teşekkür ederim canım

ben emzirmedehiç ama hiç yemedim o ye dediklerini biliyor musun.. ne tahin helva ne tatlılar ne başka şeyler.. hatta hemen dikkat etmeye başladım ben, ekmeği, makarnayı pilavı ölçülü yedim, tatlı canım istediğinde kuru incir, erik, kayısı falan yedim. hiç abartıya kaçmadım, herşeyi yedim ama normal yedim, faydalı olmayan şeyleri de listemden çıkardım. 40ım çıkar çıkmaz salona başladım ve 4 ay sonra 57ye kadar düştüm. ve biliyor musun, sütüm inanılmazdı

ve deli gibi de yağlıydı, çocuk tosun gibi olmuştu

2 yıl da emdi maaşallah, bu da öyle olur umarım.
demem o ki, hiiiiççç kanmayın ye sütün olsun olayına, işin esası mutlu ol sütün olsun bence

e o da biraz özgüvenden geçiyor haliyle

bir de emzirmek böyle eksta saçma kaloriler almadığınız sürece çok zayıflatıyor gerçekten.. ben hayatım boyunca hiç o kadar kolay kilo vermedim inanır mısınız..
sen en fazla 15 kg alırsın cnım bence

10u doğumdan 1 ay sonra gitmiş oluyor zaten (bebek kese falan çıkıyor+ödemler inmeye başlıyor)
bir de şey diyeceğim hamilelikte alınan bu kilonun 1 kilosu memintolardan, 1,5 kilosu da kan hacmindeki artıştan kaynaklanıyormuş zaten. e bebeği keseyi ödemi falan da düşünce 15 kilo falan alan biri normal şartlarda 40ı çıkınca aşağı yukarı eski haline döner zaten, hadi sütten 2 kilo falan ekleyelim, en fazla +3 falan olur bence