2015 Ekim Anneleri

İnanki mantıklı hiçbişi düşünemiyorum kendımı sorgulamaya başladım artık ben neden bunları yaşıyorum diye dua etmekten başka çarem kalmadı benim...
inş rabbim hakkında hayırlı olan kararı verdirir cnm sana zor bir durum inş güzel haberlerini alırım

inş rabbim hakkında hayırlı olan kararı verdirir cnm sana zor bir durum inş güzel haberlerini alırım
İnşallah canım çok teşekkür ederim bende hayırlı bir karar alıp bu sıkıntımdan arınmak istiyorum inşallah dediğin gibi olur hayırlı haberlerle burda olurum yine...

amin cnm inş bizde geçen hafta gördük hareketlerini çok gzl bir duygu rabbim isteyen herkese tattırsın

İnşallah canım çok teşekkür ederim bende hayırlı bir karar alıp bu sıkıntımdan arınmak istiyorum inşallah dediğin gibi olur hayırlı haberlerle burda olurum yine...
inş cnm bnm bol bol rabbime sığın ve dua et

Dualarım eksik olmuyor sürekli dua ediyorum Rabbime sizlerde bana dua edin bol bol canım desteğin için çok teşekkür ederim..
valla şimdi içimden geçti sana yazacaktım birazdan öğle namazını kılacağım ve sana çok dua edeceğim

Merhaba kızlar, doktor bana 4. Aya kadar progestan kullanmaya devam edeceğiz dedi. Günde 3 kez fitil olarak alıyorum ve öglenleri 1 ampul ignesini oluyorum. Sabahları iyiyim ama akşamlarım çok sıkıntılı geçiyor. İlacdan mı bilmiyorum ama midem çok hassaslaşıyor su içemiyorum, sıkıntılı oluyorum, çarpıntım ve nefes darlığım oluyor

Kızlar çalışıyorum suan ve burayi fırsat buldukça okumaya çalışıyorum benim sizlere bi sorum var sat a göre bugün 6+5 günlük oldum geçen hafta 5+4 de kese yi gördük beta da 10000 di ama embriyo yu görmedik doktor erken dedi degerlerin cok guzel artiyo dedi.bu pazartesi randevum var yani 7+5 falan olucam sizler hangi haftada gördünüz bebeklerinizi kesede.korkuyorum boş gebelik falan aklıma getirmemeye çalışıyorum ama nerdee. . Görene kadar rahatlamcak içim. Sizler ne zaman gördünüz

Canım ben 7+2 de gördüm.

unab26 arkadaşım selamlarım öncelikle,

Allah'ım yar ve yardımcın olsun.

Asla eşini korumak, haklı çıkarmak gibi bir niyetim yok/olamaz da. Ama her erkek açık saçık kızlara bakar kimisi gizli yapar, kimisi yapamaz. Nefisleri çok zayıf bu konuda maalesef.. Yazını okurken başka bir bayanla görüştüğünü falan düşündüm başta. Böyle olmaması çok iyi. Sadece bakmış diyip iyi tarafından bakmakta fayda var: ) Eşin ve sen kaç yaşındasınız bilemiyorum kaç yıllık evlisiniz ama belki onun da psikolojisi bozulmuştur. Aranızda neler geçtiğini tam olarak bilmemize imkan yok keşke evinden hiç çıkmasaydın. Erkekler tuhaf varlıklar. Boşluğa düştüler mi toparlanmaları daha güç oluyor. Bu konuda kadınlar daha güçlü.

Sana tavsiyem, ben olsam böyle yapardım diyebileceğim tavsiyem şu ki; Eşini ara ve bir görüşme ayarla. Durumu en güzel, en sakin şekilde izah et. Konuşmak herşeyin çaresi. Olumlu yada olumsuz bir anlaşmaya varmanız gerek. Konuşmanızdan sonra durumunuza bir yön ver. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Ama her ne olursa olsun aldırma bebeğini. Arkanda sana destek olabilecek bir ailen varsa, senin de sağlığın elverişli ise,gerekirse çalışır bebeğine bakarsın. Bir erkeğe ihtiyacımız yok esasen. Tabiki gönül birlik olmaktan yanadır. Çabanı en çok bu yönde ver bebeğin için. Ama sanal ortamda yaptığı yada kızgınlıkla söylediği şeylere çok aldırış etmemeye çalış. Daha objektif bakmalısın çocuğun için.

Bir isteğin olursa haber ver elimizden gelen birşey ise seve seve yardımcı oluruz.

Sevgi ve Selametle..

Canım ben 6+5 de gördüm miniğimi..iyi düşün iyi olsun..Allah ın izniyle görürsün canım 7+5 te.

Canim oglum 3 yasinda olucak 1 ay sonra bebis dogdugunda aralarinda tam 3 bucuk yas olucak insallah Ayy sen ikiz gebelikmi yasiyorsun ben oglun var bide kizin olsun istiyorsun sandim yanlismi anladim yoksa beni bi aydinlatirmisin tatlim
:))))) benim oglum var 10 aylik teyzesii.sunu demek istedim eger karnimdaki kiz olursa ismi hazir sila koycam.ama erkekse isim bulamiyorim dedim.bi oglumum ismi muhammed utku

Selamlar..
Bir başkasına bakmasını gerektiren hiçbirşey yapmadım öncelikle bunu belirteyim size. Her ne olursa olsun boşanacaksak karısını elinde tutmasını bilecek sonucta onun namusuyum boşandıktan sonra eyvallah deyip herkes kendı yoluna çekilebilirdi şahsen ben ailemden ve çevremden bu sahiplenme ahlakını böyle öğrendim. Zaten evliliğimiz düzgün gitmiyordu sıkıntılarımız coktu aslında sadece sıkıntı her konuda sorumsuz olmasıydı.Ben bunları aştığımızı düşünerekten ve onun cok istemesiyle hamile kaldım. Babalıktan mahrum etmek istemedım. Hep iyi niyetli düşündüm. Ama ben yaptıklarımın hiçbirşeyin karşılıgını alamadım. Ben 26 yaşındayım O 28 yaşında. Sadece şuan pişmanlık yaşıyorum evliliğim için hiç üzülmüyorum. hamile oldugum için 3 hafta boyunca bekledım ne aradı nede sordu beni. ben aradıgımda terslendım ve bir daha aramamaya karar verdim. Objektif bakamıyorum keşke dediğiniz gibi bakabilsem yenilir yutulur kelimeler değil bana karşı kullandıgı keşke bana karşı kullansaydı aileme yönelik olunca ve aiem onu oğlu gibi gördüğü için ailemin o lafları haketmediğini düşünüyorum sürekli. Bir erkek bir kadına küfür edemez bir ortamda küçük düşüremez ailesine dil uzatamaz bu herkeste böledir benim bildiğim kadarıyla.
Bana destek olmaya çalıstıgınız için çok teşekkür ederim dediklerınızı aklımdan çıkarmıcam Allah razı olsun sizdende.. Ailem var şükürler olsunki ama hasta bir annem var yoksa şimdiye kadar beklemez anında söylerdım ama yapamadım dilim varmadı. Ama bu akşam hayırlısıyla aileme durumları anlatıcam bir bir.. inşallah hayırlı bir sonucla bu işin içinden cıkarım artık. çok teşekkür ederim sizede eğer yardım konusunda isteğim olursa burda herkes destek çıktı sizde dahil Allah hepinizden razı olsun yine yazarım buraya zor kaldıgımda...

günaydın ekim anneleriiibebişinin cinsiyetini öğrenen var mııı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…