2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Iciyorum cnm ama idrar yolunda bi problem yok haznede var iste akinti oluyyo acik sari baskada bsy yok

Ne mutlu size ben ozel guvenlik gorevlisiyim gece nobetleri kabusum olduuu :'(
Canim hamile bayanlarin kesinlikle gece islerinde calismalari yasak. Calisma kanununda madde madde yaziyor. Hadi sen bisey demedin itiraz etmedin diyelim peki isyerin nasil bu riski aliyor. Bence tekrar bi konus isyerinle sanada yazik bebeginede.

Sanada gunaydin cnm. Bende dun gece cok kar yagdigi icin ise gitmedim sabah baktim yollar dolmus kayar duserim die korktum. Asiyla ilgisi yok cnm ama bu donemde hareketler bigun cok az olup bigun cok fazla olabiliyormus. Tabi alisinca hep hareket etmesini bekliyor insan ama napalim idare edicez artik hareket etmedigi gunlerde :))))

Günaydın canım bende bugün gidip olucam aşımı, dikkat et kendine, anne ağrılıyken bebekler fazla oynamazmış diye biliyorum belki kolun ağrıyor ya oyüzdendir.

Aynen canım iki gündür maasallah karnımı sarsıyordu oyun bile oynuyorduk dun ben iyiyim dercesine bi kaç kez vurdu sadece aşının arkasından yavaşlayınca bende öyle dusunuverdim. İnşaallah bugün zıplar yine kızım :)
Burada da kar yağdı ama sadece ağaçları beyazlattı yollar her yer açık :) zaten birtek kurs için çıkıyorum dışarı :) bugün kalın giyinmek gerek :)

Günaydın canım bende bugün gidip olucam aşımı, dikkat et kendine, anne ağrılıyken bebekler fazla oynamazmış diye biliyorum belki kolun ağrıyor ya oyüzdendir.
Belki de ondandır canım.

Canım hiç bişey yemek istemiyor bu ara. Bi dün fazla kaçırdım gezmedeydik diye. Akşama yemedim yemek zaten sut içtim şimdi de kalkıp bişiler yemeliyim yarım saatim doldu. :) kahvaltını yaptın mı sen ?

günaydın kızlaaarr.. :) butun gece uyuyamadım yaa sağa donuyorum rahat edemiyorum sola dönüyorum rahat edemiyorum düz hiç yatamıyorum.. nolcaaaak benım bu halim zombi gibi oldum

günaydın kızlaaarr.. :) butun gece uyuyamadım yaa sağa donuyorum rahat edemiyorum sola dönüyorum rahat edemiyorum düz hiç yatamıyorum.. nolcaaaak benım bu halim zombi gibi oldum
Günaydın canım. Aynıyız hemen hemen sadece bu ara çok yorgun olduğum için hemen uyuyorum. Neden yorulduğumu da bilmiyorum gerçi. Vücudum hep yorgun. Bel ağrısı şimdi bir de kol ağrısı. Sadece sağıma yattım bu gece mecburen...

doğumdan sonra duruma bakıcaz canım..plan olarak duruyor hala..şimdilik burdayız..eşim bebeksiz yaşayamam birlikte olalım derse aydın yolu görünüyor bize :) ilk arayacağım sensiz zaten :)

3 dakika 30 saniye kadar haşlanınca tam kayısı kıvamında oluyor benimki. hatta telefonuma uygulama yükledim onun için kaynamaya başlayınca saati ayarlıyorum, alarm çalınca kapatıyorum böylece hep kıvamında oluyor. Doktorlar pişmemiş veya çok çok az pişmiş yumurta önermiyorlar. ama hafif rafadan- kayısı arası tüm besleyici özelliklere sahip

Hanimlar aranizda yoga yapan var mi? Sirt agrisi ve bel agrisi için çözüm ariyorum. Sabah ve aksanlari yattigim yerden kalkmak 4-5 d yi buluyor
ben gidiyorum cnm yogaya..çok iyi geliyor sırtıma belime, hareketlerim bile düzeldi, oturup kalkamıyordum.

doktora gittin mi canım?

ayy masallah kizina benimki hic yuzunu gostermedi kac kere renkliye girdik oysaki.bence cok dr.nu kafana takma hepsi cok kilo alma diyor nedense ben anlamiyrmbnmki artik pes etti tamam yersen ye diyor:)hic canini skma saglikli beslen yeter.
kilo bebeğin için iyi değil, ayrıca normal doğumu çok zorlaştırıyor. şeker testin iyi çıksa da özellikle son aylardaki aşırı kilo alımı bebeği ve seni şeker hastası yapabilir. bebeğinde şeker olması demek iç organlarının hasarlı olacağı anlamına gelir. O yüzden doktorlar kilo alımına çok karşılar. Yoksa göz zevkleri için değil canım

Son düzenleme:
Aa cok iyimis bu hesap...
Bende yukleyeyim bi o eksikti zaten cepte

Aa cok iyimis bu hesap...
Bende yukleyeyim bi o eksikti zaten cepte
şehirlerin denizden yükseklğine göre değişir o dakikalar ama 3 dk haşla bakalım nasıl olucak canımm uşakta 3 dk yeterken, izmirde 3 dakikada katı oluyor. o yüzden deneme yanılma yöntemiyle tam 3,5 dakikaya ayarlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…