2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar. Bende 23+2 hamileyim. Allah un izniyle bi kızım olacak. 3 gün önce kontrolünde bebisimin ağırlığı 582 gr. Di. Normal mi sizce? Kafama çok takıldı. Yari yolu atlattım ama dış problemi yaşıyorum 10 gündür apse yaptı antibiyotik kullanıyorum hala yüzüm sis. Ne yapabilirim. Akil verin bana

Cnm gece ayrıntılı usg icin nasil randevu aldin ki
Ben hastanede danismaya sordum kadin dogum dr yonlendirmesiyle gun alabilirsin dediler...

çok canım sadec pıt pıt :) babasına çekmiş, o da çok ağır abidir :) zaten hissedeniyorum die konuşmuyoki gıcık kocam :/
Benimki dun abartmiyorum tsm 2 sat kulagini dayadi konustuda konustu oglum soyle oglum boyle naza cekti kendini tam iki saatin sonunda atti tekmeyi

Kilosu gayet nornal canım masallah sıkıntı yok :))

bizimki de geldi canım, cok tatlı, bakip bakıp seviniyorum :)

Amin canimm insallah:))bende aldim ama benim hala gelmedi yarin gelir heralde.

Canım ne yaptın gittin mi doktora, ben gittim geldim bi sıkıntı yokmuş şükür,
ağrılar önemli ama ara ara oldukça korkma normal dedi. Bide bebeğim ters duruyormuş oda rahatsızlık verir dedi.
bende gittim canım bebek gayet iyi çok şükür yine şiddetli idrar enfeksiyonu çıktı.bide magnezyum çinko içeren bi hap verdi.bide plasenta çok aşağıdaymış radyoloğa görüncem yarın onunda görüşünü istedi.sana da çok geçmiş olsun canım bebeğin duruşu bile etkiliyo demekki.neyseki çok ciddi bi problemimiz yokmuş içimiz rahatladı:)

Canım benmkide su sesi ve babasınn sesine baya oynuo aksama kadar sesi çıkmayan cocuk babnın sesini duyunca kıpırdanmaya baslıyor
Evet bezen banada oluyor bazen hic hareket olmuyor konusuyorum ediyorum sonuc ayni aksam babasinin sesini duyuyir basliyor kipirdanmaya babaci olcak bunlarr :))

teşekkür ederim canım yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o yaparmış bide plasenta çok aşağıdaymış oda ağrı yaparmış.neyseki başka ciddi bişey yokmuş çok şükür

Güle güle kullanın inşallah canım. Sana katılıyorum insan baktıkça mutlu oluyor ki doğupta yatırınca neler hissetcez kimbilir. Bizimde bugün geldi anakucağımız, bizde yatış pozisyonunu ayarlamayı bulmak için biraz uğraştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…