2015 Ekim Anneleri

[QUOTE="Esma22367, post: 39754421, member:söylemiştim oda kansizligima vakti ve normal dedi bendede herşey normal mis te bu anormallikler niye pekiktora gittim de anormal bişe yoktu zaten doktor dönüşü oldu bu üşüme yanma falan şuan hala ole halıya bile basamıyorum neden acaba?[/QUOTE]
bende yanma yok saglik ocagindaki doktora soylemistim

kizimda asidi bulantim vardi 3 gün yemek yiyemedigimi bilirim ama usumeyi hatirlamiyorum bide İstanbulavrupa yakasi onereceginiz bir doktor vvarmi?

acemi olduğum nasilda belli bütün yazilar birbirine karismis

Günaydın minnak anneleri bugün nasılsınız ?
Bulantılar o_O uykusuzluklar:KK14: iştahsızlıklar :kk77: ne alemde
Ben uykusuzluk dısında iyiyim birazda iştahsızlık var ama bunada şükür :anneadayı::nazar:
Bu arada 8 martta eşimin doğum günü ne yapacagıma dair hiçbi fikrim yok
Varsa aklınızda bişeyler öneriye acıgım :))
Birde normalde doktor kontrolüm 16sında ama ben eşim çok istior diye 1 hafta öne çekmeyi 9unda gitmeyi düşünüorm (8i pazara denk gelior) sizce napayım bekliim mi yoksa eşimide kırmayıp gidelim mi :KK64:
Canim merhaba doktora tarihinde gitmen bence daha mantikli esin ile konus daha buyumus olacagini belkide o tarihte kontrol etmesi gereken seyler oldugunu soyle bence ikna olacaktir. Esimide kirma ama hemfikir olun:) esine de dogum gunu icin hediyesini alip bebesinin agzindan guzel bir mektup hazirlayip mektup esliginde verebilirsin hatta esin o gun evde olmayacaksa cesitli hazirliklar yapabilirsin ucan balonlar guzrl bir masa ve yemek :) ben esime ilk dogum gununde ask kavanozu hazirlamistim 365 gunluk bir kavanoz her gune 1 hatira 1 ozlu soz tarzi biseydi :) bunu bebeginin agzindan yapabilirsin :)

Selam kızlar nasılsınız?
bugun tam 8+1 olduk ama miğdem cok kötü şükür kusmam bulantım yok ama midem taş gibi afedersiniz sürekkli bir geğirme mafetti beni :( ağzımda tat tuz yok bu tattan kurtulmak ıcın sureklı bıseyler atıştırıyorum daha kotu oluyorum:(
sizde böyle sıkıntı var mı nekadar sürer acaba böyle randevumda pazartesi erkenede alamıyorum doktor izinde :(((
off offf

Esma223yanipost: 39754751 .!.:
Gaziosmanpaşa diyim ☺burayı biliyo musun bizim burdan bağcılar A bi vesayet
evet biliyorum ama o kadarda yakin değilmiş ben güneşli de oturuyorum

Selam kızlar nasılsınız?
bugun tam 8+1 olduk ama miğdem cok kötü şükür kusmam bulantım yok ama midem taş gibi afedersiniz sürekkli bir geğirme mafetti beni :KK43: ağzımda tat tuz yok bu tattan kurtulmak ıcın sureklı bıseyler atıştırıyorum daha kotu oluyorum:KK43:
sizde böyle sıkıntı var mı nekadar sürer acaba böyle randevumda pazartesi erkenede alamıyorum doktor izinde :KK43:((
off offf
Bu tür şeyleri pek düşünme bulantı kusma falan ben ne zaman düşünsem o zaman mide bulantısı o yemekten iğrenme falan oluyo ama düşünmesem gayet güzel gidiyo

ben şirinevlerdeki fatih üniversitesi hastanesine gitmeyi düşünüyordum ama vaz geçmek uzereyim evime çok yakin 3 tane özel hastane var birini tercih edeceğim sanirsam

Back
X