2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
E bebekten puset bende aldım çok kullanışlı bişey olacağını düşünüyorum İnş kismet olursa kırmızı renk aldım yeni kurmuslardi bizim için hazır oldu

ne guzel ayrintili yazmislar eger pamuk disinda bisey almak gerekiyorsa boyle bisey almak lazm ama olculer standart mi bebek yataklarinda ben henuz yatak bakmadigim icin bilmiyrm

Yok canım stsndart değil önce beşiği alman lazım yatağı alacaksan da ona göre beşik araman lazım sıkıntı olur beşik beğenirken ama önce beşiğini al bence

aynen cnm..yumurta çok haşlanırsa yada çok pişerse doymuş yağlar gibi hücre yapısı bozuluyor ve zararlı yapıya sahip oluyor..bir de yumurtada bulunan bir aminoasit çeşidi hiçbir gıdada yok ve bebeğe bu dönemde oldukça faydalıymış..

anladim cnm saol bakalim mart gibi almayi dusunuym mobilyalri ins.

Valla ben de çocuk odası düşünüyordum vazgeçtim tek beşik aldım belki bi tane de şifonyer alırım kendi odam müsait yer olarak. Yazın zaten hep alt katta olucaz onun içinde e bebekteki anakucağını aldım. Yatak ve uyku seti kaldı en birincil ihtiyaçlardan. Bebek arabasını da doğumdan sonra almaya karar verdim.

oyyy oyyy maşallah tatlı kızına..allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almamaızı nasip etsin..ben tam doğup kucağıma geldiği anı hayal edip edip ağlıyorum yaaa (( tutamıyorum kendimi
bu arada perşembe kontrolüm var benim de ve 10 kilo aldım..bakalım doktorumuz ne diyecek..açıkçası aldığım her kiloda mutlu oluyorum..hamile olduğumu, içimde bir canlı büyüdüğünü hissediyorum karnım büyüdükçe..kimsenin ne dediği de hiç umrumda değil..eşimin beni seviş şekli de "şişko patatesim".. :) eşim çok mutlu oluyor karnım büyüdükçe :) tabiki ben de..

dün gece rüyamda oglumun 6.ayda doğduğunu ama sonra ölüp dirildiğini görüyodum anlamını netten araştırdım pek te iyi şeyler yazmıyodu çok moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorm (

cnm rüya tabirlerine hiç takılma... 1 ay boyunca ölümü beklediğimi bilirim yorumda öleceksin yazıyor diye..sonuç seneler geçti üstünden çok şükür hala hayattayım..hem ne demişler iyi yorumla iyi gerçekleşsin...

Sağıl canım ben de rahatsız değilim çok hızlı kilo verdiğimi biliyorum bana yardım eden de olmayacak daha da çanuk vericem o kiloları emşnim ama doktorun tavrı çok sinşe bozucu başka doktora gidecektim ama eşimin ısrarıyla hala bu adama gidiyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boş sizin aydına taşınma durumunuz ne oldu?

Hanimlar aranizda yoga yapan var mi? Sirt agrisi ve bel agrisi için çözüm ariyorum. Sabah ve aksanlari yattigim yerden kalkmak 4-5 d yi buluyor

Günaaayydııııınnnnn güzellikleerrr:)

Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz?

Babamızı işe gonderdik biz ilacımızı içtik. Yatakta keyfediyoruz kızımla :)

Benim aşıdan dolayı kolum ağrımaya başladı ve aşıdan mıdır bilmiyorum ama kızçemin hareketleri azaldı....

Böyle olan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…