2015 Ekim Anneleri

Kizlar gun icinde neler yiyorsunuz. Ben mide bulantisindan dogru duzgun birsey yiyemiyorum. Mesela tost, meyvesuyu, yogurt, cubuk kraker ile gunlerim geciyor:(

kızlar herkese merhaba... o kadar çok zor durumdayım o kadar çok kötüyüm ki karar verebilecek kadar iyi değilim ve danışacagım kimse yok çevremde napıcam bilmiyorum :KK43: :KK43:
Canim merhaba nasilsin. çarsamba dan beri sesin cikmiyor. Guzel haberler ile dön insallah. rabbim seni tez vakit de huzura kavustursun.

Kizlar merhaba aranizda Zofran adli bulanti ilacini kullanan varmi acaba bi arkadasim kullaniyor bana da soyledi emin olamadim doktor kont. Daha 2 hafta var ne yapmaliyim
Selam canim ilk hamileligimde zofran kullandim.asiri bulantilarim ve kusmam oluuordu.sukurr cokkk sagliklii bir oglum. Var.bu hamileligimde metpamit kullaniyorum asiri degil bulantilarim

Merhaba bende inşşşşş 3 ekimde doğumum ,,,,ben bişi sorucam ya ben Demir hapına başladım meyve suyu ile içsem olurmuu birde ne zamannnn geçicek bu kokularrrr bıktım mutfağıma giremiyommmmm

Canım demir hapı özellikle portakal suyu ile alınırsa emilimi daha iyi olur ve yemekten tam 2 saat sonra alınmalı. Arkasından ya da önünden de süt içmemelisin. Olduğu gibi vücuttan atılır.

Canım demir hapı özellikle portakal suyu ile alınırsa emilimi daha iyi olur ve yemekten tam 2 saat sonra alınmalı. Arkasından ya da önünden de süt içmemelisin. Olduğu gibi vücuttan atılır.
.........ikimizin Doğumu aynı ALLAH I'm yardımcınız olsun çok tşk ederim bilgileriniz için

Kizlar gun icinde neler yiyorsunuz. Ben mide bulantisindan dogru duzgun birsey yiyemiyorum. Mesela tost, meyvesuyu, yogurt, cubuk kraker ile gunlerim geciyor:KK43:
bir tek tostu gönüllü yiyorum ama ona iki gün dadanınca kabızlık baş gösterdi vazgeçtim. azar azar yiyorum öyle olunca bulansa bile daha az yiyecek boşa gidiyor. sonra tekrar bir şeyler iyiyorum zorla da olsa.

Merhaba bende inşşşşş 3 ekimde doğumum ,,,,ben bişi sorucam ya ben Demir hapına başladım meyve suyu ile içsem olurmuu birde ne zamannnn geçicek bu kokularrrr bıktım mutfağıma giremiyommmmm

bugün verdi doktorum. portakal suyuyla iç dedi. bulantım çok olunca mideni bulandırabilir çok bulantı yaparsa bırak 3. ayda bulantıların geçince başlayalım tekrar diye ekledi.
sabah aç karna portakal suyuyla yada gece su içmeye kalktığında içebilirsin dedi.

Merhabalar cici ekim anneleri :) herkes iyidir umarım :anneadayı:
Ben stresten uzak kalsam bile o benden uzak durmayo of öle bi zamanda geldi ki çok şanssız bebeğim:KK43::KK43:
Canım öyle düşünme şanssızlık falan, şanslı ki tutunabilmiş sana bak inşallah şansı da hep iyi gider. Stresten ne kadar uzak kalmaya çalışsak bile hayat bir şekilde stresli çok takılmamak lazım ben şu aarlar pek takmamaya çalışıyorum umursamaz olmaya çalışıyorum! ne kadar başarılıyım sorgulanır tabi :KK48:
baş ağrısı 2 gündür benim de şiddetli ,dün bütün gün yattım ilaç içememek çok kötü :KK43: 26 sında 2li test için gitcez biz ama ozamana kadar dayanamıcam heralde ben ,çünkü çok merak ediyorum nasıl diye şubat sonu gittiğimde hersey yolunda demişti drum,birde mide bulantım benim çok değişik,kusma yok öğürme ve bulantı hali sürekli :KK43:
Benim bulantım da aynı senin gibi canım öğürüyorum öğürüyorum bişey çıkmıyor sadece tükürük, 1-2 sefer sindirilmemiş besin çıktı ne zaman geçecek bunlar, bir an önce geçsin ya.
Hanımlar ben bu sabah uyanınca istifra ettim, karnım açtı bir şey yoktu midemde. Ama kanlı geldi, neden olabilir ki? Acaba diş etlerim mi kanamıştı bilemedim ne yapsam ki
Çok zorlamışmıydın canım kustuğunda, belki zorlanma olduysa tahriş olmuş o gelmiştir
canım benim doktorum koru hastanesi anıl aylin arslan ben memnunum çok ilgili tavsiye ederim
Oranın ücretleri nasıl canım, ben Ankarada da kontrol için gelip gideceğim inşallah şuan keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum aslında ben dr u sevdim ama eşimin içine sinmedi pek bakalım ne yapacaksak artık

Benim bulantım da aynı senin gibi canım öğürüyorum öğürüyorum bişey çıkmıyor sadece tükürük, 1-2 sefer sindirilmemiş besin çıktı ne zaman geçecek bunlar, bir an önce geçsin ya.

Aynen canım öğürtü ve tükürük,öğürmekten sabahları karnım kasılıyo,agrıyo kendimi toparlamam uzun sürüyo işe anca yetişiyorum,geçsin istiyorum bende ,sabır canım,Allah büyük ,3.ay bi bitse geçer dıyo herkes ama bakalım...

deneyeyım bakalım saolunnn kkızlarr :*
canım doğadan çay var form diye kayısılı bende hamile olmadan senin gibiydim kabızlık geçmiyordu müsil bile içtim ama bırak ishali tıvalete bile çıkamadım bu dediğim çaydan 5-6 bardak içtim hatta öğrenciydim o zaman arkadaslarda içmişti sabah kimse okula gidemedi herkes ishal :)))

Aynen canım öğürtü ve tükürük,öğürmekten sabahları karnım kasılıyo,agrıyo kendimi toparlamam uzun sürüyo işe anca yetişiyorum,geçsin istiyorum bende ,sabır canım,Allah büyük ,3.ay bi bitse geçer dıyo herkes ama bakalım...
İnşallah herkesin söylediği gibi 12. haftadan sonra geçer

Canım öyle düşünme şanssızlık falan, şanslı ki tutunabilmiş sana bak inşallah şansı da hep iyi gider. Stresten ne kadar uzak kalmaya çalışsak bile hayat bir şekilde stresli çok takılmamak lazım ben şu aarlar pek takmamaya çalışıyorum umursamaz olmaya çalışıyorum! ne kadar başarılıyım sorgulanır tabi :KK48:

Çok zorlamışmıydın canım kustuğunda, belki zorlanma olduysa tahriş olmuş o gelmiştir

Oranın ücretleri nasıl canım, ben Ankarada da kontrol için gelip gideceğim inşallah şuan keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum aslında ben dr u sevdim ama eşimin içine sinmedi pek bakalım ne yapacaksak artık
Öle de... Haklısın takmamak en iyisi ama bazen elinde olmuyo insanın şartlar ve sorumluluklar bazen sadece mutluluk getirmiyor ama galiba bebeğimin bana tutunması onun vár olması herşeye değer tek umudum hayalim o... Şimdi yapmam gereken bebeğimin gelmesini kucağıma almayı beklemek sabretmek!

Back
X