2015 Ekim Anneleri

Bayanlar bebeğimi gördüm var ama kalp atışlarını henüz duymadım 10 gün sonra gel dediler ☺

Kızlar öglen temizlige basladım uzanmadam gerinmeden tabiki bütün evi kaldırdım esimin aksamları toparlaması yetmiyor koltukların arkaları mermerler toz icinde annemde hastaydı yardım edemedi tek basıma temizledim evi süpürmek silme toz almak gardrop icleri düzeni banyo mıtfak dip köşe giriştim anlycagnz bu bana 2/3 hafta gider diye umuyorum şimdi kaldırdım bacaklarımı sicak su torbasıda ayaklarımda dnleniyorum

Bayanlar bebeğimi gördüm var ama kalp atışlarını henüz duymadım 10 gün sonra gel dediler ☺
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagna al ins bebegini inş minik pıtı pıtılarıda bir an önce duyarsın

Bende başlarda çok peynir tüketiyor ama suan yoğurt yiyorum hergün. Yumurtadan sabah yiyorum. Bayagi tok tutuyor 2 yumurta yoksa çok çabuk acikiyorum. Süt içmeden de olur canım. Türklerin bünyesinde 4 yaşından sonra sütü sindirme yok oluyor. Onun yerine yoğurt peynir kefil gibi şeyler tüketerek süt ürünleri yemeliyiz süt daha az güneş gören ülkelerin insanlarına iyi geliyor özellikle İskandinav ırkına. Ben beslenme dersi anlatıyorum. Kitaplarımizda öyle açıklıyor. Süt bizim bünyemizde daha çok gaza sebep oluyor ayrıca.
Aynen süt çok fena gaz yapıyor birde emziriyorum ben o yüzden çok canım isterse yoksa içmemem gerekiyor. Tabii çocuğum olunca öğrendiğim kefir sağolsun hafif ekşimsi tadı bulantıyada iyi geliyor içimi de ferahlatıyor. Tavsiye ederim bende ;)

Aynen süt çok fena gaz yapıyor birde emziriyorum ben o yüzden çok canım isterse yoksa içmemem gerekiyor. Tabii çocuğum olunca öğrendiğim kefir sağolsun hafif ekşimsi tadı bulantıyada iyi geliyor içimi de ferahlatıyor. Tavsiye ederim bende :KK66:
Evet sütü sabah icsem midem bulanıyo kusuyorum aksam icsem gaz sancısndan ölüyorm

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagna al ins bebegini inş minik pıtı pıtılarıda bir an önce duyarsın
İnşallah amin canım çok mutlu oldum en son gittiğimde kese vardı ama bebek gözükmüyor demişlerdi korkmuştum şuan içim çok rahat allah herkeze nasip etsin anne olmayı

Vallah bu krmplar bende ki en büyük belirti uyutmayacak kadar ve uykudan uyandiracak kadar da şiddetli. Ama olsun herşeye değer:)
Canları sağolsun bende de o kramplar var sürekli gerinme hali.Muz ve madensuyu özellikle iyi geliyor diye biliyorum. İlk hamileliğimde de iyi gelmişti. Dene istersen

Kızlar acil yardım. Sabah acillik oldum karın agrisindan. Diyaframimda n omzuna vuran bir agriyla nefesim kesildi olucam sandım. Şu an iyiyim çok şükür daha. Ama Karnımin heryeri acıyor. Kasilmaktan. Ben de çikolata kisti de var doktor ikisi birlikte bu hale getirmiş olabilir dedi. Bebek iyi çok şükür pit pitlari da duyduk. Ama çok korkuyorum gece var önümde tekrar bi olmisuzluk yaşarım diye. Gaz sancısı çekip önerisi olan var mi
Gazsız bir hamilelik düşünemiyorum. Öncelikle çekinme yok özellikle eşinin yanında ;) şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak durman gerekiyor. Misal ben ne kadar sevsem istesem de kavun yiyemem öldürür beni gazdan. Maden suyu içebilirsin birde nefes egzersizi ile daha çabuk dışarı çıkmasını sağlayabilirsin

Kızlar acil yardım. Sabah acillik oldum karın agrisindan. Diyaframimda n omzuna vuran bir agriyla nefesim kesildi olucam sandım. Şu an iyiyim çok şükür daha. Ama Karnımin heryeri acıyor. Kasilmaktan. Ben de çikolata kisti de var doktor ikisi birlikte bu hale getirmiş olabilir dedi. Bebek iyi çok şükür pit pitlari da duyduk. Ama çok korkuyorum gece var önümde tekrar bi olmisuzluk yaşarım diye. Gaz sancısı çekip önerisi olan var mi
Ben birkaç hafta önce yaşamıştım anlattığına benzer bir sancıyı. Ruhu teslim ediyorum sandım. Ne kıpırdayabildim ne konuşabildim. Sen iyi ki doktora gidebilmişsin ben onu da yapamamıştım. Bebek için tehlikesiolur muymuş bu sancıların? Bende de kistler var, onun tetikleyeceğini düşünmemiştim hiç.

Gazsız bir hamilelik düşünemiyorum. Öncelikle çekinme yok özellikle eşinin yanında :KK66: şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak durman gerekiyor. Misal ben ne kadar sevsem istesem de kavun yiyemem öldürür beni gazdan. Maden suyu içebilirsin birde nefes egzersizi ile daha çabuk dışarı çıkmasını sağlayabilirsin
Ya ben her zamankinden farklı şeyler yemiyorum ama özellikle akşamları karnım davul gibi oluyor. Bu kadar gaz neden oluyor anlamıyorum :KK57:

Kızlar bulantılardan en çok çeken benimdir herhalde ve artık bıktım. Biraz önce gidip tansiyonumu ölçtürdüm. 11.5 - 6 zaten hep 12-6 çıkardı düşük değil yani. Baş ağrısı içinde minoset aldım dayanamadım midemede iyi gelir umarım.
Doktorun bulantı için ilaç vermedi mi verdi de sen mi kullanmak istemedin? Dramamine iyi gelmişti bana. Bir de bulantı bilekliğinden bahsetmiştin bana hatırladın mı? Onlardan kullanmıyor musun?

Bende gaz meselesini doktora solemiştim muayene etti akıntı problem i varmış ilaç verdi geçti gerçi kişiden kişiye değişir heralde tam bilmiyorum

Evet sütü sabah icsem midem bulanıyo kusuyorum aksam icsem gaz sancısndan ölüyorm
Birşey yapmayınca da vicdan azabı :( ama süt inan bebeğim olunca öğrendim en son tavsiye ediliyor. Öncelikle kefir yoğurt sonra süt deniliyor gelişimi için. Bende bir kere İçimin kefirini almış ve içememiştim. Ama kendi yaptığım çok daha hafif ve güzel oldu. İşte hazır olunca hep tat değişiyor. Ayrıca çiğ bademde de oldukça yüksek oranda calsiyum var evimde eksik olmaz benim :)

Yok tabiki canım ama kalsiyum içeren şeyleri genede tüketmeye çalış özellikle yoğurt çok faydali
Ben de en çok yoğurtla tuzlu tuzlu peynir tüketebiliyorum. Ancak onlar içimi bastırıyor özellikle sabahları. Sütü çok içemiyorum ama içemediğime de üzülmüyorum. Süt konusunda anlattıklarını başka yerlerde de okumuştum.

Birşey yapmayınca da vicdan azabı :KK43: ama süt inan bebeğim olunca öğrendim en son tavsiye ediliyor. Öncelikle kefir yoğurt sonra süt deniliyor gelişimi için. Bende bir kere İçimin kefirini almış ve içememiştim. Ama kendi yaptığım çok daha hafif ve güzel oldu. İşte hazır olunca hep tat değişiyor. Ayrıca çiğ bademde de oldukça yüksek oranda calsiyum var evimde eksik olmaz benim :)
Aaaa bademi bilmiyordum. Ben de çok tüketirim çiğ bademi artık daha da severek yiyeceğim :)

Ya ben her zamankinden farklı şeyler yemiyorum ama özellikle akşamları karnım davul gibi oluyor. Bu kadar gaz neden oluyor anlamıyorum :KK57:
Hamilelikten mide çok etkileniyor. Normalde hiç mide yanması yaşamadığım halde doğumu beklerken hemşireden yanma için ilaç istemiştim. Ne çektim hamilelikte o mide yanmasından. Gaz da bunun gb bence normalde miden sindirim sistemin sorun yaşamazken şimdi daha hassas
Akşam yemeğini kaçta yiyorsun? Biz 6 yı geçirmiyoruz karnım şişiyor ama başka birşey yemem ben sonrasında. Senin nasıl düzenin?

kızlar sanki hamilelik belirtîlerim azaldı ya bebeğim iyidir demi

Back
X