2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende yapmadim nisan sonu mayis basi gibi baslicam ins :)

Tercih senin ancak nasipse haziran annesi olacagiz. Nisan sonu nispeten gec olabilir zira bebis erkenci olabilir. Birde cok agirlasip yurumekte magaza magaza gezmekte zorlanabiliriz. Ufakta olsa bazi seyleri simdiden hazirlanmak anne icin cokta motive edici.

sizde güzel günlerde kullanın canım demekki sorun bizde değil anakucağındaymısvalla arada aldığım eşyaları bile çıkarıp bakıyorum çok bişey almadım daha ama olsun insan seviniyo işte

Ben yatak odasını ve diger kiyafet haric butun ihtiyaclarini internetten alicam yatak odasia henuz karar veremedim ama geri kalan butun ihtiyaclarimiz chiccodan olucak mallarini bildgm icin guveniyorum kiyafet icinde burda han var kocaman icinde bebek magzalari var bigun cikip hepsini o handan alicam biticek okadar zor olmasa gerrk :/

Ayni durumdayiz. Tiptaki uzmani sevmedim ama hem o kendi dr.um ayni seyleri soyledigi icin tekrar detayliya gitmedim

sizde güzel günlerde kullanın canım demekki sorun bizde değil anakucağındaymısvalla arada aldığım eşyaları bile çıkarıp bakıyorum çok bişey almadım daha ama olsun insan seviniyo işte
Demekki tek ben değilim oğluşumun eşyalarına bakıp sevinip motive olan. Anne olmak böyle bişey herhalde...

Iciyorum cnm ama idrar yolunda bi problem yok haznede var iste akinti oluyyo acik sari baskada bsy yok

Ne mutlu size ben ozel guvenlik gorevlisiyim gece nobetleri kabusum olduuu :'(
Aaa olmazkiiiiiiii hamilesin sen cok yorulmaman lazimmmmmmm bide gece nobeti diyorsun

Su mahmutpasa eminonunun ordaki havuzlu hanimi diorsun?

Ben severim gezmeyi ve cokta seciciyimdir. Oda yapmayacagim mesela ama kiyafetlere karar veremiyorum

Su mahmutpasa eminonunun ordaki havuzlu hanimi diorsun?

Ben severim gezmeyi ve cokta seciciyimdir. Oda yapmayacagim mesela ama kiyafetlere karar veremiyorum
ayyyneeeennnn orayı diyorum dah once gitmedim ama tavsiyeler uzerine bi gidip bakicam artik begenirsem :) bn gordugum butun kiyafetleri almak istiyorum yaa :) cok karizmatik erkek bebis kiyafetleri varr :))

Napalim taseronlugun gozu kor olsun :) kadroya alinsak zaten rahat olcak bzede nobet yazmicaklar ama ozel sektor olarak gorunuyoruz iscisin kimse gozunun yasina bakmiyor hamilesin diye
Ah canim yaaa kolay geldin sana.. Ahh hormonlarr gene aglayasim geldi herseyi dert eder oldumm

ayy masallah kizina benimki hic yuzunu gostermedi kac kere renkliye girdik oysaki.bence cok dr.nu kafana takma hepsi cok kilo alma diyor nedense ben anlamiyrmbnmki artik pes etti tamam yersen ye diyor:)hic canini skma saglikli beslen yeter.

kızlar, yatak siparisini verdim.
dün epey bakmıstım. visko ve yün önerilmiyor bebeklere. cok yumusak ya da cok sert olmamalıymıs.
yumuşak ortapedik, antibakteriyel filan bir yatak aldım.
bende bu yatak konusunda cok kararsizim diyrm acaba direk pamuktan mi yaptrsam

ayy masallah kizina benimki hic yuzunu gostermedi kac kere renkliye girdik oysaki.bence cok dr.nu kafana takma hepsi cok kilo alma diyor nedense ben anlamiyrmbnmki artik pes etti tamam yersen ye diyor:)hic canini skma saglikli beslen yeter.

Benimki arsız canım kukusu yüzü hiç saklamadı her yerini gösterdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…