2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Valla benim doktorumun çok şikayeti var onu bırakan hastalar kilo aldım diye demediği kalmıyor diye bırakıyor. Ben bırakmayı düşünüyorum bu yüzden.
Bende benim doktorumu bırakmayı düşünüyorum sıfır ilgi alaka kadında. Takma kafana canım gerekirse değiştir çok rahatsız oldun madem. Çok yakın bi arkadaşım var ikinci hamileliği tam 26 kilo aldı doğumdan iki ay sonra gördüm 16 sını vermiş. Bana neler diyorlar bir tek karnım çıktı diye ama umurumda değiller bebişler rahat sağlıklı olsunda gerisi mühim degil sende takma hiç.

canım benimde rahim anamolim var sol unikornuat uterus .. erken doğum riskimde var ama inşallah herşey cok güzel olacak. senin nedr sıkıntın

tatlı yedigin zaman veya babasì konustugu zaman tekme atmiyormu ?bnimkimi cok yaramaz olcak suan sana yazarken bile yerinde durmuyoo :))

Kizlar ancak yazabiliyorum 4te eve geldim zaten inanilmaz yorucu bir gundu ama sukur sekerim dusuk cikti yani seker yok.seker yuklemesinden sonra gezinmedim hic busefer gercekten fark etti.ama takibe devam edicez bebegin haftasina gore daha kilolu oyuzden takip edicez dedi

Karadeniz kendisi yapıyor canım. Ama pahalı diye istemedim ben. Daha medical park olmadan 220tl dediler şimdi daha da artmıştır heralde.

Maşallah kızına çok tatlı Cnm dr un ve bazı dr lar evet kiloya takıyor ama bnm dr um beni ggörünce kilo aalmisiz dedi evettttt coookkkk dedim olsun yakismis ama dedi :) bende kizacak diye beklemiştim boyle duyunca ama aksine yakismis dedi.. Ki bende 12 kilo aldım gerçi çok gostermedigimi söylüyorlar ama aldım sonuçta onca kiloyu deRT etme bence de dr unu degis diyet yapacak halin yok ya kabızlık da maalesef hepimizin ortak derdi ama kızlar sunu bilelim ki çok hızlı aldığımız bu kilolari inş cok da hızlı Bi sekilde vericez örnekler çok

Rahat rahat yatmadi nasip olur ins canim :)
çok sagol canım insallah.

Valla benim doktorumun çok şikayeti var onu bırakan hastalar kilo aldım diye demediği kalmıyor diye bırakıyor. Ben bırakmayı düşünüyorum bu yüzden.
rahat etmiyorsan bırak canım, özel bir dönemimiz çünkü, en iyi şekilde hissetmeliyiz, hem bebeğimizin hem bizim sağlığımız için.

canım benimde rahim anamolim var sol unikornuat uterus .. erken doğum riskimde var ama inşallah herşey cok güzel olacak. senin nedr sıkıntın
Valla benm o toplanma haricinde hcbi siiikayetim yok cnm bebek gayet saglikliymis. O tplanmada bugun hic olmadii mesela 5 sn falan suruyo ztn dktrda normal o siklasrsa suyun falan gelirse acile git ama ddi tamam ddm. Bu bnde 16 haftadan beri oluyo. Bi agrda yok. Sadece bu ara cinsel organimda doygunluk hissi var boyle o rahatsz ediyo comelince onuda sylemedm dktra unuttum

dikkat et cok ayakta kalma uzanırkende ayağının altına yastık koy rahmınde ne sorun vardı

cinsel organda doygunluk hissi banada oluyor arada yaa cOk rahatsız edici :O

bende çok haşlanması gerekiyor die biliyodum, kayısı kıvamını çok sevmeme rağmen kaskatı yedim kaç ay :/ kendime boşuna işkence etmişim yaa

O iskenceyi bende yasadim bosu bosunaymiss :/

Bana da kati ye dendi bastan beri...
Bende yumurtanin sarisi beyazi yesillenene kadar hasliyordum...
Megersem kanserojene kadar sebep olabiliyormus cok haslanmasi...
En faydali sekli kayisiymis...
6. Ayda ogrendik iyi mi...
Vee yumurta cok guzel kan yapiyormus birde yesillik ve marul...

iyi akşamlar kızlar ve minik bebişleri bugün prensesime ebebekten aldığım ana kucagı geldi babamızla birlikte heyecanla açtık ve hemen kurduk beşiği yatırma kısmını biraz zor bulduk ama olsunçook beğendim iyiki almışım yoksa içimde kalacaktı simdi salonun ortasında kurulu duruyor toplamadım baktıkça mutlu oluyorum umarım içinde yattığı günleri de görürüz

İnş canımmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…