neden olduğu hakkında bişey söylemedi ama sarı akıntıyı normal karşılamıyoruz dedi o nedenle 6 günlük kullanım krem verdi cnm sende gittiğinde söyle sanırım mikrop kapıyoruzcanım akıntı neden oluyormuş bendede oluyor dahada var kontrolüme soramadım doktoruma
teşekkür ederim canım kontrol beklemeden gidicem o zaman tedirgin oldumneden olduğu hakkında bişey söylemedi ama sarı akıntıyı normal karşılamıyoruz dedi o nedenle 6 günlük kullanım krem verdi cnm sende gittiğinde söyle sanırım mikrop kapıyoruz
Gözünaydın canımarkadaşlar bende 6+6 günlüğüm. dün doktora gittim 2.kontrolümdü şükürler olsun kalp atışını duyduk :) yalnız benım şöyle bir sorunum var resmen herşeyden tiksinir oldum beslenmem çok yetersiz geliyor bana buzdolabının kapağını dahi açamıyorum o derece.et balık bunlarıda bi süredir tüketemez oldum.doktorumda kusmalarım da olursa bu durumun beni olumsuz etkileyeceğini söyledi sanırım oyüzden vitamin takviyesi verdi yalnız kafama takılan şu; folik asiti 2 haftadır kullanıyordum doktorum ozaman verdiğinde 3 ay kullanacaksın demişti.şimdi vitamin ve bulantı önleyici ilaç verdi. folik asiti bırakabilirsin vitaminin içinde var zaten dedi.ancak bu durum benim kafama takildi yardımcı olurmusunuz varmı böyle bi durum yaşayan 2 hafta kullandım sadece folikasit
canım cok tesekkür ederim içimi rahatlattın kafam karışmıştı benim de :) senin kaç haftalık bebişinGözünaydın canımSağlıkla büyüsün inşallah.
Merak etme, vitaminlerin içinde yeterli folik asit oluyor zaten. Yani sadece 2 hafta folik asit kullandım diye düşünme, vitamini aldığın sürece folik asit kullanmış oluyorsun zaten. İlk gittiğim doktor tahlillere bakmadan vitamin vermişti. Sadece vitamin kullanıyordum ben de, ekstra folik asit kullanmıyordum. İçinde olduğu için gerek yok. Sonra sonuçlar çıkınca şimdiki doktorum vitamine gerek yok, sadece folik asit alsan yeter dedi ve folik asit verdi. Aynı şey yani canım.
tedirgin olma canım bolda su iç onunla da atılıyorteşekkür ederim canım kontrol beklemeden gidicem o zaman tedirgin oldum
Rica ederim canımcanım cok tesekkür ederim içimi rahatlattın kafam karışmıştı benim de :) senin kaç haftalık bebişin
kızlar eşim denecek şahıs msj attı ailene söyledınmı diye sadece evet yazdım. bu arada naber dedi iyim çok şükür dedim dedim. Allah daha iyi etsin dedi Amin dedim iletişimi kestik. 1 saat sonra yine msj attı bana ailene ne söyledin dedi. neden soruyorsun bunları dedim. öğrenmek için dedi. öğrenmeni gerektirecek bir durum yok şuan ne yaşadıysak onları anlattım yarın zaten seni arıcaklar dedim. tamam dedi sustu yine.
KONUYU BİLEN ARKADAŞLAR SİZCE KAFASINDA KURDUĞU BİŞİLERMİ VAR YADA ODA AİLESİNE SÖYLEMEK İÇİN BENDEN BİLGİ ALMAYA ÇALIŞIYOR OLABİLİRMİ?
yaa imdat benim de sırtımda çıkmış eşim gördü bir iki tel tüy varmış daha da artar mı acababenimde sırtımda çıkmış bakalım geçecek mi
pantalonu 2 beden büyük giyiyyorum 2 haftadır sonum ne olacak bilmiyorumaynen ya, sabahları pek birşey yok, akşamları çatlayacağım sanki.. işten de geç çıkıyoruz zaten, artık düğmeleri falan açıyorum otururken
bir tane de hamile pantolonu aldım haftasonu ama henüz giymedim, nasılsa önümüzdeki aylarda giymekten iyice bunalacağım aynı şeyleri.. hala eskiler iyi kötü oluken giyeyim dedim
Dediğin gibide olabilir canım belkide ailesine oda söyleyecekki herseyı söyledımmı diye ağzımı arıyordur diye düşünmüştüm ben. senin dediğin aklımın ucundan bile geçmedi aslında..Kafasına yeni dank etmiştir bence. Ailene söylediğini söylemen iyi olmuş. Bence bugün seni tekrar arar ve konuşmak ister. Boşanmak niyeti olduğunu hiç sanmıyorum. Gezip tozup doymuştur yalnızlığa düşmüştür.
Canım yaa.. ne biliyim senin anlattıklarından pek iyi niyetli görmedim ben yazdıklarını. Durumu çarpıtmaz inşallah, başka başka şeyler anlatmaz.. He inşallah aklı başına gelmiştir, sen daha iyi tanıyorsun.. Belki de hepsini anlatmadıysan diye geri dönüş var mı diye bakıyor ama; ne biliyim.. Tanımıyorum ama güvenmezdim..kızlar eşim denecek şahıs msj attı ailene söyledınmı diye sadece evet yazdım. bu arada naber dedi iyim çok şükür dedim dedim. Allah daha iyi etsin dedi Amin dedim iletişimi kestik. 1 saat sonra yine msj attı bana ailene ne söyledin dedi. neden soruyorsun bunları dedim. öğrenmek için dedi. öğrenmeni gerektirecek bir durum yok şuan ne yaşadıysak onları anlattım yarın zaten seni arıcaklar dedim. tamam dedi sustu yine.
KONUYU BİLEN ARKADAŞLAR SİZCE KAFASINDA KURDUĞU BİŞİLERMİ VAR YADA ODA AİLESİNE SÖYLEMEK İÇİN BENDEN BİLGİ ALMAYA ÇALIŞIYOR OLABİLİRMİ?
:))) canım benimde ortada belime doğru iniyo sırtımda hiç tüy yoktu bi arkadaş erkek bebeği olacakların çıkıyomuş demişti belkide erkektir bebişlerimizyaa imdat benim de sırtımda çıkmış eşim gördü bir iki tel tüy varmış daha da artar mı acaba
Aklı başına gelecek bir tip değil canım sadece kafam çok dolu oldugu için yine buraya yazmak zorunda kaldım çünkü gerçekten mantıklı düşünemiyorum ben. güvenmiyorum zaten güvenmediğim için aileme söyledım dedim.Canım yaa.. ne biliyim senin anlattıklarından pek iyi niyetli görmedim ben yazdıklarını. Durumu çarpıtmaz inşallah, başka başka şeyler anlatmaz.. He inşallah aklı başına gelmiştir, sen daha iyi tanıyorsun.. Belki de hepsini anlatmadıysan diye geri dönüş var mı diye bakıyor ama; ne biliyim.. Tanımıyorum ama güvenmezdim..
bilemedim canım acaba kafasına yeni dank ettide ailene söylemediysen sana sırnaşacak mıydı acabakızlar eşim denecek şahıs msj attı ailene söyledınmı diye sadece evet yazdım. bu arada naber dedi iyim çok şükür dedim dedim. Allah daha iyi etsin dedi Amin dedim iletişimi kestik. 1 saat sonra yine msj attı bana ailene ne söyledin dedi. neden soruyorsun bunları dedim. öğrenmek için dedi. öğrenmeni gerektirecek bir durum yok şuan ne yaşadıysak onları anlattım yarın zaten seni arıcaklar dedim. tamam dedi sustu yine.
kızlar eşim denecek şahıs msj attı ailene söyledınmı diye sadece evet yazdım. bu arada naber dedi iyim çok şükür dedim dedim. Allah daha iyi etsin dedi Amin dedim iletişimi kestik. 1 saat sonra yine msj attı bana ailene ne söyledin dedi. neden soruyorsun bunları dedim. öğrenmek için dedi. öğrenmeni gerektirecek bir durum yok şuan ne yaşadıysak onları anlattım yarın zaten seni arıcaklar dedim. tamam dedi sustu yine.
bende bilemiyorum ki yapmayacak şeyleri yaptı herseyi beklerım artık ondan o yüzden kestiremiyorum ne yapmak istediğinibilemedim canım acaba kafasına yeni dank ettide ailene söylemediysen sana sırnaşacak mıydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?