- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.261
Bende yapmadim nisan sonu mayis basi gibi baslicam ins :)
Hayir su iç geçer dedi .Sana ilac verdi mi cnm ?
sizde güzel günlerde kullanın canım demekki sorun bizde değil anakucağındaymısGüle güle kullanın inşallah canım. Sana katılıyorum insan baktıkça mutlu oluyor ki doğupta yatırınca neler hissetcez kimbilir. Bizimde bugün geldi anakucağımız, bizde yatış pozisyonunu ayarlamayı bulmak için biraz uğraştık.
Ben yatak odasını ve diger kiyafet haric butun ihtiyaclarini internetten alicam yatak odasia henuz karar veremedim ama geri kalan butun ihtiyaclarimiz chiccodan olucak mallarini bildgm icin guveniyorum kiyafet icinde burda han var kocaman icinde bebek magzalari var bigun cikip hepsini o handan alicam biticek okadar zor olmasa gerrk :/Tercih senin ancak nasipse haziran annesi olacagiz. Nisan sonu nispeten gec olabilir zira bebis erkenci olabilir. Birde cok agirlasip yurumekte magaza magaza gezmekte zorlanabiliriz. Ufakta olsa bazi seyleri simdiden hazirlanmak anne icin cokta motive edici.
Yok canım ikinci dozumdu belki ben yanlış anladım gebelik takibi yazmış kağıda çünkü. Ben numunede recep beye gittim dedim ayrıntılı zamanım geldi. O da yazdı hemen ultrason bölümüne gönderdi gün verdiler orada. 2gun sonra cektirdim ama memnun kalmadım ben açıkçası. Ozele de o kadar para vermek istemediğimden bir daha çektirmedim. Doktorum zaten sağolsun herşeyine bakıyor.
Demekki tek ben değilim oğluşumun eşyalarına bakıp sevinip motive olan. Anne olmak böyle bişey herhalde...sizde güzel günlerde kullanın canım demekki sorun bizde değil anakucağındaymısvalla arada aldığım eşyaları bile çıkarıp bakıyorum çok bişey almadım daha ama olsun insan seviniyo işte
Iciyorum cnm ama idrar yolunda bi problem yok haznede var iste akinti oluyyo acik sari baskada bsy yokenfeksiyon varsa bol bol su iç 2.5 lt. kadar canım.
Ne mutlu size ben ozel guvenlik gorevlisiyim gece nobetleri kabusum olduuu :'(öğretmenim :) teşekkürler şimdi doğum iznimin başlamasını bekliycem artık
Aaa olmazkiiiiiiii hamilesin sen cok yorulmaman lazimmmmmmm bide gece nobeti diyorsunIciyorum cnm ama idrar yolunda bi problem yok haznede var iste akinti oluyyo acik sari baskada bsy yok
Ne mutlu size ben ozel guvenlik gorevlisiyim gece nobetleri kabusum olduuu :'(
aaa burada ilk defa bi sağlıkçıyla karşılaştım şaşırdım valla genelde herkes öğretmen bende sağlıkçıyımmesleğin ne canım ben hemşireyimde:) merak ettim hayırlı olsuuuuunnn:)
Ben yatak odasını ve diger kiyafet haric butun ihtiyaclarini internetten alicam yatak odasia henuz karar veremedim ama geri kalan butun ihtiyaclarimiz chiccodan olucak mallarini bildgm icin guveniyorum kiyafet icinde burda han var kocaman icinde bebek magzalari var bigun cikip hepsini o handan alicam biticek okadar zor olmasa gerrk :/
Napalim taseronlugun gozu kor olsun :) kadroya alinsak zaten rahat olcak bzede nobet yazmicaklar ama ozel sektor olarak gorunuyoruz iscisin kimse gozunun yasina bakmiyor hamilesin diyeAaa olmazkiiiiiiii hamilesin sen cok yorulmaman lazimmmmmmm bide gece nobeti diyorsun
evet canım hepimiz aynıyızDemekki tek ben değilim oğluşumun eşyalarına bakıp sevinip motive olan. Anne olmak böyle bişey herhalde...
ayyyneeeennnn orayı diyorum dah once gitmedim ama tavsiyeler uzerine bi gidip bakicam artik begenirsem :) bn gordugum butun kiyafetleri almak istiyorum yaa :) cok karizmatik erkek bebis kiyafetleri varr :))Su mahmutpasa eminonunun ordaki havuzlu hanimi diorsun?
Ben severim gezmeyi ve cokta seciciyimdir. Oda yapmayacagim mesela ama kiyafetlere karar veremiyorum
Ah canim yaaa kolay geldin sana.. Ahh hormonlarr gene aglayasim geldi herseyi dert eder oldummNapalim taseronlugun gozu kor olsun :) kadroya alinsak zaten rahat olcak bzede nobet yazmicaklar ama ozel sektor olarak gorunuyoruz iscisin kimse gozunun yasina bakmiyor hamilesin diye
ayy masallah kizina benimki hic yuzunu gostermedi kac kere renkliye girdik oysaki.bence cok dr.nu kafana takma hepsi cok kilo alma diyor nedense ben anlamiyrmMerhaba anneler nasılsınız ben bu gün doktora gittim doktor çok canımı sıkıyor kilo konusunda bana toplamda 10 kilo almış olmama rağmen sürekli eleştirel konuşuyor bir ay somra 1,5 kilo alarak gel diyor. Ben sağlıklı besleniyorum ama kabızıım yani, çok afedersiniz tuvalete çıkarsam aç karnına tartıda baya eksiliyoum gazım şişliğim kalmıyor ama doktor anlamıuor canımı sıkıyor.
Neyseki bebeğim çok sağlıklıymış 732 gram olmuş çirkin kızım normalde paylaşmam ama siz paylaştınız diye bir kez de ben gösteriyim çirkin kızımı :))) maşallah benim kuzuma.
bende bu yatak konusunda cok kararsizim diyrm acaba direk pamuktan mi yaptrsamkızlar, yatak siparisini verdim.
dün epey bakmıstım. visko ve yün önerilmiyor bebeklere. cok yumusak ya da cok sert olmamalıymıs.
yumuşak ortapedik, antibakteriyel filan bir yatak aldım.
bende bu yatak konusunda cok kararsizim diyrm acaba direk pamuktan mi yaptrsam
ayy masallah kizina benimki hic yuzunu gostermedi kac kere renkliye girdik oysaki.bence cok dr.nu kafana takma hepsi cok kilo alma diyor nedense ben anlamiyrmbnmki artik pes etti tamam yersen ye diyor:)hic canini skma saglikli beslen yeter.
e bebek linklerini paylasiyoruz ama bilemedim simdi yasak mi?ozelden yaz olmadiCanım ben de pamuktan yaptırıcam ama yine de ortapedik bir şey almak lazım burdan link vermek yasak mı acaba sana bi yatak göstericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?