2015 Ekim Anneleri

canım akıntı neden oluyormuş bendede oluyor dahada var kontrolüme soramadım doktoruma
neden olduğu hakkında bişey söylemedi ama sarı akıntıyı normal karşılamıyoruz dedi o nedenle 6 günlük kullanım krem verdi cnm sende gittiğinde söyle sanırım mikrop kapıyoruz

Gözünaydın canım Sağlıkla büyüsün inşallah.

Merak etme, vitaminlerin içinde yeterli folik asit oluyor zaten. Yani sadece 2 hafta folik asit kullandım diye düşünme, vitamini aldığın sürece folik asit kullanmış oluyorsun zaten. İlk gittiğim doktor tahlillere bakmadan vitamin vermişti. Sadece vitamin kullanıyordum ben de, ekstra folik asit kullanmıyordum. İçinde olduğu için gerek yok. Sonra sonuçlar çıkınca şimdiki doktorum vitamine gerek yok, sadece folik asit alsan yeter dedi ve folik asit verdi. Aynı şey yani canım.

canım cok tesekkür ederim içimi rahatlattın kafam karışmıştı benim de :) senin kaç haftalık bebişin

kızlar eşim denecek şahıs msj attı ailene söyledınmı diye sadece evet yazdım. bu arada naber dedi iyim çok şükür dedim dedim. Allah daha iyi etsin dedi Amin dedim iletişimi kestik. 1 saat sonra yine msj attı bana ailene ne söyledin dedi. neden soruyorsun bunları dedim. öğrenmek için dedi. öğrenmeni gerektirecek bir durum yok şuan ne yaşadıysak onları anlattım yarın zaten seni arıcaklar dedim. tamam dedi sustu yine.
KONUYU BİLEN ARKADAŞLAR SİZCE KAFASINDA KURDUĞU BİŞİLERMİ VAR YADA ODA AİLESİNE SÖYLEMEK İÇİN BENDEN BİLGİ ALMAYA ÇALIŞIYOR OLABİLİRMİ?

bugun agrım vardı sabahtan sol kasıgımda. bıde kabızlıgı da çözemedim 1 hafta vardı randevuma ama ben bugune aldım bgun gıdıcem ıcım rahat etmıcek yoksa

Kafasına yeni dank etmiştir bence. Ailene söylediğini söylemen iyi olmuş. Bence bugün seni tekrar arar ve konuşmak ister. Boşanmak niyeti olduğunu hiç sanmıyorum. Gezip tozup doymuştur yalnızlığa düşmüştür.

pantalonu 2 beden büyük giyiyyorum 2 haftadır sonum ne olacak bilmiyorum

Dediğin gibide olabilir canım belkide ailesine oda söyleyecekki herseyı söyledımmı diye ağzımı arıyordur diye düşünmüştüm ben. senin dediğin aklımın ucundan bile geçmedi aslında..

kızlar merhaba. bugün canan karatay ntvde canlı yayındaydı karşısında da kadın doğum uzmanı prof. dr. teksen çamlıbel vardı. Canan Karatay yine git gelli cevaplarıyla oradaydı. bilimsel çalışmalar var sonuçları görülüyor dedi okuduğu şeylerde onun bu çıkışlarına inanıp durumunu gönderen kadınlardı. şeker yüklemesi bir defa yapılsa riskli mi sorusunun üzerine basa basa sordular cevabı birden fazla kez yapılıyor oldu. Teksen hoca bu riski almayın 30 yıldır yapıyoruz bu yapılmak zorunda dedi. izlemek isterseniz:

http://www.ntv.com.tr/video/saglik/hamilelikte-seker-testi-riskli-mi,qRYSjNO_t0-LuY63G9TMYw

Canım yaa.. ne biliyim senin anlattıklarından pek iyi niyetli görmedim ben yazdıklarını. Durumu çarpıtmaz inşallah, başka başka şeyler anlatmaz.. He inşallah aklı başına gelmiştir, sen daha iyi tanıyorsun.. Belki de hepsini anlatmadıysan diye geri dönüş var mı diye bakıyor ama; ne biliyim.. Tanımıyorum ama güvenmezdim..

:
yaa imdat benim de sırtımda çıkmış eşim gördü bir iki tel tüy varmış daha da artar mı acaba
:))) canım benimde ortada belime doğru iniyo sırtımda hiç tüy yoktu bi arkadaş erkek bebeği olacakların çıkıyomuş demişti belkide erkektir bebişlerimiz

Aklı başına gelecek bir tip değil canım sadece kafam çok dolu oldugu için yine buraya yazmak zorunda kaldım çünkü gerçekten mantıklı düşünemiyorum ben. güvenmiyorum zaten güvenmediğim için aileme söyledım dedim.

bilemedim canım acaba kafasına yeni dank ettide ailene söylemediysen sana sırnaşacak mıydı acaba

Canım bence kendini hazırlıyor senin ailene karşı,ararlarsa ne derim diye,yinede sen daha iyi tanırsın kocanı sordugu sorulardan,ama bak bence oda düşünüyor, o yüzden buluşma ayarlayıp konusun benim fikrim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…