- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.301
Canim hamile bayanlarin kesinlikle gece islerinde calismalari yasak. Calisma kanununda madde madde yaziyor. Hadi sen bisey demedin itiraz etmedin diyelim peki isyerin nasil bu riski aliyor. Bence tekrar bi konus isyerinle sanada yazik bebeginede.Iciyorum cnm ama idrar yolunda bi problem yok haznede var iste akinti oluyyo acik sari baskada bsy yok
Ne mutlu size ben ozel guvenlik gorevlisiyim gece nobetleri kabusum olduuu :'(
Günaydın canım sanada, amin inşallahgünaydın haziran anneleri ve minikleriiiherkes uyuyor mu acabaa??gerci biz cok erkenciyiz heralde, herkese musmutlu bir gün olsun inşallah
Sanada gunaydin cnm. Bende dun gece cok kar yagdigi icin ise gitmedim sabah baktim yollar dolmus kayar duserim die korktum. Asiyla ilgisi yok cnm ama bu donemde hareketler bigun cok az olup bigun cok fazla olabiliyormus. Tabi alisinca hep hareket etmesini bekliyor insan ama napalim idare edicez artik hareket etmedigi gunlerde :))))Günaaayydııııınnnnn güzellikleerrr:)
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz?
Babamızı işe gonderdik biz ilacımızı içtik. Yatakta keyfediyoruz kızımla :)
Benim aşıdan dolayı kolum ağrımaya başladı ve aşıdan mıdır bilmiyorum ama kızçemin hareketleri azaldı....
Böyle olan var mı aranızda ?
Dikkat et canım kendine, üşütme sıkı giyin.Günaydın annişler, şuan hava -10 derece e ben okula gitmek için hazırlanıyorumevde yatanlar, çooook şanslısınız
Günaydın canımm güzel haberlerle dön inşallahGunaydin guzrlbanneler ben bebegimi gormeye gidiyorum cok mutluyum 1aydir gormuyorum kizimi ins iyi haberlerler gelirim hepinize huzurlu mutlu gunler
Günaydın canım bende bugün gidip olucam aşımı, dikkat et kendine, anne ağrılıyken bebekler fazla oynamazmış diye biliyorum belki kolun ağrıyor ya oyüzdendir.Günaaayydııııınnnnn güzellikleerrr:)
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz?
Babamızı işe gonderdik biz ilacımızı içtik. Yatakta keyfediyoruz kızımla :)
Benim aşıdan dolayı kolum ağrımaya başladı ve aşıdan mıdır bilmiyorum ama kızçemin hareketleri azaldı....
Böyle olan var mı aranızda ?
Aynen canım iki gündür maasallah karnımı sarsıyordu oyun bile oynuyorduk dun ben iyiyim dercesine bi kaç kez vurdu sadece aşının arkasından yavaşlayınca bende öyle dusunuverdim. İnşaallah bugün zıplar yine kızım :)Sanada gunaydin cnm. Bende dun gece cok kar yagdigi icin ise gitmedim sabah baktim yollar dolmus kayar duserim die korktum. Asiyla ilgisi yok cnm ama bu donemde hareketler bigun cok az olup bigun cok fazla olabiliyormus. Tabi alisinca hep hareket etmesini bekliyor insan ama napalim idare edicez artik hareket etmedigi gunlerde :))))
Günaydın canımGünaydin
Belki de ondandır canım.Günaydın canım bende bugün gidip olucam aşımı, dikkat et kendine, anne ağrılıyken bebekler fazla oynamazmış diye biliyorum belki kolun ağrıyor ya oyüzdendir.
Günaydın canım. Aynıyız hemen hemen sadece bu ara çok yorgun olduğum için hemen uyuyorum. Neden yorulduğumu da bilmiyorum gerçi. Vücudum hep yorgun. Bel ağrısı şimdi bir de kol ağrısı. Sadece sağıma yattım bu gece mecburen...günaydın kızlaaarr.. :) butun gece uyuyamadım yaa sağa donuyorum rahat edemiyorum sola dönüyorum rahat edemiyorum düz hiç yatamıyorum.. nolcaaaak benım bu halim zombi gibi oldum
Sağıl canım ben de rahatsız değilim çok hızlı kilo verdiğimi biliyorum bana yardım eden de olmayacak daha da çanuk vericem o kiloları emşnim ama doktorun tavrı çok sinşe bozucu başka doktora gidecektim ama eşimin ısrarıyla hala bu adama gidiyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boş sizin aydına taşınma durumunuz ne oldu?
3 dakika 30 saniye kadar haşlanınca tam kayısı kıvamında oluyor benimki. hatta telefonuma uygulama yükledim onun içinBana da kati ye dendi bastan beri...
Bende yumurtanin sarisi beyazi yesillenene kadar hasliyordum...
Megersem kanserojene kadar sebep olabiliyormus cok haslanmasi...
En faydali sekli kayisiymis...
6. Ayda ogrendik iyi mi...
Vee yumurta cok guzel kan yapiyormus birde yesillik ve marul...
ben gidiyorum cnm yogaya..çok iyi geliyor sırtıma belime, hareketlerim bile düzeldi, oturup kalkamıyordum.Hanimlar aranizda yoga yapan var mi? Sirt agrisi ve bel agrisi için çözüm ariyorum. Sabah ve aksanlari yattigim yerden kalkmak 4-5 d yi buluyor
doktora gittin mi canım?Merhaba kızlar. Bende 23+2 hamileyim. Allah un izniyle bi kızım olacak. 3 gün önce kontrolünde bebisimin ağırlığı 582 gr. Di. Normal mi sizce? Kafama çok takıldı. Yari yolu atlattım ama dış problemi yaşıyorum 10 gündür apse yaptı antibiyotik kullanıyorum hala yüzüm sis. Ne yapabilirim. Akil verin bana
kilo bebeğin için iyi değil, ayrıca normal doğumu çok zorlaştırıyor. şeker testin iyi çıksa da özellikle son aylardaki aşırı kilo alımı bebeği ve seni şeker hastası yapabilir. bebeğinde şeker olması demek iç organlarının hasarlı olacağı anlamına gelir. O yüzden doktorlar kilo alımına çok karşılar. Yoksa göz zevkleri için değil canımayy masallah kizina benimki hic yuzunu gostermedi kac kere renkliye girdik oysaki.bence cok dr.nu kafana takma hepsi cok kilo alma diyor nedense ben anlamiyrmbnmki artik pes etti tamam yersen ye diyor:)hic canini skma saglikli beslen yeter.
Aa cok iyimis bu hesap...3 dakika 30 saniye kadar haşlanınca tam kayısı kıvamında oluyor benimki. hatta telefonuma uygulama yükledim onun içinkaynamaya başlayınca saati ayarlıyorum, alarm çalınca kapatıyorum böylece hep kıvamında oluyor. Doktorlar pişmemiş veya çok çok az pişmiş yumurta önermiyorlar. ama hafif rafadan- kayısı arası tüm besleyici özelliklere sahip
şehirlerin denizden yükseklğine göre değişir o dakikalar ama 3 dk haşla bakalım nasıl olucak canımmAa cok iyimis bu hesap...
Bende yukleyeyim bi o eksikti zaten cepte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?