Keyfini çıkarmaya çalış canım..
Haftasonu migrenim tuttu, yine nasıl midem bulandı. Allah bulantı çekenlere yardım etsin..
İlk 3 ayda kilo almamak ideal olanmış canım.. Ben de 3 almışım :/ Bari 3. ayı bu 3 ile atlatsak da artmasa.. ama hamilelere de kilo konusunu açanlara çok kızıyorum
canım yaşadıklarını okudum. hakikaten katlanılması zor bir süreç. hele bir de belirsizlik söz konusu olunca hayattan soğuyorsun anlamaya çalışıyorum seni. inşallah allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda iyi ya da kötü neyse bi karar verir şu belirsizlik girdabından çıkarsın. bak biz hepimiz hamileyiz ve hamilelerin duası kabul olur derlerSelamlar..
Bir başkasına bakmasını gerektiren hiçbirşey yapmadım öncelikle bunu belirteyim size. Her ne olursa olsun boşanacaksak karısını elinde tutmasını bilecek sonucta onun namusuyum boşandıktan sonra eyvallah deyip herkes kendı yoluna çekilebilirdi şahsen ben ailemden ve çevremden bu sahiplenme ahlakını böyle öğrendim. Zaten evliliğimiz düzgün gitmiyordu sıkıntılarımız coktu aslında sadece sıkıntı her konuda sorumsuz olmasıydı.Ben bunları aştığımızı düşünerekten ve onun cok istemesiyle hamile kaldım. Babalıktan mahrum etmek istemedım. Hep iyi niyetli düşündüm. Ama ben yaptıklarımın hiçbirşeyin karşılıgını alamadım. Ben 26 yaşındayım O 28 yaşında. Sadece şuan pişmanlık yaşıyorum evliliğim için hiç üzülmüyorum. hamile oldugum için 3 hafta boyunca bekledım ne aradı nede sordu beni. ben aradıgımda terslendım ve bir daha aramamaya karar verdim. Objektif bakamıyorum keşke dediğiniz gibi bakabilsem yenilir yutulur kelimeler değil bana karşı kullandıgı keşke bana karşı kullansaydı aileme yönelik olunca ve aiem onu oğlu gibi gördüğü için ailemin o lafları haketmediğini düşünüyorum sürekli. Bir erkek bir kadına küfür edemez bir ortamda küçük düşüremez ailesine dil uzatamaz bu herkeste böledir benim bildiğim kadarıyla.
Bana destek olmaya çalıstıgınız için çok teşekkür ederim dediklerınızı aklımdan çıkarmıcam Allah razı olsun sizdende.. Ailem var şükürler olsunki ama hasta bir annem var yoksa şimdiye kadar beklemez anında söylerdım ama yapamadım dilim varmadı. Ama bu akşam hayırlısıyla aileme durumları anlatıcam bir bir.. inşallah hayırlı bir sonucla bu işin içinden cıkarım artık. çok teşekkür ederim sizede eğer yardım konusunda isteğim olursa burda herkes destek çıktı sizde dahil Allah hepinizden razı olsun yine yazarım buraya zor kaldıgımda...
Evet katlanılması zor bir süreçten geçiyorum aileme söylemek zorundayım artık. İnşallah dediğin gibi bu belirsizlikten bir an önce hayırlısıyla kurtulurum. Dualarınız için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden. Burdan böyle yazılarınızı desteklerinizi gördükçe dahada güçleniyorum sanki mantıklı düşünmeye başlıyorum sanki.. Hersey için çok teşekkür ederim. Dua etmekten başka bir çarem yok Rabbim bana hayırlı olanı yaşatsın inşallah...canım yaşadıklarını okudum. hakikaten katlanılması zor bir süreç. hele bir de belirsizlik söz konusu olunca hayattan soğuyorsun anlamaya çalışıyorum seni. inşallah allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda iyi ya da kötü neyse bi karar verir şu belirsizlik girdabından çıkarsın. bak biz hepimiz hamileyiz ve hamilelerin duası kabul olur derlersana tüm gönlümce dua ediyor, bir an evvel bu sınavı atlatman için güç ve sabır diliyorum. ailenle paylaşman en hayırlısı olacak göreceksin. evet çok üzülecekler ama geçecek. sen şu halinde tüm bunlara katlanabilmişsen inan onlar daha sağlam duracaklar senden. aileden şu raddede olanaları saklamak seni daha büyük problemlere sürükleyecek ve yumak kocaman olacak. ayrıca kimi arkadaşlara katılıyorum asla ve asla bir erkege muhtaç değiliz, herkes aile olmak için evlenir ama olmuyorsa da dünyanın sonu değildir. bir çok kadın çocuklarını yalnız büyütüyor biliyorsundur sende. kadınlar güçlü olmalı, yoksa erkeklerin insafıyla bu işler yürümez. Allah yardımcın olsun. dualarımız seninle..
Yok yok yanlış anlamıyorum olurmu öyle şey sizler bana akıl vermeye yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. ben kendımı sorgulmaya başladım sadece ben ne yapmıs olabilirim diye ondan sebep öyle yazdım.. ben adım atmıştım zaten onarmak amacıyla ters tepki görünce bir daha aramayı kestim zaten. o zannediyorki inat uğruna böle yapıyorum anlamıyorki bana ne yaşattıklarını.. haksız olan o beni bu duruma düşüren o evden gönderen o.. benim aramam bile yanlıştı aradım ama bir daha keisnlikle aramam. ailemi muhattap ederim bu saatten sonra. benim elimi kolumu bağlayan bebek sadece canım..Unab.. beni asla yanlis anlamani istemem. Baskasina bakmasini gerektircek bisey yapmadigina zaten eminim.Hiç öyle şey olur mu.. Benim soylemek istedigim erkekler nefsine yenik dusebiliyor.. tez elden bitirmek degil de oluru nedir once onu gozden gecir demek istemistm. En kolayi bosanmak ve cocugu aldirmaktir herhalde.. ancak soyledigin gibi sorumsuz, aramayan, sormayan biriyse sayet yapacak cok da bisey yok diyorsun anladigim kadariyla.. arada ne kadar hatalar, anlasmzliklar olsa da caba sarfetmeli ve onarmaya calismali idi. : (
Arkadaş çok güzel dedi, hamilelerin duasını daha makbulmüş. Dualarımız seninle.. Umarım hakkınızda hayırlısı olur..
Ben doktoruma emin olmadan söylememesini rica edicem. Tam kendimi bir şeye hazırlamışken diğer yöne dönmek istemiyorumgünaydın ekim anneleriiibebişinin cinsiyetini öğrenen var mııı??
Canım, ilaçtan olabiliyor diye biliyorum. İnşallah bir an önce atlatır, hamileliğine rahatça devam edersin..Merhaba kızlar, doktor bana 4. Aya kadar progestan kullanmaya devam edeceğiz dedi. Günde 3 kez fitil olarak alıyorum ve öglenleri 1 ampul ignesini oluyorum. Sabahları iyiyim ama akşamlarım çok sıkıntılı geçiyor. İlacdan mı bilmiyorum ama midem çok hassaslaşıyor su içemiyorum, sıkıntılı oluyorum, çarpıntım ve nefes darlığım oluyor
Canım, biz de aynen 5+4'te keseyi gördük, ama bebişi göremedik. Doktor daha çok küçük demişti ve ben de endişelenmiştim senin gibi. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor Allah korusun.. ama sakın sıkılma, üzülme.. aynı senin gibi 7+5'te :) gittik ve bebeğimizi görüp, kalp atışlarını da duyduukk: pat pat pat pat.. :))Kızlar çalışıyorum suan ve burayi fırsat buldukça okumaya çalışıyorum benim sizlere bi sorum var sat a göre bugün 6+5 günlük oldum geçen hafta 5+4 de kese yi gördük beta da 10000 di ama embriyo yu görmedik doktor erken dedi degerlerin cok guzel artiyo dedi.bu pazartesi randevum var yani 7+5 falan olucam sizler hangi haftada gördünüz bebeklerinizi kesede.korkuyorum boş gebelik falan aklıma getirmemeye çalışıyorum ama nerdee. . Görene kadar rahatlamcak içim. Sizler ne zaman gördünüz
Bende zaten normalde de hemen yorulur, nefes nefese kalırdım, ilerleyen zamanlarda ne olacak bilmiyorum.. İnşallah rahat geçiririz canım.inşallah canım şimdiden nefes alırken zorlanıyo gibi oluyorum o zaman nolacak acaba
Ay canıımm.. Ne güzel yaaaBen bugün miniğimi görmeye gittim teyzeleri. Elleri ayakları kıpır kıpırdı.Gelişimi bizim hesaplasığımızdan 3 gün ilerideymiş. Kendisi de kocaman 3 cm olmuş tabi ben yine salya sümük koptum Allah isteyen bekleyen herkese bunu yaşatsın inşallah...
Amin amin canımAy canıımm.. Ne güzel yaaaMaşallah maşallah fıstığaaa Kocaman olmuş yahuuu Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
Bebekten dolayı vücüda kan pompalanması daha da arttığı için bu dönemlerde nefes nefese kalmak normalmiş. Merdiven falan hayatta çıkanıyorum ben...Canım, ilaçtan olabiliyor diye biliyorum. İnşallah bir an önce atlatır, hamileliğine rahatça devam edersin..
Canım, biz de aynen 5+4'te keseyi gördük, ama bebişi göremedik. Doktor daha çok küçük demişti ve ben de endişelenmiştim senin gibi. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor Allah korusun.. ama sakın sıkılma, üzülme.. aynı senin gibi 7+5'te :) gittik ve bebeğimizi görüp, kalp atışlarını da duyduukk: pat pat pat pat.. :))Allah korusun sağlıksız bir durum varsa, yapacak bir şey yok.. ama hep olumlu düşünmeliyiz. Çünkü mesela ondan sonra 3 hafta sonra çağırdı. Sonra daha da seyrekleşecek.. Böyle endişelerle çok zor geçer bu güzel zamanlar.. Sen de göreceksin, duyacaksın bebişini ve için rahatlayacak canım Allah korusun bebişleriii
Bende zaten normalde de hemen yorulur, nefes nefese kalırdım, ilerleyen zamanlarda ne olacak bilmiyorum.. İnşallah rahat geçiririz canım.
İlerde daha da zorlanıcaz ama di mii...? Çok kilo alırsak daha da zor olur. İnşallah rahat geçiririz..Bebekten dolayı vücüda kan pompalanması daha da arttığı için bu dönemlerde nefes nefese kalmak normalmiş. Merdiven falan hayatta çıkanıyorum ben...
Evet çok kilo almak hareketleri ciddi anlamda kısıtlıyor malesefİlerde daha da zorlanıcaz ama di mii...? Çok kilo alırsak daha da zor olur. İnşallah rahat geçiririz..
evet haklısın tatlım öyle bir durumda bir anda dönmek tuhaf olurBen doktoruma emin olmadan söylememesini rica edicem. Tam kendimi bir şeye hazırlamışken diğer yöne dönmek istemiyorumZaten cinsiyet konusunda ne istediğimi hiç bilmiyorum. Bazen kız olsun istiyorum, bazen erkek.. değişip duruyo Önemli olan sağlıklı olması modundayım
Allah yar ve yardımcın olsun kendin için en doğru ve sağlıklı kararı yine sen vereceksin. Rabbim verdiğin kararlardan pişman ettirmesinkızlar dün gittim saat 5 te doktoruma çok tedirgin girdim içeri ve doktordan duymak istediğim sadece beni bırakmasıydı. bir anda ekranda kocaman göründü kalp atışlarını dinletti ben ağlamaya başladım o anda hıçkıra hıçkıra o kadar zor bir andıki o an hiçbişi düşünemedim ayrıca 8+1 olması gerekirken 8+5 olmuş bebeğin dedi çok iyi gelişmiş dedi ben daha cok başladım ağlmaya. bu bir işaretmi diye düşündüm sonrasında. ben bana tutunmasın diye dualar ederken Rabbim dahada çok sağlık vermiş. şuan inanınki resime bakıp bakıp ağlıyorum bir karar vermem için 1 haftadan az bir zamanım var sıkışmış durumdayım. ve bu sabah eşim denicek şahsın facesine girdim şifresini değiştirmemiş bi gördümki kendısı geziyor eğleniyor dedim herhalde kafasını dağıtıyor yine iyi niyetli düşündüm. kimleri aratmış diye bakıyım dedim bi gördümki benim dısımda bütün açık saçık hatunları aratmış belkide konustu onlarla görüştü bilmiyorum cok ağrıma gitti boşanacağım kesinleşti ama bebeğimi napıcam kalp atışını duyduktan sonra hamile oldugumu daha net anladım sanki.. dünden sonra hiçbişi düşünemez oldum. Ayrıca beni merak edip soran arkadaşlar çok sağolun beni tanımadıgınız halde destek oldunuz ama en yakınım bana bunları yaptı. artık kendımden utanıyorum nasıl böle bir hata yaptım ve en başa dönersek nasıl ben böle bir adamla evlendim diye düşünmekten alamıyorum kendımı. son durum bu kızlar....Eki Görüntüle 1450621 Eki Görüntüle 1450621 Eki Görüntüle 1450621
Canım ya ben dikkat edemiyorum daha.. Balık da sevmem, hiç de içimden gelmiyor yemek ama zorundayız sanırım.. Hiç düzgün beslenemiyorum. Haftada 2 gün kırmızı veya beyaz et, 2 gün balık, 2 gün baklagil demişti bana doktorum. Bol yeşillik, yemeklerle bol slata, her öğünde yoğurt ve bol süt dedi. Uyamıyorum henüzTaksit taksit yazıyorum ya kusura bakmayın aklıma da taksit taksit geliyor. Doktor mutlaka balık yemem gerektiğini söyledi. Bebek artık göbek kordonu oluştuğu için benden besleniyormuş ama ben bulantılarımdan hamurişi dışında hiçbirşey yiyemiyorum. Balığı çok sevmememe rağmen aklıma geldikçe bulanıyorum. Balık yerine yeşil mercimek yesem olur mu sizce ?Siz yediklerinize dikkat edebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?