- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.221
Bende benim doktorumu bırakmayı düşünüyorum sıfır ilgi alaka kadında. Takma kafana canım gerekirse değiştir çok rahatsız oldun madem. Çok yakın bi arkadaşım var ikinci hamileliği tam 26 kilo aldı doğumdan iki ay sonra gördüm 16 sını vermiş. Bana neler diyorlar bir tek karnım çıktı diye ama umurumda değiller bebişler rahat sağlıklı olsunda gerisi mühim degil sende takma hiç.Valla benim doktorumun çok şikayeti var onu bırakan hastalar kilo aldım diye demediği kalmıyor diye bırakıyor. Ben bırakmayı düşünüyorum bu yüzden.
canım benimde rahim anamolim var sol unikornuat uterus .. erken doğum riskimde var ama inşallah herşey cok güzel olacak. senin nedr sıkıntınBende bugun gttim sag tarafimda tplanma ooldgunu syledm normal o falan ddi ama rahim anamolim odugu icin errken dogum olabilir ddi o otehlike hepp var ztn bnm iciiin . Ama ben takmiyorm artik bu haftaya nasil geldin o rahimle dyen bi dktr ble olmustu. Kimsenin laflarina aldiris etmeyin kizlar. Herseyi mutlaka doktorunza danisin ve bebeginizi saglikla vaktinde kucaginza alacaginiza inanin. Endise etmek ztn kotu dusunduruyor
tatlı yedigin zaman veya babasì konustugu zaman tekme atmiyormu ?bnimkimi cok yaramaz olcak suan sana yazarken bile yerinde durmuyoo :))canım hiç endişe etme, bende daha bu hafta aldım, ki daha sadece kıyafet, Nisan'da izne ayrıldıktan sonra yapıcam herşeyi
canım seninle benim aramda 3 gün var, gelişimleri de ay nı galiba, kilosu boyu çok yakındı seninkiyle. Ama benimki küçük pıtpıtlar dışında bişi yapmıyo, elimi koyduğumda kalp atışı duyar gibi çok hafif yani, el ense yatıyo sıpam :) napsam ki ya tembelime :)
Karadeniz kendisi yapıyor canım. Ama pahalı diye istemedim ben. Daha medical park olmadan 220tl dediler şimdi daha da artmıştır heralde.Anladım canım, arkadaşlarım vardı karadeniz e giden yani yeni medical park a,özel bir yere yönlendiriyorlardı orda yaptırdın mı diye soracaktım. Bende haftaya gideceğim imperialde yaptıracağım yine birde özelde bir muayenehane varmış pek methettiler ona mı baktırsam diye kurtlandım öyle
Hay maşallah ben hiçbir şey hissetmiyorum valla canım, arada ağrılar oluyor kasıklarıma doğru bebişsede ayırt edemiyorum artık :))))tatlı yedigin zaman veya babasì konustugu zaman tekme atmiyormu ?bnimkimi cok yaramaz olcak suan sana yazarken bile yerinde durmuyoo :))
Merhaba anneler nasılsınız ben bu gün doktora gittim doktor çok canımı sıkıyor kilo konusunda bana toplamda 10 kilo almış olmama rağmen sürekli eleştirel konuşuyor bir ay somra 1,5 kilo alarak gel diyor. Ben sağlıklı besleniyorum ama kabızıım yani, çok afedersiniz tuvalete çıkarsam aç karnına tartıda baya eksiliyoum gazım şişliğim kalmıyor ama doktor anlamıuor canımı sıkıyor.
Neyseki bebeğim çok sağlıklıymış 732 gram olmuş çirkin kızım normalde paylaşmam ama siz paylaştınız diye bir kez de ben gösteriyim çirkin kızımı :))) maşallah benim kuzuma.
Anladım canım gerçekten pahalı imperialde 240 dedi mecburen vereceğiz artık napalımKaradeniz kendisi yapıyor canım. Ama pahalı diye istemedim ben. Daha medical park olmadan 220tl dediler şimdi daha da artmıştır heralde.
Allah allah bnimkinde anormallik var ozamanHay maşallah ben hiçbir şey hissetmiyorum valla canım, arada ağrılar oluyor kasıklarıma doğru bebişsede ayırt edemiyorum artık :))))
çok sagol canım insallah.Rahat rahat yatmadi nasip olur ins canim :)
rahat etmiyorsan bırak canım, özel bir dönemimiz çünkü, en iyi şekilde hissetmeliyiz, hem bebeğimizin hem bizim sağlığımız için.Valla benim doktorumun çok şikayeti var onu bırakan hastalar kilo aldım diye demediği kalmıyor diye bırakıyor. Ben bırakmayı düşünüyorum bu yüzden.
Valla benm o toplanma haricinde hcbi siiikayetim yok cnm bebek gayet saglikliymis. O tplanmada bugun hic olmadii mesela 5 sn falan suruyo ztn dktrda normal o siklasrsa suyun falan gelirse acile git ama ddi tamam ddm. Bu bnde 16 haftadan beri oluyo. Bi agrda yok. Sadece bu ara cinsel organimda doygunluk hissi var boyle o rahatsz ediyo comelince onuda sylemedm dktra unuttumcanım benimde rahim anamolim var sol unikornuat uterus .. erken doğum riskimde var ama inşallah herşey cok güzel olacak. senin nedr sıkıntın
dikkat et cok ayakta kalma uzanırkende ayağının altına yastık koy rahmınde ne sorun vardıValla benm o toplanma haricinde hcbi siiikayetim yok cnm bebek gayet saglikliymis. O tplanmada bugun hic olmadii mesela 5 sn falan suruyo ztn dktrda normal o siklasrsa suyun falan gelirse acile git ama ddi tamam ddm. Bu bnde 16 haftadan beri oluyo. Bi agrda yok. Sadece bu ara cinsel organimda doygunluk hissi var boyle o rahatsz ediyo comelince onuda sylemedm dktra unuttum
cinsel organda doygunluk hissi banada oluyor arada yaa cOk rahatsız edici :OValla benm o toplanma haricinde hcbi siiikayetim yok cnm bebek gayet saglikliymis. O tplanmada bugun hic olmadii mesela 5 sn falan suruyo ztn dktrda normal o siklasrsa suyun falan gelirse acile git ama ddi tamam ddm. Bu bnde 16 haftadan beri oluyo. Bi agrda yok. Sadece bu ara cinsel organimda doygunluk hissi var boyle o rahatsz ediyo comelince onuda sylemedm dktra unuttum
O neden oluyor acaba ya :) benm 2 hafta onceki idrar tahlilimde haznede enfeksiyon cikti ama dktr ilac vermedi rahatsiz etmiyorsa seni bosuna kullanma ddi acaba o his enfeksiyon yuzunden midir ?cinsel organda doygunluk hissi banada oluyor arada yaa cOk rahatsız edici :O
bende çok haşlanması gerekiyor die biliyodum, kayısı kıvamını çok sevmeme rağmen kaskatı yedim kaç ay :/ kendime boşuna işkence etmişim yaa
O iskenceyi bende yasadim bosu bosunaymiss :/
Bana da kati ye dendi bastan beri...magnezıum ben de ıcyırum ılk 3 aydan bu yana plasenta sorunum ve kasılmalarım oluyordu benım ama dıasparol ıcıyorum tadını begenmedınm doktoruma sordum degıseyım mı dıye ızın vermedı.Onceler suya katıp icıyordum sımdı portakal suyuna katıp ıcıyorum daha guzel oluyor.Hem yemekle de kullana bılıyosun o yuzden sabah kahvaltısında magnezıumlu portakal suyuyla kahvaltım yapıyorum usenmıyorum ıcmeye.Yumurtayı da hep beyazı sert sarısı yumsak yedım bılmeden ama,hatta acaba mkrop kaparmıyım dıye endıselenıyodum az pıstıgı ıcın
Bendede enfeksiyon var bilmem belki ondan olabilir :/O neden oluyor acaba ya :) benm 2 hafta onceki idrar tahlilimde haznede enfeksiyon cikti ama dktr ilac vermedi rahatsiz etmiyorsa seni bosuna kullanma ddi acaba o his enfeksiyon yuzunden midir ?
enfeksiyon varsa bol bol su iç 2.5 lt. kadar canım.O neden oluyor acaba ya :) benm 2 hafta onceki idrar tahlilimde haznede enfeksiyon cikti ama dktr ilac vermedi rahatsiz etmiyorsa seni bosuna kullanma ddi acaba o his enfeksiyon yuzunden midir ?
çok canım sadec pıt pıt :) babasına çekmiş, o da çok ağır abidir :) zaten hissedeniyorum die konuşmuyoki gıcık kocam :/tatlı yedigin zaman veya babasì konustugu zaman tekme atmiyormu ?bnimkimi cok yaramaz olcak suan sana yazarken bile yerinde durmuyoo :))
İnş canımmmm :))iyi akşamlar kızlar ve minik bebişleri bugün prensesime ebebekten aldığım ana kucagı geldi babamızla birlikte heyecanla açtık ve hemen kurduk beşiği yatırma kısmını biraz zor bulduk ama olsunçook beğendim iyiki almışım yoksa içimde kalacaktı simdi salonun ortasında kurulu duruyor toplamadım baktıkça mutlu oluyorum umarım içinde yattığı günleri de görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?